Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 
-
 

Kim Kardashian koopt outfit Janet Jackson op veilingAD - Show - Celebs

Bestuursleden van Microsoft zouden vorig jaar hebben besloten dat Bill Gates zich moest terugtrekken uit het bestuur. Hiertoe werd besloten nadat een affaire van Gates met een vrouwelijke medewerkster van het bedrijf aan het licht was gekomen, zo schrijft de Wall Street Journal. Volgens bronnen ging het om een ongepaste, romantische relatie tussen de multimiljardair en de medewerkster.
Maandag 17 Mei 2021 - 02:45:17 - AD - Show - Celebs
 

Bill Gates zou bestuur Microsoft hebben verlaten vanwege ongepaste affaireNu.nl - Achterklap

Bestuursleden van Microsoft zouden vorig jaar hebben besloten dat Bill Gates zich moest terugtrekken uit het bestuur. Hiertoe werd besloten nadat een affaire van Gates met een vrouwelijke medewerkster van het bedrijf aan het licht was gekomen, schrijft the Wall Street Journal. Volgens bronnen ging het om een ongepaste, romantische relatie tussen de multimiljardair en de medewerkster.
Zondag 16 Mei 2021 - 18:32:56 - Nu.nl - Achterklap
 

Maarten van Rossem houdt erg van familiebijeenkomstenNu.nl - Achterklap

Verjaardagen, bruiloften, sinterklaasvieringen en andere familiefeesten; Maarten van Rossem vindt ze allemaal erg gezellig. De presentator en historicus zei vrijdag in de talkshow Op1 zelfs dat hij het niet leuk vindt als mensen negatief doen over dit soort bijeenkomsten.
Zondag 16 Mei 2021 - 12:55:53 - Nu.nl - Achterklap
 

Actrice Bo Maerten bevallen van eerste zoonNu.nl - Achterklap

Bo Maerten is moeder geworden van een zoon. Het kind is op 5 mei geboren en heeft de naam Mosie gekregen, schrijft de 28-jarige actrice zondag op Instagram.
Zondag 16 Mei 2021 - 08:29:06 - Nu.nl - Achterklap
 

Bondscoach Frank de Boer te zien in teaser Netflix-film FerryAD - Show - Films

De veelbesproken film De Oost, over de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog, zet bij de nabestaanden van het hoofdpersonage kwaad bloed. Palmyra Westerling, dochter van de omstreden kapitein Raymond Westerling, roept op de film en het bijbehorende lesmateriaal te boycotten. ‘Over de rug van mijn vader worden feiten verdraaid en onwaarheden verkondigd.’
Zaterdag 15 Mei 2021 - 22:06:55 - AD - Show - Films
 

Cilly Dartell hoeft geen chemokuren meer te volgen tegen longkankerNu.nl - Achterklap

Voormalig Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell hoeft geen chemokuren meer te volgen na haar diagnose longkanker, meldt ze in gesprek met Shownieuws. Volgens de presentatrice is haar kanker stabiel.
Zaterdag 15 Mei 2021 - 12:05:00 - Nu.nl - Achterklap
 

Presentatrice Merel Westrik bevallen van een dochterNu.nl - Achterklap

Merel Westrik en Pepijn Crone zijn ouders geworden van een dochter. Het kind is geboren op 30 april en heeft de naam Billie Mae Crone gekregen, zo maken de ouders zaterdag op Instagram bekend.
Zaterdag 15 Mei 2021 - 10:28:35 - Nu.nl - Achterklap
 

Bart Chabot moet eraan wennen dat hij AOW krijgtNu.nl - Achterklap

Bart Chabot krijgt sinds drie maanden een uitkering uit de Algemene Ouderdomswet (AOW). De 66-jarige schrijver zegt in een interview in NRC dat hij nog erg moet wennen aan de pensioengerechtigde leeftijd.
Zaterdag 15 Mei 2021 - 09:52:00 - Nu.nl - Achterklap
 

Amerikaanse rapper Ludacris wordt opnieuw vaderNu.nl - Achterklap

Ludacris wordt opnieuw vader. De Amerikaanse rapper maakte dat bekend op Instagram door een foto van zijn zwangere vrouw Eudoxie Bridges te plaatsen.
Zaterdag 15 Mei 2021 - 09:50:53 - Nu.nl - Achterklap
 

‘Gates uit bestuur Microsoft wegens relatie met medewerkster’AD - Show - Celebs

Waar zijn ze gebleven? Sterren van toen die uit de schijnwerpers zijn verdwenen. Vandaag: Yasmine Bleeth, bekend als Caroline Holden in Baywatch.
Zaterdag 15 Mei 2021 - 09:00:02 - AD - Show - Celebs
 

Dochter kapitein Westerling roept op tot boycot film De Oost: ‘Extreem voorbeeld van geschiedvervalsing’AD - Show - Films

Wekelijks kondigt Netflix nieuwe films en series aan. In deze rubriek schrijven we over het verse aanbod dat deze week op Netflix verschijnt.
Vrijdag 14 Mei 2021 - 17:30:14 - AD - Show - Films
 

Deze week nieuw op Netflix: Ferry, Castlevania en The Woman in the WindowAD - Show - Films

Nu de bioscopen gesloten zijn maakt onze filmredactie je wegwijs in het actuele aanbod van on demand-films. Wat moet je gezien hebben en waarom? Vandaag Our Friend, te zien op onder andere Videoland, Pathé Thuis en Ziggo.
Vrijdag 14 Mei 2021 - 16:00:12 - AD - Show - Films
 

Hoe is het nu met...? Caroline Holden uit BaywatchAD - Show - Celebs

Bridget Maasland (46) laat haar gezicht en nek regelmatig inspuiten met botox en fillers. Niet omdat ze jonger wil lijken, maar om er ‘wat frisser’ uit te zien. ,,Ik krijg nu een beetje dat ‘kalkoenen’ erbij in mijn nek, daar spuit ik wel wat in.’’
Vrijdag 14 Mei 2021 - 13:41:25 - AD - Show - Celebs
 

Bridget Maasland laat nek opvullen: ‘Die kalkoen is vreselijk’AD - Show - Celebs

Maan de Steenwinkel (24) draagt vrijwel nooit meer een rok op het podium na vervelende ervaringen bij haar concerten. De zangeres springt bij optredens graag het publiek in en dan weet niet iedereen zich te gedragen. ,,Ik voelde handen op plekken waar ze absoluut niet thuishoren’’, vertelde ze gisteravond bij Beau.
Vrijdag 14 Mei 2021 - 12:51:15 - AD - Show - Celebs
 

Maan draagt geen rokjes meer op podium: ‘Voelde handen op plekken waar ze niet hoorden’AD - Show - Celebs

Korte updates van de sterren op sociale media: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrity’s. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.
Vrijdag 14 Mei 2021 - 10:00:00 - AD - Show - Celebs
 

Drie sterren voor Our Friend: Acteurs tillen klassiek snotterdrama naar hoger niveauAD - Show - Films

Indië-veteranen schreeuwen moord en brand over de politieke agenda van De Oost, maar los van deze discussie: is het eigenlijk een goede film? In deze aflevering van de wekelijkse filmpodcast MovieInsiders leggen Gudo en John het nu al meest omstreden sneetje cinema van 2021, te zien op Amazon Prime Video, onder het vergrootglas. Ook recenseren ze de misdaadfilm Ferry (Netflix) zonder ooit maar een seconde te hebben gezien van de populaire serie Undercover. Was dat verstandig?
Donderdag 13 Mei 2021 - 08:00:39 - AD - Show - Films
 

Oorlogsfilm De Oost onder de loep en hoe bevalt Ferry zonder Undercover-kennis?AD - Show - Films

Ferry, vanaf vrijdag te zien op Netflix, duikt in het even romantische als gewelddadige verleden van de meest geliefde personages uit de hitserie Undercover. Acteurs Frank Lammers en Elise Schaap begrijpen goed waarom teruggaan in de tijd een fascinerende film kon opleveren.
Donderdag 13 Mei 2021 - 08:00:37 - AD - Show - Films
 

Miljuschka trekt bikini uit de kast en Roxeanne laat zoontje niet losAD - Show - Celebs

Sylvana Simons heeft al drie jaar last van chronische pijn, vermoedelijk als gevolg van artrose. Dat bekende de BIJ1-politica woensdagavond op Twitter.
Donderdag 13 Mei 2021 - 02:25:56 - AD - Show - Celebs
 

Elise Schaap over Ferry: ‘Tragiek is dat je deze mensen ziet afstevenen op rampspoed’AD - Show - Films

Alles op Tafel, de nieuwe film van Linda de Mol en het team achter Gooische Vrouwen, gaat in november in première. De remake van de Italiaanse hit Perfetti Sconosciuti zal vanaf 4 november in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Dat heeft distributeur Independent Film vandaag gemeld. Op dit moment zijn de bioscopen in Nederland al vijf maanden dicht vanwege de coronalockdown.
Woensdag 12 Mei 2021 - 20:01:57 - AD - Show - Films
 

Sylvana Simons leeft al drie jaar met chronische pijn: Af en toe wordt het ondraaglijkAD - Show - Celebs

Barry Atsma heeft een flinke rol te pakken in een nieuwe historische serie die de Amerikaanse zender Starz produceert. The Serpent Queen vertelt over het leven van Catharina de’ Medici, een telg uit een van de meest invloedrijkste Europese families in de Renaissance.
Woensdag 12 Mei 2021 - 19:40:10 - AD - Show - Celebs
 

Barry Atsma scoort rol in grote historische serie voor Amerikaanse zenderAD - Show - Celebs

Korte updates van de sterren op sociale media: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrity’s. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.
Woensdag 12 Mei 2021 - 15:24:58 - AD - Show - Celebs
 

Nieuwe vriendin trakteert Renze en Romee draagt niets onder jasjeAD - Show - Celebs

André Hazes gaat samenwonen met zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen. De zanger heeft een appartement gekocht in de chique Rotterdamse wijk Hillegersberg, naar verluidt voor 815.000 euro. Het huis is slechts enkele kilometers verwijderd van de villa waar zijn ex Monique Westenberg is blijven wonen met hun zoontje André (4).
Woensdag 12 Mei 2021 - 12:23:31 - AD - Show - Celebs
 

André koopt appartement van 8 ton in chique wijk, Sarah trekt bij hem inAD - Show - Celebs

Marco Borsato (54) is naar eigen zeggen weer aan het daten met Leontine Ruiters, van wie hij eerder na 23 jaar scheidde omdat hij meerdere affaires had gehad. De twee doen af en toe leuke dingen en Marco sluit voorlopig uit dat er een andere vrouw in zijn leven komt. ,,Mijn hart is bezet.’’
Woensdag 12 Mei 2021 - 10:23:00 - AD - Show - Celebs
 

Marco en Leontine zijn weer aan het daten: ‘Mijn hart is bezet’AD - Show - Celebs

De Indiase tak van dierenrechtenorganisatie Peta heeft Kim Kardashian op een bijzondere manier geëerd. Om te vieren dat de realityster een plantaardig eetpatroon promoot, vernoemde de instelling een van mishandeling geredde koe naar de 40-jarige Amerikaanse. Het dier gaat nu door het leven als Kimberly Kowdashian.
Woensdag 12 Mei 2021 - 08:41:57 - AD - Show - Celebs
 

Dierenorganisatie noemt geredde koe ‘Kimberly Kowdashian’ als dank voor Kims dieetAD - Show - Celebs

Zangeres Grimes is naar eigen zeggen naar het ziekenhuis geweest nadat ze een paniekaanval had gekregen. Dat vertelt de partner van Tesla-oprichter Elon Musk op Instagram. Ze kreeg de paniekaanval twee dagen nadat het paar had meegedaan aan de Amerikaanse televisieshow Saturday Night Live (SNL).
Woensdag 12 Mei 2021 - 08:32:45 - AD - Show - Celebs
 

Zangeres Grimes: ‘Ik moest naar het ziekenhuis na paniekaanval’AD - Show - Celebs

Elton John en Years & Years-zanger Olly Alexander hebben gisteravond diepe indruk gemaakt bij de Brit Awards, het Engelse equivalent van de Grammy’s. De twee brachten een beladen cover van de Pet Shop Boys-klassieker It’s a sin, die nu al bovenaan iTunes staat in Engeland en Ierland. Een deel van de opbrengst gaat naar Eltons aidsfonds.
Woensdag 12 Mei 2021 - 08:25:47 - AD - Show - Celebs
 

Film Linda de Mol pas in november in de bioscopen te zienAD - Show - Films

Omdat we sinds corona kampioen bankhangen zijn, lees je dagelijks wat er te zien is op tv. Hieronder de kijktips voor woensdag 12 mei.
Woensdag 12 Mei 2021 - 07:00:00 - AD - Show - Films
 

Kijkers in tranen na beladen cover van Elton John en Years & YearsAD - Show - Celebs

Gwyneth Paltrow heeft voor flink wat verbazing gezorgd met haar uitlatingen dat ze ontspoord was tijdens de lockdown vanwege de coronapandemie. In een interview met The Mirror stelde de 48-jarige actrice dat ze in die periode in een ongezonde levensstijl verviel. Ze dronk namelijk elke dag een cocktail én at brood en pasta.
Dinsdag 11 Mei 2021 - 15:17:48 - AD - Show - Celebs
 

Actrice Gwyneth Paltrow ontspoord tijdens lockdown: ‘Ik at brood en pasta’AD - Show - Celebs

De Britse meidengroep Little Mix is niet blij met de Britse krant Metro. Op de voorpagina wordt de zwangerschap van bandleden Perrie en Leigh-Anne aangekondigd, maar die laatste wordt aangeduid als Jade, een ander bandlid. Dat gebeurt te vaak bij vrouwen van kleur, zo schrijft Leigh-Anne op Twitter.
Dinsdag 11 Mei 2021 - 14:29:56 - AD - Show - Celebs
 

Little Mix boos op krant na naamsverwisseling: ‘Gebeurt te vaak bij vrouwen van kleur’AD - Show - Celebs

Mark Evans, de vader van Adele, is op 57-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Dat melden Britse media. Vader en dochter hebben hun ruzie naar alle waarschijnlijkheid nooit bijgelegd.
Dinsdag 11 Mei 2021 - 12:23:55 - AD - Show - Celebs
 

Vader Adele overleden aan kanker, ruzie nooit bijgelegdAD - Show - Celebs

Shary-An Nivillac (28) en haar vriendin Nena Kreber zijn de trotse ouders geworden van dochter Billie. Dat maakt de zangeres, bekend van The voice of Holland en Expeditie Robinson, vandaag bekend op Instagram. ‘Dat wij nu voor altijd verbonden zijn en ik er altijd voor je zal zijn, daar is geen twijfel over mogelijk’, aldus Shary-An.
Dinsdag 11 Mei 2021 - 09:59:01 - AD - Show - Celebs
 

Zangeres Shary-An en vriendin ouders geworden van dochter BillieAD - Show - Celebs

Hoewel James Franco (43) voorheen zeer geliefd was onder collega’s en als een van de beste acteurs van zijn tijd werd bestempeld, lijkt het doek nu voor hem te vallen. Franco wordt door meerdere vrouwen beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag en dat is voor een aantal collega’s genoeg reden om niet meer met hem samen te willen werken. Dit meldt The New York Post.
Dinsdag 11 Mei 2021 - 07:49:01 - AD - Show - Celebs
 

Vanavond (12 mei 2021) op tv: The Meg, De Bauers: Bestemming onbekend en Het Uur van de WolfAD - Show - Films

Omdat we sinds corona kampioen bankhangen zijn, lees je dagelijks wat er te zien is op tv. Hieronder de kijktips voor dinsdag 11 mei.
Dinsdag 11 Mei 2021 - 07:00:00 - AD - Show - Films
 

Vanavond op tv: College Tour, Fast & Furious en Opgelicht?!AD - Show - Films

Nadat eerst televisiezender NBC bekendmaakte de Golden Globes in 2022 niet uit te willen zenden vanwege het gebrek aan diversiteit binnen de organisatie, mengt nu ook Tom Cruise (58) zich in de discussie. De acteur heeft aangegeven de drie Golden Globes die hij tijdens zijn carrière won, in te zullen leveren. Hiermee steunt hij het standpunt van NBC Universal, zo meldt Deadline.
Dinsdag 11 Mei 2021 - 03:47:01 - AD - Show - Films
 

Tom Cruise geeft drie Golden Globes terug na ophef rondom diversiteitAD - Show - Films

Een Nederlandse film over de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog? Gegarandeerd paniek in de tent. De geschiedenis is razend complex en onmogelijk samen te vatten in hokjes van good- en badguys. Bovendien vinden momenteel nog onderzoeken plaats naar wat daar nu precies tussen 1946 en 1949 – tijdens de ‘politionele acties’ (ook al een omstreden begrip) - gebeurde. Maar hoe goed is het langverwachte De Oost, vanaf donderdag te zien op Amazon Prime Video, nu eigenlijk? De filmische klasse druipt er in elk geval vanaf, de sfeer is broeierig en het acteerwerk subliem. Maar een meesterwerk is het zeker niet.
Maandag 10 Mei 2021 - 19:25:20 - AD - Show - Films
 

Omstreden oorlogsfilm De Oost is even grandioos als problematischAD - Show - Films

De psychologische thriller Marionette van regisseur Elbert van Strien is op het festival Fantasporto in Portugal in de prijzen gevallen. Hoofdrolspeelster Thekla Reuten werd bekroond met de prijs voor beste actrice. Daarnaast werd Marionette bekroond met de prijs van de critici.
Maandag 10 Mei 2021 - 16:53:34 - AD - Show - Films
 

Thekla Reuten wint Portugese prijs voor beste actriceAD - Show - Films

Het is weer tijd voor een Netflix-afscheidsfeestje. De streamingdienst verwijdert opnieuw een aantal titels, waaronder horrorfilm The Cabin in the Woods. Deze titels verdwijnen allemaal de komende dagen van Netflix.
Maandag 10 Mei 2021 - 15:19:59 - AD - Show - Films
 

‘Bennifer’ 17 jaar na scheiding samen op mogelijke liefdesvakantieAD - Show - Celebs

Perrie Edwards, zangeres bij de meidengroep Little Mix, is zwanger van haar eerste kindje. Dat maakte ze vandaag bekend met een Instagrampost.
Maandag 10 Mei 2021 - 14:28:10 - AD - Show - Celebs
 

Little Mix-zangeres Perrie Edwards zwangerAD - Show - Celebs

Taylor Swift neemt morgen tijdens de BRIT Awards een bijzondere prijs in ontvangst. De Amerikaanse zangeres wordt geëerd met de BRITs Global Icon Award, zo maakte de organisatie vandaag bekend.
Maandag 10 Mei 2021 - 10:46:54 - AD - Show - Celebs
 

Taylor Swift wint BRIT Award voor invloed op muziekindustrieAD - Show - Celebs

De FBI heeft vorige maand een dossier openbaar gemaakt dat de dienst opende na de dood van Kurt Cobain. Het gaat om een bestand van tien pagina’s dat grotendeels bestaat uit verzoeken van fans om het onderzoek naar de dood van de zanger te heropenen.
Maandag 10 Mei 2021 - 07:54:40 - AD - Show - Celebs
 

FBI zet bestanden over dood Kurt Cobain onlineAD - Show - Celebs

De relatiebreuk van tv-interieurstylisten Frank Jansen en Rogier Smit hield de gemoederen een tijdlang bezig. Maar volgens Frank mogen de twee hun persoonlijke strubbelingen niet meer bespreken in de media.
Maandag 10 Mei 2021 - 07:47:04 - AD - Show - Celebs
 

Frank en Rogier mogen niet meer over relatiebreuk pratenAD - Show - Celebs

Korte updates van de sterren op sociale media: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrity’s. Vandaag in het teken van Moederdag. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.
Zondag 9 Mei 2021 - 17:03:00 - AD - Show - Celebs
 

Netflix verwijdert The Cabin in the Woods en 13 andere titelsAD - Show - Films

Scarlett Johansson heeft zich in een statement fel uitgesproken tegen de ‘seksistische’ Hollywood Foreign Press Agency (HFPA), de organisatie van journalisten en fotografen die verslag doet van de Amerikaanse entertainmentindustrie voor media buiten de VS. De actrice is het - net als velen van haar collega’s - oneens met het gebrek aan diversiteit en transparantie binnen de organisatie.
Zondag 9 Mei 2021 - 12:34:52 - AD - Show - Films
 

Sarah is gelukkig met schoonmoeder Rachel en Nienke misbruikt MoederdagAD - Show - Celebs

Marco Borsato heeft vandaag op Moederdag zijn liefde voor zijn ex-vrouw Leontine en zijn gezin uitgesproken. In een post op Instagram wenst de zanger Leontine een fijne Moederdag en schrijft hij dat ze nog steeds ‘één gezin zijn’.
Zondag 9 Mei 2021 - 10:18:39 - AD - Show - Celebs
 

Marco Borsato wenst Leontine een fijne Moederdag: ‘We zijn nog steeds één gezin’AD - Show - Celebs

Korte updates van de sterren op sociale media: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrity’s. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.
Zaterdag 8 Mei 2021 - 20:45:00 - AD - Show - Celebs
 

Martien heeft het erg gezellig met Danny uit MAFS en Donny gaat uit de klerenAD - Show - Celebs

Sharon Doorson en haar vriend Brunno gaan uit elkaar. De twee waren elf jaar samen.
Zaterdag 8 Mei 2021 - 16:52:33 - AD - Show - Celebs
 

Sharon Doorson en vriend na elf jaar uit elkaarAD - Show - Celebs

André Hazes en zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen verwachten samen geen kindje. ,,Ik ben knettergek, maar niet zo gek’’, ontkracht de zanger de geruchten die de afgelopen dag rondgingen. Onlangs maakten soortgelijke roddels zijn ex Monique nog nieuwsgierig. ,,Ik zei: ‘Moon, ik heb nog niet eens seks gehad met dat meisje!’’’
Vrijdag 7 Mei 2021 - 21:26:22 - AD - Show - Celebs
 

Sarah niet zwanger van André: ‘Heb niet eens seks gehad met dat meisje, zei ik tegen Moon’AD - Show - Celebs

De spraakmakende fotoshoot van Billie Eilish (19) in de Vogue blijft geschiedenis schrijven. Binnen een paar dagen staan vier van de kiekjes al in de lijst met meest gelikete posts ooit op Instagram. Shoppers zoeken online massaal naar korsetten en de website van het Britse tijdschrift had nog nooit zoveel bezoekers.
Vrijdag 7 Mei 2021 - 18:50:15 - AD - Show - Celebs
 

De videotheek is een uitstervend fenomeen: ‘Voor mijn oudere klanten is Netflix maar ingewikkeld’AD - Show - Films

Wekelijks kondigt Netflix nieuwe films en series aan. In deze rubriek schrijven we over het verse aanbod dat deze week op Netflix verschijnt.
Vrijdag 7 Mei 2021 - 17:20:00 - AD - Show - Films
 

Deze week nieuw op Netflix: Detective Pikachu, Elvis Presley: The Searcher en F*ck de LiefdeAD - Show - Films

De veelbesproken film De Oost, over de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog (1945-1949), is vandaag de inzet van een rechtszaak. De Federatie Indische Nederlanders (FIN) spant een kort geding aan tegen de makers. De organisatie eist bij de rechtbank in Amsterdam dat er een disclaimer bij de film komt, om het fictieve karakter te benadrukken.
Vrijdag 7 Mei 2021 - 12:41:20 - AD - Show - Films
 

Omstreden film over Nederlands geweld in Indonesië inzet van rechtszaakAD - Show - Films

Regisseur Jim Taihuttu bijt stevig van zich af na kritiek op zijn film De Oost over de politionele acties in Nederlands-Indië. De film verschijnt volgende week pas op Amazon Prime Video, maar veteranen laten er op basis van de trailer geen spaan van heel.
Donderdag 6 Mei 2021 - 20:03:59 - AD - Show - Films
 

Filmregisseur Taihuttu bijt van zich af na kritiek op ‘Hollandse Apocalypse Now’ De OostAD - Show - Films

We moeten niet piepen om die nog altijd gesloten bioscopen, er ligt immers nog een schat aan filmklassiekers voor het oprapen. En kan je een film pas voldoende op waarde schatten als je hem gezien hebt op het grote witte doek? Over deze en andere ‘Jee of Nee’-stellingen buigen Gudo en John zich in deze aflevering van de podcast MovieInsiders.
Donderdag 6 Mei 2021 - 18:15:49 - AD - Show - Films
 

Klagen over dichte bioscopen is nergens voor nodig: Jee of Nee?AD - Show - Films

Een concrete datum voor de start van het vierde seizoen van Stranger Things is er nog niet, maar een gloednieuwe trailer van de hitserie is er sinds vandaag wél. Een appeltje voor de dorst, want fans wachten inmiddels al twee jaar op de vierde reeks.
Donderdag 6 Mei 2021 - 16:38:05 - AD - Show - Films
 

Netflix trakteert fans van Stranger Things op spannende trailerAD - Show - Films

Als je het vol overgave doet, zo meent acteur Casey Affleck, heeft creatief zijn absoluut een therapeutische werking. Dat gold ook voor zijn rol in het gevoelige Our Friend, vanaf volgende week te zien op video on demand. Deze krant sprak de acteur over zijn voorliefde voor getormenteerde filmpersonages, zijn moeizame relatie met Hollywood en de geboorte van zijn zoon in het door hem zo geliefde Amsterdam.
Donderdag 6 Mei 2021 - 13:30:40 - AD - Show - Films
 

Oscarwinnaar Casey Affleck: ‘Ik heb me nooit thuis gevoeld in Hollywood’AD - Show - Films

Videoland voegt deze maand weer een aantal nieuwe films en series toe. Zo verschijnt de documentaire over Songfestivalwinnaar Duncan Laurence op 15 mei op Videoland en zijn vanaf 13 mei alle delen van de Divergent filmreeks te zien. Hieronder de nieuwe films en series van mei 2021.
Dinsdag 4 Mei 2021 - 18:00:00 - AD - Show - Films
 

Nieuw seizoen Paw Patrol en Woezel en Pip op VideolandAD - Show - Films

Nadat de organisatie van de Golden Globes dit jaar onder vuur kwam te liggen vanwege het geringe aantal journalisten van kleur binnen de Hollywood Foreign Press Association, dat bepaalt wie er met een beeldje naar huis gaan, is er nu beterschap beloofd. De organisatie liet via een statement weten veranderingen door te voeren waarbij iedereen zich gerepresenteerd voelt. Dit meldt Variety.
Dinsdag 4 Mei 2021 - 07:47:19 - AD - Show - Films
 

Organisatie Golden Globes kondigt veranderingen aan: diverser en inclusieverAD - Show - Films

Nu de bioscopen gesloten zijn maakt onze filmredactie je wegwijs in het actuele aanbod van on demand-films. Wat moet je gezien hebben en waarom? Vandaag de animatiefilm The Mitchells vs. The Machines, te zien op Netflix.
Maandag 3 Mei 2021 - 13:00:23 - AD - Show - Films
 

Manische The Mitchells vs. The Machines deelt kopstoot uit aan de techindustrieAD - Show - Films

Er komt weer een boel leuks op Amazon Prime Video je huis in. De première van de Nederlandse oorlogsfilm De Oost is er eentje om niet te missen, maar met de historische dramaserie The Underground Railroad en het Hunger Games-achtige Panic zijn er ook toffe series te verwachten in mei.
Zondag 2 Mei 2021 - 13:00:00 - AD - Show - Films
 

Nieuw op Amazon Prime Video in mei: The Conjuring, Panic en AntebellumAD - Show - Films

Actrice Olympia Dukakis, die een Oscar won voor haar rol in Moonstruck, is op 89-jarige leeftijd overleden. Dat maakte de broer van de actrice bekend via Facebook. De actrice kampte al langer met gezondheidsproblemen.
Zondag 2 Mei 2021 - 02:09:46 - AD - Show - Films
 

Amerikaanse Oscarwinnares Olympia Dukakis (89) overledenAD - Show - Films

Anna Drijver, Hadewych Minis en Georgina Verbaan hebben een rol bemachtigd in de bioscoopfilm die volgt op de serie ANNE+.
Zaterdag 1 Mei 2021 - 20:47:37 - AD - Show - Films
 

Georgina Verbaan en Hadewych Minis te zien in ANNE+-filmAD - Show - Films

Een nieuwe maand in aantocht betekent weer een nieuwe lading series en films op Netflix. We zetten alle nieuwkomers op Netflix voor je op een rijtje, met als hoogtepunten onder meer Undercover-film Ferry en nieuwe afleveringen van Lucifer.
Zaterdag 1 Mei 2021 - 13:00:00 - AD - Show - Films
 

Nieuw op Netflix in mei: Lucifer, Jurassic World en FerryAD - Show - Films

Deze week breidt streamingdienst Netflix het aanbod uit met onder andere een bizarre realityserie met dieren-influencers en een aantal films.
Vrijdag 30 April 2021 - 18:11:48 - AD - Show - Films
 

Deze week nieuw op Netflix: The Curse of La Llorona, Shazam! en GodzillaAD - Show - Films

Meskina, een nieuwe bioscoopfilm met Maryan Hassouni, Soundos el Ahmadi en Bilal Wahib, zal half juli in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. De nieuwe releasedatum staat vermeld op de lijst van de Nederlandse filmsector.
Vrijdag 30 April 2021 - 15:47:54 - AD - Show - Films
 

Ongekende cijfers voor sexy shoot Billie Eilish: dit punt wilde ze makenAD - Show - Celebs

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Show - Celebs
 

Bilal Wahib in juli weer op het witte doek te zienAD - Show - Films

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Show - Films
 

YouTuber Kalvijn vindt het belangrijk om partner vrij te latenNu.nl - Achterklap

Kelvin Boerma, beter bekend als YouTuber Kalvijn, heeft al bijna tien jaar een relatie. De ondernemer zegt in een interview in Het Parool dat het belangrijk is om je partner vrijheid te geven.
Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - Nu.nl - Achterklap
 

 
Het laatste shownieuws:

Het shownieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets in Hilversum of Hollywood. Als Lady Gaga struikelt op haar zwarte pumps, leest u het hier als eerste! Zodra Justin Timberlake zijn collectie beanie mutsen veilt voor het goede doel of als Maxima gespot wordt op nieuwe Havaianas slippers, u leest het hier! AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste shownieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.