Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 
-
 

Deze bekende mensen kregen het coronavirus en zo gaat het nu met zeNu.nl - Achterklap

P!nk, J.K. Rowling en Sara Bareilles zijn zomaar een aantal bekende mensen die het coronavirus hebben opgelopen. Hieronder vind je een overzicht van de zieke beroemdheden en lees je hoe het met ze gaat.
Maandag 6 April 2020 - 19:41:30 - Nu.nl - Achterklap
 

Achterklap-updates | Victor Mids is een slangenmensNu.nl - Achterklap

Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
Maandag 6 April 2020 - 17:09:43 - Nu.nl - Achterklap
 

Gordon over corona-quarantaine: ‘Eigenlijk hebben mensen nu mijn leven’AD - Show - Celebs

Nooit eerder was het aanbod aan voedingsmiddelen zo groot; producenten verzinnen steeds wat nieuws. In deze serie beoordeelt een professional producten en geeft antwoord op de vraag: ‘En, is het wat?’ Ditmaal test voedingsdeskundige Desirée Marsman de Beyond Burger.
Maandag 6 April 2020 - 17:01:00 - AD - Show - Celebs
 

‘Pussy Galore’-actrice Honor Blackman (94) overledenAD - Show - Films

Veel filmdistributeurs passen hun releaseschema’s aan en stellen hun producties die deze zomer in grote getale in de bioscoop uitgebracht zouden worden, soms zelfs meer dan een jaar uit.
Maandag 6 April 2020 - 15:43:00 - AD - Show - Films
 

Zo smaakt de ‘burger’ zonder vlees waar Leonardo DiCaprio geld in stakAD - Show - Celebs

Korte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.
Maandag 6 April 2020 - 14:56:00 - AD - Show - Celebs
 

André heeft een beschermengel en Art is creatief met wc-papierAD - Show - Celebs

De eerste corona BN’er breuk is een feit. GTST-acteur Ferry Doedens gaat namelijk weer als vrijgezel door het leven. Hij en zijn vriend Raphael Perachi Vieira hebben een punt achter hun relatie gezet.
Maandag 6 April 2020 - 14:55:21 - AD - Show - Celebs
 

Ferry Doedens en vriend uit elkaar: ‘We zijn te verschillend’AD - Show - Celebs

Nooit zal bekend worden hoe Adele en haar ex-man Simon Konecki haar fortuin - naar verluidt 160 miljoen euro - hebben verdeeld bij hun scheiding. De rechter in Los Angeles heeft op verzoek van de zangeres akkoord gegeven dat de details privé zullen blijven.
Maandag 6 April 2020 - 14:16:00 - AD - Show - Celebs
 

Ferry Doedens verbreekt relatie met vriend RaphaelNu.nl - Achterklap

Ferry Doedens en zijn vriend Raphael zijn uit elkaar. Volgens de acteur verschilden de twee te veel van elkaar.
Maandag 6 April 2020 - 13:53:59 - Nu.nl - Achterklap
 

Ook hertogin Camilla mag uit thuisisolatie na negatieve test coronavirusNu.nl - Achterklap

Camilla, de 72-jarige echtgenote van prins Charles, mag volgens Britse media de thuisisolatie verlaten. De hertogin, die in isolatie moest nadat haar man besmet raakte met het virus, testte negatief op het coronavirus.
Maandag 6 April 2020 - 12:27:40 - Nu.nl - Achterklap
 

Details miljoenenscheiding Adele blijven geheimAD - Show - Celebs

Bas Muijs is voor de derde keer vader geworden. De acteur en presentator onthulde vanochtend in zijn radioprogramma Muijs in de Morgen op Omroep West dat zijn vriendin Sabine is bevallen van hun dochter.
Maandag 6 April 2020 - 11:20:44 - AD - Show - Celebs
 

Video | John Krasinski en Lin-Manuel Miranda verrassen fanNu.nl - Achterklap

Acteur John Krasinski besloot als afleiding tussen al het nieuws over het coronavirus zijn eigen nieuwskanaal op YouTube te creëren, toepasselijk genaamd Some Good News (SGN). In de aflevering van zaterdag verraste hij samen met zijn vrouw Emily Blunt en Hamilton-schrijver en acteur Lin-Manuel Miranda de negenjarige Emily die groot fan is van de musical Hamilton, maar die de musical door het virus niet kon zien.
Maandag 6 April 2020 - 10:43:23 - Nu.nl - Achterklap
 

Acteur Bas Muijs voor de derde keer vader gewordenNu.nl - Achterklap

Bas Muijs is zaterdag voor de derde keer vader geworden. De acteur en zijn vriendin Sabine hebben een dochter gekregen, die de naam Annelie Madelief draagt.
Maandag 6 April 2020 - 08:15:33 - Nu.nl - Achterklap
 

Bas Muijs vader geworden van een dochterAD - Show - Celebs

De Canadese actrice en activiste Shirley Douglas is zondag op 86-jarige leeftijd overleden. Dat heeft haar zoon, acteur Kiefer Sutherland, bekendgemaakt.
Maandag 6 April 2020 - 03:22:00 - AD - Show - Celebs
 

Potentiële filmhits als Minions en Fast and Furious 9 uitgesteld naar 2021AD - Show - Films

De Canadese actrice en activiste Shirley Douglas is zondag op 86-jarige leeftijd overleden. Dat heeft haar zoon, acteur Kiefer Sutherland, bekendgemaakt.
Maandag 6 April 2020 - 03:22:00 - AD - Show - Films
 

Actrice en activiste Shirley Douglas (86) overledenAD - Show - Celebs

In een Instagram Live-gesprek met haar collega Miley Cyrus heeft Selena Gomez laten weten bipolair te zijn. Dat is vastgesteld door artsen van het McLean Hospital in Belmont, Massachusetts. Volgens de zangeres behoort dit ziekenhuis tot een van de beste ter wereld op het gebied van mentale gezondheid.
Maandag 6 April 2020 - 02:09:37 - AD - Show - Celebs
 

Duran Duran-bassist John Taylor is hersteld van coronavirusNu.nl - Achterklap

John Taylor heeft zondag op de Instagram-pagina van Duran Duran onthuld dat hij in maart positief is getest op COVID-19, beter bekend als het coronavirus. De 59-jarige bassist van de Britse band voelde zich na een week weer beter, zo vertelt hij.
Zondag 5 April 2020 - 15:42:43 - Nu.nl - Achterklap
 

Paul de Leeuw roept volgers mede namens zijn moeder op binnen te blijvenNu.nl - Achterklap

Paul de Leeuw heeft zijn Instagram-volgers zondag opgeroepen om toch vooral thuis te blijven. Dit deed hij mede namens zijn 88-jarige moeder, omdat hij haar wil beschermen.
Zondag 5 April 2020 - 13:46:03 - Nu.nl - Achterklap
 

Selena Gomez onthult bipolaire stoornisAD - Show - Celebs

Acteur Channing Tatum en zangeres Jessie J zijn toch weer uit elkaar gegaan. Dat meldt Us Magazine. Dat, terwijl het stel drie maanden geleden hun relatie nog een tweede kans gaf.
Zondag 5 April 2020 - 07:17:00 - AD - Show - Celebs
 

Magic Mike-acteur Channing Tatum en zangeres Jessie J weer uit elkaarAD - Show - Celebs

Op school hield hij zich staande door ruziezoekers ‘met woorden in de houdgreep te nemen’, nu volgt Mocro Maffia-acteur Bilal Wahib (21) de toneelschool. ,,Weet je, al speel ik mijn hele leven alleen maar Marokkanen, maakt me niet uit. Ik wil gewoon mooie verhalen vertellen.’’
Zondag 5 April 2020 - 07:00:00 - AD - Show - Celebs
 

Actrice en activiste Shirley Douglas (86) overledenAD - Show - Films

Op school hield hij zich staande door ruziezoekers ‘met woorden in de houdgreep te nemen’, nu volgt Mocro Maffia-acteur Bilal Wahib (21) de toneelschool. ,,Weet je, al speel ik mijn hele leven alleen maar Marokkanen, maakt me niet uit. Ik wil gewoon mooie verhalen vertellen.’’
Zondag 5 April 2020 - 07:00:00 - AD - Show - Films
 

Acteur Bilal Wahib: ‘Dat stigma over mocro’s moet een beetje weggaan’AD - Show - Celebs

De hele wereld is momenteel in de ban van het coronavirus en veel beroemdheden en instanties hebben al gul gedoneerd voor de zorg daarvoor. Zo ook Elton John, maar de Britse zanger wil niet alleen deze pandemie de wereld uitkrijgen. Gisteren onthulde hij in Miley Cyrus’ talkshow op Instagram Live dat ook de ‘vergeten’ ziekte aids nog veel zorg behoeft.
Zaterdag 4 April 2020 - 14:40:00 - AD - Show - Celebs
 

Tijl Beckand: Ik ben geveld door het coronavirusAD - Show - Celebs

Columnist Youp van ‘t Hek heeft zijn volgers op Twitter beloofd komende week weer in de pen te kruipen voor een stukje in het NRC. Youp verontschuldigde zich vorige week nog voor het uitblijven van zijn schrijven.
Zaterdag 4 April 2020 - 13:24:00 - AD - Show - Celebs
 

Van corona genezen Pink doneert miljoen om virus te bestrijdenAD - Show - Celebs

Katy Perry en Orlando Bloom verwachten een dochter. Dat heeft de zangeres op Instagram bekendgemaakt. ‘It’s a girl’, schrijft de Amerikaanse met hartjes erbij.
Zaterdag 4 April 2020 - 10:53:00 - AD - Show - Celebs
 

Dochter op komst voor Katy Perry en Orlando BloomAD - Show - Celebs

Rapper Lil’ Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes hebben de gevolgen van de coronacrisis behoorlijk ‘onderschat’. Dat laat het stel vanuit een resort in Dubai weten, waar ze sinds vorige maand vastzitten. Toen nog met de gedachte van een onbezorgde vakantie te genieten.
Vrijdag 3 April 2020 - 21:05:00 - AD - Show - Celebs
 

Angst bekruipt Lil’ Kleine en vriendin in Dubai: ‘Andere vakantie geworden dan we voor ogen hadden’AD - Show - Celebs

Zijn woordkeuze mag cru geweest zijn, maar Jort Kelder neemt er een dag later niets van terug. De journalist/presentator kreeg veel over zich heen toen hij in een radio-interview sprak van het redden van ‘te dikke 80-plussers die gerookt hebben’. ,,We leven in hysterische tijden waarin rationele gedachten niet welkom zijn. Het zij zo.’’
Vrijdag 3 April 2020 - 17:13:00 - AD - Show - Celebs
 

Acteur Bilal Wahib: ‘Dat stigma over mocro’s moet een beetje weggaan’AD - Show - Films

Om het leven van alle thuiszittende filmliefhebbers een beetje leuker te maken, trakteren Pathé en Pathé Thuis vanaf maandag 6 april tot en met dinsdag 28 april alle Nederlanders iedere dag op een andere gratis film. Het gaat in totaal om 23 films die te zien zijn via Pathé Thuis, waaronder Rambo: Last Blood, Huisvrouwen Bestaan Niet en Midway.
Vrijdag 3 April 2020 - 15:00:00 - AD - Show - Films
 

Jort Kelder: Is massale bedrijfssterfte officieel overheidsbeleid? Ik dacht het nietAD - Show - Celebs

Paul McCartney, Jude Law, Phoebe Waller-Bridge, David Beckham en tientallen andere Britse sterren hebben gisteren mensen die in de zorg werken bedankt. Dat deden ze in een video die de Britse National Health Service deelde op social media.
Vrijdag 3 April 2020 - 07:30:00 - AD - Show - Celebs
 

Tientallen Britse sterren bedanken zorgmedewerkers: ‘Jullie zijn onze helden’AD - Show - Celebs

Oprah Winfrey heeft een flinke cheque uitgeschreven om Amerikanen te helpen tijdens de coronacrisis. De voormalige talkshowkoningin stelt maar liefst 10 miljoen dollar (zo’n 9,2 miljoen euro) beschikbaar.
Donderdag 2 April 2020 - 21:22:02 - AD - Show - Celebs
 

André Hazes en Monique willen zoontje niet meer herkenbaar in beeldAD - Show - Celebs

Pinkpop-baas Jan Smeets is onlangs positief getest op het coronavirus. De 75-jarige festivaldirecteur lag enige tijd in het ziekenhuis in Sittard-Geleen, laat zijn woordvoerder weten.
Donderdag 2 April 2020 - 14:22:00 - AD - Show - Celebs
 

Pinkpop-baas Jan Smeets (75) positief getest op coronavirusAD - Show - Celebs

Zangeres Anouk, die nog steeds vastzit in Marokko, heeft een nummer geschreven voor koppels die hun relatie zien stranden tijdens de coronacrisis. Nu mensen zoveel mogelijk thuisblijven en elkaar moeilijk kunnen ontlopen, staat een relatie soms snel onder druk. Een break-up kan dan een enorme bevrijding zijn, zingt Anouk in Deena & Jim.
Donderdag 2 April 2020 - 13:48:00 - AD - Show - Celebs
 

Pathé trakteert elke dag op gratis filmAD - Show - Films

De nieuwe film van de omstreden regisseur Roman Polanski, J’accuse, haalt niet de Nederlandse bioscopen. Distributeur Cineart heeft besloten de film alleen online uit te brengen. Gemikt wordt op 16 april als premièredatum.
Donderdag 2 April 2020 - 11:30:00 - AD - Show - Films
 

Omstreden film Polanski niet in Nederlandse bioscopen, wel onlineAD - Show - Films

Ogenschijnlijk loopt de Franse regisseur Dominik Moll niet over van ijver. Zes speelfilms in 25 jaar is geen imposante score. Maar als hij een film maakt, zoals Harry, un ami qui vous veut du bien (2000) en nu de ingenieuze thriller Seules les bêtes, loont het altijd de moeite om te kijken.
Donderdag 2 April 2020 - 10:00:15 - AD - Show - Films
 

Anouk maakt lied voor koppels die relatie zien stranden door isolatie: ‘Je komt elkaar tegen’AD - Show - Celebs

Het gaat goed met de Britse acteur Idris Elba (47), die onlangs positief werd getest op het coronavirus. Het Luther-gezicht was vanwege zijn astma bang dat hij het ‘slecht zou krijgen’, maar vertoonde uiteindelijk geen symptomen.
Donderdag 2 April 2020 - 09:55:00 - AD - Show - Celebs
 

Idris Elba maakt het goed na coronadiagnose: ‘Dacht dat ik het slecht zou krijgen’AD - Show - Celebs

De Amerikaanse rapper Lil Nax X (20), die vorig jaar een grote hit scoorde met het nummer Old Town Road, heeft zijn 4,3 miljoen volgers op Twitter in de maling genomen voor 1 april. De artiest kwam vorig jaar uit de kast, maar twitterde gisteren dat dit eigenlijk een vooropgezette 1 aprilgrap was. ‘Ik ben geen homo, ik had jullie mooi tuk.’
Donderdag 2 April 2020 - 08:11:27 - AD - Show - Celebs
 

Lil Nas X grapt over coming-out op 1 april: ‘Ik ben geen homo’AD - Show - Celebs

De Amerikaanse jazzpianist Ellis Marsalis Jr. is gisteren op 85-jarige leeftijd overleden aan het coronavirus. Dat meldt The New York Times. De muzikant overleed in een ziekenhuis in zijn geboortestad New Orleans.
Donderdag 2 April 2020 - 07:53:07 - AD - Show - Celebs
 

Jazzpianist Ellis Marsalis Jr. (85) overleden aan coronavirusAD - Show - Celebs

Darter Michael van Gerwen en zijn vrouw Daphne hebben gisteren een zoon gekregen. ‘Mijn vrouw heeft het geweldig gedaan. Welkom op de wereld, Mike’, twitterde ‘Mighty Mike’ gisteravond laat.
Donderdag 2 April 2020 - 07:44:00 - AD - Show - Celebs
 

Darter Michael van Gerwen deelt foto van pasgeboren zoontjeAD - Show - Celebs

De wereldberoemde Limburgse violist André Rieu (70) is fanatiek aan het bakken geslagen nu hij vanwege de coronacrisis geen concerten kan geven. ,,Roomsoesjes, Bossche bollen, appelflappen, éclairs, frambozenbavarois... elke dag iets anders.’’
Donderdag 2 April 2020 - 07:38:45 - AD - Show - Celebs
 

Regisseur Dominik Moll: Hitchcock was mijn leermeesterAD - Show - Films

Sneller dan Frontberichten ontstond een tv-programma zelden. Hoewel het pas anderhalve week op tv is en de uitzendingen nog geen kwartier duren, gaan er op sociale media nu al meerdere stemmen op om het te belonen met de grote tv-prijzen.
Donderdag 2 April 2020 - 07:18:52 - AD - Show - Films
 

André Rieu ontpopt zich tot bakfanaat tijdens coronacrisis: ‘Niet allemaal zelf opeten’AD - Show - Celebs

Presentator Bert Kuizenga en zijn vrouw Astrid zijn besmet geraakt met het coronavirus. Beiden werden er zo ziek van dat ze werden opgenomen in het ziekenhuis, zo onthult dochter Roosje tegenover De Telegraaf.
Woensdag 1 April 2020 - 22:14:55 - AD - Show - Celebs
 

Bert Kuizenga en vrouw hadden moeite met ademhalen door coronaAD - Show - Celebs

Voetballer Memphis Depay heeft zich de woede van dierenwelzijnsorganisatie World Animal Protection én zijn instagramvolgers op de hals gehaald door te poseren met een lijger, een kruising tussen een mannetjesleeuw en een vrouwtjestijger. Depay, aanvaller bij de Franse club Olympique Lyonnais, vroeg zich doodleuk af wat er gebeurt ‘als een leeuw poseert met een lijger’.
Woensdag 1 April 2020 - 19:57:00 - AD - Show - Celebs
 

Memphis Depay poseert met tijger en wordt slecht voorbeeld genoemd: ‘Hier zit dierenleed achter’AD - Show - Celebs

Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull (48) zit niet in Nederland, maar in de Verenigde Staten in quarantaine. Samen met haar man zit ze ‘ondergedoken’ in een appartement in Atlanta, de stad waar Orlando (49) assistent-trainer is bij voetbalclub Atlanta United. Hun kinderen Moïse (24) en Kayne (22) zitten in Nederland.
Woensdag 1 April 2020 - 18:42:00 - AD - Show - Celebs
 

Frontberichten slaat aan en wordt een film: ‘Je kijkt het monster corona echt in de bek’AD - Show - Films

Deze site brengt elke woensdag recensies van films die in première gaan, of op Netflix/ dvd uitkomen. Deze week: Seules les bêtes, Trauma Center en The Last Thing He Wanted.
Woensdag 1 April 2020 - 18:01:00 - AD - Show - Films
 

De meest doorgewinterde cinefiel voorziet niet wat er in deze film gaat gebeurenAD - Show - Films

Noortje Herlaar speelt een rol in het derde deel van Soof, dat eind dit jaar in de Nederlandse bioscopen te zien is. De actrice is te zien als een arts die in de levens van Soof en haar familie komt. Dat maken producenten KeyFilm en Millstreet Films bekend.
Woensdag 1 April 2020 - 14:46:00 - AD - Show - Films
 

Noortje Herlaar heeft rol in derde deel SoofAD - Show - Films

Paul Verhoeven sluit niet uit dat hij nog eens zijn rentree in Hollywood maakt. De 81-jarige regisseur heeft een aantal projecten in de pijplijn, zegt hij in NRC. Een daarvan is met Ed Neumeier, de man met wie hij in de Verenigde Staten Robocop en Starship Troopers maakte.
Dinsdag 31 Maart 2020 - 19:44:19 - AD - Show - Films
 

Paul Verhoeven hint op terugkeer in HollywoodAD - Show - Films

De succesvolle serie De Luizenmoeder krijgt officieel een vervolg in de bioscoop. Ilse Warringa neemt de regie op zich en maakt hiermee haar speelfilmdebuut als regisseur. Dat hebben producenten Nijenhuis & Co en Bing Film & TV bekendgemaakt. De opnames staan gepland voor de tweede helft van 2020.
Dinsdag 31 Maart 2020 - 17:31:22 - AD - Show - Films
 

De Luizenmoeder krijgt definitief vervolg in bioscoopAD - Show - Films

Onze redactie maakt je wegwijs in het actuele aanbod van series. Wat moet je gezien hebben en waarom? Vandaag - opnieuw - aandacht voor Letter for the King, al tijden de best bekeken Netflix-serie in Nederland én de verfilming van het kinderboek De Brief voor de Koning van de Nederlandse Tonke Dragt.
Maandag 30 Maart 2020 - 20:00:00 - AD - Show - Films
 

Letter for the King: al tijden op 1 bij Netflix, wat vindt onze recensent?AD - Show - Films

Fans van Sam Smith moeten langer geduld hebben op het derde album van de artiest. De Brit laat vandaag op Instagram weten dat de plaat niet op 5 juni verschijnt, maar op een later moment dit jaar. Ook de titel To Die For wordt aangepast.
Maandag 30 Maart 2020 - 17:43:18 - AD - Show - Films
 

Sam Smith stelt nieuwe album uit vanwege coronacrisisAD - Show - Films

Acteur Mark Blum, bekend van films als Crocodile Dundee en Desperately Seeking Susan, is op 69-jarige leeftijd overleden aan de complicaties van een besmetting met het coronavirus. Dat heeft Screen Actors Guild bekendgemaakt, schrijft CNN.
Vrijdag 27 Maart 2020 - 08:17:00 - AD - Show - Films
 

Crocodile Dundee-acteur Mark Blum overleden aan coronavirusAD - Show - Films

De opnamen van Nederlandse speelfilms liggen door het coronavirus stil. Sommige regisseurs waren net op tijd klaar. Onder hen Matthijs van Heijningen jr., die nu druk bezig is met de montage van het oorlogsdrama De Slag om de Schelde, ‘een zwarte bladzijde uit de oorlogsgeschiedenis van Nederland’.
Woensdag 25 Maart 2020 - 18:00:24 - AD - Show - Films
 

De Slag om de Schelde moet de oorlog voor jongeren tot leven brengenAD - Show - Films

De gevolgen voor de Nederlandse filmsector van de nieuwe restricties van het kabinet tegen het coronavirus zullen ‘ingrijpend zijn, ook voor de lange termijn’. Dat stelt Filmfonds-directeur Bero Beyer in een korte reactie op de aankondiging van de nieuwe maatregelen. Alle evenementen tot 1 juni zijn afgelast. Dit betekent praktisch dat filmopnames niet door kunnen gaan tot die tijd en bioscopen dicht moeten blijven.
Maandag 23 Maart 2020 - 21:20:00 - AD - Show - Films
 

Filmfonds: Gevolgen voor filmsector worden ingrijpendAD - Show - Films

In opvolging van YouTube en Netflix gaat ook Disney+ de beeldkwaliteit verlagen. Dat meldt Deadline. Disney+ volgt het voorbeeld van andere streamingdiensten, om zo de druk op het internet te verlagen.
Zondag 22 Maart 2020 - 12:30:00 - AD - Show - Films
 

Ook Disney+ gaat beeldkwaliteit verlagenAD - Show - Films

Ook in het weekend is er een nieuwe aflevering van de podcast Achter het Verhaal, die deze weken geheel in het teken staat van de coronacrisis en alles wat daarmee te maken heeft.
Zaterdag 21 Maart 2020 - 13:00:00 - AD - Show - Films
 

PODCAST | Wat te kijken? Filmtips van Ab ZagtAD - Show - Films

De Elvis Presley-film van Baz Luhrmann is voor onbepaalde tijd uitgesteld. De opnames waren al stilgelegd vanwege het coronavirus en het feit dat hoofdrolspeler Tom Hanks besmet is. Maar nu wordt de set ontmanteld en verdwijnt het project voorlopig op de plank.
Vrijdag 20 Maart 2020 - 11:54:33 - AD - Show - Films
 

Opnames Elvis-film met Hanks nu helemaal gestoptAD - Show - Films

Voor het eerst in de geschiedenis is het Internationale Filmfestival van Cannes, het meest prestigieuze filmevenement ter wereld, verplaatst. De organisatie liet vanavond weten dat het niet haalbaar is om het festival te houden tussen 12 en 23 mei.
Donderdag 19 Maart 2020 - 20:51:00 - AD - Show - Films
 

Filmfestival Cannes voor het eerst in de geschiedenis verplaatstAD - Show - Films

Nu veel mensen noodgedwongen thuiszitten, biedt filmplatform Cinetree alle thuisblijvers vanaf vandaag tot 6 april de mogelijkheid om kosteloos films te kijken. Het jonge filmplatform, opgericht door actrice en filmmaker Hanna Verboom, biedt maandelijks een selectie van films en documentaires met maatschappelijke thema’s.
Donderdag 19 Maart 2020 - 17:24:00 - AD - Show - Films
 

Ook filmplatform Cinetree opent deuren voor thuisblijversAD - Show - Films

In de Netflix-film Spenser Confidential speelt Mark Wahlberg (48) de rol van een politieman die ondanks zijn integriteit achter de tralies belandt. Hij vertolkt vaker mannen met een kort lontje.
Donderdag 19 Maart 2020 - 13:13:00 - AD - Show - Films
 

Mark Wahlberg schrijft carrière toe aan celstrafAD - Show - Films

Deze week werd besloten om in Hongarije als gevolg van het coronavirus de opnames tijdelijk stil te leggen van de Nederlandse speelfilm Mijn beste vriendin Anne Frank. Regisseur Ben Sombogaart: ,,Het verhaal is bekend, maar nog nooit op deze wijze verteld.’’
Woensdag 18 Maart 2020 - 08:52:00 - AD - Show - Films
 

Regisseur nieuwe Anne Frank-film: ‘Je voelt aan den lijve hoe groot de angst was’AD - Show - Films

In deze tijden van thuisisolatie vanwege het coronavirus zijn on demand-series een uitkomst. Onze redactie bekeek er al veel en zet hieronder de grootste aanraders per platform op een rij.
Woensdag 18 Maart 2020 - 07:14:00 - AD - Show - Films
 

Onze coronakijktips: series die je gezien moet hebbenAD - Show - Films

Na een maandenlange zoektocht, en het testen van tientallen kandidaten, vonden regisseur Ben Sombogaart en de producenten de twee jonge hoofdrolspeelsters voor Mijn beste vriendin Anne Frank, de – volgens de makers – eerste echte Nederlandse speelfilm over Anne Frank. Deze week werd echter besloten om in Hongarije als gevolg van het coronavirus de opnames tijdelijk stil te leggen van de Nederlandse speelfilm.
Dinsdag 17 Maart 2020 - 21:18:00 - AD - Show - Films
 

Jonge talenten scoren hoofdrol in speelfilm over Anne FrankAD - Show - Films

Met zes Golden Raspberry Awards is Cats dit jaar zoals verwacht de film die het vaakst in de prijzen is gevallen bij de Razzies, de verkiezingen van de slechtste film van het jaar. De organisatie maakte maandag de winnaars bekend via YouTube omdat de ceremonie dit weekend was gecanceld vanwege het coronavirus.
Dinsdag 17 Maart 2020 - 02:20:06 - AD - Show - Films
 

Opnames nieuwe Matrix-film stilgelegd vanwege coronaAD - Show - Films

Aangezien het aanbod in de bioscoop vrijwel is opgedroogd zijn de filmliefhebbers vooral aangewezen op de streamingsdiensten, zoals Netflix en Disney+. Filmredacteur Ab Zagt geeft vijf tips met speelfilms en televisieseries die het waard zijn om (opnieuw) bekeken te worden.
Maandag 16 Maart 2020 - 12:10:00 - AD - Show - Films
 

Deze films en series moet je zien als troost in barre tijdenAD - Show - Films

De aangekondigde maatregelen van het kabinet in verband met de coronacrisis in Nederland hebben ook gevolgen voor de entertainmentwereld. Alle concertzalen en theaters zullen een week langer, tot 6 april, de deuren dicht moeten houden. Pathé gaat daarin mee.
Zondag 15 Maart 2020 - 18:35:00 - AD - Show - Films
 

Quinty Trustfull vanuit Atlanta: ‘Wat hier gebeurt, is niet te bevatten’AD - Show - Celebs

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Show - Celebs
 

Bioscopen sluiten de deuren, concertzalen en theaters nog langer dichtAD - Show - Films

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Show - Films
 

 
Het laatste shownieuws:

Het shownieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets in Hilversum of Hollywood. Als Lady Gaga struikelt op haar zwarte pumps, leest u het hier als eerste! Zodra Justin Timberlake zijn collectie beanie mutsen veilt voor het goede doel of als Maxima gespot wordt op nieuwe Havaianas slippers, u leest het hier! AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste shownieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.