Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 
-
 

The Hills-realityster Audrina Patridge moeder gewordenNu.nl - Achterklap

Audrina Patridge is vrijdag bevallen van een dochtertje genaamd Kirra Max Bohan.
Vrijdag 24 Juni 2016 - 23:32:40 - Nu.nl - Achterklap
 

Nicolas Cage na twaalf jaar gescheidenNu.nl - Achterklap

Acteur Nicolas Cage en zijn vrouw Alice Kim zijn uit elkaar. Een woordvoerder van de Hollywoodster bevestigt aan People dat de twee sinds januari gescheiden zijn na een huwelijk van bijna twaalf jaar.
Vrijdag 24 Juni 2016 - 23:03:29 - Nu.nl - Achterklap
 

Vrouw trekt aanklacht seksueel misbruik tegen Bill Cosby inNu.nl - Achterklap

Een van de meer dan vijftig vrouwen die Bill Cosby hebben beschuldigd van seksueel misbruik, heeft vrijdag volkomen onverwacht haar aanklacht ingetrokken.
Vrijdag 24 Juni 2016 - 23:02:34 - Nu.nl - Achterklap
 

Dinand Woesthoff voor vierde maal vaderNu.nl - Achterklap

Dinand Woesthoff is voor de vierde maal vader geworden. De voormalig Kane-zanger en zijn vrouw Lucy hebben een meisje gekregen.
Vrijdag 24 Juni 2016 - 20:09:40 - Nu.nl - Achterklap
 

Emmy-beeld Whitney Houston mag niet worden geveildNu.nl - Achterklap

De Amerikaanse Television Academy heeft op het laatste moment een stokje gestoken voor de veiling van de Emmy van Whitney Houston. 
Vrijdag 24 Juni 2016 - 18:38:49 - Nu.nl - Achterklap
 

Chloë Grace Moretz wilde op haar zestiende een borstvergrotingNu.nl - Achterklap

Chloë Grace Moretz overwoog onder het mes te gaan toen ze zestien was. De nu 19-jarige actrice wilde een borstvergroting.
Vrijdag 24 Juni 2016 - 16:16:55 - Nu.nl - Achterklap
 

Actrice Katherine Heigl verwacht derde kindjeAD - Show - Films

De Deense filmmaakster Suzanne Bier zou de eerste vrouw kunnen worden die een James Bondfilm gaat regisseren. Volgens het vakblad The Hollywood Reporter is zij een van de serieuze kandidaten om het volgende 007-avontuur in goede banen te leiden.
Donderdag 2 Juni 2016 - 08:07:00 - AD - Show - Films
 

Paul Verhoeven over Elle, Donald Trump en de doodAD - Show - Films

Animatiefilmer Michael Dudok de Wit is de enige Nederlander die op het 69ste Filmfestival van Cannes een prijs won. Zijn film The Red Turtle werd bekroond met een speciale juryprijs.
Dinsdag 24 Mei 2016 - 05:30:00 - AD - Show - Films
 

Hollands schildpadsprookje betovert jury van CannesAD - Show - Films

De film The Red Turtle van de Nederlandse regisseur Michael Dudok de Wit is zaterdagavond in de prijzen gevallen op het festival van Cannes. De woordenloze animatiefilm over een man die strandt op een onbewoond eiland won de Speciale Juryprijs van het programma-onderdeel Un Certain Regard, meldt entertainmentdienst BuzzE.
Zaterdag 21 Mei 2016 - 20:48:00 - AD - Show - Films
 

Film The Red Turtle van Dudok de Wit wint prijs in CannesAD - Show - Films

Een klaterend applaus in een volgepakt festivalpaleis kreeg de Nederlandse regisseur Michael Dudok de Wit na de wereldpremière van zijn animatiefilm The Red Turtle op het Filmfestival van Cannes. Hij debuteerde op 62-jarige leeftijd.
Donderdag 19 Mei 2016 - 16:16:00 - AD - Show - Films
 

Groot applaus voor film Nederlandse regisseur in CannesAD - Show - Films

Het koude weer heeft tijdens Pinksteren geleid tot volle bioscoopzalen. Pathé, de grootste exploitant van Nederland, beleefde zijn beste eerste pinksterdag ooit.
Maandag 16 Mei 2016 - 19:38:00 - AD - Show - Films
 

Vernieuwde aanklacht tegen Nick GordonAD - Show - Celebs

In de hoes van het laatste album van David Bowie zit een geheim verborgen. Gebruikers van de fotosite Imgur ontdekten dat de ster van Blackstar verandert als je het op een bepaalde manier in het licht houdt. In plaats van een donkere ster krijg je een oplichtend heelal te zien.
Woensdag 4 Mei 2016 - 18:39:00 - AD - Show - Celebs
 

Docufilmer Louis Theroux tackelt elk heavy onderwerpAD - Show - Films

De dochter van Ronald Reagan is boos op de Amerikaanse komiek Will Ferrell. Patti Davis (63) ziet niets grappigs in zijn plannen een comedyfilm te maken over de tijd waarin de voormalige president van de Verenigde Staten dement werd.
Vrijdag 29 April 2016 - 08:51:00 - AD - Show - Films
 

Dochter Ronald Reagan boos over nieuwe filmkomedieAD - Show - Films

Sylvia Hoeks speelt een hoofdrol in de sciencefictionfilm Blade Runner 2, het langverwachte vervolg op de klassieker uit 1982. Onder meer door deze film werd Rutger Hauer een wereldster.
Donderdag 28 April 2016 - 10:39:00 - AD - Show - Films
 

Met Blade Runner wordt Sylvia Hoeks een echte filmsterAD - Show - Films

Filmmaker Heddy Honigmann is dit jaar de winnaar van de Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs. De in Peru geboren Honigmann (1951) verstaat volgens de jury ,,als geen ander de kunst om de veerkracht en weerbaarheid van het individu te portretteren'. ,,Humor en plezier worden hierbij niet geschuwd en pijn en verdriet niet verloochend.'
Donderdag 28 April 2016 - 03:40:00 - AD - Show - Films
 

Filmmaker Honigmann ontvangt Prins Bernard Cultuurfonds PrijsAD - Show - Films

De Nederlandse actrice Sylvia Hoeks (32) gaat spelen in het vervolg op de filmklassieker Blade Runner. Dat meldt Deadline. Het Overspel-gezicht zal in een prominente rol te zien zijn naast grote namen als Harrison Ford, Ryan Gosling en Robin Wright.
Woensdag 27 April 2016 - 06:21:00 - AD - Show - Films
 

Nederlandse Sylvia Hoeks in nieuwe Blade Runner-filmAD - Show - Films

Filmster Famke Janssen (51) wil graag terugkeren als haar personage Jean Grey in de nieuwe serie X-Men-films.  In de komende film X-Men: Apocalypse die in mei in de bioscoop verschijnt wordt haar voormalige rol als Jean Grey, een telepathisch begaafde mutant, in een jonge versie gespeeld door Sophie Turner, bekend uit Game of Thrones.
Zaterdag 23 April 2016 - 09:59:00 - AD - Show - Films
 

Teleurgestelde Famke Janssen wil terug in X-MenAD - Show - Films

De korte film Debiel van regisseur Dewi Reijs is geselecteerd voor de Short Film Corner van het Filmfestival in Cannes. De hoofdrollen in de film zijn voor de verstandelijk gehandicapte Turkse Rahima Güngor en Emmy-winnares Maryam Hassouni. De film is het regiedebuut van actrice en theatermaakster Reijs, die ook het scenario schreef.
Vrijdag 22 April 2016 - 10:59:00 - AD - Show - Films
 

Nederlandse film Debiel in selectie CannesAD - Show - Films

Rifka Lodeizen neemt de hoofdrol in de nieuwe Nederlandse speelfilm La Holandesa over van Halina Reijn. Halina heeft wegens andere verplichtingen de rol afgezegd. Dit hebben producent Smarthouse Films en distributeur September Film dinsdag bekendgemaakt.
Dinsdag 19 April 2016 - 08:58:00 - AD - Show - Films
 

Lodeizen neemt rol Halina Reijn over in La HolandesaAD - Show - Films

Kinderen zijn vaak een beetje bang om wiebelende melktanden de laatste ferme ruk te geven die nodig is voor een cadeautje van de tandenfee. Een vader uit Australië wilde zijn dochter wel even helpen en paste daarbij wat moderne technologie toe.
Vrijdag 15 April 2016 - 17:09:00 - AD - Show - Films
 

Vader trekt tand van dochter met behulp van een droneAD - Show - Films

Met zijn Franse thriller Elle maakt Paul Verhoeven volgende maand kans op de Gouden Palm van het prestigieuze Filmfestival van Cannes. De Nederlandse regisseur maakt zich op voor heftige reacties. ,,Ik denk niet dat de feministen blij met deze film zullen zijn.'
Vrijdag 15 April 2016 - 12:29:00 - AD - Show - Films
 

Paul Verhoeven verwacht heftige reacties op ElleAD - Show - Films

James Cameron wil niet drie, maar vier vervolgen op de kaskraker Avatar maken. Vanaf 2018 moeten de sequels op de succesvolle 3D-film uit 2009 in de bioscopen gaan draaien.
Vrijdag 15 April 2016 - 09:20:00 - AD - Show - Films
 

Paul Verhoeven maakt kans op Gouden PalmAD - Show - Films

Na speelfilmversies van de animatieklassiekers Cinderella en Alice in Wonderland heeft Disney de smaak te pakken. Ook van The Jungle Book is nu een live-actionversie gemaakt. Het resultaat is verbluffend.
Lees de filmrecensie van The Jungle Book (vier sterren) hier.
Donderdag 14 April 2016 - 07:38:00 - AD - Show - Films
 

Zo levensecht was The Jungle Book nog nooitAD - Show - Films

Voor het derde deel van de animatiefilm Kung Fu Panda kruipt acteur Jack Black opnieuw in de huid van de lieve onhandige panda Po. Voor Black zit de panda in zijn bloed. ,,Ik hoef geen karakter te spelen. Po is een jonge versie van mezelf', vertelt hij filmredacteur Ab Zagt in bovenstaande video.
Maandag 11 April 2016 - 14:52:00 - AD - Show - Films
 

Jack Black: Kung Fu Panda zit in mijn bloedAD - Show - Films

Goed nieuws voor de fans van Harry Potter: de tweede trailer van Fantastic Beasts and Where to Find Them is er. De naam van de film verwijst naar een schoolboek dat in de Harry Potter-reeks werd gebruikt op de fictieve universiteit Hogwarts (Zweinstein).
Maandag 11 April 2016 - 11:22:00 - AD - Show - Films
 

Famke Janssen krijgt rol in film over jonge jaren ObamaAD - Show - Films

De romantische komedie Rokjesdag, die momenteel in de bioscopen draait, viert zondag de dag waaraan de film zijn naam ontleent. Volgens kenners wordt het 3 april de eerste echt zomerse dag van dit jaar, zodat veel vrouwen die dag spontaan weer luchtige kleren dragen. Daarom krijgt iedereen (ook mannen) die zondag in een rokje naar de film Rokjesdag gaat het tweede kaartje voor die film gratis. Dat heeft distributeur Entertainment One zaterdag bekendgemaakt.
Zaterdag 2 April 2016 - 11:44:00 - AD - Show - Films
 

Er zit een geheim verstopt in laatste album David BowieAD - Show - Celebs

Voormalig R.E.M-voorman Michael Stipe heeft, samen met vele andere artiesten, dinsdag een eerbetoon gebracht aan David Bowie. Het is een van de weinige optredens van Stipe, nadat REM in 2011 na meer dan dertig jaar uit elkaar was gegaan.
Donderdag 31 Maart 2016 - 21:23:00 - AD - Show - Celebs
 

Bioscopen vieren Rokjesdag met luchtige rokjesactieAD - Show - Films

De Nederlandse film Fashion Chicks krijgt een Amerikaanse remake. De hoofdrollen worden vertolkt door Selena Gomez en Zayn Malik, meldt distributeur Just Entertainment.
Donderdag 31 Maart 2016 - 14:09:00 - AD - Show - Films
 

R.E.M-zanger Stipe brengt ode aan overleden BowieAD - Show - Celebs

Bobby Brown is niet gelukkig met de openbaarmaking van het autopsierapport rond de dood van zijn dochter Bobbi Kristina. In het rapport staat dat ze stierf aan een combinatie van het gebruik van drugs en verdrinking.
Vrijdag 4 Maart 2016 - 19:04:00 - AD - Show - Celebs
 

Brown niet blij met openbaar autopsierapportAD - Show - Celebs

Bobbi Kristina Brown stierf aan een combinatie van het gebruik van drugs en verdrinking. Dat staat in het vrijdag vrijgegeven autopsierapport, meldt People.
Vrijdag 4 Maart 2016 - 14:11:00 - AD - Show - Celebs
 

Drugsgebruik werd Bobbi Kristina fataalAD - Show - Celebs

Het autopsierapport van Bobbi Kristina Brown wordt openbaar. Dit heeft een rechter in de Amerikaanse staat Georgia besloten. De rechter deed donderdag uitspraak in een zaak die was aangespannen door het televisiestation WXIA in Atlanta, dat op openbaarheid aandrong.
Donderdag 3 Maart 2016 - 21:03:00 - AD - Show - Celebs
 

Josje: Ik ben de afgelopen zes jaar geleefdAD - Show - Celebs

Ze sierde de cover van de laatste naakte Playboy, maar dat wil niet zeggen dat Pamela Anderson niet meer in haar blootje te zien is. Voor Paper kleedt de 48-jarige actrice zich graag nog een keer uit.
Donderdag 25 Februari 2016 - 11:24:00 - AD - Show - Celebs
 

Liefde in de sport: zij gaven het goede voorbeeldAD - Show - Celebs

Hugh Grant is dinsdagavond door The British Film Institute geëerd met de hoogste onderscheiding van de filmorganisatie, de BFI Fellowship. De Britse acteur krijgt de prestigieuze award voor zijn gehele carrière, die meer dan dertig jaar beslaat en waarin hij in ruim veertig films en 21 tv-series speelde.
Woensdag 24 Februari 2016 - 00:30:00 - AD - Show - Celebs
 

Hugh Grant onderscheiden door Brits filminstituutAD - Show - Celebs

Realitydiva Kim Kardashian (35) heeft de eerste foto gedeeld van haar ruim twee maanden oude zoontje Saint. Het kiekje is een geschenk voor haar overleden vader Robert Kardashian, die maandag 72 jaar geworden zou zijn. ,,Ik weet dat hij niets liever had gewild dan zijn kleinkinderen ontmoeten.'
Maandag 22 Februari 2016 - 15:56:00 - AD - Show - Celebs
 

Kim Kardashian deelt eerste kiekje van zoontje SaintAD - Show - Celebs

Shoppen met de creditcards van realitydiva Kim Kardashian (35) en haar rappende lover Kanye West (38) is leuk, maar kan ook erg lang duren. Toen Kim zondag babyspullen aan het kopen was voor haar twee maanden oude zoon Saint, vielen Kanye en dochtertje North (2) dan ook midden in de winkel in slaap.
Maandag 22 Februari 2016 - 15:46:00 - AD - Show - Celebs
 

Kanye West en North (2) vallen in slaap tijdens winkelenAD - Show - Celebs

Het loopt storm bij de kaartverkoop van de nieuwe voorstelling van cabaretier Hans Teeuwen (48). Aan de oorspronkelijk 31 geplande shows zijn inmiddels al zes nieuwe voorstellingen toegevoegd. Dat er rond het middaguur nog kaarten zijn, komt volgens promotor Incrowd Entertainment doordat verschillende websites van theaters plat gingen en omdat er vijf extra voorstelling zijn toegevoegd.
Maandag 22 Februari 2016 - 14:29:00 - AD - Show - Celebs
 

Bijna alle shows Hans Teeuwen in no time uitverkochtAD - Show - Celebs

Het verzoek van Camille Cosby om uitstel te krijgen van haar getuigenverklaring, is zondagavond laat door de rechtbank afgewezen. De 71-jarige vrouw van Bill Cosby moet daardoor vandaag gewoon voor de rechter verschijnen.
Maandag 22 Februari 2016 - 14:25:00 - AD - Show - Celebs
 

Vrouw Bill Cosby moet toch voor rechter verschijnenAD - Show - Celebs

Superster Rihanna kampte vorige week nog met bronchitis maar afgelopen weekend voelde de brunette zich goed genoeg om haar 28ste verjaardag feestelijk te vieren. Ze verscheen ten tonele in een babyblauwe zijden jurk met lage rug.
Maandag 22 Februari 2016 - 10:50:00 - AD - Show - Celebs
 

Jarige Rihanna twerkt erop los in Beverly HillsAD - Show - Celebs

De geruchtenmachine kwam flink op gang toen Kaley Cuoco vorige week werd gespot met Sam Hunt, maar van een romance is echt geen sprake verzekert de actrice aan Extra.
Maandag 22 Februari 2016 - 05:41:00 - AD - Show - Celebs
 

Vrouw Bill Cosby vraagt opnieuw uitstel voor afleggen verklaringAD - Show - Celebs

Ronan Keating is in zijn eigen land niet meer zo populair als tijdens zijn periode als Boyzone-zanger. Keating lanceerde op 12 februari zijn tiende soloplaat Time of My Life en wist in een week tijd slechts 203 albums te verkopen. Dat meldt de Irish Independent.
Maandag 22 Februari 2016 - 00:43:00 - AD - Show - Celebs
 

Nieuwe album Ronan Keating maar 203 keer verkocht in IerlandAD - Show - Celebs

Rapper 50 Cent moet zich binnenkort bij de rechter verantwoorden voor de stapels geldbiljetten waarmee hij regelmatig op Instagram pronkt. De rapper vroeg vorig jaar juli een faillissement aan. De rechter wil dan ook weten hoe hij dan aan die bakken met geld komt.
Zaterdag 20 Februari 2016 - 23:10:00 - AD - Show - Celebs
 

Rapper 50 Cent naar rechter om stapels geldbiljettenAD - Show - Celebs

Robbie Williams en zijn vrouw Ayda Field moeten op 19 augustus in de rechtbank van Los Angeles verschijnen. Een oud-werknemer beweert dat hij slachtoffer is van seksuele intimidatie. Een poging van de voormalige Take That-zanger om dat juridisch te weerleggen is mislukt, weet The Sun.
Zaterdag 20 Februari 2016 - 15:12:00 - AD - Show - Celebs
 

Robbie Williams en vrouw voor rechter gesleeptAD - Show - Celebs

Katja Schuurman is voor haar verjaardag afgereisd naar het warme Istanbul om haar 41e verjaardag te vieren. Op social media laat ze weten een fantastische tijd te hebben in het 1000-en-1-nacht-hotel.
Vrijdag 19 Februari 2016 - 21:07:00 - AD - Show - Celebs
 

Verliefde Katja bezoekt trouwwalhalla in IstanbulAD - Show - Celebs

Actrice en gezondheidsfreak Gwyneth Paltrow (43) doet er alles aan om te voorkomen dat haar dochter rimpels krijgt. Daarom stuurt ze de pas elfjarige Apple regelmatig naar de peperdure anti-rimpelgoeroe Sonya Dakar, waar ze bijna 180 euro per gezichtsbehandeling betaalt. Sonya: ,,Ze houdt ervan.'
Vrijdag 19 Februari 2016 - 16:04:00 - AD - Show - Celebs
 

Gwyneth stuurt dochter (11) naar dure anti-rimpelgoeroeAD - Show - Celebs

Het iconische topmodel Cindy Crawford blaast zaterdag 50 kaarsjes uit en dat viert de Amerikaanse schone met een zonvakantie op Saint-Barthélemy. Met haar strak afgetrainde buik, ranke benen, make-uploze én nagenoeg rimpelloze gezicht straalt Cindy als nooit tevoren.
Vrijdag 19 Februari 2016 - 12:32:00 - AD - Show - Celebs
 

Strakke Cindy Crawford viert 50ste verjaardag in bikiniAD - Show - Celebs

De Hollandse Hollywoodster Carice van Houten (39) heeft in haar macabere Game of Thrones-rol van Melisandre een babyshower compleet verpest. De actrice maakte haar opwachting in de Amerikaanse talkshow van Seth Meyers, waar ze meespeelde in een hilarische sketch.
Vrijdag 19 Februari 2016 - 11:23:00 - AD - Show - Celebs
 

Duistere Carice van Houten ruïneert lief babyfeestjeAD - Show - Celebs

Het concert dat Rihanna op 11 juni zou geven in de Amsterdam Arena is verschoven naar 17 juni. Dat heeft Mojo Concerts vrijdag laten weten.
Vrijdag 19 Februari 2016 - 09:28:00 - AD - Show - Celebs
 

Concert Rihanna in Amsterdam Arena verplaatstAD - Show - Celebs

Yolanthe Sneijder-Cabau zit voorlopig niet met haar handen in het haar door het faillissement van warenhuis Vroom & Dreesman. Daar lag haar sieradenlijn YC Jewels in de, inmiddels lege, schappen. Volgens manager Xenia Kasper loopt de verkoop van de sieraden goed via de webshop en ligt Yolanthe dus niet wakker van het V&D-drama.
Donderdag 18 Februari 2016 - 18:09:00 - AD - Show - Celebs
 

Show Adele bij Grammy Awards eindigt in anticlimaxAD - Show - Celebs

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Show - Celebs
 

Fashion Chicks krijgt Amerikaanse remakeAD - Show - Films

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Show - Films
 

Bennie Jolink schrapt optredens vanwege slechte gezondheidNu.nl - Achterklap

Zanger Bennie Jolink schrapt al zijn optredens tot het eind van het jaar vanwege zijn gezondheid. Dat meldt hij in een bericht op zijn Facebookpagina.
Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - Nu.nl - Achterklap
 

 
Het laatste shownieuws:

Het shownieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets in Hilversum of Hollywood. Als Lady Gaga struikelt op haar zwarte pumps, leest u het hier als eerste! Zodra Justin Timberlake zijn collectie beanie mutsen veilt voor het goede doel of als Maxima gespot wordt op nieuwe Havaianas slippers, u leest het hier! AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste shownieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.