Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 
-
 

Britney Spears praat over overspelige vriend tijdens concertSBS Shownieus

Britney Spears heeft tijdens haar concert in Las Vegas zondagavond gesproken over vreemdgaan. Daarmee leek ze te verwijzen naar haar ex David Lucado, die ze vorige week dumpte nadat er een video was opgedoken waarin hij haar bedroog met een andere vrouw. “Het beste van je vriend die vreemdgaat is dat je weer op een [...]
Dinsdag 2 September 2014 - 07:59:07 - SBS Shownieus
 

Xenia Kasper: werk gaat altijd voorRTL Boulevard

Manager en schrijfster Xenia Kasper maakt altijd tijd voor de bekende Nederlanders die ze vertegenwoordigt. "Mijn werk gaat altijd voor.
Dinsdag 2 September 2014 - 07:52:20 - RTL Boulevard
 

Carrie Underwood verwacht eerste kindjeNu.nl - Achterklap

Carrie Underwood en haar man Mike Fisher verwachten hun eerste kindje. De countryzangeres maakte maandagavond bekend zwanger te zijn.
Dinsdag 2 September 2014 - 07:50:50 - Nu.nl - Achterklap
 

Nacht cel voor Dave Roelvink na tik op billen van meisjeNu.nl - Achterklap

Dave Roelvink heeft weer een nacht in de cel geslapen. De zoon van zanger Dries Roelvink gaf een tik op de billen van een meisje dat hij dacht te kennen, maar de twee bleken helemaal geen bekenden van elkaar te zijn.
Dinsdag 2 September 2014 - 07:50:14 - Nu.nl - Achterklap
 

Lindsay Lohan schikt in zaak Porsche-crashNu.nl - Achterklap

Lindsay Lohan heeft een schikking getroffen met de bestuurder van de vrachtwagen waar ze twee jaar geleden in haar zwarte Porsche tegenaan botste.
Dinsdag 2 September 2014 - 07:45:50 - Nu.nl - Achterklap
 

Bijna 1,9 miljoen mensen zien GTSTRTL Boulevard

De fans van Goede tijden slechte tijden hebben er even op moeten wachten, maar maandagavond was het eindelijk zo ver: de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de RTL 4-soap.
Dinsdag 2 September 2014 - 07:07:40 - RTL Boulevard
 

Raymi Sambo maakt controversiële filmRTL Boulevard

Acteur en regisseur Raymi Sambo gaat een korte film maken over vooroordelen en misplaatste onderbuikgevoelens. Het project heet The Neighbourhood en wordt de komende maand opgenomen.
Dinsdag 2 September 2014 - 06:43:00 - RTL Boulevard
 

Berget: Niet bezig met gediscrimineerd wordenRTL Boulevard

Berget Lewis heeft het als donkere zangeres niet altijd makkelijk gehad. "Als je liever een blonde zangeres wilt - ik vind het prima, daar is ook een markt voor. Als je de real deal wilt, kom je bij mij. Zo zie ik het."
Dinsdag 2 September 2014 - 05:58:25 - RTL Boulevard
 

Flop De Overgave toch in Den Haag te zienRTL Boulevard

Het neergesabelde erotische drama De Overgave van regisseur Paul Ruven is volgende week toch eenmalig in een bioscoop in Den Haag te zien.
Dinsdag 2 September 2014 - 05:53:35 - RTL Boulevard
 

Paparazzo vindt excuus van Alec Baldwin genoegRTL Boulevard

Alec Baldwin ging afgelopen zondag flink tekeer tegen een fotograaf, maar hoeft niet bang te zijn voor juridische gevolgen.
Dinsdag 2 September 2014 - 03:55:35 - RTL Boulevard
 

Komiek Chris Tucker schikt met fiscusRTL Boulevard

Chris Tucker heeft zijn schulden bij de belastingdienst afgelost, meldt CNN. De komiek kreeg vorige week een rekening van 2,5 miljoen dollar (1,9 miljoen euro) voorgeschoteld.
Dinsdag 2 September 2014 - 03:32:44 - RTL Boulevard
 

Nikki Reed koopt erop los in seksshopRTL Boulevard

Nikki Reed en Ian Somerhalder hebben een spannende nacht achter de rug in Toronto. Het acteurskoppel bezocht daar zondag een seksshop en kocht voor 860 dollar (ruim 650 euro) aan spulletjes.
Dinsdag 2 September 2014 - 03:32:00 - RTL Boulevard
 

Survivor-zanger Jimi Jamison (63) overledenRTL Boulevard

Jimi Jamison is zondagavond op 63-jarige leeftijd overleden. De manager van de zanger, vooral bekend van de band Survivor, laat TMZ weten dat een hartaanval hem fataal is geworden.
Dinsdag 2 September 2014 - 02:25:06 - RTL Boulevard
 

50 Cent geeft 2-jarig zoontje Mercedes cadeauRTL Boulevard

50 Cent heeft zijn zoontje Sire een bijzonder cadeau gegeven. Voor zijn tweede verjaardag kreeg het jongetje een miniatuurversie van de Mercedes van zijn vader.
Dinsdag 2 September 2014 - 02:24:30 - RTL Boulevard
 

Zelda Williams breekt sociale media-stilteRTL Boulevard

Zelda Williams is weer actief op sociale media.
Dinsdag 2 September 2014 - 02:23:00 - RTL Boulevard
 

Britney praat over vreemdgaan tijdens concertRTL Boulevard

Britney Spears heeft tijdens haar concert in Las Vegas zondagavond gesproken over vreemdgaan.
Dinsdag 2 September 2014 - 02:22:14 - RTL Boulevard
 

50 Cent geeft 2-jarig zoontje Mercedes cadeauAD - Show - Celebs

Tijdens een persconferentie met de Britse ondernemer Richard Branson is bekendgemaakt dat al 800 mensen een ticket naar de ruimte zouden hebben
Dinsdag 2 September 2014 - 01:21:00 - AD - Show - Celebs
 

Carrie Underwood verwacht eerste kindjeRTL Boulevard

Carrie Underwood en haar man Mike Fisher verwachten hun eerste kindje. De countryzangeres maakte maandagavond via Instagram bekend zwanger te zijn.
Dinsdag 2 September 2014 - 01:01:59 - RTL Boulevard
 

Eerste trouwfoto´s Brad en Angelina onlineSBS Shownieus

De eerste trouwfoto’s van Brad Pitt en Angelina Jolie zijn verschenen. De bladen People en Hello! mochten een selectie foto’s van de grote dag publiceren en hebben alvast een voorproefje online gezet. Angelina schittert in haar trouwjurk op de cover van beide bladen. Ze had een satijnen witte jurk gecombineerd met een bijzondere sluier die [...]
Maandag 1 September 2014 - 23:20:20 - SBS Shownieus
 

Connie Breukhoven onthult levensgroot portret op knallend feestSBS Shownieus

Connie Breukhoven heeft afgelopen weekend een levensgroot schilderij van zichzelf onthuld. Het werk hangt bij haar thuis en was een idee van haar aanstaande, Eugene van Dun. “Wat hem opviel toen hij langer bij me thuis was, is dat ik helemaal geen foto’s van mezelf heb hangen”, aldus Connie aan De Telegraaf. “En dat klopt, [...]
Maandag 1 September 2014 - 23:11:54 - SBS Shownieus
 

Kandidaat-Utopiabewoners stellen zich voor en jij kunt stemmen!SBS Shownieus

Het is weer de eerste maandag van een nieuwe maand en dat betekent dat de poorten van Utopia opengaan voor nieuwe inwoners! Er hebben zich weer drie nieuwe potentiële inwoners aangemeld die staan te trappelen om Utopia binnen te gaan en zoals altijd kunnen er maar twee van de drie het befaamde terrein op.. .De [...]
Maandag 1 September 2014 - 23:11:01 - SBS Shownieus
 

STUDIOGASTEN: Thom en Jennifer HoffmanSBS Shownieus

Vanaf komende woensdag kunnen we weer meegenieten van bloedangsten, ongemakkelijke situaties, botte opmerkingen en roerige liefdesperikelen. Dan start al weer het derde seizoen van Dokter Tinus. En maandag waren Martinus Elsenbosch, samen met juf Lisa de Graaf te gast bij Shownieuws… Oftewel: Thom en Jennifer Hoffman! De twee vertellen honderduit over het nieuwe seizoen van [...]
Maandag 1 September 2014 - 23:10:01 - SBS Shownieus
 

Jim en Bettina verwachten een tweede kindjeSBS Shownieus

Jim Bakkum en Bettina Holwerda verwachten een tweede kindje. Dat laat de manager van Jim weten aan Shownieuws. “Bettina is nu ruim drie maanden zwanger.” De musicalactrice is eind februari uitgerekend. “Alles gaat voorspoedig, ook al heeft ze wel last van wat zwangerschapskwaaltjes.” Zoontje Lux is hartstikke blij met de komst van een broertje of [...]
Maandag 1 September 2014 - 23:05:05 - SBS Shownieus
 

Mot in Utopia USASBS Shownieus

In Utopia in Amerika is de eerste ruzie namelijk al een feit! Vrijdag meldden we al dat er vijftien excentrieke nieuwe Amerikaanse Utopianen het terrein zijn opgegaan en dat de live-streams zijn begonnen. Utopianen Aaron (26) en Red (42) zijn elkaar al in de haren gevlogen. Aaron is buiten de poorten een chefkok, hij wilt [...]
Maandag 1 September 2014 - 22:57:29 - SBS Shownieus
 

´Lindsay Lohan schikt in zaak Porsche-crash´SBS Shownieus

Lindsay Lohan heeft een schikking getroffen met de bestuurder van de vrachtwagen waar ze twee jaar geleden in haar zwarte Porsche tegenaan botste. Volgens entertainmentsite TMZ krijgt hij een schadevergoeding. Het ongeluk gebeurde in juli van 2012. Lindsay beweerde dat haar assistent achter het stuur zat, maar dat was een leugen. De chauffeur klaagde de [...]
Maandag 1 September 2014 - 22:52:00 - SBS Shownieus
 

Lindsay Lohan schikt in zaak Porsche-crashRTL Boulevard

Lindsay Lohan heeft een schikking getroffen met de bestuurder van de vrachtwagen waar ze twee jaar geleden in haar zwarte Porsche tegenaan botste.
Maandag 1 September 2014 - 22:21:27 - RTL Boulevard
 

Connie Breukhoven dankbaar voor verloofdeNu.nl - Achterklap

Connie Breukhoven is ontzettend blij dat ze voor de vijfde keer gaat trouwen.
Maandag 1 September 2014 - 20:18:24 - Nu.nl - Achterklap
 

Nick zet villa in de verhuurRTL Boulevard

Het was weer even rustig rondom Dave Roelvink, maar nu is hij opnieuw in opspraak. De zoon van zanger Dries heeft afgelopen weer niet in zijn eigen bedje geslapen, maar in de politiecel.
Maandag 1 September 2014 - 20:01:01 - RTL Boulevard
 

Jim Bakkum weer in de luiersRTL Boulevard

Deejay Rob van Someren ligt overhoop met zijn werkgever, Radio Veronica. Dit is zelfs zo hoog opgelopen, dat de gang naar de rechter is gemaakt. Dat bevestigt een woordvoerder van de Sky Media Group, waar de zender deel van uitmaakt, aan RTL Boulevard.
Maandag 1 September 2014 - 19:51:01 - RTL Boulevard
 

Eerste beelden Joran in beruchte gevangenis PeruRTL Boulevard

Anouk Smulders gaat het nieuwe RTL-programma Celebrity Pole Dancing presenteren. Twaalf bekende Nederlanders gaan paaldansend de strijd met elkaar aan.
Maandag 1 September 2014 - 19:45:01 - RTL Boulevard
 

GTST-fans maken kennis met nieuwkomer Miro KloostermanRTL Boulevard

Musicalster Mariska van Kolck heeft een nare bijsmaak overgehouden aan haar optreden tijdens de Musical Sing-a-Long op de Amsterdamse Uitmarkt. Een dief heeft haar portemonnee tijdens de finale van het meezingspektakel leeggeroofd.
Maandag 1 September 2014 - 19:45:01 - RTL Boulevard
 

Roelof Bosma over misstanden in tbs-kliniek Rooyse WisselRTL Boulevard

Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland is amper begonnen of er is alweer een topfavoriet opgestaan: soulsensatie David Dam blies de jury niet alleen omver, hijkreeg Trijntje Oosterhuis en Ilse de Lange ook nog naast hem op het podium aan het dansen.
Maandag 1 September 2014 - 19:44:00 - RTL Boulevard
 

Jan van Veen viert vijftigjarig jubileumRTL Boulevard

Connie en Eugène pappen al bijna een jaar lekker aan. Die grote bekroning is dan toch een huwelijksaanzoek. "Dat was in Brussel gebeurd, in bad", vertelt de diva aan RTL Boulevard.
Maandag 1 September 2014 - 19:39:01 - RTL Boulevard
 

Concflict Rob van Someren en VeronicaRTL Boulevard

Dave Roelvink is opnieuw in opspraak. De zoon van zanger Dries Roelvink heeft namelijk weer een nacht in de cel geslapen. Dat bevestigt Dave aan RTL Boulevard.
Maandag 1 September 2014 - 19:29:01 - RTL Boulevard
 

Connie kijkt uit naar huwelijk met EugèneRTL Boulevard

De dramaserie Bloedverwanten krijgt een eigen theaterversie. Dit onthulden de acteurs maandag in Amsterdam op de presentatie van het derde seizoen van de tv-serie.
Maandag 1 September 2014 - 19:20:19 - RTL Boulevard
 

Mariska van Kolck beroofd bij Sing-a-LongRTL Boulevard

Vince Vaughn heeft een nieuw huis gekocht in Los Angeles. Volgens RadarOnline woonde actrice Kate Bosworth eerder in de villa.
Maandag 1 September 2014 - 19:14:00 - RTL Boulevard
 

Soulsensatie David Dam: Nog nooit zo zenuwachtigRTL Boulevard

Kim Kardashian moet niks hebben van Rita Ora.
Maandag 1 September 2014 - 19:14:00 - RTL Boulevard
 

Beelden arrestatie John van den Heuvel in MexicoRTL Boulevard

Britney Spears is weer single en dat lijkt de zangeres maar niks te vinden. Volgens RadarOnline zoekt ze namelijk contact met haar ex-vriend Adnan Ghalib.
Maandag 1 September 2014 - 19:08:03 - RTL Boulevard
 

Connie in bad ten huwelijk gevraagdRTL Boulevard

Maandag 1 September 2014 - 17:38:00 - RTL Boulevard
 

Eugène vroeg Connie in bad ten huwelijkAD - Show - Celebs

Dave Roelvink heeft wederom een nacht in de cel geslapen, meldt RTL Boulevard. De zoon van zanger Dries Roelvink werd opgepakt tijdens een avond
Maandag 1 September 2014 - 17:24:00 - AD - Show - Celebs
 

Dave Roelvink brengt weer een nachtje door in de celAD - Show - Celebs

Dat Pamela Anderson een vrouw is die graag gewaagde outfits kiest, wisten we al. Voor het magazine No Tofu liet Pamela zich echter van een andere
Maandag 1 September 2014 - 16:35:00 - AD - Show - Celebs
 

Jay Z en Beyoncé genieten van optreden Kanye RTL Boulevard

Maandag 1 September 2014 - 16:16:00 - RTL Boulevard
 

Dave Roelvink weer nacht in celRTL Boulevard

Maandag 1 September 2014 - 15:34:25 - RTL Boulevard
 

Bloedverwanten krijgt versie in theaterRTL Boulevard

Maandag 1 September 2014 - 15:30:00 - RTL Boulevard
 

Zo stijlvol zag je Pamela Anderson nog nooitAD - Show - Celebs

Huwelijksproblemen? Niets van waar, claimen Beyoncé en Jay Z. De supersterren werden gisteravond in een innige pose vastgelegd tijdens het Made
Maandag 1 September 2014 - 14:33:00 - AD - Show - Celebs
 

Vince Vaughn koopt huis van Kate BosworthRTL Boulevard

Maandag 1 September 2014 - 13:45:52 - RTL Boulevard
 

Alec Baldwin opnieuw in problemen met paparazziNu.nl - Achterklap

Alec Baldwin heeft opnieuw ruzie gekregen met een fotograaf. De acteur werd zelfs zo woedend dat een politieagent hem moest tegenhouden.
Maandag 1 September 2014 - 11:50:52 - Nu.nl - Achterklap
 

Roy Donders laat nieuwe vriend zien in realityserieAD - Show - Celebs

Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina worden voor de tweede keer papa en mama. Dat heeft het management van de zanger bevestigd tegenover BuzzE.
Maandag 1 September 2014 - 11:32:00 - AD - Show - Celebs
 

Jim Bakkum voor de tweede keer vaderAD - Show - Celebs

Iedere keer als Miley Cyrus ergens op een rode loper staat, steekt de zangeres haar tong uit naar de verzamelde fotografen. Cyrus vertelt aan
Maandag 1 September 2014 - 11:05:00 - AD - Show - Celebs
 

Al Pacino heeft van geen enkele film spijtAD - Show - Celebs

Brad Pitt en Angelina Jolie hebben naar verluidt grof geld over voor hun privacy. Het Hollywoodkoppel zou inwoners van het dorp in Malta waar ze
Maandag 1 September 2014 - 04:25:00 - AD - Show - Celebs
 

Carlo en Irene hopen op nieuw programma na Life 4 YouAD - Show - Celebs

Trijntje Oosterhuis heeft haar optrekje in Amsterdam-Zuid voor 375.000 van de hand gedaan. De zangeres en haar ex-man Sander van den Eeden maken
Zondag 31 Augustus 2014 - 18:15:00 - AD - Show - Celebs
 

Roger Moore (86) heeft geen spijt van BondAD - Show - Films

De nieuwe film van regisseur Ate de Jong, Deadly Virtues: Love. Honour. Obey., is verkocht aan zeker zes landen, waaronder de Verenigde Staten.
Zaterdag 30 Augustus 2014 - 13:08:00 - AD - Show - Films
 

Minder films op filmfestival RotterdamAD - Show - Films

Het is breaking news in de roddelindustrie: Brad Pitt en Angelina Jolie zijn getrouwd. Na jarenlange speculaties over de trouwplannen van het
Donderdag 28 Augustus 2014 - 16:00:00 - AD - Show - Films
 

Seksscènes martelthriller te heftig voor bioscoopAD - Show - Films

In totaal maken 108 films dit jaar tijdens het Nederlands Film Festival kans op een Gouden Kalf. De prestigieuze filmprijzen worden uitgereikt in
Dinsdag 26 Augustus 2014 - 16:48:00 - AD - Show - Films
 

108 films in race om Gouden KalverenAD - Show - Films

Een Zweedse multimedia-artiest is bezig met een film die 720 uur (30 dagen) duurt, de langste film ooit. Anders Weberg wil op 31 december 2020
Dinsdag 26 Augustus 2014 - 14:15:00 - AD - Show - Films
 

Tom Hardy verschijnt als Batmanschurk op bruiloftAD - Show - Films

De Chinese regering heeft het onafhankelijke filmfestival van Peking op het laatste moment verboden. Het festival zou gisteren van start zijn
Zondag 24 Augustus 2014 - 06:53:00 - AD - Show - Films
 

China verbiedt filmfestival PekingAD - Show - Films

De bekende horrorserie Halloween krijgt een nieuw vervolg. Producent Malek Akkad werkt aan een volgend deel in de reeks, met als voorlopige titel
Zaterdag 23 Augustus 2014 - 13:02:00 - AD - Show - Films
 

Elfde deel in horrorreeks Halloween in de maakAD - Show - Films

Het neergesabelde erotische drama De Overgave van regisseur Paul Ruven heeft drie dagen na de première een historisch lage score op de
Zaterdag 23 Augustus 2014 - 10:14:00 - AD - Show - Films
 

De Overgave ook op IMDB historisch laag gewaardeerdAD - Show - Films

Een adempauze voor X-Men-regisseur Bryan Singer. De man die eerder beweerde als tiener door Bryan seksueel misbruikt te zijn, wil zijn aanklacht
Vrijdag 22 Augustus 2014 - 12:39:00 - AD - Show - Films
 

Dan Karaty wil in Hollywood-films schitterenAD - Show - Films

De nieuwe James Bond-film gaat zich deels in Tirol afspelen. Oostenrijkse media melden vrijdag dat acteur Daniel Craig en regisseur Sam Mendes in
Vrijdag 22 Augustus 2014 - 06:44:00 - AD - Show - Films
 

Opnames James Bond in OostenrijkAD - Show - Films

Project X, maar dan met een goede aanleiding. Zo typeert de Amsterdammer Michiel Eijsbouts zijn Facebook-oproep om morgenavond in Amersfoort de
Donderdag 21 Augustus 2014 - 18:52:00 - AD - Show - Films
 

Oproep: Overgeven bij De OvergaveAD - Show - Films

Begin volgend jaar verschijnt de Amerikaanse verfilming van Fifty Shades of Grey in de bioscoop. Maar nu al is er De Overgave, de Nederlandse
Woensdag 20 Augustus 2014 - 15:55:00 - AD - Show - Films
 

Sterfdag Diana herdacht in Parijs en LondenAD - Show - Celebs

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Show - Celebs
 

Ex Jimi Hendrix noemt film lasterlijkAD - Show - Films

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Show - Films
 

ShownieuwsSBS Shownieus

Shownieuws is er elke werkdag om 20.00 uur en 22.55 uur.
Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - SBS Shownieus
 

 
Het laatste shownieuws:

Het shownieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets in Hilversum of Hollywood. Als Lady Gaga struikelt op haar zwarte pumps, leest u het hier als eerste! Zodra Justin Timberlake zijn collectie beanie mutsen veilt voor het goede doel of als Maxima gespot wordt op nieuwe Havaianas slippers, u leest het hier! AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste shownieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.