Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 
-
 

Roddeloverzicht: André terug naar Monique en Marco naar Leontine?Nu.nl - Achterklap

André Hazes na de breuk met Bridget Maasland weer bij Monique Westenberg, Jan Smit heeft geen vervanger voor Songfestival-presentatie en Marco en Leontine Borsato samen met Valentijnsdag. Een overzicht van de entertainmentwereld van afgelopen week.
Zondag 23 Februari 2020 - 12:36:44 - Nu.nl - Achterklap
 

‘Steven Spielberg bezorgd om dochter in porno’AD - Show - Celebs

André, Bridget én Monique veroorzaakten een nieuwsstorm die een groot deel van het land bezighield. Waarom blijven we ons toch verlekkeren aan het gekonkel van onze BN’ers? Het antwoord: we kunnen er écht weinig aan doen.
Zaterdag 22 Februari 2020 - 15:48:00 - AD - Show - Celebs
 

Waarom je alles wil weten over André en Bridget die seksen in het flessenhokAD - Show - Celebs

Talkshowpresentator James Corden (41) bekent in zijn eigen The Late Late Show dat hij inderdaad spijt heeft van zijn rol in de speelfilm Cats. ,,Maar ik heb me wel enorm goed vermaakt op de set, dus ik vind het heel dubbel.”
Zaterdag 22 Februari 2020 - 15:17:44 - AD - Show - Celebs
 

Boer zoekt Vrouw-deelneemster Steffi wil in april 2021 eigen B&B openenNu.nl - Achterklap

Voormalig Boer zoekt Vrouw-deelneemster Steffi wil een eigen bed and breakfast beginnen. Als alles goed gaat, zal de B&B op het erf van haar familie in april 2021 open gaan.
Zaterdag 22 Februari 2020 - 12:56:14 - Nu.nl - Achterklap
 

Achterklap-updates | Heleen van Royen viert carnaval in kikkerpakNu.nl - Achterklap

Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
Zaterdag 22 Februari 2020 - 12:28:12 - Nu.nl - Achterklap
 

Disney werkt alweer aan nieuwe Star Wars-filmAD - Show - Films

Disney en Pixar pakken uit met hun nieuwe animatiefilm Onward. Daarin zal voor het eerst een LGBT-personage verschijnen. Het gaat om een lesbische cycloop die als politieagente werkt. Actrice Lena Waithe zal haar stem inspreken.
Zaterdag 22 Februari 2020 - 10:40:00 - AD - Show - Films
 

Video | Paris Hilton danst met vriend tijdens feest voor 39e verjaardagNu.nl - Achterklap

Paris Hilton vierde in de nacht van donderdag op vrijdag haar 39e verjaardag. Onder de aanwezigen waren onder anderen Kim en Kourtney Kardashian en Chris Brown.
Zaterdag 22 Februari 2020 - 10:08:48 - Nu.nl - Achterklap
 

Sanne Hans kreeg andere kijk op het leven door overlijden stiefvaderNu.nl - Achterklap

Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, is anders tegen het leven gaan aankijken door de dood van haar stiefvader. Het leven kan zo voorbij zijn en daarom wil ze niet dat ze dingen niet gedaan heeft, vertelt ze zaterdag in gesprek met het AD.
Zaterdag 22 Februari 2020 - 09:54:22 - Nu.nl - Achterklap
 

Disney Pixar toont eerste LGBT-personage in film OnwardAD - Show - Films

Het Zuid-Koreaanse drama Parasite van Bong Joon Ho heeft tot nu toe 300.000 bezoekers naar de filmzalen getrokken. Dat blijkt uit actuele cijfers van de Nederlandse bioscoopbranche. Het bezoekersaantal is een nieuw record voor een Aziatische arthousefilm.
Zaterdag 22 Februari 2020 - 09:22:57 - AD - Show - Films
 

James Corden bekent: Ik heb spijt dat ik meespeelde in CatsAD - Show - Celebs

Voor de buitenwereld is Sanne Hans (35) alias Miss Montreal die nuchtere, grappige spring-in-’t-veld. Vorig jaar had ze het zwaar, met als dieptepunt de dood van haar stiefvader. Die narigheid bracht ook iets moois: een Nederlandstalig album.
Zaterdag 22 Februari 2020 - 07:00:00 - AD - Show - Celebs
 

Jury in zaak-Weinstein verdeeld over zwaarste aanklachtenAD - Show - Celebs

Ben Affleck geeft steeds meer prijs over de mentale problemen waar hij de afgelopen jaren mee heeft gekampt. Nadat de 47-jarige acteur eerder deze week openhartig sprak over zijn alcoholverslaving, zijn jeugd en de pijn rond de scheiding van Jennifer Garner, vertelt hij vandaag dat hij al meer dan twintig jaar antidepressiva slikt.
Vrijdag 21 Februari 2020 - 17:06:28 - AD - Show - Celebs
 

Ben Affleck slikt al twintig jaar antidepressivaAD - Show - Celebs

Rico Verhoeven (30) distantieert zich van alle roddels die momenteel de ronde doen over hem. Dat laat de kickbokser, die maandag de breuk met zijn partner Jacky aankondigde, vandaag in een statement weten op Instagram. ‘Sommige media hebben zich deze week gemeld met suggestieve berichtgeving die zorgt voor onnodige stemmingmakerij. De enige bron met accurate informatie zijn wij zelf.’
Vrijdag 21 Februari 2020 - 15:41:00 - AD - Show - Celebs
 

Imanuelle Grives kreeg 200 berichten van mensen die verhaal herkennenNu.nl - Achterklap

Actrice Imanuelle Grives ontving na haar interview in de uitzending van Jinek meer dan tweehonderd berichten van mensen die zich in haar verhaal herkennen. De actrice die vorig jaar werd veroordeeld voor het verhandelen van drugs, vertelt vrijdag op Instagram te zijn overladen met berichten van steun.
Vrijdag 21 Februari 2020 - 14:06:21 - Nu.nl - Achterklap
 

Prijzenregen Parasite stuwt bezoekcijfers in Nederland naar recordhoogteAD - Show - Films

De advocaat van filmproducent Harvey Weinstein, Donna Rotunno, zegt op de Australische tv dat haar cliënt uitsluitend schuldig is aan overspel. Alle beschuldigingen tegen hem zijn gedaan door vrouwen die ‘naar rechts swipen’ (en dus een bewuste keuze maken). Zij moeten volgens Rotunno precies hebben geweten waar ze mee instemden of waar ze aan begonnen.
Vrijdag 21 Februari 2020 - 12:19:48 - AD - Show - Films
 

Advocaat: Weinstein alleen schuldig aan overspelAD - Show - Films

Filmredacteur Ab Zagt mocht als enige Nederlandse journalist op een van de laatste draaidagen de slotopnamen bijwonen van de nieuwe James Bond-film No Time To Die. Op de set heerst vooral weemoed over het laatste optreden van Daniel Craig als 007.
Vrijdag 21 Februari 2020 - 09:59:00 - AD - Show - Films
 

Rico Verhoeven is klaar met roddels over breuk: ‘Onnodige stemmingmakerij’AD - Show - Celebs

Tijdens de opnames van de audities van American Idol is de studio geëvacueerd in verband met een gaslek. Op beelden van de uitzending van aankomende zondag is te zien hoe juryleden Katy Perry, Luke Bryan en Lionel Richie opmerken dat ze gas ruiken, waarna iedereen het gebouw moet verlaten.
Vrijdag 21 Februari 2020 - 07:22:00 - AD - Show - Celebs
 

Katy Perry zakt in elkaar na gaslek tijdens opnames American IdolAD - Show - Celebs

De man die een maand geleden het ja-woord gaf aan Pamela Anderson, is nu verloofd met een andere vrouw. De 74-jarige producer is van plan het jawoord te geven aan Julia Bernheim, zo meldt UsWeekly.
Vrijdag 21 Februari 2020 - 07:13:40 - AD - Show - Celebs
 

Exclusief: onze filmverslaggever woonde laatste opnamen nieuwe James Bond-film bijAD - Show - Films

In de misdaadfilm The Gentlemen speelt Hugh Grant een dubieuze speurneus die zelfs criminelen durft te chanteren. ,,In mijn privéleven heb ik ook dergelijke gasten van de roddelpers meegemaakt. Met sommigen ben ik zelfs bevriend geraakt.’’
Donderdag 20 Februari 2020 - 19:24:00 - AD - Show - Films
 

Ex Pamela Anderson alweer verloofd met anderAD - Show - Celebs

Jan Smit lijkt een nieuwe manier te hebben gevonden om een beetje rust in zijn hoofd te krijgen. Samen met zijn vrienden van de 3JS stapte hij de padelbaan op voor een sportieve ochtend. Padel is een soort tennis.
Donderdag 20 Februari 2020 - 12:20:00 - AD - Show - Celebs
 

Jan Smit maakt zijn hoofd leeg op de padelbaanAD - Show - Celebs

André van Duin was het niet van plan maar viert vandaag toch zijn 73ste verjaardag. De presentator, die vorige maand zijn echtgenoot Martin verloor, gaat met vrienden eten en bowlen. ,,Ja, wat afleiding, je kunt er maar beter wat van maken", zegt de komiek in De Telegraaf.
Donderdag 20 Februari 2020 - 09:11:09 - AD - Show - Celebs
 

Jarige André van Duin: ‘Je kunt er maar beter wat van maken’AD - Show - Celebs

Journaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op televisie.
Woensdag 19 Februari 2020 - 11:57:00 - AD - Show - Celebs
 

Jennifer Lawrence gaat hoofdrol in Netflix-komedie spelenAD - Show - Films

Journaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op televisie.
Woensdag 19 Februari 2020 - 11:57:00 - AD - Show - Films
 

De tragiek van Imanuelle is dat de twijfel altijd zal blijven bestaanAD - Show - Celebs

Presentatrice Nicolette Kluijver (35) en haar man Joost Staudt gaan scheiden. De twee gaan na een turbulente periode als vrienden uit elkaar, laten ze weten aan RTL Boulevard.
Woensdag 19 Februari 2020 - 11:52:00 - AD - Show - Celebs
 

De tragiek van Imanuelle is dat de twijfel altijd zal blijven bestaanAD - Show - Films

Acteurs Frederik Brom en Soy Kroon spelen hoofdrollen in het tweede deel van de komediefilm Zwaar verliefd!. Dat heeft distributeur Dutch FilmWorks bekendgemaakt. Brom speelt een verleidelijke dierenarts en Kroon vertolkt de rol van zijn sarcastische assistent.
Woensdag 19 Februari 2020 - 11:10:00 - AD - Show - Films
 

Rechter heft voorlopig beslag op huis Paay opAD - Show - Celebs

Bridget Maasland heeft een paar ‘verschrikkelijke maanden’ achter de rug. Volgens de RTL-presentatrice (45) waren de bedreigingen op social media en de leugens die werden verspreid de reden van de relatiebreuk tussen haar en zanger André Hazes (26). De geruchten dat er iets is voorgevallen op het Antilliaanse eiland Curaçao, zijn volgens ‘haar weten’ niet waar.
Woensdag 19 Februari 2020 - 09:24:00 - AD - Show - Celebs
 

Frederik Brom en Soy Kroon samen in tweede deel Zwaar VerliefdAD - Show - Films

De jury die moet oordelen of Harvey Weinstein schuldig is inzake de drie aanklachten van seksueel misbruik die tegen hem lopen, heeft op hun eerste dag na de slotpleidooien van beide kanten de rechtszaal onverrichterzake verlaten. De zeven mannen en vijf vrouwen die over het lot van de gevallen Hollywood-producer moeten beslissen werden het nog niet eens over de uitkomst en gaan daarom verder in beraad met elkaar. Dit meldt Variety.
Woensdag 19 Februari 2020 - 07:42:00 - AD - Show - Films
 

Dotan hoopte dat fans zijn geaardheid uit liedjes zouden halenAD - Show - Celebs

Het lijkt erop dat de Canadese zangeres Joni Mitchell (76) binnenkort haar rentree gaat maken en nieuwe muziek gaat uitbrengen. Daarop hint haar goede vriend, zanger James Taylor, in een interview met de Britse krant The Guardian.
Dinsdag 18 Februari 2020 - 17:55:58 - AD - Show - Celebs
 

Geraldine gekiekt met extreme lieslaarzen en Zoey showt haar striaeAD - Show - Celebs

Siem de Jong gaat binnenkort trouwen met zijn vriendin Fieke Knuppe. De middenvelder van Ajax vroeg Knuppe ten huwelijk. ‘Ze zei: ja!’, schrijft De Jong bij een foto van het stel op Instagram.
Dinsdag 18 Februari 2020 - 15:53:00 - AD - Show - Celebs
 

Imanuelle Grives werd betrapt door verhuurster Airbnb ‘die overal wit poeder en pillen zag’AD - Show - Celebs

Elton John heeft op doktersadvies besloten nog twee concerten in Nieuw-Zeeland uit te stellen tot volgend jaar. Dit meldt de Britse krant Mirror.
Dinsdag 18 Februari 2020 - 13:04:40 - AD - Show - Celebs
 

Zieke Elton John zegt weer concerten af in Nieuw-ZeelandAD - Show - Celebs

Adele die op je bruiloft komt zingen zal voor velen een droom zijn, maar voor Laura Dockrill werd het afgelopen weekend waarheid. Dockrill is een van de beste vriendinnen van de zangeres en op filmpjes van de bewuste avond is te zien dat de hele zaal losgaat op het miniconcert.
Dinsdag 18 Februari 2020 - 09:34:06 - AD - Show - Celebs
 

Adele zingt hits op bruiloft van vriendinAD - Show - Celebs

Jan Smit is afgelopen najaar een maand lang in een kliniek in Spanje behandeld voor een burn-out. Om verder te herstellen brengt hij bovendien een deel van zijn tijd door in een gehuurd appartement buiten Volendam, even weg van zijn gezin.
Dinsdag 18 Februari 2020 - 07:36:00 - AD - Show - Celebs
 

Jury komt nog niet tot een oordeel in zaak-WeinsteinAD - Show - Films

Met haar voorbereiding voor de film Hustlers verdiende Constance Wu er een leuk zakcentje bij. De actrice vertelde maandag in de talkshow van Kelly Clarkson dat ze 600 dollar binnenharkte met een avondje strippen.
Dinsdag 18 Februari 2020 - 04:12:26 - AD - Show - Films
 

Jan Smit verbleef een maand in Spaanse kliniek: ‘Mij krijgen ze niet klein’AD - Show - Celebs

Na drie maanden is de relatie tussen André Hazes (26) en Bridget Maasland (45) voorbij. Drie maanden waar scriptschrijvers van een soap hun vingers bij af zouden likken. Een tijdlijn.
Maandag 17 Februari 2020 - 17:52:00 - AD - Show - Celebs
 

André en Bridget: het leken drie fantastische maandenAD - Show - Celebs

Giel Beelen (42) en zijn nieuwe liefde Malou (29) hebben vandaag op Radio Veronica voor de eerste keer teruggeblikt op hun first date. Zo doet Malou aan nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers onder meer uit de doeken dat ze de eerste kus ‘nogal degelijk’ vond. Iets waar Giel compleet anders over denkt. ,,Voor mijn gevoel heb ik gewoon vet gezoend.” Het koppel is in ieder geval nog lang niet op elkaar uitgekeken. ,,Ik denk dat er nog veel dates volgen.’’
Maandag 17 Februari 2020 - 17:02:12 - AD - Show - Celebs
 

Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijkAD - Show - Celebs

Het was kort, en het was heftig: de relatie tussen André Hazes en Bridget Maasland is na drie maanden op de klippen gelopen. Bridget zag vaker romances na een korte periode stranden en wel meer BN’ers beleven zo’n flitsliefde voor de camera’s. Een overzicht van de meest opvallende:
Maandag 17 Februari 2020 - 14:03:00 - AD - Show - Celebs
 

Ook deze stellen zagen na een paar maanden hun relatie sneuvelenAD - Show - Celebs

De prille liefde tussen Bridget Maasland (45) en André Hazes (26) is alweer voorbij. Volgens de twee is alle aandacht van de afgelopen tijd de doodsteek geweest voor de relatie. ,,Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten”, zo laten ze weten aan RTL Boulevard.
Maandag 17 Februari 2020 - 09:28:00 - AD - Show - Celebs
 

Bridget Maasland en André Hazes uit elkaarAD - Show - Celebs

De Oegandese actrice Nikita Pearl Waligwa is op 15-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor, zo berichten diverse Oegandese media. Waligwa was te zien in de Disney-film Queen of Katwe, waarin ze de rol van Gloria vertolkte.
Zondag 16 Februari 2020 - 17:50:39 - AD - Show - Celebs
 

Constance Wu verdiende bij met striptraining voor filmen HustlersAD - Show - Films

Goed nieuws voor fans van Indiana Jones. De opnames van het vijfde deel van de populaire avonturenreeks gaan komende zomer van start, onthulde hoofdrolspeler Harrison Ford in de talkshow van Ellen DeGeneres.
Zaterdag 15 Februari 2020 - 11:43:21 - AD - Show - Films
 

Harrison Ford: opnames Indiana Jones 5 in zomer van startAD - Show - Films

Het was een slimme zet van de James Bond-producenten om de 18-jarige Billie Eilish de titelsong te laten schrijven van het nieuwe 007-avontuur No Time To Die. Vooral om een broodnodig jonger publiek aan te spreken. Past zij in de Bond-traditie?
Vrijdag 14 Februari 2020 - 15:30:00 - AD - Show - Films
 

Mysterie opgelost van vrouw die met 200 filmsterren op de foto staatAD - Show - Films

Ben Sombogaart gaat de speelfilm regisseren over Hannah Goslar die een bijzondere vriendschap had met Anne Frank. De productie, Mijn Beste Vriendin Anne Frank, verschijnt in het najaar in de bioscoop.
Vrijdag 14 Februari 2020 - 11:25:05 - AD - Show - Films
 

Ben Sombogaart regisseert speelfilm over vriendin Anne FrankAD - Show - Films

Het is gedurfd: een film in het Twents, die Nederlands ondertiteld in de bioscopen draait. Gespeeld door acteurs en actrices met wortels in de Twentse zandgrond. „Maar De Beentjes van Sint-Hildegard is geen film over Twente”, bezweert regisseur Johan Nijenhuis.
Vrijdag 14 Februari 2020 - 08:10:32 - AD - Show - Films
 

‘De kracht van Herman Finkers als acteur is wat hij niet zegt’AD - Show - Films

De Amerikaanse zangeres Billie Eilish heeft de titelsong van de nieuwe James Bond-film, No Time To Die, online gezet. Het gelijknamige nummer is een ballad met een klassieke 007-sound. ,,Het voelt gek om hier deel van te mogen uitmaken”, laat de 18-jarige weten in een verklaring.
Vrijdag 14 Februari 2020 - 02:30:00 - AD - Show - Films
 

Zo klinkt No Time To Die, het Bond-nummer van Billie EilishAD - Show - Films

De voltallige raad van bestuur van de Académie des Arts et Techniques du Cinéma, de organisatie achter de Césars, stapt op. Dat heeft de raad vanavond bekendgemaakt in een verklaring aan Franse media. Het ontslag gaat in na de aankomende uitreiking op 28 februari.
Donderdag 13 Februari 2020 - 22:19:14 - AD - Show - Films
 

Voltallige raad van bestuur Césars stapt opAD - Show - Films

Wie denkt dat Jim Carrey vooral een gekke bekken trekkende filmkomiek is kent hem slecht. De acteur beschikt over vele talenten als schilder, cartoonist en binnenkort als schrijver. ,,Ik voel mij als een wilde mustang.’’
Donderdag 13 Februari 2020 - 12:00:00 - AD - Show - Films
 

Jim Carrey: Ik wilde er uitzien als het type dat gillende maagden vast bond op treinrailsAD - Show - Films

Het grote succes van de film Aladdin, die in 2019 als live-action reboot in de bioscoop draaide, smaakt volgens Disney naar meer. De rolprent moet een geheel nieuw verhaal worden en geen remake van sequels die eerder van de tekenfilm uit 1992 zijn gemaakt, melden bronnen aan het doorgaan betrouwbare Variety.
Donderdag 13 Februari 2020 - 10:09:39 - AD - Show - Films
 

‘Opvolger van live action-film Aladdin in de maak’AD - Show - Films

Het komt zelden voor dat een filmregisseur in zijn vaderland tot nationale held wordt uitgeroepen, maar Bong Joon-ho heeft die status in Zuid-Korea bereikt. Met zijn film Parasite schreef hij een mooi hoofdstuk in de Oscargeschiedenis.
Dinsdag 11 Februari 2020 - 10:51:00 - AD - Show - Films
 

‘Parasite-regisseur Bong Joon-ho verdient een standbeeld’AD - Show - Films

Ineke Hauer, de weduwe van Rutger Hauer, vond het ‘zeer bijzonder’ dat haar overleden echtgenoot zondag werd geëerd in het ‘In Memoriam-blokje’ van de Oscaruitreiking. De beeltenis van de in juli overleden acteur zat in de compilatie waarmee de Academy die de prijzen uitreikt overleden filmhelden memoreert.
Maandag 10 Februari 2020 - 19:19:40 - AD - Show - Films
 

Weduwe Rutger Hauer: Memorial tijdens Oscars zeer eervolAD - Show - Films

Filmredacteur Ab Zagt vindt het volledig terecht dat er geen vrouwen genomineerd waren voor de Oscar voor beste regisseur. Dat zegt hij in de nieuwste aflevering van de podcast Bingewatchers. Daarin wordt teruggeblikt op de uitreiking van de Oscars. De Zuid-Koreaans film Parasite was de grote winnaar van de avond.
Maandag 10 Februari 2020 - 13:51:00 - AD - Show - Films
 

Ab Zagt over vrouwelijke regisseurs: ‘Ze hadden beter hun best moeten doen’AD - Show - Films

De Zuid-Koreaanse regisseur Bong Joon-ho heeft met zijn film Parasite Oscargeschiedenis geschreven. Voor het eerst won een speelfilm de Oscars in de twee Beste Film-categorieën (Beste Film en Beste Internationale Film). De cineast won ook de prijzen voor Beste Scenario en Beste Regisseur.
Maandag 10 Februari 2020 - 05:50:00 - AD - Show - Films
 

Zuid-Koreaanse satire Parasite schrijft OscargeschiedenisAD - Show - Films

Acteurs Joaquin Phoenix en Renee Zellweger hebben zondagnacht de twee belangrijkste acteursprijzen gewonnen bij de Oscar-uitreiking. Phoenix werd bekroond als beste acteur voor zijn rol in Joker, Zellweger kreeg haar tweede beeldje voor haar rol in Judy, over de laatste maanden van actrice Judy Garland.
Maandag 10 Februari 2020 - 05:36:11 - AD - Show - Films
 

Joaquin Phoenix en Renee Zellweger beste acteursAD - Show - Films

De Nederlandse acteur Rutger Hauer, die half juli overleed, werd zondag tijdens de Oscaruitreiking geëerd. Zijn beeltenis zat in het blokje In memoriam, waarin de Academy die de prijzen uitreikt overleden filmhelden herdenkt. Tijdens de compilatie zong Billie Eilish een cover van het nummer Yesterday van de Beatles.
Maandag 10 Februari 2020 - 05:27:00 - AD - Show - Films
 

Rutger Hauer geëerd op Oscar-galaAD - Show - Films

De Zuid-Koreaanse film Parasite heeft zondagnacht zoals verwacht de Oscar voor beste buitenlandse film gewonnen. Regisseur Bong Joon-Ho won daarnaast de Oscar voor beste regisseur. Eerder op de avond haalde de satire ook al de prijs voor beste scenario binnen.
Maandag 10 Februari 2020 - 04:45:00 - AD - Show - Films
 

Zuid-Koreaanse satire Parasite beste buitenlandse film, beste regieAD - Show - Films

Bij de 92ste uitreiking van de Oscars zijn de twee genomineerde Nederlandse kanshebbers – de grimeurs Arjen Tuiten (voor zijn bijdrage aan de Disney-film Maleficent Mistress of Evil) en Tristan Versluis (voor de oorlogsfilm 1917) – in de categorie Beste Make Up en Haarstyling buiten de prijzen gevallen.
Maandag 10 Februari 2020 - 04:31:00 - AD - Show - Films
 

Geen Oscar voor Nederlanders, Bombshell wint make-upAD - Show - Films

Net als eerder op de avond Brad Pitt, mocht ook actrice Laura Dern zondag haar eerste Oscar in ontvangst nemen. Zij werd bekroond als beste bijrolactrice voor haar rol in het drama Marriage Story. Dern speelt een gehaaide advocaat die een vrouw begeleidt bij haar scheiding.
Maandag 10 Februari 2020 - 03:43:44 - AD - Show - Films
 

Ook eerste Oscar voor Laura DernAD - Show - Films

De 92ste Oscar-uitreiking kende zondagnacht een start zoals die was verwacht: Brad Pitt kreeg in Hollywood zijn eerste Oscar voor zijn acteerwerk. De 56-jarige Amerikaanse acteur ontving de Oscar voor Beste Bijrol, voor zijn rol als stuntman in de film Once upon a time... in Hollywood van regisseur Quentin Tarantino.
Maandag 10 Februari 2020 - 02:43:00 - AD - Show - Films
 

Adele voltrekt huwelijk van beste vriendinAD - Show - Celebs

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Show - Celebs
 

Eerste Oscar als acteur voor Brad PittAD - Show - Films

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Show - Films
 

Ozzy Osbourne vindt parkinson minder erg dan aanhoudende nekpijnNu.nl - Achterklap

Ozzy Osbourne, die onlangs bekendmaakte dat hij aan de ziekte van Parkinson lijdt, zegt meer last te hebben van de nekpijn waar hij sinds een val in 2019 mee kampt. "Als ik kon kiezen tussen parkinson en die klotenek, zou ik voor parkinson gaan", vertelt hij vrijdag aan The Sun.
Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - Nu.nl - Achterklap
 

 
Het laatste shownieuws:

Het shownieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets in Hilversum of Hollywood. Als Lady Gaga struikelt op haar zwarte pumps, leest u het hier als eerste! Zodra Justin Timberlake zijn collectie beanie mutsen veilt voor het goede doel of als Maxima gespot wordt op nieuwe Havaianas slippers, u leest het hier! AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste shownieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.