Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 
-
 

Prins Harry kan The Crown meer waarderen dan verhalen van de roddelmediaNu.nl - Achterklap

Prins Harry heeft in een gesprek met James Corden verteld hoe hij denkt over The Crown, de Netflix-serie over het leven van de Britse koninklijke familie. De prins laat weten meer respect te hebben voor de serie dan voor de verhalen die worden verzonnen door de roddelpers.
Vrijdag 26 Februari 2021 - 09:47:13 - Nu.nl - Achterklap
 

Achterklap-updates | Eddy Zoëy ontvangt pakketje van meer dan 70.000 euroNu.nl - Achterklap

Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
Vrijdag 26 Februari 2021 - 09:39:12 - Nu.nl - Achterklap
 

Video | Prins Harry zingt themalied Fresh Prince of Bel-AirNu.nl - Achterklap

Prins Harry heeft samen met talkshowpresentator James Corden het huis waar de serie The Fresh Prince of Bel-Air is opgenomen bezocht tijdens een tour door Los Angeles. In de tuin zongen de twee het themalied van de televisieshow uit de jaren negentig.
Vrijdag 26 Februari 2021 - 08:45:07 - Nu.nl - Achterklap
 

Kim Kötter en Jaap Reesema geven derde zoon passende naam: ‘Een wonder’AD - Show - Celebs

Zijn gooi naar het presidentschap heeft de Amerikaanse rapper Kanye West 12,4 miljoen dollar (ongeveer 10 miljoen euro) gekost. Uit het rapport dat kandidaten moeten inleveren bij de Amerikaanse kiescommissie, blijkt dat er in totaal zo’n 14,5 miljoen dollar gemoeid was met zijn campagne, waarvan hij het grootste deel uit eigen zak betaalde.
Vrijdag 26 Februari 2021 - 02:35:05 - AD - Show - Celebs
 

Kanye West betaalde 12,4 miljoen uit eigen zak voor presidentscampagneAD - Show - Celebs

Linda Hakeboom is na vijf maanden klaar met haar chemotherapie. ,,Ik kan het nog bijna niet geloven”, laat de documentairemaakster, bij wie in augustus borstkanker werd vastgesteld, weten op Instagram.
Donderdag 25 Februari 2021 - 22:05:08 - AD - Show - Celebs
 

Kanye West stak 12,4 miljoen dollar in mislukte presidentscampagneNu.nl - Achterklap

Kanye West heeft 12,4 miljoen dollar (10,2 miljoen euro) gestoken in zijn gooi naar het presidentschap, blijkt donderdag uit het rapport dat kandidaten moeten inleveren bij de Amerikaanse kiescommissie. In totaal gaf zijn campagne 14,5 miljoen dollar uit.
Donderdag 25 Februari 2021 - 21:57:04 - Nu.nl - Achterklap
 

Video toont aanval op hondenoppas van Lady Gaga en ontvoering hondenNu.nl - Achterklap

Amerikaanse media hebben een video van de ontvoering van de honden van Lady Gaga online gezet. Op de beelden, die TMZ als eerste publiceerde, is te zien dat twee mannen uit een witte auto stappen en de man aanvallen die de Franse bulldogs van de zangeres uitlaat.
Donderdag 25 Februari 2021 - 21:41:46 - Nu.nl - Achterklap
 

Linda Hakeboom klaar met chemotherapie: ‘Heel maf’AD - Show - Celebs

De Britse acteur Ronald Pickup is overleden. Hij stierf gisteren op 80-jarige leeftijd. De acteur was het best bekend voor zijn rollen in The Crown en Best Exotic Marigold Hotel.
Donderdag 25 Februari 2021 - 20:30:22 - AD - Show - Celebs
 

The Crown-acteur Ronald Pickup (80) overledenAD - Show - Celebs

Jamie Spears heeft voor het eerst gereageerd op Framing Britney Spears, de veelbesproken documentaire over het leven van zijn dochter Britney en zijn rol daarin. Volgens zijn advocaat Vivian Thoreen heeft de zangeres nooit tegen hem gezegd dat ze een andere curator wil en is hun band nog altijd uitstekend.
Donderdag 25 Februari 2021 - 20:22:00 - AD - Show - Celebs
 

Jamie Spears: Britney wil geen andere curatorAD - Show - Celebs

Estelle Cruijff heeft de rechtszaak tegen zakenman Jacques Parson gewonnen. Ze hoeft hem niet terug te betalen en kan in haar huis blijven wonen, zo oordeelde de rechtbank in Amsterdam.
Donderdag 25 Februari 2021 - 19:35:15 - AD - Show - Celebs
 

Estelle Cruijff hoeft zakenman niet terug te betalenNu.nl - Achterklap

Estelle Cruijff hoeft Jacques Parson niet terug te betalen, zo heeft de rechtbank van Amsterdam besloten. De zakenman eiste 2 miljoen euro van Cruijff, een combinatie van het aankoopbedrag van een woning en de achterstallige rente die Cruijff hem schuldig zou zijn.
Donderdag 25 Februari 2021 - 18:37:27 - Nu.nl - Achterklap
 

Bella Hadid op zoek naar fotograaf die wilde helpen na val op catwalkNu.nl - Achterklap

Bella Hadid is op zoek naar de fotograaf die haar in 2016 een helpende hand bood toen zij onderuitging tijdens een modeshow van Michael Kors.
Donderdag 25 Februari 2021 - 18:13:50 - Nu.nl - Achterklap
 

Estelle Cruijff wint rechtszaak en kan in haar huis blijven wonenAD - Show - Celebs

Fans van Emma Watson reageren geschrokken op het gerucht dat de actrice stopt met acteren. Voor velen komt het onverwacht.
Donderdag 25 Februari 2021 - 18:07:12 - AD - Show - Celebs
 

Fans geschrokken door pensioengerucht Emma WatsonAD - Show - Celebs

De hondenuitlater van Lady Gaga is gisteren tijdens zijn wandelrondje neergeschoten. De nog voortvluchtige daders hebben twee Franse bulldogs van de zangeres meegenomen. De uitlater ligt volgensTMZ in het ziekenhuis en zal naar verwachting volledig herstellen van zijn verwondingen.
Donderdag 25 Februari 2021 - 15:46:14 - AD - Show - Celebs
 

Hondenuitlater van Lady Gaga neergeschoten, twee honden gestolenAD - Show - Celebs

Billie Eilish heeft de coronalockdown aangegrepen om een nieuw album te maken. Dat zei de 19-jarige zangeres in een interview met The Late Show van Stephen Colbert. Door de coronacrisis had ze naar eigen zeggen tijd over om de studio in te duiken.
Donderdag 25 Februari 2021 - 15:21:02 - AD - Show - Celebs
 

Hondenoppas van Lady Gaga neergeschoten, twee honden meegenomenNu.nl - Achterklap

Ryan Fischer, de oppas van de honden van Lady Gaga, is woensdagavond in Hollywood neergeschoten toen hij met drie van de honden van de zangeres aan het wandelen was. Twee honden zijn door de schutter meegenomen, schrijft TMZ.
Donderdag 25 Februari 2021 - 12:36:33 - Nu.nl - Achterklap
 

Film over Billie Eilish is niets minder dan een meesterwerkAD - Show - Films

Film van de week. Yab Yum is al bijna vijftien jaar dicht. Toch is graven in de geschiedenis van het vermaarde bordeel nog altijd linke soep, ondervond documentairemaker Anna Maria van ‘t Hek.
Donderdag 25 Februari 2021 - 10:00:06 - AD - Show - Films
 

Graven in geschiedenis van seksclub Yab Yum is nog altijd linke soep: ‘Heb me niet altijd veilig gevoeld’AD - Show - Films

De coronacrisis zorgt momenteel voor de wildste theorieën over hoe de overheid het volk onder de duim houdt. Aanleiding voor Gudo en John van de wekelijkse filmpodcast MovieInsiders om V for Vendetta met Natalie Portman uit 2005 terug te spoelen en eens te kijken welke andere films op prikkelende wijze doofpotaffaires (zowel waargebeurd als fictie) blootleggen of complotten kunnen aanwakkeren.
Donderdag 25 Februari 2021 - 09:31:18 - AD - Show - Films
 

Deze films zijn voer voor complotdenkersAD - Show - Films

De derde Spider-Man-film genaamd Spider-Man: No Way Home komt 17 december uit. Dat maakte de crew vandaag bekend op Twitter met een video.
Woensdag 24 Februari 2021 - 22:02:56 - AD - Show - Films
 

Billie Eilish had door coronalockdown tijd voor nieuw albumAD - Show - Celebs

Het moddergooien tussen het inmiddels gescheiden Married at First Sight-stel Lars Scheve en Lizzy Witlox lijkt maar niet op te houden. Onthulde Lizzy eerder vandaag nog pikante details over hun seksleven, laat Lars vanavond weten helemaal klaar te zijn met zijn ex-liefje. ‘Ik vind haar actie respectloos’, schrijft hij in een statement op Instagram.
Woensdag 24 Februari 2021 - 21:28:44 - AD - Show - Celebs
 

Derde Spider-Man-film komt in december uitAD - Show - Films

Nu de bioscopen gesloten zijn maakt onze filmredactie je wegwijs in het actuele aanbod van on demand-films. Wat moet je gezien of geluisterd hebben en waarom? Vandaag de familiefilm Flora & Ulysses.
Woensdag 24 Februari 2021 - 20:45:41 - AD - Show - Films
 

MAFS-Lars pissig op Lizzy na uitspraken over intimiteit: ‘Respectloos’AD - Show - Celebs

Goed nieuws voor fans van The Beatles en Paul McCartney. De zanger komt binnenkort met een eigen boek, waarin hij nooit eerder vertoonde foto’s, brieven en songteksten deelt.
Woensdag 24 Februari 2021 - 19:23:06 - AD - Show - Celebs
 

Flora & Ulysses is net even meer dan de verwachte hap suikerAD - Show - Films

Nu de bioscopen gesloten zijn maakt onze filmredactie je wegwijs in het actuele aanbod van on demand-films. Wat moet je gezien of geluisterd hebben en waarom? Vandaag de documentaire Yab Yum.
Woensdag 24 Februari 2021 - 19:00:39 - AD - Show - Films
 

Bruce Springsteen vrijgesproken van rijden onder invloedAD - Show - Celebs

Gordon start geen procedure tegen de website Mediacourant, maar zijn aangiftes tegen de haatreageerders blijven wel staan. Dat laat de zanger vandaag op zijn Instagram weten. De aangiften worden momenteel onderzocht.
Woensdag 24 Februari 2021 - 17:33:48 - AD - Show - Celebs
 

Gordon trekt aangiftes tegen haatreageerders niet inAD - Show - Celebs

Korte updates van de sterren op sociale media: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrity’s. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.
Woensdag 24 Februari 2021 - 16:57:36 - AD - Show - Celebs
 

Famke zet verleidelijke blik op en Beertje flaneert nu al in korte broekAD - Show - Celebs

De Amsterdamse Luuk van Dijk (24) geeft vrijdag als eerste dj ter wereld een optreden in Hotel Hideaway, de app van de makers van Habbo Hotel. Hij treedt in de voetsporen van wereldsterren als Justin Bieber, Selena Gomez en Lady Gaga, die eerder in Habbo verschenen.
Woensdag 24 Februari 2021 - 15:00:33 - AD - Show - Celebs
 

Yab Yum: heimwee naar seks, drugs en bikkelharde criminaliteitAD - Show - Films

Nu de bioscopen gesloten zijn maakt onze filmredactie je wegwijs in het actuele aanbod van on demand-films. Wat moet je gezien of geluisterd hebben en waarom? Vandaag de documentaire Pelé.
Woensdag 24 Februari 2021 - 14:55:30 - AD - Show - Films
 

Luuk (24) draait als eerste dj ter wereld in virtuele concertzaal van gameAD - Show - Celebs

Kookboekenschrijfster, voedselfanaat en superfoodkenner Rens Kroes (33) blijkt zelf vrijwel nooit meer te koken. Haar gezonde dieet, waarom ze al jaren bekendstaat, schiet er sinds haar bevalling soms bij in. ,,Het is heerlijk voor de geest, zeg ik dan maar.’’
Woensdag 24 Februari 2021 - 13:29:01 - AD - Show - Celebs
 

Foodgoeroe Rens Kroes blijkt zelf niet meer te koken: ‘Warm nu eten op’AD - Show - Celebs

Een groep bekende Nederlanders, onder wie Achmed Akkabi en Najib Amhali, wil een eind maken aan zogenoemde ‘expose’-accounts op sociale media. Zulke profielen stelen foto’s van mensen en geven ze nieuwe bijschriften, zoals ‘hij is homoseksueel’. De gevolgen zijn dramatisch, aldus de tekst bij de vandaag gelanceerde petitie.
Woensdag 24 Februari 2021 - 12:01:07 - AD - Show - Celebs
 

BN’ers maken vuist tegen accounts die jongeren ‘exposen’: ‘Desastreuze dreiging’AD - Show - Celebs

De druk van presidentiële aandacht is Chrissy Teigen te veel geworden. Het model heeft gisteren aan Joe Biden gevraagd of hij haar wil ontvolgen op Twitter. ‘Ik hou van je! Het ligt niet aan jou, het ligt aan mij’, grapte ze daarbij.
Woensdag 24 Februari 2021 - 07:25:36 - AD - Show - Celebs
 

Chrissy Teigen smeekt Joe Biden haar te ontvolgen op TwitterAD - Show - Celebs

Heuglijk nieuws voor zangeres Ellie Goulding (34). De zangeres en haar echtgenoot Caspar Jopling (29) zijn in verwachting van hun eerste kindje. Dat verklapt de dertig weken zwangere Goulding in Vogue, waarin ze voor het eerst met een buikje gefotografeerd wordt.
Dinsdag 23 Februari 2021 - 21:32:57 - AD - Show - Celebs
 

Zangeres Ellie Goulding in verwachting van eerste kindjeAD - Show - Celebs

Laura Wasser is de advocaat die Kim Kardashian in de arm heeft genomen voor haar scheiding van Kanye West. En dat is zeker geen onbekende naam in Hollywood. Ze is geregeld te zien in magazines als Time en People, was als kind al getuige van de scheidingen van Steven Spielberg en Clint Eastwood en haar kantoor werd al eens gebruikt voor de opnames van een scheidingsfilm. Discretie is haar toverwoord, want zelfs de poststukken moeten verzegeld verstuurd worden.
Maandag 22 Februari 2021 - 21:15:00 - AD - Show - Celebs
 

Dit is de advocaat die de scheiding van Kim Kardashian en Kanye West in goede banen moet leidenAD - Show - Celebs

Comedian en presentator Tijl Beckand (46) is voor de vierde keer vader geworden. Zijn vriendin Markell Helmann beviel vanochtend van dochtertje Dédée Hendrika Mariëtte. Moeder en dochter maken het goed, laat de cabaretier weten.
Maandag 22 Februari 2021 - 17:04:23 - AD - Show - Celebs
 

Tijl Beckand verwelkomt vierde kindjeAD - Show - Celebs

Een nieuwe musical op de planken brengen, juist in deze tijd? Goedemorgen Theaterproducties durft het aan, met het levensverhaal over de zeventiende-eeuwse rechtsgeleerde Hugo de Groot, befaamd door zijn ontsnapping in een boekenkist. Een vierhonderd jaar oud verhaal over vrijheid, dat juist nu hyperactueel is.
Maandag 22 Februari 2021 - 15:15:00 - AD - Show - Celebs
 

‘Theaterpubliek wil echt graag weer terugkeren’AD - Show - Celebs

De Nederlandse oud-showmaster Frank Masmeijer moet de rest van zijn celstraf in België vooralsnog gewoon uitzitten. De rechter heeft zijn verzoek om vervroegde vrijlating afgewezen.
Maandag 22 Februari 2021 - 14:28:33 - AD - Show - Celebs
 

Rechter België handhaaft celstraf oud-presentator Frank MasmeijerAD - Show - Celebs

Korte updates van de sterren op sociale media: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.
Maandag 22 Februari 2021 - 12:39:20 - AD - Show - Celebs
 

Victoria doet een ‘yoni-meditatie’ en Froukje geniet van lentekriebelsAD - Show - Celebs

Wie mag het huis houden, wat te doen met die peperdure verlovingsring en hoe regelen we de voogdij? Het zijn de vragen waar Kim Kardashian (40) en Kanye West (43) het over eens moeten worden, nu ze gaan scheiden. Er moet voor ruim 75 miljoen euro aan vastgoed, kunst, auto’s, juwelen en zelfs dieren verdeeld worden. De realityster lijkt de beste kaarten in handen te hebben, maar moet tegelijk vrezen dat de rapper hun vuile was buiten hangt.
Maandag 22 Februari 2021 - 08:22:06 - AD - Show - Celebs
 

Gaat Kanye vuile was buiten hangen in ‘scheiding van het jaar’?AD - Show - Celebs

Tabitha gaat trouwen met haar vriend Mauron Vlaar, zo maakte de zangeres zondagavond bekend. De 28-jarige deed dat middels een aantal foto’s op Instagram.
Maandag 22 Februari 2021 - 07:27:58 - AD - Show - Celebs
 

Zangeres Tabitha verloofd met vriendAD - Show - Celebs

De vergelijking van de ongelijkheid in de huidige samenleving en die van Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog die Gina Carano begin deze maand op sociale media slingerde was volgens de actrice bedoeld om ‘mensen samen te brengen.’ Dat vertelt ze in een gesprek met Ben Shapiro dat vandaag is gepubliceerd.
Zondag 21 Februari 2021 - 20:18:11 - AD - Show - Celebs
 

James Franco schikt in misbruikzaakAD - Show - Celebs

Kim Kardashian (40) heeft officieel de scheiding van haar man Kanye West (43) aangevraagd. Na zeven jaar gaat het koppel op een vriendschappelijke manier uit elkaar, melden Amerikaanse media. Kim zou een punt achter het huwelijk willen zetten omdat ze - na de fratsen van haar echtgenoot het afgelopen jaar - ‘niet meer weet wat ze nog zou kunnen doen om de boel te redden’. Een pijnlijk publiek einde van een relatie die ooit begon uit onweerstaanbare aantrekkingskracht, maar door de jaren heen steeds meer gebukt ging onder corona, afstand en mentale problemen.
Zondag 21 Februari 2021 - 13:56:00 - AD - Show - Celebs
 

Van stiekeme liefde tot pijnlijk publieke ondergang: Kim en Kanye door de jaren heenAD - Show - Celebs

Daniel Radcliffe kijkt met gemengde gevoelens naar zijn eigen acteerwerk in de Harry Potter-films. Dat zei de Britse acteur in gesprek met Elijah Wood, die zelf bekend werd van Lord Of The Rings.
Zaterdag 20 Februari 2021 - 15:15:56 - AD - Show - Celebs
 

Pelé-docu blijft hangen in heldenvereringAD - Show - Films

Carice van Houten, vanaf morgenavond te zien in de nieuwe dramaserie Red Light, heeft geen moeite met ouder worden. ,,Wel denk ik soms: ik heb veel gedaan, veel succes gehad, een kind… wat nu nog? Ik geloof niet dat ik in een midlifecrisis zit, maar snap wel wat het zou kunnen zijn.”
Donderdag 18 Februari 2021 - 20:00:09 - AD - Show - Films
 

Carice van Houten: ‘Ik heb veel succes gehad, een kind… wat nu nog?’AD - Show - Films

Marwan Kenzari krijgt een rol in de superheldenfilm Black Adam. Het gerucht ging al een tijdje, maar de acteur bevestigt het nieuws nu op Instagram.
Donderdag 18 Februari 2021 - 13:44:14 - AD - Show - Films
 

Nederlandse acteur Marwan Kenzari scoort rol in actiefilm met Dwayne JohnsonAD - Show - Films

Met een streamingvoorraad die langzaam opdroogt, is het aardig de filmhorizon te verbreden. Wie nog onbekend is met de animatieklassiekers uit de Japanse Ghibli-stal, wacht een schatkist aan pareltjes, (bijna) allemaal op Netflix.
Donderdag 18 Februari 2021 - 13:00:57 - AD - Show - Films
 

Vergeet Disney, trek de animatieschatkist van Ghibli eens openAD - Show - Films

De optimistische Franse klassieker Amélie, voluit Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain, bestaat 20 jaar. Is dit misschien wel hét filmequivalent van een antidepressivum in deze sombere coronatijd en dus het herzien waard? Of kregen Gudo en John van de filmpodcast MovieInsiders er ditmaal alleen maar jeuk van?
Donderdag 18 Februari 2021 - 08:00:45 - AD - Show - Films
 

Is deze 20 jaar oude filmklassieker dé oppepper in coronatijd?AD - Show - Films

Onze redactie maakt je wegwijs in het actuele aanbod van films, series en albums. Wat moet je gezien of geluisterd hebben en waarom? Vandaag het drama Map of Tiny Perfect Things.
Woensdag 17 Februari 2021 - 21:04:23 - AD - Show - Films
 

Disney-film Cruella komt in mei uitAD - Show - Films

Onze redactie maakt je wegwijs in het actuele aanbod van films, series en albums. Wat moet je gezien of geluisterd hebben en waarom? Vandaag het drama All the Pretty Little Horses.
Woensdag 17 Februari 2021 - 16:33:15 - AD - Show - Films
 

All the Pretty Little Horses voelt ondanks intrigerend verhaal toch afstandelijk aanAD - Show - Films

De concurrentiestrijd in streamingland verhardt. Vanaf 23 februari voegt Disney+ onder het nieuwe label Star een vrachtlading aan films en series aan zijn bibliotheek toe. Het gevolg is wel dat het maandbedrag wordt verhoogd van 6,99 naar 8,99 euro. ,,Dat is nog altijd voordeliger dan de andere partijen”, stelt Disney’s Country Manager Marco de Ruiter. ,,Wij zijn by far de beste deal in deze markt.”
Woensdag 17 Februari 2021 - 16:06:15 - AD - Show - Films
 

2 euro per maand meer betalen voor Disney+: daar krijg je een vrachtlading serieklassiekers voor terugAD - Show - Films

Zit je in een dip omdat je dit jaar geen Valentijn hebt? Niet getreurd! De redactie van Veronica Superguide heeft vijf romantische series voor je op een rij gezet die je lekker in je eentje kan bingen. Al zijn ze natuurlijk ook leuk om samen te kijken.
Zondag 14 Februari 2021 - 08:00:48 - AD - Show - Films
 

Singles opgelet: vijf heerlijke romantische series om in je eentje te bingenAD - Show - Films

Op zoek naar romantische films met een happy end? Die hebben we voor je. Voor dit lijstje speurde de redactie van Veronica Superguide Netflix af op zoek naar de beste romantische films. Van Dirty Dancing tot Notting Hill en A Star is Born; met deze tien favorieten kom je helemaal in de Valentijn-sferen.
Zaterdag 13 Februari 2021 - 15:03:33 - AD - Show - Films
 

Zwijmel mee: deze negen romantische filmklassiekers vind je op NetflixAD - Show - Films

A Clockwork Orange veroorzaakte in 1971 een ongekend schandaal. Maar hoe schokkend en relevant is deze film 50 jaar na dato? Filmredacteur Gudo Tienhooven legt uit waarom de Britse klassieker van Stanley Kubrick nog steeds het (her)ontdekken waard is.
Vrijdag 12 Februari 2021 - 08:00:23 - AD - Show - Films
 

Seks, geweld en….Beethoven! Waarom A Clockwork Orange na 50 jaar nog steeds relevant isAD - Show - Films

Onze redactie maakt je wegwijs in het actuele aanbod van films, series en albums. Wat moet je gezien of geluisterd hebben en waarom? Vandaag de schokkende documentaire Caught in the Net, nu te zien op streamingdienst Picl.
Donderdag 11 Februari 2021 - 19:00:41 - AD - Show - Films
 

Schokkend filmexperiment over ‘grooming’ heeft zelf ook iets ranzigsAD - Show - Films

Onze redactie maakt je wegwijs in het actuele aanbod van films, series en albums. Wat moet je gezien of geluisterd hebben en waarom? Vandaag het drama Penguin Bloom, nu te zien op Netflix.
Donderdag 11 Februari 2021 - 16:00:36 - AD - Show - Films
 

Ekster lijmt breekbaar gezin in onvervalst sneetje emo-kitschAD - Show - Films

Net als je denkt dat de western definitief is uitgestorven, steekt het toch de kop weer op. Van klassiekers als Once Upon a Time in the West tot de nieuwe Netflix-titel News of the World: wat maakt het genre een blijvertje en hoe heeft het zich in de loop der decennia ontwikkeld?
Donderdag 11 Februari 2021 - 12:00:24 - AD - Show - Films
 

De evolutie van de western: Hoe de scheidslijn tussen goed en kwaad steeds troebeler werdAD - Show - Films

Gina Carano is ontslagen bij filmproductiemaatschappij Lucasfilm. De actrice moet vertrekken vanwege enkele uitlatingen die ze deed op sociale media, meldt Variety. Zo vergeleek Carano de situatie rondom de coronamaatregelen in Amerika met nazi-Duitsland. Al snel werd er een hashtag in het leven geroepen: #FireGinaCarano.
Donderdag 11 Februari 2021 - 10:42:17 - AD - Show - Films
 

Mandalorian-actrice Gina Carano ontslagen na uitlatingen over jodenAD - Show - Films

Wordt in de Netflix-western News of the World, rasacteur Tom Hanks weggespeeld door een 12-jarig meisje? In deze aflevering van de wekelijkse podcast MovieInsiders werpen Gudo en John de schijnwerpers op de meest verbluffende acteerprestaties door kinderen in films.
Donderdag 11 Februari 2021 - 09:30:07 - AD - Show - Films
 

Weggespeeld door een jonkie: Verbluffende acteerprestaties van kinderen in filmsAD - Show - Films

Kim Cattrall, beter bekend als Samantha in Sex and the City, wordt met een fictieve ruzie uit het vervolg op de serie geschreven. In januari werd bekend dat er een vervolg op de Amerikaanse hitserie zou komen. Cattrall heeft het naar verluidt al een tijd flink aan de stok met hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker en heeft daarom geen zin meer in een vervolg. In de serie wordt daarom dezelfde reden aangehaald.
Donderdag 11 Februari 2021 - 09:28:40 - AD - Show - Films
 

Kim Cattrall wordt uit vervolg Sex and the City geschrevenAD - Show - Films

Goede westerns vertellen niet alleen iets over het verleden van Amerika, maar ook over de tijd waarin de film is gemaakt. Dat geldt in menig opzicht voor News of the world, de derde recente film met Tom Hanks die hoofdzakelijk alleen online te zien is.
Woensdag 10 Februari 2021 - 22:02:22 - AD - Show - Films
 

Tom Hanks schittert in western naast doodstille, piepjonge actriceAD - Show - Films

Michelle Obama speelt een rol in de nieuwe Netflix-serie Wafeltje & Mochi. De eerste ‘original’ die de streamingdienst voor kleuters maakt, is bedacht door Grounds Productions, het nieuwe productiehuis van Michelle en haar man Barack.
Dinsdag 9 Februari 2021 - 18:15:38 - AD - Show - Films
 

Michelle Obama in kleuterserie Netflix: ‘Was deze serie er maar toen mijn kinderen jong waren’AD - Show - Films

De nieuwe film van Jennifer Lopez en Owen Wilson komt dit jaar niet meer uit in de bioscoop. Romantische komedie Marry Me zou in mei in première gaan, maar dat is verschoven naar 11 februari 2022.
Dinsdag 9 Februari 2021 - 08:44:55 - AD - Show - Films
 

Film Jennifer Lopez negen maanden uitgesteldAD - Show - Films

Carice van Houten heeft overwogen te stoppen met acteren omdat ze zich totaal niet op haar plek voelde bij de internationale hitserie Game of Thrones en zo haar plezier in het spelen verloor.
Zaterdag 6 Februari 2021 - 11:05:58 - AD - Show - Films
 

Tofik Dibi en Sekszusje in de race voor Netflix OriginalAD - Show - Films

Onze redactie maakt je wegwijs in het actuele aanbod van films, series en albums. Wat moet je gezien of geluisterd hebben en waarom? Vandaag het drama Dear Comrades!, nu te zien op de huidige online-editie van het International Film Festival Rotterdam (IFFR).
Donderdag 4 Februari 2021 - 21:49:10 - AD - Show - Films
 

Daniel Radcliffe schaamt zich voor eigen acteerkunstenAD - Show - Celebs

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Show - Celebs
 

Dear Comrades is een verstikkende reconstructie van een bloederige doofpotaffaireAD - Show - Films

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Show - Films
 

Video | Jill Biden geeft Kelly Clarkson liefdesadvies na scheidingNu.nl - Achterklap

Kelly Clarkson scheidde vorig jaar van haar man Brandon Blackstock. De zangeres en talkshowhost liet eerder al weten het daar erg zwaar mee te hebben. Deze week was Jill Biden te gast in de talkshow van Clarkson. De first lady van de Verenigde Staten stak de zangeres een hart onder de riem.
Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - Nu.nl - Achterklap
 

 
Het laatste shownieuws:

Het shownieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets in Hilversum of Hollywood. Als Lady Gaga struikelt op haar zwarte pumps, leest u het hier als eerste! Zodra Justin Timberlake zijn collectie beanie mutsen veilt voor het goede doel of als Maxima gespot wordt op nieuwe Havaianas slippers, u leest het hier! AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste shownieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.