Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 
-
 

Shakira opent opnieuw school in ColombiaNu.nl - Achterklap

De stichting van Shakira opent haar zevende school in Colombia. De Institución Nuevo Bosque komt te staan in de geboorteplaats van de zangeres, Barranquilla.
Woensdag 29 Maart 2017 - 23:08:49 - Nu.nl - Achterklap
 

Chuck Berry krijgt openbaar afscheidNu.nl - Achterklap

Muzikant Chuck Berry krijgt volgend weekend een openbaar afscheid. De plechtigheid wordt op zondag 9 april gehouden in zijn geboorteplaats St. Louis.
Woensdag 29 Maart 2017 - 19:07:10 - Nu.nl - Achterklap
 

Duizenden fans blijven weg bij inhaalconcert DrakeNu.nl - Achterklap

Duizenden fans zijn woensdagavond weggebleven bij het inhaalconcert dat de Canadese rapper Drake gaf in de Ziggo Dome. Veel stoelen bleven leeg.
Woensdag 29 Maart 2017 - 13:38:34 - Nu.nl - Achterklap
 

Paul Elstak: Ik heb het drukker dan ooitAD - Show - Celebs

Oscar Isaac en zijn vriendin Elvira Lind verwachten hun eerste kindje. Het stel werd eergisteren gespot in New York en de bolle buik van Lind was duidelijk zichtbaar onder haar aangepaste jurk, zo meldt People.
Woensdag 29 Maart 2017 - 08:16:42 - AD - Show - Celebs
 

Star Wars-acteur Oscar Isaac verwacht eerste kindjeAD - Show - Celebs

Wie is de Mol?-presentator Art Rooijakkers is vandaag gastheer tijdens de landelijke actiedag voor Giro 555 waarop zoveel mogelijk geld moet worden opgehaald voor slachtoffers van hongersnood in Afrika.
Woensdag 29 Maart 2017 - 08:01:00 - AD - Show - Celebs
 

Art Rooijakkers klaar voor monsterklus Giro 555AD - Show - Celebs

Na een afwezigheid van meer dan tien jaar keert Armin van Buuren deze zomer terug op Mysteryland. De DJ, die eind mei twee keer in de Arena staat, is een van de blikvangers op het langstlopende dancefestival van Nederland dat in het weekend van 26 en 27 augustus wordt gehouden.
Woensdag 29 Maart 2017 - 06:49:00 - AD - Show - Celebs
 

Armin wil als bezoeker naar MysterylandAD - Show - Celebs

Olivia Newton-John ziet zich wel opnieuw in de legendarische rol van Sandy uit Grease kruipen. Een reünie met coacteur John Travolta, veertig jaar nadat Grease in de bioscopen draaide, ziet ze wel zitten. Dat zei Newton-John bij aanvang van een awardshow in Las Vegas.
Woensdag 29 Maart 2017 - 04:55:00 - AD - Show - Celebs
 

Rechtszaak over veiling spullen Tupac ShakurNu.nl - Achterklap

De erfgenamen van de moeder van rapper Tupac Shakur hebben een rechtszaak aangespannen om spullen van haar overleden zoon terug te eisen, waaronder zijn paspoort, rijbewijs, kleding, sieraden en notitieboekjes.
Woensdag 29 Maart 2017 - 03:46:15 - Nu.nl - Achterklap
 

Olivia Newton-John wil dolgraag reünie GreaseAD - Show - Celebs

De Zeeuwse boerin Bertie Steur durfde het vanavond aan haar nieuwe vlam Rosita aan het grote publiek te laten zien. Het stel, dat vorige maand hun relatie wereldkundig maakte, werd gespot op de rode loper van de TV-beelden: de vakprijzen van de televisiewereld. 
Dinsdag 28 Maart 2017 - 20:17:21 - AD - Show - Celebs
 

Bertie met nieuwe vlam op rode loper TV-beeldenAD - Show - Celebs

Tsjakka-goeroe Emile Ratelband vliegt vrijdag naar Turkije op uitnodiging van president Erdogan. De 68-jarige veelbesproken inspirator, die vier dagen in het land wil verblijven, is voor een ‘klus’ gevraagd waarvan hij de inhoud nog niet precies kan prijsgeven.
Dinsdag 28 Maart 2017 - 19:57:56 - AD - Show - Celebs
 

Star Wars-acteur Oscar Isaac verwacht eerste kindjeAD - Show - Films

De Nederlandse acteur Gijs Scholten van Aschat (57) is binnenkort te zien in een film met Brad Pitt (53). De Netflix-komedie War Machine vertelt over de opkomst en de ondergang van een Amerikaanse generaal in Afghanistan. Scholten van Aschat heeft een klein rolletje als een Nederlandse contractant.
Dinsdag 28 Maart 2017 - 17:28:59 - AD - Show - Films
 

Emile Ratelband op uitnodiging van Erdogan naar TurkijeAD - Show - Celebs

Een week nadat Linda de Mol haar afvalrace aankondigde, is het eerste resultaat er. La De Mol houdt zich aan een strikt regime van diëten en sporten en verloor daarmee twee kilo. ,,Ik ben zo blij!', roept ze trots in haar tweede vlog.
Dinsdag 28 Maart 2017 - 16:35:35 - AD - Show - Celebs
 

Star Wars-acteur Oscar Isaac wordt voor de eerste keer vaderNu.nl - Achterklap

Oscar Isaac en zijn vriendin Elvira Lind verwachten hun eerste kindje. Het stel werd maandag gespot in New York en de zwangere buik van Lind was duidelijk zichtbaar onder haar aangepaste jurk.
Dinsdag 28 Maart 2017 - 16:06:33 - Nu.nl - Achterklap
 

Lijnende Linda de Mol lyrisch om eerste tussenstandAD - Show - Celebs

RTL-ster Wendy van Dijk (46) heeft vanochtend een tulp vernoemd naar haar eigen magazine gedoopt. Dat deed de blonde presentatrice in de Keukenhof samen met dochter Lizzy (7).
Dinsdag 28 Maart 2017 - 15:12:21 - AD - Show - Celebs
 

Wendy en Lizzy dopen gele tulpAD - Show - Celebs

Voormalig zakenpartners van Michael Jackson, waaronder zijn woordvoerder, hebben geprobeerd miljoenen in aandelen te claimen van de overleden superster. Een rechter wees het verzoek af. Howard Weitzman, advocaat van MJ Estate is tevreden met  de uitspraak. ,,Ze krijgen wat ze verdienen, namelijk niets."
Dinsdag 28 Maart 2017 - 08:42:23 - AD - Show - Celebs
 

Voormalig zakenpartners krijgen geen aandelen Michael JacksonAD - Show - Celebs

De cast van de populaire jaren negentig-sitcom The Fresh Prince of Bel-Air is gisteren weer even bij elkaar gekomen. Acteur Alfonso Ribeiro, Carlton Banks in de serie, deelde via een Instagram een foto van het moment.
Dinsdag 28 Maart 2017 - 08:27:49 - AD - Show - Celebs
 

Cast Fresh Prince of Bel-Air weer even herenigdAD - Show - Celebs

De relatie van Thomas Cammaert (32) is na twee jaar voorbij. De Vlaamse acteur laat weten dat het absoluut niet zijn keuze was.
Dinsdag 28 Maart 2017 - 07:28:47 - AD - Show - Celebs
 

Adele is touren helemaal zatAD - Show - Celebs

Scarlett Johansson heeft een zwak voor mannen die goed kunnen koken. Dat vertelt de 32-jarige actrice tijdens een radio-interview met comedian en presentator Howard Stern. Op de vraag met wie Johansson wel op date wil antwoordde ze: ,,Gordon Ramsay, die vind ik heel knap".
Dinsdag 28 Maart 2017 - 03:48:00 - AD - Show - Celebs
 

Scarlett Johansson is weer single en ziet Gordon Ramsay wel zittenAD - Show - Celebs

Nicki Minaj overweegt om de opnames voor haar nieuwste videoclip opnieuw te doen. De 34-jarige rapper schoot voor het nummer No Frauds onder andere beelden op de Londense Westminster Bridge, slechts een paar dagen voordat er een aanslag plaatsvond. 
Maandag 27 Maart 2017 - 14:59:40 - AD - Show - Celebs
 

Eerste genomineerden 3FM Awards bekendAD - Show - Celebs

Guus Meeuwis blijft dit jaar bij zijn Groots met een zachte g-concerten van begin tot einde op het podium staan. De zanger wil optimaal genieten van zijn jubileum en maakt daarom dit keer geen plaats voor gastartiesten, laat hij weten.
Maandag 27 Maart 2017 - 09:57:51 - AD - Show - Celebs
 

Katja wordt duizelig bij PaagmanAD - Show - Celebs

Reese Witherspoon is nog steeds dolgelukkig met haar man, Jim Toth. De 41-jarige actrice plaatste op Instagram een foto van haar met Toth en bedankte hem voor zes jaar goed huwelijk, zo weet E! News.
Maandag 27 Maart 2017 - 08:14:35 - AD - Show - Celebs
 

Gijs Scholten van Aschat in film met Brad PittAD - Show - Films

Reese Witherspoon is nog steeds dolgelukkig met haar man, Jim Toth. De 41-jarige actrice plaatste op Instagram een foto van haar met Toth en bedankte hem voor zes jaar goed huwelijk, zo weet E! News.
Maandag 27 Maart 2017 - 08:14:35 - AD - Show - Films
 

Reese Witherspoon bedankt man voor zes jaar goed huwelijkAD - Show - Celebs

Kim Kardashian wil een derde kind van echtgenoot Kanye West. Dat zegt de realityster in een preview voor de show Keeping Up With The Kardashians van volgende week.
Maandag 27 Maart 2017 - 08:07:47 - AD - Show - Celebs
 

Kim wil derde kind met KanyeAD - Show - Celebs

Hij mag dan 75 jaar oud zijn, Paul McCartney is nog lang niet uitgezongen. De ex-Beatle liet tijdens een interview aan Matt Everitt van BBC Radio 6 weten aan een nieuw album te werken.
Maandag 27 Maart 2017 - 07:50:47 - AD - Show - Celebs
 

Brard: Ik zal Nederland nooit verlatenAD - Show - Celebs

Enzo Knol (23) krijgt een eigen beeld in Madame Tussauds in Amsterdam. Hij is daarmee de eerste vlogger die wordt toegevoegd aan het museum.
Vrijdag 24 Maart 2017 - 18:45:02 - AD - Show - Celebs
 

Enzo Knol krijgt wassen beeld in Madame TussaudsAD - Show - Celebs

In het onderzoek naar het onrechtmatig verspreiden van een seksvideo van Patricia Paay heeft de politie een tweede verdachte op het oog. De 44-jarige man uit Lelystad is donderdagavond verhoord, meldde de politie vrijdag.
Vrijdag 24 Maart 2017 - 17:36:56 - AD - Show - Celebs
 

Reese Witherspoon bedankt man voor zes jaar goed huwelijkAD - Show - Films

De schrijver van Total Recall klaagt Disney aan. Gary L. Goldman beweert dat het script van Oscarwinnaar Zootropolis verdacht veel lijkt op een verhaal dat hij tot twee keer toe bij de filmstudio pitchte.
Woensdag 22 Maart 2017 - 05:20:13 - AD - Show - Films
 

Disney aangeklaagd wegens plagiaat bij film ZootropolisAD - Show - Films

Een Britse fan van George Clooney stond eergisteren een grote verrassing te wachten. De acteur kwam langs op haar 87e verjaardag.
Dinsdag 21 Maart 2017 - 08:12:52 - AD - Show - Films
 

George Clooney verrast Britse fan (87)AD - Show - Films

Roman Polanski moet nog tot drie maanden wachten op een uitspraak over een einde aan zijn veertig jaar oude verkrachtingszaak. Dat bepaalde een rechter in Los Angeles gisteren.
Dinsdag 21 Maart 2017 - 07:36:52 - AD - Show - Films
 

Uitspraak verkrachtingszaak regisseur Polanski (83) drie maanden vertraagdAD - Show - Films

Haar hoofdrol als Sarah Lund in de bejubelde Deense misdaadserie The Killing maakte van Sofie Gråbøl een wereldster. De actrice overwon sindsdien borstkanker. Ze heeft de rollen voor het uitkiezen.
Donderdag 16 Maart 2017 - 08:50:00 - AD - Show - Films
 

Nieuw leven na The KillingAD - Show - Films

Actrice en VN-ambassadeur Angelina Jolie (41) heeft gisteren haar eerste gastcollege gegeven op de London School of Economics. De les was een vooruitblik op het vak dat zij vanaf september samen met drie andere docenten zal geven: Vrouwen, Vrede en Veiligheid. 
Woensdag 15 Maart 2017 - 07:52:27 - AD - Show - Films
 

Angelina Jolie geeft gastcollege op Londense universiteitAD - Show - Films

Chantal Janzen (38) ken je als presentatrice, maar acteren doet ze ook graag. Vandaag is in Amsterdam Het Verlangen in première gegaan: een film waarin La Janzen de hoofdrol vertolkt.
Maandag 13 Maart 2017 - 19:50:45 - AD - Show - Films
 

Chantal Janzen straalt op rode loper Het VerlangenAD - Show - Films

De tropische feelgoodfilm Tuintje in Mijn Hart heeft de Gouden Film status bereikt. Ruim 100.000 mensen zagen de romantische comedy over de broers Axel en Virgil in de bioscoop.
Maandag 13 Maart 2017 - 18:30:53 - AD - Show - Films
 

Gouden Film voor Tuintje in Mijn HartAD - Show - Films

De langverwachte tweede Avatar-film komt er ook volgend jaar niet. Regisseur James Cameron, die het vervolg op het 3D-succes uit 2009 al twee keer eerder uitstelde, liet vandaag weten dat ook een releasedatum rond volgend jaar kerst niet haalbaar is.
Vrijdag 10 Maart 2017 - 22:11:45 - AD - Show - Films
 

Vervolg op Avatar weer uitgesteldAD - Show - Films

Bij de première van de film Kong Skull Island in het Vietnamese Ho Chi Minhstad is gisteravond, tijdens een felle brand, een 5 meter hoog model van de filmgorilla in vlammen opgegaan. 
Vrijdag 10 Maart 2017 - 21:29:57 - AD - Show - Films
 

Ook Fockeline en Raymond te zien in Bankier van het VerzetAD - Show - Films

Het AD brengt iedere week op donderdag recensies van films die in première gaan. Deze keer: de romantische komedie Alberta, de avonturenfilm King Kong: Skull Island en het drama American Honey.
Donderdag 9 Maart 2017 - 11:00:00 - AD - Show - Films
 

De filmrecensies van deze weekAD - Show - Films

De Britse acteur Jim Tavaré (54) is met ernstige verwondingen opgenomen op de Intensive Care. Tavare, met name bekend door zijn rol in een Harry Potterfilm, kwam maandag terecht in wat door Britse media wordt omschreven als een horrorcrash.
Donderdag 9 Maart 2017 - 10:12:37 - AD - Show - Films
 

Dochter voor Natalie PortmanAD - Show - Films

De documentaire Het doet zo een zeer van Heleen van Royen heeft de Kristallen Film-status bereikt. Ruim 10.000 bezoekers zagen de film, een portret van de moeder van Heleen. Bij haar is beginnende dementie gediagnosticeerd.
Donderdag 2 Maart 2017 - 18:52:15 - AD - Show - Films
 

Kristallen Film voor documentaire Heleen van RoyenAD - Show - Films

Het AD brengt iedere week op donderdag recensies van films die in première gaan. Deze keer: de actiefilm Logan, de thriller De Premier, het drama Verdwijnen en de komedie Tuintje In Mijn Hart.
Donderdag 2 Maart 2017 - 11:00:00 - AD - Show - Films
 

De filmrecensies van deze weekAD - Show - Films

Voor de negende keer speelt Hugh Jackman Wolverine, de stripfiguur met de stalen klauwen. In de nieuwe actiefilm Logan gaat het dodelijke supermonster nog een keer helemaal los. Voor het laatst. ,,Natuurlijk zal ik hem missen. Ik heb heel veel aan hem te danken.'
Donderdag 2 Maart 2017 - 10:00:00 - AD - Show - Films
 

Afscheid van Wolverine, of toch niet?AD - Show - Films

De twee accountants die zondag bij de Oscar-uitreiking aan het werk waren voor PricewaterhouseCoopers, het auditkantoor dat al 83 jaar verantwoordelijk is voor het tellen van de stemmen en het beheer van de enveloppen, zijn niet meer welkom bij de ceremonie. Dat heeft de Academy of Motion Picture Arts and Sciences gemeld. 
Donderdag 2 Maart 2017 - 00:36:49 - AD - Show - Films
 

Academy wil blunderende accountants nooit meer bij Oscars zienAD - Show - Films

De opnames voor Avatar 2 starten in augustus. Filmregisseur James Cameron beloofde eerder al niet één, niet twee, maar vier edities van de spannende sciencefiction film. Na de eerste film, die in 2009 in premiére ging, lijkt het langverwachte vervolg er dan nu toch eindelijk te komen.
Woensdag 1 Maart 2017 - 22:24:44 - AD - Show - Films
 

Opnames tweede Avatarfilm deze zomerAD - Show - Films

The Academy of Motion Picture Arts & Sciences heeft na de enveloppeblunder ook het boetekleed aangetrokken voor het publiceren van een verkeerde foto tijdens het herdenkingsmoment in de show. Meer dan twee dagen later heeft de organisatie achter de prestigieuze filmprijzen via Instagram haar excuses aangeboden.
Woensdag 1 Maart 2017 - 22:11:57 - AD - Show - Films
 

Academy biedt excuses aan voor foute foto herdenkingsvideoAD - Show - Films

Voor de negende keer speelt Hugh Jackman Wolverine, de stripfiguur met de stalen klauwen. In de nieuwe actiefilm Logan gaat het dodelijke supermonster nog een keer helemaal los. Voor het laatst. ,,Natuurlijk zal ik hem missen. Ik heb heel veel aan hem te danken.’’
Woensdag 1 Maart 2017 - 21:04:00 - AD - Show - Films
 

Hugh Jackman: Veel aan Wolverine te dankenAD - Show - Films

Voor het eerst heeft Disney in een van zijn films een personage verwerkt dat openlijk homoseksueel is. De primeur gaat naar de live-actionremake van Beauty and the Beast waarin LeFou, de sidekick van macho-schurk Gaston, homo blijkt te zijn.
Woensdag 1 Maart 2017 - 17:58:00 - AD - Show - Films
 

Zo uit de gevangenis de Oscarshow inAD - Show - Films

Visual Effects-kunstenaar Angelo de Witt (26), in Hollywood bekend als Angelo White, mag zich de trotse winnaar van een Oscar noemen. Samen met zijn team won hij gisteren de filmprijs in de categorie Best Visual Effects voor de film Jungle Book. 
Dinsdag 28 Februari 2017 - 20:20:00 - AD - Show - Films
 

Nederlands special effects-talent wint OscarAD - Show - Films

Actrice Hadewych Minis (40) speelt de hoofdrol in de nieuwe korte film Pom (the great). De blondine speelt de moeder van een jongetje dat gepest wordt.
Dinsdag 28 Februari 2017 - 13:14:17 - AD - Show - Films
 

Tweede verdachte verhoord in rechtszaak PaayAD - Show - Celebs

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Show - Celebs
 

Star Trek-serie Discovery loopt opnieuw vertraging opAD - Show - Films

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Show - Films
 

Model Bar Refaeli opnieuw zwangerNu.nl - Achterklap

Het Israëlisch topmodel Bar Refaeli is weer zwanger. Dat maakte ze zelf bekend via Instagram.
Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - Nu.nl - Achterklap
 

 
Het laatste shownieuws:

Het shownieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets in Hilversum of Hollywood. Als Lady Gaga struikelt op haar zwarte pumps, leest u het hier als eerste! Zodra Justin Timberlake zijn collectie beanie mutsen veilt voor het goede doel of als Maxima gespot wordt op nieuwe Havaianas slippers, u leest het hier! AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste shownieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.