Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 
-
 

André van Duin stelt lichaam na overlijden beschikbaar aan wetenschapNu.nl - Achterklap

André van Duin heeft besloten zijn lichaam na zijn overlijden ter beschikking te stellen aan de wetenschap, zoals zijn maandag overleden partner Martin Elferink ook deed. Dat vertelt de 72-jarige komiek zaterdag in een interview met De Telegraaf.
Zaterdag 18 Januari 2020 - 22:26:45 - Nu.nl - Achterklap
 

Ares-actrice Lisa Smit zou nooit lid worden van een studentenverenigingNu.nl - Achterklap

In de nieuwe Netflix-serie Ares speelt Lisa Smit (26) de rol van Carmen Zwanenburg, die een hooggeplaatst lid is van een behoorlijk sinister studentengenootschap. Zelf zou Smit niet zo snel bij een studentenvereniging gaan. "Ik zou bij de ontgroening al afhaken."
Zaterdag 18 Januari 2020 - 20:11:35 - Nu.nl - Achterklap
 

Meghan en Harry doen afstand van koninklijke titels en toelageNu.nl - Achterklap

Prins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle zullen vanaf komende lente hun koninklijke titels niet meer gebruiken. Ook zullen ze geen publiek geld meer ontvangen. Dit meldt Buckingham Palace zaterdag in een verklaring.
Zaterdag 18 Januari 2020 - 16:29:30 - Nu.nl - Achterklap
 

Uitgeruste Jan Smit laat zich zien bij turntoernooi dochter EmmaAD - Show - Celebs

Het was niet minder dan een wonder: vandaag precies 45 jaar geleden logeerde wereldster Jane Fonda op de boerderij van zijn grootouders in Beuningen. Kleinzoon en journalist Willem Claassen reconstrueert het bijzondere verhaal met in de hoofdrollen zijn opa, oom Antoon en de inmiddels 82-jarige wereldster, actrice en klimaatactivist.
Zaterdag 18 Januari 2020 - 15:02:57 - AD - Show - Celebs
 

Over hoe Jane Fonda in mijn opa’s bed belanddeAD - Show - Celebs

Een van de vaandeldragers van de klassieke muziek in Nederland is een Brit. Dominic Seldis, de aanvoerder van de contrabassen van het Koninklijk Concertgebouworkest en innemend jurylid van Maestro, bedient de hoge én de lage cultuur. Met hem aan het roer zorgde hij voor het best bekeken seizoen Maestro ooit. Tijd voor een eigen theatershow.
Zaterdag 18 Januari 2020 - 06:00:00 - AD - Show - Celebs
 

Dominic Seldis vierde kerst bij de Frogers: ‘En het was briljant’AD - Show - Celebs

YouTuber Kaj van der Ree heeft een advocaat ingeschakeld nadat hij vandaag op social media werd beschuldigd van seksueel overschrijdend gedrag. ,,Kaj heeft een advocaat in de arm genomen. We volgen de juridische route en wachten dit af", heeft zijn management laten weten aan RTL Boulevard.
Vrijdag 17 Januari 2020 - 20:32:00 - AD - Show - Celebs
 

BNNVARA en Rode Kruis willen onderzoek naar Kaj van der ReeNu.nl - Achterklap

BNNVARA en het Rode Kruis willen als opdrachtgevers van YouTuber, dj en presentator Kaj van der Ree dat er een diepgravend onderzoek komt naar de beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag van diverse (ook minderjarige) vrouwen aan zijn adres. BNNVARA heeft zaterdag laten weten dat zijn radioprogramma en tv-show per direct worden stopgezet.
Vrijdag 17 Januari 2020 - 19:52:52 - Nu.nl - Achterklap
 

Acteur Dwayne Johnson rouwt om verlies van zijn vaderNu.nl - Achterklap

Dwayne Johnson, ook wel The Rock genoemd, heeft het zwaar met het verlies van zijn vader. De acteur schreef op Instagram een eerbetoon aan zijn vader Rocky Johnson.
Vrijdag 17 Januari 2020 - 15:56:09 - Nu.nl - Achterklap
 

Kaj van der Ree neemt advocaat na beschuldigingen wangedragAD - Show - Celebs

Acteur Aart Staartjes is vanmiddag in besloten kring begraven in zijn woonplaats Dronrijp. Dat gebeurde in het bijzijn van een aantal bekende Sesamstraat-acteurs met wie Staartjes in zijn tv-carrière heeft gewerkt.
Vrijdag 17 Januari 2020 - 15:44:00 - AD - Show - Celebs
 

Nikkie Tutorials gaat nerveus de straat op: ‘Mensen kijken naar me’AD - Show - Celebs

Dierentuin Zoo Antwerpen is niet blij met de actie van twee Nederlandse YouTubers die in een filmpje laten zien hoe ze probleemloos konden binnendringen in een leegstaand giraffenverblijf en achter de schermen tot bij de tapirs kwamen. ,,Die twee hebben alle regels aan hun laars gelapt en hebben zichzelf, de bewakers en de bezoekers in gevaar gebracht”, zegt woordvoerster Ilse Segers.
Vrijdag 17 Januari 2020 - 07:45:00 - AD - Show - Celebs
 

Zoo Antwerpen woest op StukTV, YouTubers vallen bejaarden lastig: ‘Laat los, stoppen!’AD - Show - Celebs

Een voormalig bestuurslid van de Kluivert Dog Rescue Foundation verspreidt al langere tijd laster en leugens over Rossana Kluivert en staat aan de basis van de geruchtmakende uitzending over haar van Opgelicht?!. Dat beweert Rossana in een schriftelijke verklaring in handen van deze site. ‘Zij en haar vrienden bestoken ons al meer dan een jaar met laster over mij en haar stichting.’
Donderdag 16 Januari 2020 - 11:53:00 - AD - Show - Celebs
 

De Harvey Weinstein van Fox News: machtswellusteling die vrouwen kleineerdeAD - Show - Films

Acteurs kunnen vaak overdrijven, maar Jamie Foxx klinkt volkomen oprecht als hij zijn rol in Just Mercy omschrijft als ‘de zwaarste uit mijn carrière.’ Het spelen van een zwarte man die ten onrechte wordt beschuldigd van de moord op een achttienjarig blank meisje heeft hem enorm aangegrepen.
Donderdag 16 Januari 2020 - 09:30:05 - AD - Show - Films
 

Zwaarste rol uit carrière voor Jamie Foxx: ‘Ik hoop niet met deze mensen in de hemel te komen’AD - Show - Films

De Nederlandse film Mi Vida, met Loes Luca in de hoofdrol, beleeft vandaag de Amerikaanse première op het Santa Barbara International Film Festival. De film wordt in de VS vertoond onder de vertaalde titel My Life en doet mee aan de competitie.
Donderdag 16 Januari 2020 - 08:08:33 - AD - Show - Films
 

Filmhit Mi Vida met Loes Luca beleeft Amerikaanse premièreAD - Show - Films

De nieuwe Star Wars-film, The Rise of Skywalker, heeft wereldwijd meer dan 1 miljard dollar opgeleverd. De film, die drie weken geleden in première ging, deed er wel langer over dan de twee vorige delen, meldt het vakblad Variety. Het is de zevende Disney-film die in 2019 uitkwam die de magische mijlpaal heeft gepasseerd.
Woensdag 15 Januari 2020 - 21:32:53 - AD - Show - Films
 

Nieuwe Star Wars-film passeert na drie weken grens van 1 miljardAD - Show - Films

De in juli overleden acteur Rutger Hauer wordt geëerd met een nieuwe prijs. De award zal jaarlijks worden uitgereikt op het festival Shortcutz Amsterdam, waar Hauer tot vlak voor zijn dood adviseur voor was. Dat heeft het festival vandaag bekendgemaakt.
Woensdag 15 Januari 2020 - 21:14:08 - AD - Show - Films
 

Rossana Kluivert: Er is een toneelstukje opgevoerd bij overleden hondje in Opgelicht?!AD - Show - Celebs

Het is een wat onverwacht duo, Guus Meeuwis (47) en Kraantje Pappie (33), maar ze goten Het is een nacht in een nieuw jasje en staan vanaf vanavond twaalf keer op de Vrienden van Amstel Live. Een gesprek over het begin van een diepe vriendschap. ,,Hij kwam in mijn kleedkamer en ik vroeg ‘m om nooit meer weg te gaan.”
Woensdag 15 Januari 2020 - 20:08:00 - AD - Show - Celebs
 

Guus Meeuwis: Ik nodigde Kraan gelijk uit om langs te komen op vakantieAD - Show - Celebs

De advocaten van Rossana Kluivert hebben vanmiddag in de rechtbank in Lelystad frontaal de aanval geopend op de redactie van het onderzoeksprogramma Opgelicht?!. Advocaten Royce de Vries en Khalid Kasem stellen dat de journalisten door de ondergrens zijn gezakt door Rossana af te schilderen als een bedrieger. Rossana moest tijdens haar verklaring vechten tegen de tranen. Zoon Nino nam het voor haar op. ,,Opgelicht?! schildert mijn moeder af als een misdadiger.”
Woensdag 15 Januari 2020 - 19:00:00 - AD - Show - Celebs
 

Hauer geëerd met nieuwe prijs, Verhoeven eerste winnaarAD - Show - Films

Deze site brengt elke woensdag recensies van films die in première gaan. Deze keer: Bombshell, Just Mercy, Il Traditore en Dolittle.
Woensdag 15 Januari 2020 - 18:02:44 - AD - Show - Films
 

Rossana Kluivert breekt in rechtbank, zoon Nino: ‘Opgelicht?! schildert mijn moeder af als misdadiger’AD - Show - Celebs

Kim Feenstra en haar vriend Stanley gaan een ivf-traject in. Het 34-jarige model wil dolgraag moeder worden, maar het lukt haar niet om op natuurlijke wijze zwanger te worden. ,,Bij ons is het vanaf het begin al duidelijk: als wij zwanger willen worden moeten we naar het ziekenhuis voor een ivf-behandeling”, vertelt ze in Grazia.
Woensdag 15 Januari 2020 - 15:24:03 - AD - Show - Celebs
 

Kim Feenstra gaat ivf-traject in om zwanger te worden: ‘Waar een wil is, is een weg’AD - Show - Celebs

YouTube-sensatie Nikkie de Jager (25) is omvergeblazen door de impact die haar coming-out als transgender sinds maandag heeft gehad. De Brabantse, beter bekend als Nikkie Tutorials, haalde wereldwijd de media en was gisteren op Google de op drie na meest ingevulde naam. ,,Dat is bizar, maar het maakt me erg blij. Dat betekent dat mijn boodschap verspreid wordt’’, reageert ze.
Woensdag 15 Januari 2020 - 08:02:00 - AD - Show - Celebs
 

Nikkie Tutorials: Het is oké, ik ben vrij!AD - Show - Celebs

Korte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.
Dinsdag 14 Januari 2020 - 19:30:00 - AD - Show - Celebs
 

Robert Downey Jr. mist wat jeu in DolittleAD - Show - Films

Billie Eilish gaat de titelsong van de nieuwe James Bond-film No Time To Die maken. Dat valt te lezen op het officiële Twitteraccount van de zangeres en het officiële account van de filmreeks. Daarmee wordt de 18-jarige Eilish de jongste artiest ooit die een Bond-theme opneemt.
Dinsdag 14 Januari 2020 - 17:18:00 - AD - Show - Films
 

Roxeanne is dolverliefd en Xelly deelt foto waarop ze 8 kilo is aangekomenAD - Show - Celebs

Het derde kindje van Arie Boomsma (45) en zijn vrouw Romy wordt een meisje. Dat laat de 28-jarige influencer weten op Instagram. ,,We zijn dolblij dat de 20 weken echo goed was en we daar de bevestiging kregen dat we nog een dochter krijgen.”
Dinsdag 14 Januari 2020 - 16:58:26 - AD - Show - Celebs
 

Vrouw Arie Boomsma onthult geslacht van derde kindjeAD - Show - Celebs

YouTube-ster Nikkie de Jager (ook bekend als Nikkie Tutorials) heeft geëmotioneerd gereageerd op de stortvloed aan steunbetuigingen die ze sinds gisteravond heeft gekregen. De wereldberoemde visagiste onthulde toen in een video dat ze als jongen is geboren.
Dinsdag 14 Januari 2020 - 15:45:00 - AD - Show - Celebs
 

Nikkie Tutorials: Ik had al die reacties nooit durven dromenAD - Show - Celebs

Lauren Verster is voor de tweede keer moeder geworden. De presentatrice is bevallen van dochtertje Meggy, deelde ze vandaag op Instagram.
Dinsdag 14 Januari 2020 - 11:19:18 - AD - Show - Celebs
 

Billie Eilish (18) maakt titelsong James Bond, jongste artiest ooitAD - Show - Films

De muziek van de nieuwe James Bondfilm No Time To Die wordt gecomponeerd door de Duitse filmcomponist Hans Zimmer en niet meer door zijn collega Dan Romer. Dat meldt het toonaangevende muziektijdschrift Billboard maandag. De reden is niet bekend.
Maandag 13 Januari 2020 - 20:28:00 - AD - Show - Films
 

Lauren Verster bevallen van dochterAD - Show - Celebs

Nikkie Tutorials (25) heeft gisteren in haar nieuwste YouTube-video bekendgemaakt dat ze transgender is. De wereldberoemde vlogster, die in 2008 begon met het delen van make-up tutorials, heeft het jaren verborgen gehouden maar vond het nu tijd om open kaart te spelen met de buitenwereld. Niet alleen omdat ze zich eindelijk vrij genoeg voelde om het haar fans te vertellen, maar ook omdat ze gechanteerd werd.
Maandag 13 Januari 2020 - 20:24:00 - AD - Show - Celebs
 

Nikkie Tutorials onthult: Ik ben transgenderAD - Show - Celebs

Martin Elferink, de man van André van Duin, is vandaag overleden. De 55-jarige echtgenoot van Van Duin leed aan botkanker.
Maandag 13 Januari 2020 - 18:06:00 - AD - Show - Celebs
 

Wereldklus voor Hans Zimmer: meestercomponist neemt muziek nieuwe Bond-film overAD - Show - Films

De Nederlandse grimeur Arjen Tuiten (39) maakt voor de tweede keer in zijn carrière kans op een Oscar. Na twee jaar geleden genomineerd te zijn voor zijn werk in de film Wonder (met Julia Roberts in de hoofdrol) is hij nu voorgedragen voor zijn werk aan de Disneyproductie Maleficent 2, met Angelina Jolie.
Maandag 13 Januari 2020 - 15:39:00 - AD - Show - Films
 

Echtgenoot (55) André van Duin overledenAD - Show - Celebs

Babynieuws voor Airen Mylene en Taeke Taekema. De twee zijn op 9 januari de trotse ouders geworden van zoontje Foss Fedde Glen. Dat laat een dolgelukkige Airen Mylene (34) vandaag weten op Instagram.
Maandag 13 Januari 2020 - 15:13:56 - AD - Show - Celebs
 

Nederlandse kandidaat in de race voor een OscarAD - Show - Films

Wie gaat er vandoor met de Oscar voor beste film? En welke acteur speelde de rol van zijn leven? Bekijk hierboven vanaf 14.30 uur de livestream van de nominatie-ceremonie voor de Oscars.
Maandag 13 Januari 2020 - 14:13:47 - AD - Show - Films
 

Volg hier live de nominatie-ceremonie voor de Oscars!AD - Show - Films

,,Well Clarice..." De begroeting van Dr. Hannibal Lecter uit Silence Of The Lambs is een van de meest iconische filmquotes aller tijden. De Amerikaanse zender CBS gaat nu een sequel maken over de Clarice in kwestie in de vorm van een televisieserie, meldt onder meer Deadline.
Maandag 13 Januari 2020 - 10:44:17 - AD - Show - Films
 

Silence Of The Lambs krijgt sequel: tv-serie over Clarice in de maakAD - Show - Films

Het oorlogsepos 1917 van de Britse regisseur Sam Mendes doet het opmerkelijk goed in de Nederlandse bioscopen. Het imposante drama, dat vorige week werd bekroond met de twee belangrijkste Golden Globes, trok in de openingsweek meer dan 150.000 bezoekers en belandde daarmee op de eerste plek van de bioscooplijst.
Maandag 13 Januari 2020 - 09:51:00 - AD - Show - Films
 

Airen Mylene bevallen van zoontje FossAD - Show - Celebs

Collega’s en BN’ers reageren bedroefd op het overlijden van acteur Aart Staartjes. Sesamstraat-collega Hakim Traïdia roemt Staartjes als een fijne collega met veel humor. ,,Voor mij ís hij Sesamstraat.”
Maandag 13 Januari 2020 - 07:30:00 - AD - Show - Celebs
 

Aangiftes Marga Bult tegen schuldeiser niet in behandelingAD - Show - Celebs

Jimmy Fallon is later dit jaar voor het eerst ook vroeger op de avond op de Amerikaanse televisie. De presentator, die al jaren The Tonight Show presenteert, krijgt een nieuwe show op primetime. Dat heeft zender NBC bekendgemaakt.
Zondag 12 Januari 2020 - 13:40:46 - AD - Show - Celebs
 

Jimmy Fallon scoort eerste presentatieklus naast talkshowAD - Show - Celebs

David Bowie wordt binnenkort op bijzondere wijze geëerd in Parijs. De Franse hoofdstad vernoemt namelijk een straat naar het Britse muziekicoon.
Zaterdag 11 Januari 2020 - 15:39:25 - AD - Show - Celebs
 

Parijs vernoemt straat naar David BowieAD - Show - Celebs

Joaquin Phoenix en Martin Sheen zijn gisteren gearresteerd in Washington. De acteurs waren aanwezig bij een klimaatprotest en hielden de trappen van regeringsgebouw het Capitool bezet. Dat meldt Deadline.
Zaterdag 11 Januari 2020 - 14:27:00 - AD - Show - Celebs
 

Acteurs Phoenix en Sheen opgepakt tijdens klimaatprotestAD - Show - Celebs

Welgestelde muziekliefhebbers kunnen de hand leggen op een bijzonder item van The Beatles. Op de onlineveilingsite Moments In Time wordt een handgeschreven songtekst van While My Guitar Gently Weeps aangeboden.
Zaterdag 11 Januari 2020 - 13:18:19 - AD - Show - Celebs
 

Handgeschreven songtekst The Beatles onder de hamerAD - Show - Celebs

Oprah Winfrey heeft zich teruggetrokken als uitvoerend producent van de misbruikdocumentaire over Def Jam-oprichter Russell Simmons. Dat heeft de talkshowkoningin laten weten in een verklaring aan Amerikaanse media. De titelloze documentaire werd gemaakt voor Apple+, maar zal ook niet meer bij de streamingdienst te zien zijn.
Zaterdag 11 Januari 2020 - 11:54:00 - AD - Show - Celebs
 

Oprah niet langer betrokken bij misbruikdocu Russell SimmonsAD - Show - Celebs

Bij Bibian Mentel werd vorig jaar oktober opnieuw een tumor ontdekt. Hoewel de ziekte meer dan tien keer werd gediagnosticeerd bij de paralympisch kampioene, heeft haar huwelijk met Edwin er niet onder geleden. ,,Ik denk dat het ons alleen maar sterker heeft gemaakt. We zijn nog dichter naar elkaar toegegroeid”, zegt Bibian in De Telegraaf.
Zaterdag 11 Januari 2020 - 10:19:21 - AD - Show - Celebs
 

Aart Staartjes in ziekenhuis na aanrijding in brommobielAD - Show - Celebs

Met een budget van 3,6 miljoen euro - maar met de volledige medewerking van de Nederlandse luchtmacht - voelde regisseur Bobby Boermans zich soms net als Michael Bay op de set van de EO-serie Hoogvliegers. De 38-jarige Boermans draaide op verschillende locaties in de Verenigde Staten, het Midden-Oosten en Nederland voor de serie die vanaf zaterdag 11 januari op NPO1 te zien is.
Vrijdag 10 Januari 2020 - 15:33:00 - AD - Show - Celebs
 

Scenarioschrijver Buck Henry (89) van The Graduate overledenAD - Show - Films

Er is steeds minder belangstelling voor de Oscar-uitreiking. Is het tij nog te keren? Alleen als het roer omgaat, zegt AD-filmrecensent Ab Zagt.
Donderdag 9 Januari 2020 - 11:22:00 - AD - Show - Films
 

Laat Eddie Murphy de Oscars reddenAD - Show - Films

Een sloopkogel maakt deze maand een hardhandig einde aan cafetaria ’t Pleintje uit de populaire New Kids-films. De frietkeet in Maaskantje (of beter Den Dungen) is ‘wereldberoemd’ dankzij de humoristische kaskrakers, waarin vijf Noord-Brabantse hangjongeren het geweld zelf ook niet schuwen.
Donderdag 9 Januari 2020 - 08:44:00 - AD - Show - Films
 

Bam jonguh! Bekendste snackbar van Nederland gaat tegen de vlakteAD - Show - Films

Op basis van de ervaringen van zijn grootvader geeft regisseur Sam Mendes (American Beauty, SPECTRE en Skyfall) zijn visie op de Eerste Wereldoorlog in zijn nieuwe film 1917. ,,Hij sprak zelden over zijn frontervaringen, maar als hij eenmaal op gang was kwamen de meest dramatische gebeurtenissen boven tafel. Dat inspireerde mij deze film te maken.’’
Donderdag 9 Januari 2020 - 07:24:00 - AD - Show - Films
 

Kijker moet de angst voor de dood lijfelijk ondervinden in 1917AD - Show - Films

Deze site brengt elke woensdag recensies van films die in première gaan. Deze keer: oorlogsdrama 1917, documentaire Marianne and Leonard: Words of Love, actiefilm Charlie’s Angels en horrorfilm The Grudge.
Woensdag 8 Januari 2020 - 17:30:00 - AD - Show - Films
 

Vijf sterren voor 1917! Een unieke kijkervaring met fabuleus camerawerkAD - Show - Films

Met meer dan drie miljoen is de nieuwe versie van The Lion King verreweg de best bezochte film van 2019. In Nederland lokten slechts vijf films ooit meer bezoekers naar de bioscoop.
Dinsdag 7 Januari 2020 - 18:01:00 - AD - Show - Films
 

The Lion King komt in rijtje klassiekers na kassucces in Nederlandse bioscoopAD - Show - Films

Colin Farrell is in de nieuwe Batman-film inderdaad te zien als de schurk Penguin. Regisseur Matt Reeves bevestigde op Twitter de geruchten dat de acteur de rol vertolkt.
Dinsdag 7 Januari 2020 - 16:13:00 - AD - Show - Films
 

Colin Farrell wordt inderdaad Penguin in nieuwe BatmanAD - Show - Films

Elise Schaap, Pierre Bokma, Maarten Heijmans en Stefan Rokebrand gaan de hoofdrollen spelen in de film Mijn vader is een vliegtuig. De opnames van de verfilming die regisseur Antoinette Beumer van haar eigen gelijknamige boek maakt, gaan deze week van start.
Maandag 6 Januari 2020 - 09:17:07 - AD - Show - Films
 

Ricky Gervais noemt collega’s hypocriet en Netflix grijpt mis: alles wat je moet weten over de Golden GlobesAD - Show - Films

De films Once Upon A Time... In Hollywood en 1917 zijn er zondagavond vandoor gegaan met de Golden Globes voor beste films. Het werk van Quentin Tarantino werd bekroond met de award voor beste comedy of musical, 1917 van Sam Mendes won in de categorie drama.
Maandag 6 Januari 2020 - 05:42:00 - AD - Show - Films
 

En de Golden Globe voor beste film gaat naar...AD - Show - Films

Een zichtbaar ontroerde Tom Hanks heeft vannacht bij de Golden Globes de prijs voor zijn gehele oeuvre in ontvangst mogen nemen. De Cecil B. DeMille-prijs is een erkenning voor de indrukwekkende carrière van de 63-jarige Hanks, die wordt beschouwd als één van de aardigste mannen in de filmwereld.
Maandag 6 Januari 2020 - 04:51:19 - AD - Show - Films
 

Tom Hanks geëerd met oeuvreprijs bij Golden GlobesAD - Show - Films

Elsa, Anna en Olaf blijven ongekend populair. Het tweede deel van Frozen heeft het succes van het eerste deel overtroffen. Inmiddels heeft de film een slordige 1,32 miljard dollar (een kleine 1,2 miljard euro) opgehaald. Daarmee is het ook de rolprent met de hoogste opbrengst ooit.
Zondag 5 Januari 2020 - 19:40:58 - AD - Show - Films
 

Frozen II topt het succes van eerste deel: hoogste opbrengst voor animatiefilm ooitAD - Show - Films

In Hollywood worden vannacht de 25 beeldjes voor de beste films en tv-series toegekend op de 77ste editie van de Golden Globe Awards. Omdat we ons nu al verheugen op de mooie rodeloperverschijningen, doken we ter voorbereiding de geschiedenis in op zoek naar de meest memorabele jurken doorheen de jaren.
Zondag 5 Januari 2020 - 18:41:44 - AD - Show - Films
 

Symfonie voor de stille autoAD - Show - Films

De vroegere Amerikaanse filmmagnaat Harvey Weinstein moet vanaf maandag voor de rechter verschijnen in Manhattan voor klachten van seksueel misbruik. Hoewel tientallen vrouwen Weinstein van ongewenste intimiteiten beschuldigen, gaat het proces slechts om drie klachten.
Zaterdag 4 Januari 2020 - 14:48:18 - AD - Show - Films
 

Regisseur dramaserie Hoogvliegers kreeg waarschuwing van het PentagonAD - Show - Celebs

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Show - Celebs
 

Rechtszaak tegen Harvey Weinstein gaat van start: filmmagnaat riskeert levenslangAD - Show - Films

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Show - Films
 

 
Het laatste shownieuws:

Het shownieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets in Hilversum of Hollywood. Als Lady Gaga struikelt op haar zwarte pumps, leest u het hier als eerste! Zodra Justin Timberlake zijn collectie beanie mutsen veilt voor het goede doel of als Maxima gespot wordt op nieuwe Havaianas slippers, u leest het hier! AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste shownieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.