Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 
-
 

Felicity Jones is in verwachting van haar eerste kindNu.nl - Achterklap

Actrice Felicity Jones is in verwachting van haar eerste kind, laat haar woordvoerder donderdag aan diverse media weten.
Donderdag 5 December 2019 - 19:14:30 - Nu.nl - Achterklap
 

Op Instagram: Ophef om penis Derulo | Glennis boos op AndréNu.nl - Achterklap

Op NU.nl bespreken we iedere week de opvallendste berichten op sociale media. Deze week: Instagram vindt een foto van Jason Derulo té aanstootgevend en André Hazes stelt Glennis Grace teleur vanwege Zwarte Piet.
Donderdag 5 December 2019 - 16:33:01 - Nu.nl - Achterklap
 

Justin Timberlake betuigt openlijk spijt aan zijn vrouw en gezinNu.nl - Achterklap

Justin Timberlake heeft op Instagram zijn excuses aangeboden aan zijn vrouw Jessica Biel en zijn gezin, omdat hij onlangs rondom de opnames van de film Palmer met zijn tegenspeelster Alisha Wainwright werd gezien in een bar in New Orleans.
Donderdag 5 December 2019 - 15:11:02 - Nu.nl - Achterklap
 

Disney komt met nieuwe trailer van live-actionversie MulanAD - Show - Films

Voor wie weinig met het sinterklaasfeest heeft, kan op Netflix alvast overschakelen naar een mierzoete kerstfilm. Sinds vandaag is het derde deel van A Christmas Prince op de streamingdienst te vinden.
Donderdag 5 December 2019 - 14:27:00 - AD - Show - Films
 

Justin Timberlake excuseert zich via Instagram bij echtgenote na avond met andere vrouwAD - Show - Celebs

Roxeanne Hazes was op de middelbare school bevriend met een meisje dat tarotkaarten legde en aan hekserij deed. Dat vertelde de zangeres in een lang interview op NPO Radio 2.
Donderdag 5 December 2019 - 13:27:17 - AD - Show - Celebs
 

Netflix releast derde deel mierzoete kerstfilm A Christmas PrinceAD - Show - Films

Deze site brengt elke week recensies van films die in première gaan. Deze keer: het misdaaddrama Motherless Brooklyn, de animaties J’ai perdu mon corps en The Addams Family en de avonturenfilm Jumanji: The Next Level.
Donderdag 5 December 2019 - 11:00:23 - AD - Show - Films
 

Oscar Aerts opnieuw vader geworden van een zoonNu.nl - Achterklap

Oscar Aerts en zijn vrouw hebben een tweede kindje gekregen. Dat maakt de acteur woensdag via Instagram bekend.
Donderdag 5 December 2019 - 09:52:01 - Nu.nl - Achterklap
 

Wie van de betere gangsterfilm houdt zit goed bij Motherless BrooklynAD - Show - Films

Op zijn 75ste verjaardag, vandaag, vertelt Jeroen Krabbé over zijn jeugd, de scheiding van zijn ouders, zijn zoons, zijn rol van Sinterklaas en de dood. ,,Vanwege mijn imago wilde ik na het overlijden van Rutger Hauer eigenlijk niet naar Eva Jinek.’’
Donderdag 5 December 2019 - 07:23:00 - AD - Show - Films
 

Felicity Jones (36) zwanger van eerste kindAD - Show - Celebs

Het aantal vrouwen op de jaarlijkse lijst van de honderd invloedrijkste mensen in de Nederlandse media is verder gestegen. De negende editie van DeMedia100, die vanavond werd gepresenteerd in Amsterdam, telt er dertig.
Woensdag 4 December 2019 - 23:30:00 - AD - Show - Celebs
 

Recordaantal vrouwen in DeMedia100AD - Show - Celebs

Monique Westenberg en André Hazes mogen dan niet langer een setje vormen, voor hun zoontje André Hazes junior komt het stel vanavond weer samen. Ze vieren namelijk samen Sinterklaas en daar deelt de zanger beelden van op Instagram. Daarop is te zien dat Dreetje overladen wordt met cadeaus.
Woensdag 4 December 2019 - 22:06:00 - AD - Show - Celebs
 

Emma Stone is verloofd met filmmaker Dave McCaryNu.nl - Achterklap

Emma Stone gaat trouwen met haar vriend Dave McCary, maakt het stel donderdag bekend via Instagram. De actrice en de filmmaker zijn sinds 2017 samen.
Woensdag 4 December 2019 - 21:32:34 - Nu.nl - Achterklap
 

Big Bang Theory-acteur Johnny Galecki is voor het eerst vader gewordenNu.nl - Achterklap

Johnny Galecki, vooral bekend van zijn rol als Leonard uit de inmiddels stopgezette comedyserie The Big Bang Theory, is voor het eerst vader geworden. Dat meldt de acteur woensdag op Instagram. Galecki en zijn vriendin Alaina Meyer hebben de naam van hun zoon nog niet gedeeld.
Woensdag 4 December 2019 - 20:24:34 - Nu.nl - Achterklap
 

Monique en André vieren samen met kleine André SinterklaasAD - Show - Celebs

De redactie van het AvroTros-programma Opgelicht?! ziet geen enkele aanleiding om de uitzending over de vermeende oplichtingspraktijken van Rossana Kluivert te rectificeren. Dat bevestigt een woordvoerder van de omroep aan deze nieuwssite. Royce de Vries, advocaat van Kluivert, laat weten dat er in dat geval een kort geding komt. ,,Wij zijn ervan overtuigd dat een rechter ons in het gelijk zal stellen.”
Woensdag 4 December 2019 - 17:00:00 - AD - Show - Celebs
 

Jeroen Krabbé: Niemand verwachtte dat ik een band had met prins BernhardAD - Show - Films

Bond-fans kunnen hun borst nat maken: de officiële trailer van No Time To Die is er. Filmmaatschappij Universal deelde vandaag de eerste beelden. James Bond is in vorm.
Woensdag 4 December 2019 - 15:04:00 - AD - Show - Films
 

Kort geding tegen Opgelicht?! als item Kluivert niet wordt aangepast: ‘Waslijst aan fouten’AD - Show - Celebs

24 Kitchen-presentatrice Miljuschka Witzenhausen zet haar moeder Astrid Holleeder in het zonnetje nu ze 54 kaarsjes mag uitblazen. Volgens Miljuschka is haar moeder, die de zus is van topcrimineel Willem Holleeder, eenzaam. Ze vraagt daarom om lieve berichtjes.
Woensdag 4 December 2019 - 12:12:00 - AD - Show - Celebs
 

Miljuschka vraagt om felicitaties voor haar eenzame jarige moeder Astrid HolleederAD - Show - Celebs

De Zuid-Koreaanse zanger en acteur Cha In Ha is gisteren dood teruggevonden. Hij is 27 jaar oud geworden. De politie is een onderzoek gestart naar zijn overlijden, maar volgens verschillende bronnen gaat het alweer om een zelfmoord in het K-pop-milieu.
Woensdag 4 December 2019 - 10:55:00 - AD - Show - Celebs
 

Hij is er: de trailer van James Bonds No Time To DieAD - Show - Films

De Zuid-Koreaanse zanger en acteur Cha In Ha is gisteren dood teruggevonden. Hij is 27 jaar oud geworden. De politie is een onderzoek gestart naar zijn overlijden, maar volgens verschillende bronnen gaat het alweer om een zelfmoord in het K-pop-milieu.
Woensdag 4 December 2019 - 10:55:00 - AD - Show - Films
 

Alweer K-pop-ster dood teruggevonden: Cha In Ha (27) stapte vermoedelijk uit het levenAD - Show - Celebs

Rossana Kluivert wordt getroost door haar bekende vrienden nu de door haar opgerichte stichting Kluivert Dog Rescue Center op Curacao onder vuur ligt. Met het delen van de kreet ‘I support Kluivert Dog Rescue Foundation’ laten verschillende BN’ers weten Rossana te steunen.
Woensdag 4 December 2019 - 09:36:37 - AD - Show - Celebs
 

Alweer K-pop-ster dood teruggevonden: Cha In Ha (27) stapte vermoedelijk uit het levenAD - Show - Films

Hannah Hoekstra heeft een rol in de Hollywoodproductie Charlie’s Angels, een herstart van de voormalige televisieseries en speelfilms. Haar aandeel als secretaresse Ingrid omschrijft de 32-jarige Nederlandse actrice en tweevoudig Gouden Kalfwinnares als ‘heel bescheiden’. Maar het was een bijzondere ervaring.
Woensdag 4 December 2019 - 08:10:00 - AD - Show - Films
 

Hannah Hoekstra: Het gras in Hollywood is niet per se groenerAD - Show - Films

Oprah Winfrey werkt aan een documentaire over seksueel misbruik in de muziekindustrie. De film zal worden uitgezonden op streamingplatform Apple+.
Woensdag 4 December 2019 - 07:33:05 - AD - Show - Films
 

BN’ers steunen ‘zuivere’ Rossana Kluivert in rel rond hondenasielAD - Show - Celebs

De dochters van Frank Masmeijer, Michelle en Charlotte, hebben vandaag in een openhartig interview met RTL Boulevard te kennen gegeven veel verdriet te hebben gehad van de situatie rond hun vader. Ondanks dat hij nu achter tralies zit in het Belgische Beveren, zien de twee meiden hun vader niet als een crimineel. ,,Of hij het nou gedaan heeft of niet, hij blijft mijn vader.”
Dinsdag 3 December 2019 - 20:57:00 - AD - Show - Celebs
 

Dochters Frank Masmeijer: In onze ogen is hij geen crimineelAD - Show - Celebs

Verdrietig nieuws voor André Rieu. Zijn grootste én tevens oudste fan Leona is maandagnacht in haar slaap overleden. Ze bereikte de magistrale leeftijd van 105 jaar. Op Instagram brengt de violist een eerbetoon aan zuster Leona.
Dinsdag 3 December 2019 - 19:30:00 - AD - Show - Celebs
 

Anouk stopt met Facebook: ‘Bedankt voor alle liefde en support’AD - Show - Celebs

De officier van justitie heeft vandaag drie jaar gevangenisstraf geëist tegen ‘cloudhacker’ Mitchell van der K. uit Almere. Volgens de aanklager is hij op het internet jarenlang ‘willens en wetens, veelvuldig en op ongekende schaal’ op zoek geweest naar gevoelig materiaal in privéaccounts om mensen te beschadigen. ,,En dat is materiaal waar je met je fikken afblijft.”
Dinsdag 3 December 2019 - 16:38:00 - AD - Show - Celebs
 

Oprah maakt docu over misbruik in muziekwereldAD - Show - Films

Emilia Clarke (32) werd een wereldster door de serie Game of Thrones, met haar vertolking van de drakenkoningin Daenerys Targaryen. Maar de in Londen geboren actrice beschikt ook over komische talenten zoals zij onder meer aantoont in de romantische komedie Last Christmas.
Dinsdag 3 December 2019 - 07:08:00 - AD - Show - Films
 

Emilia Clarke voelde zich onder druk gezet voor seksscènesAD - Show - Films

De Penoza-film The Final Chapter heeft al binnen enkele dagen de Gouden Film-status behaald. Gisteravond ging de film over de grens van 100.000 bioscoopbezoekers, wat genoeg is voor de bijbehorende onderscheiding.
Maandag 2 December 2019 - 16:07:27 - AD - Show - Films
 

Kees van der Spek stuit in Nigeria op bitcoin-oplichter John de MolAD - Show - Celebs

Roel van Velzen (41) scheidde in april van dit jaar van zijn jeugdliefde Marloes na een relatie van twintig jaar. De muzikant maakte er een podcast over. Daarin praat hij met bevriende ‘lotgenoten’ als Claudia de Breij, Domien Verschuuren en Richard Kemper.
Maandag 2 December 2019 - 07:10:00 - AD - Show - Celebs
 

Samantha Steenwijk in diepe rouw na overlijden schoonvaderAD - Show - Celebs

Tot verbazing van sommige volgers stond Roxeanne Hazes gisteren in TivoliVredenburg slechts in haar ondergoed en een jasje op het podium. De zangeres had er lang over nagedacht, zo legde ze vandaag uit op Instagram.
Zondag 1 December 2019 - 15:21:27 - AD - Show - Celebs
 

Roxeanne Hazes verschijnt in ondergoed op de bühneAD - Show - Celebs

Er zijn hits en bloemen. En pensionado’s en rollators. Na duizenden optredens staan Jan Keizer (70) en Anny Schilder (60) - ‘de stemmen van BZN’ - tijdens afscheidstour Grande Finale nog één keer samen op het podium. Superfan Edith (60): ,,Zij zijn mijn jeugd, ze staan voor de onbezorgde tijd dat mijn vader nog leefde.’’
Zondag 1 December 2019 - 15:00:00 - AD - Show - Celebs
 

BZN-boegbeelden Jan en Anny voor de laatste keer op het podiumAD - Show - Celebs

Marc de Hond is gisteren in het huwelijk getreden met oud-atlete Remona Fransen. Dat heeft de presentator en theatermaker op Facebook bekendgemaakt. De ceremonie vond plaats in de Koepelkerk in Amsterdam.
Zondag 1 December 2019 - 14:02:00 - AD - Show - Celebs
 

Marc de Hond en zijn Remona geven elkaar jawoordAD - Show - Celebs

De gevallen komiek Louis C.K. ligt weer onder vuur. Een grap over de Holocaust die de Amerikaan maakte tijdens een voorstelling in Israël valt niet in goede aarde, meldt The Hollywood Reporter.
Zaterdag 30 November 2019 - 15:49:00 - AD - Show - Celebs
 

Louis C.K. onder vuur na Holocaust-grapAD - Show - Celebs

James Blunt kan zijn geluk niet op. De You’re Beautiful-zanger heeft twee potentiële donoren gevonden voor zijn zieke vader. ,,Het zou het mooiste kerstcadeau ooit zijn als een van de twee een match blijkt”, zegt James in de Britse krant The Daily Express.
Zaterdag 30 November 2019 - 15:04:31 - AD - Show - Celebs
 

Twee vreemden willen nier afstaan aan vader James BluntAD - Show - Celebs

Willemijn Verkaik behoort tot de elite van vaderlandse actrices die op Broadway en West End heeft gespeeld. Ze is nu de boosaardige juffrouw Hannigan in de musical Annie, die vanavond in première gaat. ,,Tijdens de try-outs klonk er soms boegeroep uit kinderkelen. Ik speel haar karakter klaarblijkelijk goed."
Zaterdag 30 November 2019 - 12:56:30 - AD - Show - Celebs
 

Gert Verhulst: Ik hoef geen andere vrouwen meerAD - Show - Celebs

Chris Brown heeft ruim een week na de geboorte van zijn zoon de naam van het jongetje bekendgemaakt. De 30-jarige zanger en zijn ex-vriendin Ammika Harris hebben hem Aeko genoemd, maakte hij bekend op Instagram.
Zaterdag 30 November 2019 - 08:49:53 - AD - Show - Celebs
 

Chris Brown onthult naam van pasgeboren zoonAD - Show - Celebs

In de onlangs in première gegane speelfilm Mi Vida is Loes Luca (66) een verlegen kapster op taalcursus in Cadiz, Spanje. In de werkelijkheid pakt ze na twee jaar mantelzorgen haar eigen leven weer op. ,,Het is altijd mijn bedoeling geweest een heel wijze vrouw te worden.’’
Zaterdag 30 November 2019 - 06:00:03 - AD - Show - Celebs
 

Penoza-film haalt binnen week Gouden-statusAD - Show - Films

In de onlangs in première gegane speelfilm Mi Vida is Loes Luca (66) een verlegen kapster op taalcursus in Cadiz, Spanje. In de werkelijkheid pakt ze na twee jaar mantelzorgen haar eigen leven weer op. ,,Het is altijd mijn bedoeling geweest een heel wijze vrouw te worden.’’
Zaterdag 30 November 2019 - 06:00:03 - AD - Show - Films
 

Loes Luca: Ik heb tot mijn 62ste jointjes gerookt, elke avond eentjeAD - Show - Films

De Braziliaanse president Jair Bolsonaro heeft, zonder enig bewijs, acteur Leonardo DiCaprio beschuldigd van het financieren van de bosbranden in de Amazone.
Zaterdag 30 November 2019 - 03:53:00 - AD - Show - Films
 

Loes Luca: Ik heb tot mijn 62ste jointjes gerookt, elke avond eentjeAD - Show - Celebs

Twee K-popartiesten uit Zuid-Korea zijn veroordeeld tot lange celstraffen voor twee groepsverkrachtingen in 2016. Dat meldt persbureau Reuters.
Vrijdag 29 November 2019 - 19:01:15 - AD - Show - Celebs
 

President Brazilië: Leonardo DiCaprio steekt branden Amazone aanAD - Show - Films

RTL Nederland wil de horrorfilm Sint van regisseur Dick Maas niet meer uitzenden. De zender heeft hiertoe besloten omdat in de komische thriller uit 2010 Zwarte Pieten voorkomen. Ook een aflevering uit de reeks Flodder van regisseur Dick Maas waarin zulke pieten te zien zijn, zendt RTL niet meer uit.
Vrijdag 29 November 2019 - 16:24:00 - AD - Show - Films
 

RTL doet horrorfilm Sint in de ban vanwege Zwarte PietAD - Show - Films

Penoza: The Final Chapter, de speelfilm die de finale vormt van hitserie Penoza, doet het goed in de Nederlandse bioscopen. De film trok op de openingsavond meer dan 16.000 bezoekers en belandde zo uit het niets op de eerste plek van de Nederlandse bioscooplijst. Penoza trok donderdag meer bezoekers dan de megahit Frozen 2 of de romantische kerstfilm Last Christmas, blijkt uit cijfers van de filmbranche.
Vrijdag 29 November 2019 - 08:30:38 - AD - Show - Films
 

Penoza-film trekt op eerste dag meer bezoekers dan Frozen 2 en Last ChristmasAD - Show - Films

Een terminaal zieke man die groot fan is van de Star Wars-films mag bij wijze van hoge uitzondering samen met zijn zoon The Rise Of Skywalker voor de première al zien. Producent Disney gaat in op een verzoek voor een voorvertoning in het hospice in het Britse Waterlooville waar de man wordt verzorgd.
Donderdag 28 November 2019 - 22:10:40 - AD - Show - Films
 

K-popsterren de cel in om verkrachtingenAD - Show - Celebs

Sarah Chronis heeft nog geen genoeg van Wie is de Mol?. Nadat de actrice het vorige seizoen won, keert ze in de aankomende reeks terug als kandidatenbegeleider. Dat onthulde Sarah vandaag op Instagram.
Donderdag 28 November 2019 - 17:26:08 - AD - Show - Celebs
 

Terminale fan in hospice krijgt voorvertoning Star WarsAD - Show - Films

De Duitse komedie Toni Erdmann, waarin de Nederlandse actrice Hadewych Minis een belangrijke bijrol speelt, behoort tot de tien belangrijkste films van het afgelopen decennium. Dat stelt The New York Times vandaag. Andere grote internationale successen op de lijst zijn onder meer Moonlight, Get Out, Frozen, Boyhood en Star Wars: The Force Awakens.
Donderdag 28 November 2019 - 15:43:00 - AD - Show - Films
 

Noah Baumbach graaft voor Oscarfavoriet Marriage Story in eigen zielAD - Show - Films

Deze site brengt elke woensdag recensies van films die in première gaan. Deze keer: het misdaaddrama Penoza, het drama Parasite, het drama Marriage Story en de misdaadfilm Knives Out.
Woensdag 27 November 2019 - 18:01:37 - AD - Show - Films
 

Bejubelde film Loes Luca in meer filmzalenAD - Show - Films

De film Waar is het grote boek van Sinterklaas? heeft in iets meer dan een maand ruim 100.000 bezoekers naar de bioscoop getrokken. Daarmee heeft de film de Gouden-status bereikt, zo heeft het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds bekendgemaakt.
Dinsdag 26 November 2019 - 16:27:29 - AD - Show - Films
 

Gouden Film voor SinterklaasfilmAD - Show - Films

Netflix heeft de 71 jaar oude Paris-bioscoop in New York overgenomen. Dat maakt de streamingsdienst vandaag bekend. Het is de eerste keer dat de on demand-gigant, die juist wordt verweten het klassieke bioscoopbezoek te bedreigen, een zaal met groot filmdoek aanschaft.
Dinsdag 26 November 2019 - 13:48:00 - AD - Show - Films
 

Netflix koopt eerste bioscoopzaal: iconisch theater in New YorkAD - Show - Films

Voor het eerst won een Zuid-Koreaanse regisseur de prestigieuze Gouden Palm van het Filmfestival van Cannes. Bong Joon-ho is in Parasite niet bepaald flatteus over zijn land. ,,De kloof tussen arm en rijk is bij ons onoverbrugbaar.”
Dinsdag 26 November 2019 - 07:07:15 - AD - Show - Films
 

Parasite: messcherpe satire over verdeeld landAD - Show - Films

Twee Nederlandse documentaires zijn in de prijzen gevallen bij de International Emmy Awards in New York. De documentaire van het NTR-programma Het Uur van de Wolf, getiteld Dance or Die, werd uitgeroepen tot winnaar in de categorie Arts Programming. In de categorie Documentary won Bellingcat - Truth in a Post-Truth World, geregisseerd door Hans Pool.
Dinsdag 26 November 2019 - 03:34:00 - AD - Show - Films
 

Nederlandse documentaires in de prijzen bij International Emmy AwardAD - Show - Films

De animatiefilm Frozen 2 heeft het afgelopen weekend nog meer records verbroken dan verwacht. Het vervolg op de megahit uit 2013 bracht wereldwijd in de eerste vijf dagen 358,2 miljoen dollar op. Daarmee is het record dat Toy Story 4 eerder dit jaar vestigde (240,9 miljoen dollar) verpulverd, meldt The Hollywood Reporter.
Maandag 25 November 2019 - 22:01:48 - AD - Show - Films
 

Animatiefilm Frozen 2 breekt alle recordsAD - Show - Films

Frozen 2 verbreekt ook in de Nederlandse bioscopen records. De film heeft in het eerste weekend al meer dan 200.000 bezoekers getrokken en 1,6 miljoen euro binnengehaald. De opening op woensdag was de beste ooit voor een animatiefilm van Disney, maakte de distributeur maandag bekend.
Maandag 25 November 2019 - 08:07:00 - AD - Show - Films
 

Frozen 2 verbreekt records in Nederlandse biosAD - Show - Films

Na vijf seizoenen Penoza op tv is er nu de film Penoza: The Final Chapter. De moeder die Monic Hendrickx (52) daarin speelt vindt het moeilijk haar kinderen los te laten. Zelf vindt Hendrickx: ‘Je zet kinderen op de wereld om ze ook echt die wereld in te schoppen.’
Zaterdag 23 November 2019 - 06:00:00 - AD - Show - Films
 

Monic Hendrickx: Mijn dochter is niet geïnteresseerd in de films waarin ik speelAD - Show - Films

Producer Graham King mag van de familie van Michael Jackson een film over zijn leven maken. Dat meldt Deadline. King maakte eerder al Bohemian Rhapsody, de film over Queen-frontman Freddie Mercury.
Vrijdag 22 November 2019 - 22:14:00 - AD - Show - Films
 

Maker Bohemian Rhapsody werkt aan film over leven Michael JacksonAD - Show - Films

De nieuwe Nederlandse documentaire Thunderdome Never Dies heeft in een week tijd al 10.000 bioscoopbezoekers getrokken. Vandaag werden de makers Ted Alkemade en Vera Holland daarom onderscheiden met de Kristallen Film. Thunderdome Never Dies is na Camino en Buddy de derde documentaire die dit jaar deze status van Kristallen Film heeft bereikt.
Vrijdag 22 November 2019 - 15:03:00 - AD - Show - Films
 

Al 10.000 bezoekers voor Thunderdome-documentaireAD - Show - Films

Wie bedot wie in de thriller The Good Liar? Het is een spel waarin Helen Mirren en Ian McKellen heel bedreven zijn. Toch zegt de eerste: ,,Ik ken andere beroepsgroepen die veel beter liegen.'
Donderdag 21 November 2019 - 21:10:00 - AD - Show - Films
 

Monique eert oma Corrie en Yolanthe laat de leeuw in zich losAD - Show - Celebs

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Show - Celebs
 

De beste filmrol die Loes Luca ooit speeldeAD - Show - Films

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Show - Films
 

In de bladen: Redt Katja GTST? | Amsterdams huis Lewis Hamilton?Nu.nl - Achterklap

NU.nl-redacteuren Sjan Verhoeven en Jesse Taat bespreken iedere week de opvallendste verhalen uit de roddelbladen. Deze week: oude bekenden keren terug in GTST, en gaat Lewis Hamilton in Amsterdam wonen?
Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - Nu.nl - Achterklap
 

 
Het laatste shownieuws:

Het shownieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets in Hilversum of Hollywood. Als Lady Gaga struikelt op haar zwarte pumps, leest u het hier als eerste! Zodra Justin Timberlake zijn collectie beanie mutsen veilt voor het goede doel of als Maxima gespot wordt op nieuwe Havaianas slippers, u leest het hier! AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste shownieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.