Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 
-
 

Achterklap-updates | Froukje de Both geniet op werk na van mooie nazomerNu.nl - Achterklap

Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
Dinsdag 22 September 2020 - 23:00:32 - Nu.nl - Achterklap
 

The Weeknd en Selena Gomez op lijst invloedrijkstenAD - Show - Celebs

Na alle ophef rondom haar man Kanye, zou Kim Kardashian het niet meer zo leuk met hem hebben. Een anonieme bron liet aan Page Six weten dat ze bezig is het voorbereiden van een scheiding.
Dinsdag 22 September 2020 - 14:22:00 - AD - Show - Celebs
 

Boze Tim Knol schrijft lied over #IkdoenietmeermeeAD - Show - Celebs

Thomas Berge, een van de BN’ers die zich gisteravond met de hashtag #ikdoenietmeermee heeft gekeerd tegen de coronaregels van het kabinet, stelt dat er nog te veel onduidelijk is over het beleid dat momenteel wordt gevoerd. Dat zei hij vanochtend in de ochtendshow van Qmusic. ,,Er zijn een aantal kritische vragen die niet worden beantwoord. We moeten het serieus nemen, het coronavirus is er, dat wordt ook niet ontkend met deze beweging”, vertelde de zanger onder meer.
Dinsdag 22 September 2020 - 11:43:00 - AD - Show - Celebs
 

Verzoek van rapper Bobby Shmurda tot vervroegde vrijlating afgewezenNu.nl - Achterklap

Het verzoek tot vervroegde vrijlating van rapper Bobby Shmurda is maandag door een Amerikaanse rechter afgewezen. Dat gebeurde nadat de artiest afgelopen week een motiveringsgesprek had over zijn vrijlating, meldt TMZ.
Dinsdag 22 September 2020 - 11:21:54 - Nu.nl - Achterklap
 

Thomas Berge over corona-actie: ‘Er zijn kritische vragen die niet worden beantwoord’AD - Show - Celebs

Jackie Stallone, de moeder van Sylvester Stallone, is op 98-jarige leeftijd overleden. Dat laat de broer van Sylvester, Frank, weten op Facebook. Jackie overleed in haar slaap.
Dinsdag 22 September 2020 - 10:13:30 - AD - Show - Celebs
 

Moeder Sylvester Stallone overledenAD - Show - Celebs

Topmodel Lonneke Engel doet bij de rijksrecherche aangifte tegen de Belastingdienst, wegens onder meer stalking en valsheid in geschrifte. Engel, die al zo’n twintig jaar in New York woont, is naar eigen zeggen jaren op de huid gezeten door de dienst, die wilde weten waar zij feitelijk woont. De ‘heksenjacht’ van de dienst heeft het leven van het model beheerst en haar gezondheid ondermijnd, zegt haar advocaat Sébas Diekstra.
Dinsdag 22 September 2020 - 09:05:00 - AD - Show - Celebs
 

Model Lonneke Engel doet aangifte tegen Belastingdienst: ‘Hebben hun macht misbruikt’AD - Show - Celebs

Als je alles weet, het nieuwe boek van Rachel Hazes, komt op 30 juni 2021 uit. Dat meldde de weduwe van zanger André Hazes gisteren in het programma Op1. Zij was te gast om te praten over de cultfilm Zij gelooft in mij, over het leven en werk van André.
Dinsdag 22 September 2020 - 08:45:00 - AD - Show - Celebs
 

Kelly Clarkson zag scheiding van echtgenoot niet aankomenNu.nl - Achterklap

Kelly Clarkson heeft haar scheiding absoluut niet zien aankomen, vertelt de zangeres en presentatrice dinsdag in The Kelly Clarkson Show.
Dinsdag 22 September 2020 - 07:36:18 - Nu.nl - Achterklap
 

Nieuw boek Rachel Hazes komt volgend jaar juni uitAD - Show - Celebs

Veel politici en BN’ers hebben zich maandagavond gekeerd tegen een oproep van een groepje artiesten en modellen om de coronaregels van het kabinet te negeren. Onder anderen Famke Louise, Tim Douwsma, Thomas Berge en Brace riepen volgers met de hashtag #ikdoenietmeermee op zich tegen de coronarichtlijnen van het kabinet te keren.
Dinsdag 22 September 2020 - 00:22:00 - AD - Show - Celebs
 

Overleg Eva loopt helemaal uit de hand en Abbey danst in de duinenAD - Show - Celebs

Zonder twijfel is actrice Tatjana Šimić (57) de grootste ontdekking van Dick Maas. Zij werd door de regisseur opgemerkt toen hij op zoek was naar een rondborstige blondine voor de rol van Kees Flodder in de eerste Flodder-film.
Maandag 21 September 2020 - 20:00:00 - AD - Show - Celebs
 

Dick Maas over Laurens Geels: Word echt fysiek onpasselijk als ik hem zou zienAD - Show - Films

De Franse minister van Cultuur heeft de Netflix-film Cuties verdedigd, die onder vuur ligt omdat hij jonge kinderen zou op geseksualiseerde wijze zou laten zien. De 73-jarige Roselyne Bachelot zegt dat de bekritiseerde delen van de film uit de context zijn gehaald.
Maandag 21 September 2020 - 18:43:19 - AD - Show - Films
 

Tatjana: ‘Ik vind het jammer dat ik geen andere kansen heb gekregen’AD - Show - Celebs

Ellen DeGeneres gaat diep door het stof aan het begin van het nieuwe seizoen van haar talkshow. Op YouTube deelde ze alvast de monoloog waarmee ze haar show zal openen. Daarin biedt ze excuses aan voor het onveilige gevoel dat sommige medewerkers hebben ervaren op de werkvloer. ,,Ik neem het erg serieus.’’
Maandag 21 September 2020 - 17:11:00 - AD - Show - Celebs
 

Ellen DeGeneres zegt sorry: ‘Er zijn dingen gebeurd die nooit hadden mogen gebeuren’AD - Show - Celebs

Hoewel er al een hele tijd geruchten de ronde deden over haar zware drank- en drugsverslaving, reageerden Britten toch geschokt toen ze Kate Moss (46) exact vijftien jaar geleden een lijntje coke zagen snuiven op de covers van alle tabloids. Het leverde haar de bijnaam ‘Cocaine Kate’ op en de beelden illustreren het bewogen leven dat enfant terrible Moss de afgelopen jaren leidde, met foute vriendjes als Johnny Depp (57) en stevige seksfeestjes. Maar inmiddels lijkt ze zich definitief herpakt te hebben.
Maandag 21 September 2020 - 16:28:00 - AD - Show - Celebs
 

15 jaar nadat Kate Moss cocaïne snoof op alle voorpagina’s: zo gaat het nu met het supermodelAD - Show - Celebs

Villa Cora, een vijfsterrenhotel in het Italiaanse Florence, was dit weekend het decor van de bruiloft van Sylvie Meis. De 42-jarige gaf daar zaterdag het jawoord aan kunstenaar Niclas Castello (41). Sylvie schitterde in een japon van ontwerpster Galia Lahav, is te zien op door de presentatrice vrijgegeven foto’s. Vandaag toont ze met nieuwe foto’s ook wat van de voorbereiding én kwamen er details naar buiten over het grandioze feest.
Maandag 21 September 2020 - 10:37:00 - AD - Show - Celebs
 

Dit was het huwelijksweekend van Sylvie Meis: de ring, de jurken en een feest dat eindigde in het zwembadAD - Show - Celebs

Miljuschka Witzenhausen staat naast haar kookprogramma’s ook bekend om haar strijd voor body positivity. Zo plaatst ze regelmatig foto’s van haar ontblote lichaam op Instagram, waar per 1 oktober een vierluik over is te zien op Videoland.
Maandag 21 September 2020 - 09:19:00 - AD - Show - Celebs
 

Mail on Sunday wil biografie Harry en Meghan gebruiken in rechtszaakNu.nl - Achterklap

De advocaten van The Mail on Sunday, de Britse krant waartegen Meghan Markle en prins Harry een rechtszaak zijn gestart, hebben een verzoek ingediend bij de rechter om hun verdediging uit te breiden, melden Britse media. Ze vinden dat de recentelijk verschenen biografie over het koppel, Finding Freedom, bevestigt dat Markle en de prins bewust informatie over hun privéleven met de media hebben gedeeld.
Maandag 21 September 2020 - 07:11:20 - Nu.nl - Achterklap
 

Gossip Girl-acteur Penn Badgley vader geworden van zoonNu.nl - Achterklap

Penn Badgley is vader geworden van een zoon, heeft de vrouw van de door de series Gossip Girl en You bekende acteur zondag bekendgemaakt via Instagram.
Zondag 20 September 2020 - 20:54:39 - Nu.nl - Achterklap
 

Franse minister verdedigt ‘geseksualiseerd’ Cuties: ‘Beelden uit context gehaald’AD - Show - Films

Het Nederlands Film Festival bestaat 40 jaar. Tijd voor een terugblik op de beste producties. Acht acteurs en actrices, samen goed voor veertien Gouden Kalveren, kiezen hun favoriete Kalfwinnaars.
Zondag 20 September 2020 - 18:00:02 - AD - Show - Films
 

Miljuschka Witzenhausen krijgt body positivity-documentaireAD - Show - Celebs

Een stralende Sylvie Meis (42) gaf gisteren in een bruidsjapon van de Israëlische ontwerpster Galia Lahav haar jawoord aan kunstenaar Niclas Castello (41). Volgens bruidsjurkenontwerpster Mary Borsato had ze geen betere keuze kunnen maken. ,,Dit is Sylvie op haar best.”
Zondag 20 September 2020 - 15:17:00 - AD - Show - Celebs
 

De beste Nederlandse films aller tijden volgens acht Gouden Kalf-winnaarsAD - Show - Films

Het rumoer rond de Netflix-film Cuties laait steeds verder op. In de Verenigde Staten heeft een groep Republikeinen nu een beroep gedaan op het ministerie van Justitie om Netflix te vervolgen voor het uitbrengen van de controversiële film. Dat melden verschillende Amerikaanse media. Volgens de conservatieve partij voldoet Cuties aan de wettelijke definitie van kinderporno in de VS. De film zou jonge kinderen seksualiseren.
Zaterdag 19 September 2020 - 17:21:00 - AD - Show - Films
 

Republikeinen eisen strafrechtelijk onderzoek naar Netflix om film CutiesAD - Show - Films

De NPO schrapt de financiële bijdragen aan een aantal projecten die de afgelopen decennia in het leven waren geroepen om talentontwikkeling op het gebied van film- en televisiemakers te stimuleren. KORT!, De Straat en De Oversteek, alle drie bedacht om jonge makers de kans te bieden producties te maken, worden stopgezet. Het is nog niet duidelijk of er nieuwe initiatieven voor in de plaats komen.
Zaterdag 19 September 2020 - 11:59:41 - AD - Show - Films
 

That 70s Show-acteur Danny Masterson ontkent verkrachtingAD - Show - Celebs

Alicia Keys had een heel ander leven kunnen hebben en prostituee of drugsverslaafde kunnen worden, vertelt de zangeres aan de Britse krant The Guardian. ,,Het New York waar ik vandaan kom is heel donker, heel verlaten.”
Zaterdag 19 September 2020 - 11:27:00 - AD - Show - Celebs
 

Alicia Keys: Ik was prostituee geworden of drugsverslaafdeAD - Show - Celebs

De populaire zangeres Dua Lipa (25) heeft samen met talkshowhost James Corden twee van haar hits bewerkt om fans met een knipoog nieuwe regels te leren voor daten in coronatijd. Een mondkapje is volgens het duo niet alleen verantwoord, maar ook een zegen voor je seksleven. ,,De onthulling van iemands gezicht is de nieuwe third base’’, zingt Dua, verwijzend naar de bekende honkbalmetafoor.
Vrijdag 18 September 2020 - 22:34:00 - AD - Show - Celebs
 

‘Bloot gezicht is als seks’: Dua Lipa maakt hilarische parodie met coronaregelsAD - Show - Celebs

De Vlaamse ster Koen Wauters heeft positief getest op het coronavirus. De presentator zit momenteel in quarantaine, melden lokale media.
Vrijdag 18 September 2020 - 21:34:00 - AD - Show - Celebs
 

Zanger Koen Wauters heeft coronavirusAD - Show - Celebs

De bekende gebarentolk Irma Sluis heeft vanavond voor een stortvloed aan enthousiaste tweets gezorgd met haar terugkeer naast premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge. Ze was binnen no-time trending topic toen kijkers van de persconferentie het vertrouwde gezicht weer spotten na een periode van afwezigheid.
Vrijdag 18 September 2020 - 20:10:00 - AD - Show - Celebs
 

Kijkers lyrisch over terugkeer Irma Sluis bij persco: ‘Niet meer naar Hugo geluisterd’AD - Show - Celebs

Actrice Amy Locane, bekend van Melrose Place en Cry Baby, moet een stuk langer in de gevangenis blijven. De actrice heeft een straf van drie jaar uitgezeten voor het veroorzaken van een fataal auto-ongeluk, maar dat was volgens aanklagers te weinig. De rechter gaf ze gelijk en bepaalde dat Locane nog een paar jaar moet brommen, zo melden Amerikaanse media.
Vrijdag 18 September 2020 - 17:59:00 - AD - Show - Celebs
 

Melrose Place-actrice Amy Locane blijft stuk langer in gevangenis na fataal auto-ongelukAD - Show - Celebs

De bekendste fictieve kapper van Vlaanderen, Alberto Vermicelli, maakt zijn comeback in het nieuwe programma rond hond Samson. De viervoeter keert terug op de buis met de dochter van zijn oude baasje Gert aan zijn zijde.
Vrijdag 18 September 2020 - 17:37:00 - AD - Show - Celebs
 

Kapper Alberto Vermicelli keert terug in nieuwe serie Samson & MarieAD - Show - Celebs

Zangeres Monique Smit (31) stond met een openhartig bericht op Instagram stil bij haar miskraam, gisteren precies twee jaar geleden. Door eerlijk over haar ervaring te vertellen, hoopt ze het verlies van een kind meer bespreekbaar te maken. ‘Het moet absoluut geen taboe zijn’, schrijft ze tegenover haar 143.000 volgers.
Vrijdag 18 September 2020 - 17:01:00 - AD - Show - Celebs
 

Emotionele Monique Smit staat stil bij miskraam: ‘Waarom mocht je niet geboren worden?’AD - Show - Celebs

Sylvie Meis en haar aanstaande Niclas Castello hoopten vandaag even in alle rust een wandeling te maken in Florence, waar ze morgen elkaar het jawoord zullen geven. Maar het stel en een aantal van hun gasten keerden naar verluidt al snel weer om toen paparazzifotografen achter hen aan renden.
Vrijdag 18 September 2020 - 14:18:00 - AD - Show - Celebs
 

Bruid Sylvie en haar Niclas breken liefdeswandeling af nadat ze door paparazzi worden belaagdAD - Show - Celebs

Korte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.
Vrijdag 18 September 2020 - 12:11:00 - AD - Show - Celebs
 

Hazesjes tonen familieliefde en Gordon geweerd van TinderAD - Show - Celebs

Voor de derde week op rij weet Stef Bos bij Beste Zangers indruk te maken. Gisteravond keken bijna 1,3 miljoen mensen naar de aflevering op NPO 1 waarin Miss Montreal centraal stond en zei ‘te balen dat ze Bos niet eerder heeft ontmoet’.
Vrijdag 18 September 2020 - 09:15:00 - AD - Show - Celebs
 

Bijna 1,3 miljoen kijkers voor tranendal bij Miss Montreal in Beste ZangersAD - Show - Celebs

Lady Gaga, die eigenlijk Stefani Germanotta heet, vertelde in een interview met CBS dat ze jarenlang kampte met depressies en zelfs dagelijks suïcidale neigingen had.
Vrijdag 18 September 2020 - 07:54:37 - AD - Show - Celebs
 

Lady Gaga had dagelijks suïcidale gedachtenAD - Show - Celebs

Een man die Taylor Swift stalkte is door een Amerikaanse rechter in de staat Texas veroordeeld tot een gevangenisstraf van 30 maanden. Hij bekende volgens Amerikaanse media schuldig te zijn aan het schrijven van dreigmails en -brieven die hij stuurde naar de platenmaatschappij van de zangeres.
Donderdag 17 September 2020 - 21:04:43 - AD - Show - Celebs
 

Stalker Taylor Swift moet 2,5 jaar de bak inAD - Show - Celebs

Temptation-Rosanna (28) heeft een nieuwe manier gevonden om een slaatje te slaan uit haar cosmetische uitstapjes. De blondine verkoopt haar oude bil-implantaten. Haar bips kon volgens haar nog wel wat voller, dus liet ze haar implantaten omruilen voor nieuwe exemplaren.
Donderdag 17 September 2020 - 20:51:00 - AD - Show - Celebs
 

NPO schrapt bijdragen talentontwikkeling film en tvAD - Show - Films

Door de commotie om en de kritiek op de Netflix-film Cuties zeggen ‘vijf keer meer meer mensen dan normaal’ hun abonnement op de streamingdienst op. Dat schrijft het Amerikaanse magazine Axios op basis van een grafiek van het platform Antenna dat gespecialiseerd is in het monitoren van abonnementen.
Donderdag 17 September 2020 - 20:30:13 - AD - Show - Films
 

‘Commotie over Cuties kost Netflix abonnees’AD - Show - Films

Bioscoopketen Pathé brengt de succesvolle filmreeks The Lord of the Rings terug op het grote doek. De trilogie over een groep hobbits die een ring, die beslist over goed en kwaad, moeten vernietigen zal voor het eerst in de bioscoop te zien zijn in de speciale ‘extended edition’.
Donderdag 17 September 2020 - 08:57:24 - AD - Show - Films
 

Lange versie Lord of the Rings voor het eerst in bios te zienAD - Show - Films

De recente ophef over de Franse speelfilm Cuties over de vermeende seksualisering van 11-jarige meisjes is niet uniek. In de loop der jaren zijn veel bioscoopfilms onder vuur genomen, waarbij protesten, polemieken en pogingen tot een boycot de toon zetten. Meestal gaat het om seks en religie. Ook het verzet tegen racistische films neemt toe.
Dinsdag 15 September 2020 - 20:30:00 - AD - Show - Films
 

Seks, godslastering en racisme! Dit zijn de meest controversiële films ooitAD - Show - Films

Acteur en oud-worstelkoning Dwayne ‘The Rock‘ Johnson is hersteld van zijn besmetting met het coronavirus. De Hollywoodster zal maandag doorgaan met het opnemen van de Netflix-film Red Notice, maakte het vakblad Variety vandaag bekend.
Maandag 14 September 2020 - 21:32:01 - AD - Show - Films
 

Dwayne Johnson heeft geen corona meer, gaat weer aan de slagAD - Show - Films

Het leven van de Amerikaanse hotelerfgename Paris Hilton (39) is behoorlijk woelig te noemen. Alle reden voor een documentaire over haar leven, die vandaag uitkomt. In een interview praat ze openlijk over haar jeugd en liefdesleven, hoe ze haar huidige vriend leerde kennen en de sekstape die haar altijd zal blijven achtervolgen. ,,Naar een psycholoog durfde ik niet te gaan, uit schrik dat ook hij of zij mijn vuile was zou buiten hangen.”
Maandag 14 September 2020 - 11:18:00 - AD - Show - Films
 

Paris Hilton laat woelige jaren achter zich: ‘Door die sekstape vertrouwde ik niemand meer’AD - Show - Films

Met de dood van een geliefd personage deelt het nieuwe seizoen van de Nederlandse Netflix-hit Undercover de kijker al in aflevering één een ongekende dreun uit. Wat zeggen zulke extreme plotwendingen over het huidige serielandschap? Een verkenning van dit fenomeen waarbij we voor met name recente series zorgvuldig om de spoilers heen zullen dansen.
Zaterdag 12 September 2020 - 14:00:00 - AD - Show - Films
 

Hoofdpersonages die sterven in een serie: het mag en moet misschien welAD - Show - Films

Actrice Michelle Rodriguez heeft in een radio-interview bevestigd dat de negende Fast & Furious-film de ruimte in gaat. De ster, die in de reeks Letty speelt, zei dit in een radio-interview in The Jess Cagle Show.
Zaterdag 12 September 2020 - 13:09:45 - AD - Show - Films
 

Michelle Rodriguez bevestigt: Fast 9 gaat de ruimte inAD - Show - Films

De release van de nieuwe film Wonder Woman 1984 is uitgesteld naar december. Vanwege de coronamaatregelen gaan minder mensen naar de bioscopen en daarom heeft Warner Bros besloten de release naar 25 december te verplaatsen, schrijft website ET.
Vrijdag 11 September 2020 - 21:53:32 - AD - Show - Films
 

Harry Styles vervangt Shia LaBeouf in nieuwe film Olivia WildeAD - Show - Films

De Disney-film Mulan is momenteel de best bezochte titel in de Chinese bioscopen. Het liveaction-sprookje over een Chinees meisje dat vermomd als jongen dienst neemt in het leger, bracht op de eerste dag 6,23 miljoen dollar op. De helft van alle bioscoopkaartjes in het land werden gekocht voor Mulan, terwijl demonstranten in Hongkong opriepen tot een boycot. Dat meldt Variety.
Vrijdag 11 September 2020 - 15:30:00 - AD - Show - Films
 

Mulan opent op eerste plaats in Chinese bioscopen ondanks oproep tot boycotAD - Show - Films

Nadat er de afgelopen jaren veel kritiek is geweest op de Academy Awards, die volgens velen veel te wit, te mannelijk en niet inclusief en divers genoeg zouden zijn, heeft de organisatie laten weten de komende jaren flinke veranderingen door te voeren. Dit meldt Variety.
Woensdag 9 September 2020 - 05:10:00 - AD - Show - Films
 

Nieuwe richtlijnen over diversiteit bij Oscar-organisatieAD - Show - Films

Entertainmentbedrijf Disney ligt onder vuur vanwege het maken van opnames voor de film Mulan in de Chinese provincie Xinjiang, meldt The Hollywood Reporter. Xinjiang is de regio waar volgens internationale mensenrechtenorganisaties de rechten van de Oeigoeren worden geschonden.
Dinsdag 8 September 2020 - 10:19:00 - AD - Show - Films
 

Kritiek op Disney vanwege opnames Mulan in Chinese provincieAD - Show - Films

Een productiemedewerker van Geechee, een film geregisseerd door Oscarwinnaar Jamie Foxx, is tijdens zijn werk op de Dominicaanse Republiek meermaals beschoten door de politie. Volgens de L.A. Times zagen de agenten de man per ongeluk aan voor een drugshandelaar.
Dinsdag 8 September 2020 - 07:46:53 - AD - Show - Films
 

Crewlid film Jamie Foxx beschoten door politieAD - Show - Films

Nando Liebregts (25) uit Boxtel heeft een van de hoofdrollen in de nieuwe Kameleon-film. Hij heeft ook het syndroom van Down. ,,Nou én.” Hij kijkt naar wat hij kan en dat is genoeg. Een vriendin, check, een eigen huisje, check. En acteur worden, check.
Zondag 6 September 2020 - 13:30:54 - AD - Show - Films
 

Nando heeft down, nou én, hij heeft mooi wel een hoofdrol in de nieuwe Kameleon-filmAD - Show - Films

Tenet heeft ondanks de coronacrisis wereldwijd al 100 miljoen dollar in het laatje gebracht. Die grens passeerde Christopher Nolans nieuwste thriller gisteren tijdens het openingsweekend in China. Daar alleen al bracht de film tot nu toe 20 miljoen dollar op.
Zondag 6 September 2020 - 12:19:08 - AD - Show - Films
 

Actiethriller Tenet passeert grens van 100 miljoen dollarAD - Show - Films

Chadwick Bosemans familie, vrienden en collega’s waren gisteren aanwezig bij een privé-herdenkingsdienst in Malibu. Onder anderen Black Panther-collega’s Michael B Jordan en Lupita Nyong’o brachten de acteur een laatste groet, is te zien op foto’s die The Sun heeft gepubliceerd.
Zondag 6 September 2020 - 11:58:58 - AD - Show - Films
 

Black Panther-sterren bij herdenkingsdienst Chadwick BosemanAD - Show - Films

De opnames van de nieuwe Batman-film gaan toch verder, maar zonder hoofdrolspeler Robert Pattinson. Donderdag werden de cast- en crewleden op de set nog naar huis gestuurd, nadat een coronabesmetting bij een van de crewleden was vastgesteld. Later werd bekend dat Pattinson zelf is besmet met het virus.
Vrijdag 4 September 2020 - 17:49:00 - AD - Show - Films
 

‘Opnames Batman gaan verder zonder Robert Pattinson’AD - Show - Films

Peter R. de Vries is binnenkort voor het eerst in ruim vijf jaar weer in de bioscoop te zien. De RTL-misdaadverslaggever speelt in De Grote Sinterklaasfilm de rol van rechercheur. Het gaat om een rol met tekst, bevestigt distributeur WW Entertainment.
Vrijdag 4 September 2020 - 12:46:35 - AD - Show - Films
 

Peter R. de Vries na vijf jaar weer te zien in bioscoop met sinterklaasfilmAD - Show - Films

De opnames van de nieuwe Batman-film zijn gepauzeerd vanwege een coronabesmetting bij een van de crewleden. Dat meldt The Daily Mail. Bronnen bevestigen aan de krant dat de cast- en crewleden op de set naar huis zijn gestuurd. Volgens Vanity Fair zou het om hoofdrolspeler Robert Pattinson zelf gaan.
Donderdag 3 September 2020 - 18:21:00 - AD - Show - Films
 

‘Opnames The Batman stilgelegd vanwege coronabesmetting’AD - Show - Films

Bram van der Vlugt (86) kruipt weer in de huid van Sinterklaas. De acteur speelt de hoofdrol in De Grote Sinterklaasfilm, die vanaf 7 oktober in de bioscopen te zien is.
Donderdag 3 September 2020 - 14:33:00 - AD - Show - Films
 

Bram van der Vlugt keert terug als Sinterklaas in nieuwe filmAD - Show - Films

Filmmaatschappij Universal heeft een spannende nieuwe trailer gedeeld van de langverwachte nieuwe James Bond-film No time to die.
Donderdag 3 September 2020 - 13:39:00 - AD - Show - Films
 

Universal deelt bloedstollende nieuwe trailer van Bond-film No time to dieAD - Show - Films

Mulan, een nieuwe versie met acteurs van de gelijknamige animatiefilm van Disney, haalt niet de bioscoop, maar wordt wel op het kanaal Disney + vertoond . Een gevoelige slag voor het noodlijdende bioscoopbedrijf dat gerekend had op deze gegarandeerde publiekstrekker.
Donderdag 3 September 2020 - 10:00:00 - AD - Show - Films
 

Irritatie in bioscoopwereld over MulanAD - Show - Films

De opnames van de nieuwe Kameleon-film hebben gistermiddag een aantal uur stilgelegen. De waterpolitie stopte de crew tijdens opnames op het Sneekermeer wegens snelvaren. ,,Terwijl we ontheffing hebben”, zegt een boze Steven de Jong, regisseur van de derde Kameleon-film.
Donderdag 3 September 2020 - 08:59:00 - AD - Show - Films
 

Waterpolitie stopt Kameleon-opnames: ‘Ik ga niet snel meer in Friesland filmen’AD - Show - Films

Vergeet de meezingers uit de animatiefilm Mulan uit 1998. In de nieuwe bewerking met acteurs pakt Disney uit met een pakkend actiedrama waarin veldslagen domineren en de strijd om de macht in China, tijdens de Han-dynastie, tot bloedige confrontaties leidt.
Woensdag 2 September 2020 - 21:46:53 - AD - Show - Films
 

Mulan eindelijk op Disney+: met deze feministische actieheld valt niet te spottenAD - Show - Films

Welke speelfilms zijn deze week de moeite waard? Onze filmredacteurs maken een selectie uit het aanbod.
Woensdag 2 September 2020 - 18:00:44 - AD - Show - Films
 

Temptation-Rosanna gooit haar oude bil-implantaten in de verkoop op InstagramAD - Show - Celebs

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Show - Celebs
 

Heftige vakantieliefde eindigt in doffe tragedie voor tienersAD - Show - Films

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Show - Films
 

Sonja Bakker wijt gewichtsverlies aan overlijden van haar vaderNu.nl - Achterklap

Sonja Bakker heeft de afgelopen tijd veel reacties ontvangen op haar gewicht en geeft daarom duidelijkheid over de oorzaak hiervan. Volgens de voedingsdeskundige heeft dit alles te maken met de recente dood van haar vader.
Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - Nu.nl - Achterklap
 

 
Het laatste shownieuws:

Het shownieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets in Hilversum of Hollywood. Als Lady Gaga struikelt op haar zwarte pumps, leest u het hier als eerste! Zodra Justin Timberlake zijn collectie beanie mutsen veilt voor het goede doel of als Maxima gespot wordt op nieuwe Havaianas slippers, u leest het hier! AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste shownieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.