Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 
-
 

Achterklap-updates | Babette van Veen gaat na twijfels toch op vakantieNu.nl - Achterklap

Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
Maandag 2 Augustus 2021 - 22:37:26 - Nu.nl - Achterklap
 

Bill en Melinda Gates zijn officieel gescheidenNu.nl - Achterklap

De scheiding tussen Microsoft-oprichter Bill Gates en Melinda is rond. Volgens TMZ zijn de multimiljardair en zijn vrouw sinds maandag officieel gescheiden na een huwelijk van 27 jaar.
Maandag 2 Augustus 2021 - 22:32:42 - Nu.nl - Achterklap
 

Queer Eye-stylist Tan France is vader geworden van eerste kindNu.nl - Achterklap

Tan France, de mode-expert van de Netflixshow Queer Eye, is vader geworden van een zoon. De 38-jarige stylist en zijn man Rob hebben het jongetje, dat ter wereld kwam via een draagmoeder, Ismail genoemd.
Maandag 2 Augustus 2021 - 21:32:14 - Nu.nl - Achterklap
 

Rapper DaBaby biedt excuses aan voor homofobe uitsprakenNu.nl - Achterklap

DaBaby heeft zijn excuses aangeboden voor de homofobe uitspraken die hij vorige week deed tijdens een concert nadat verschillende festivals hem van hun affiche hebben gehaald. De Amerikaanse rapper verontschuldigde zich vorige week al deels op Twitter.
Maandag 2 Augustus 2021 - 20:32:09 - Nu.nl - Achterklap
 

Britse zanger Dizzee Rascal beschuldigd van huiselijk geweldNu.nl - Achterklap

Dizzee Rascal wordt beschuldigd van mishandeling van een vrouw. De politie laat aan Britse media weten dat de rapper zich volgende maand in de rechtbank moet verantwoorden voor het incident.
Maandag 2 Augustus 2021 - 18:44:28 - Nu.nl - Achterklap
 

Bill en Melinda Gates nu dan echt (officieel) gescheidenAD - Show - Celebs

Actrice en comédienne Kathy Griffin heeft longkanker. Op Twitter schrijft de 60-jarige Griffin dat ze een operatie moet ondergaan waarbij de helft van haar linkerlong wordt verwijderd.
Maandag 2 Augustus 2021 - 15:54:04 - AD - Show - Celebs
 

Ryan Marciano wordt voor de derde keer vaderNu.nl - Achterklap

Ryan Marciano en zijn vriendin Kim Sanders verwachten hun derde kind. Dat deelt de 38-jarige dj maandag op Instagram.
Maandag 2 Augustus 2021 - 14:21:03 - Nu.nl - Achterklap
 

The Weeknd dwong nare situaties af om betere muziek te kunnen makenNu.nl - Achterklap

The Weeknd heeft zichzelf expres in vervelende situaties gewerkt zodat hij daar inspiratie voor nieuwe muziek uit kon halen. De 31-jarige zanger vertelt in gesprek met GQ dat verdrietige mensen vaak betere muziek maken.
Maandag 2 Augustus 2021 - 13:59:57 - Nu.nl - Achterklap
 

Actrice Kathy Griffin heeft longkankerAD - Show - Celebs

Katja Schuurman uitte vorig jaar nog stevige kritiek op het beleid rond de coronamaatregelen, maar is nu zélf geveld door het virus. En dat valt haar vies tegen, blijkt uit een bericht dat ze op Instagram deelt. ‘Oké. Ik zal het maar eerlijk zeggen. Ik vind het nogal een kutvirus!’, aldus Schuurman.
Maandag 2 Augustus 2021 - 12:34:06 - AD - Show - Celebs
 

Kritische Katja Schuurman nu zelf geveld door corona: ‘Vind het een kutvirus’AD - Show - Celebs

Waar zijn ze gebleven? Sterren van toen die uit de schijnwerpers zijn verdwenen. Vandaag Xzibit, onder meer bekend van Pimp My Ride.
Maandag 2 Augustus 2021 - 09:31:00 - AD - Show - Celebs
 

Zieke Jan Rot verkiest tijd met gezin boven het maken van laatste plaatNu.nl - Achterklap

Jan Rot wil de laatste periode in zijn leven liever doorbrengen met zijn gezin dan dat hij die tijd besteedt aan het maken van muziek, zegt de zanger in De Telegraaf. De met kanker gediagnosticeerde Rot schreef zaterdag op Facebook dat hij niet meer beter wordt.
Maandag 2 Augustus 2021 - 08:18:21 - Nu.nl - Achterklap
 

Hoe is het nu met...? Xzibit van Pimp My RideAD - Show - Celebs

Niet vermeend drugsgebruik is de reden dat Elvis Presley op 42-jarige leeftijd overleed, maar de genen die ‘The King’ van zijn familie had gekregen. Zijn opa en opa van moederskant waren een volle neef en nicht van elkaar, schrijft Sally Hoedel in het nieuwe boek Elvis: Destined To Die Young.
Maandag 2 Augustus 2021 - 07:44:15 - AD - Show - Celebs
 

Biograaf Elvis Presley: Hij overleed jong door slechte genenAD - Show - Celebs

Het Amerikaanse festival Lollapalooza heeft DaBaby van de line-up gehaald vanwege de homofobe uitspraken die de rapper vorige week deed tijdens een show in Miami. De organisatie keurt zijn woorden af en vindt het niet langer gepast om hem een podium te geven.
Zondag 1 Augustus 2021 - 20:20:23 - AD - Show - Celebs
 

Rapper DaBaby van line-up Lollapalooza gehaald na homofobe uitsprakenAD - Show - Celebs

Hij won in maart The voice of Holland, toch werd het geen feestjaar voor Dani van Velthoven. In mei kreeg hij de schok van zijn leven toen hij zijn vriend levenloos aantrof, een zelfverkozen dood. Dani verwerkt het trauma met muziek, steun van zijn naasten én zijn Voice-coach Anouk. ,,Zij betaalde zelfs mijn psycholoog.’’
Zondag 1 Augustus 2021 - 20:02:00 - AD - Show - Celebs
 

Nieuw op Netflix in augustus: Good Girls, The Kissing Booth 3 en Herrie in huize GerriAD - Show - Films

Twintig jaar na de wereldpremière is de Franse komedie Amélie nog steeds een onvervalste klassieker. De film komt dit jaar weer in de bioscoop. Regisseur Jean-Pierre Jeunet: ,,De musical Amélie wil ik nooit van mijn leven zien.’’
Zondag 1 Augustus 2021 - 17:00:41 - AD - Show - Films
 

Hoe Amélie de wereld veroverde en na twintig jaar terug is in de biosAD - Show - Films

Daniel Radcliffe krijgt geregeld te horen dat mensen verrast zijn dat hij zo normaal is gebleven, ondanks dat hij al op 11-jarige leeftijd wereldberoemd werd door zijn rol in Harry Potter. Dat onthulde de 32-jarige acteur in een interview met The Mirror.
Zondag 1 Augustus 2021 - 16:07:02 - AD - Show - Films
 

Voice-winnaar Dani na overlijden vriend: ‘Ik durfde twee weken lang geen deuren meer te openen’AD - Show - Celebs

Korte updates van de sterren op sociale media: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrity’s. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.
Zondag 1 Augustus 2021 - 15:28:47 - AD - Show - Celebs
 

Geraldine kan niet stoppen met drinken en Miljuschka is blij met aapjesAD - Show - Celebs

De Chinees-Canadese K-popster Kris Wu is gearresteerd op verdenking van verkrachting. Wu (30), acteur en rapper, ligt in z’n thuisland zwaar onder vuur na beschuldigingen van seksueel misbruik.
Zondag 1 Augustus 2021 - 13:04:07 - AD - Show - Celebs
 

K-pop-ster Kris Wu gearresteerd op verdenking van verkrachtingAD - Show - Celebs

De advocaten van Harvey Weinstein hebben de rechter in zijn misbruikzaak in Los Angeles gevraagd bewijsmateriaal en verslagen uit het proces niet openbaar te maken. Volgens hen zou het de jury beïnvloeden als de documenten in de media terechtkomen.
Zondag 1 Augustus 2021 - 10:34:51 - AD - Show - Celebs
 

Weinstein wil niet dat bewijsmateriaal in misbruikzaak openbaar wordtAD - Show - Celebs

De Canadese zangeres Senja Sargeant (38) heeft glorieus wraak genomen voor haar veelbesproken afwijzing bij The voice of Holland eerder dit jaar. Daar wist coach Anouk niet wat ze meemaakte, toen collega Waylon de topfavoriet naar huis stuurde. Senja dook gisteravond op in een nieuwe zangshow van SBS 6, waar ze zelfs de kritische Ronald Molendijk omverblies. ,,Het was níét normaal.’’
Zondag 1 Augustus 2021 - 10:15:16 - AD - Show - Celebs
 

Rapper Nelly en zijn vriendin verbreken na zes jaar hun relatieNu.nl - Achterklap

Rapper Nelly en zijn vriendin Shantel Jackson zijn na een relatie van zes jaar uit elkaar gegaan. Ze gaan ieder hun eigen weg, liet Jackson weten op Instagram.
Zondag 1 Augustus 2021 - 09:58:38 - Nu.nl - Achterklap
 

Daniel Radcliffe: ‘Mensen zijn verbaasd hoe normaal ik ben’AD - Show - Films

Het gevoel van onderweg zijn, het negeren van de tijd, zonder angst het avontuur tegemoet gaan, met je kop in de wind... De ‘road movie’ is een filmgenre apart, maar hetzelfde geldt voor de ‘road movie-soundtrack’. In deze podcast hoor je de mooiste en meest beroemde voorbeelden. Van Easy Rider en Paris, Texas tot Little Miss Sunshine en Into the Wild.
Zondag 1 Augustus 2021 - 08:00:09 - AD - Show - Films
 

Weggestuurde Voice-favoriet Senja neemt wraak bij SBS: ‘Heb meteen kippenvel’AD - Show - Celebs

Toen Chris Ivery iets kreeg met Ellen Pompeo, stond hij er niet bij stil dat intieme scènes onderdeel van haar werk zouden worden. Echt leuk vond hij het dan ook niet toen dat wel gebeurde, vertelt de actrice in de podcast Ladies First.
Zondag 1 Augustus 2021 - 07:52:46 - AD - Show - Celebs
 

Man Ellen Pompeo had moeite met haar seksscènes in Grey’s AnatomyAD - Show - Celebs

De 19-jarige TikTok-ster Anthony Barajas is zaterdag aan zijn verwondingen overleden na een schietpartij eerder in de week in een filmtheater in de Amerikaanse stad Corona in Californië. Dat bevestigen de lokale autoriteiten aan Amerikaanse media.
Zondag 1 Augustus 2021 - 07:43:38 - AD - Show - Celebs
 

19-jarige TikTok-ster Anthony Barajas overleden na schietpartij in filmtheaterAD - Show - Celebs

Fans van Britney Spears zijn bezorgd om de topless foto’s die worden gepost op het Instagramaccount van de Amerikaanse zangeres. Zaterdag verscheen er voor de vierde keer in een week een foto van Spears met ontbloot bovenlichaam en in slechts een korte broek. Volgens sommige fans gebeurt dit tegen haar wil in.
Zaterdag 31 Juli 2021 - 22:06:14 - AD - Show - Celebs
 

Harvey Weinstein wil bewijsmateriaal in misbruikzaak niet openbaarNu.nl - Achterklap

De advocaten van Harvey Weinstein hebben de rechter in Los Angeles gevraagd bewijsmateriaal en verslagen met betrekking tot zijn misbruikzaak niet openbaar te maken. Volgens hen wordt de jury beïnvloed als de documenten in de media verschijnen.
Zaterdag 31 Juli 2021 - 18:57:52 - Nu.nl - Achterklap
 

Tony Junior vindt spelfouten in tatoeages geen probleemNu.nl - Achterklap

Tony Junior heeft afgelopen week twee nieuwe tatoeages laten zetten. Dat er een spelfout in staat, vindt hij geen probleem. "Dat boeide mij niet. Het gaat om de echtheid", vertelt Tony Junior zaterdag aan RTL Boulevard.
Zaterdag 31 Juli 2021 - 18:33:54 - Nu.nl - Achterklap
 

Billie Eilish is ontevreden met haar lichaamNu.nl - Achterklap

De Amerikaanse zangeres Billie Eilish is zelfverzekerd en blij met haar leven, maar niet tevreden met haar lichaam. Dat vertelt negentienjarige zaterdag aan The Guardian.
Zaterdag 31 Juli 2021 - 17:27:24 - Nu.nl - Achterklap
 

Britse premier Boris Johnson verwacht tweede kind na miskraamNu.nl - Achterklap

De Britse premier Boris Johnson (57) en zijn tweede vrouw Carrie Symonds (33) verwachten hun tweede kind. Dat maakt de Britse first lady volgens Sky News zaterdag bekend op Instagram. Het bericht is inmiddels verwijderd.
Zaterdag 31 Juli 2021 - 16:02:50 - Nu.nl - Achterklap
 

Georgina is terug bij haarballen en Freek draagt spannend zwembroekjeAD - Show - Celebs

Bowie, het 1-jarige dochtertje van Rick Paul van Mulligen, is weer thuis. Het meisje, dat was opgenomen vanwege een luchtweginfectie, werd zaterdagochtend na drie weken uit het ziekenhuis ontslagen.
Zaterdag 31 Juli 2021 - 14:47:42 - AD - Show - Celebs
 

Dochter Rick Paul van Mulligen uit ziekenhuis ontslagenAD - Show - Celebs

Er komt geen gezinsuitbreiding voor George en Amal Clooney. De geruchten over een nieuwe zwangerschap kloppen niet, zegt een woordvoerder van het paar tegen E! News. De verhalen deden sinds enkele dagen de ronde.
Zaterdag 31 Juli 2021 - 13:55:27 - AD - Show - Celebs
 

Dochtertje acteur Rick Paul van Mulligen uit ziekenhuis ontslagenNu.nl - Achterklap

Bowie, de eenjarige dochter van Rick Paul van Mulligen, is zaterdagmorgen na drie weken uit het ziekenhuis ontslagen. Ze was opgenomen vanwege een luchtweginfectie.
Zaterdag 31 Juli 2021 - 12:22:33 - Nu.nl - Achterklap
 

Donatie Amber Heard moet openbaar worden gemaakt na verzoek Johnny DeppNu.nl - Achterklap

De belangenorganisatie voor rechten van Amerikaanse burgers ACLU (America Civil Liberties Union) moet een mogelijke donatie van Amber Heard openbaar maken. Een rechter besloot dit nadat haar ex-man Johnny Depp had gevraagd om bewijs dat Heard de donatie daadwerkelijk heeft gedaan, meldt Daily Mail op basis van rechtbankdocumenten.
Zaterdag 31 Juli 2021 - 11:51:00 - Nu.nl - Achterklap
 

Clooneys ontkennen aanstaande gezinsuitbreidingAD - Show - Celebs

YouTube-ster Nikkie de Jager belooft haar Hongaarse fan Tristan Taranyi (18) uit eigen zak 10.000 dollar (ruim 8400 euro) te schenken, zodat de jonge transgender vrouw haar geslachtsoperatie kan betalen.
Vrijdag 30 Juli 2021 - 20:37:01 - AD - Show - Celebs
 

Nikkie de Jager belooft Hongaarse Tristan (18) 10.000 dollar voor geslachtsoperatieAD - Show - Celebs

Rapper Fred Durst (50), bekend als frontman van de Amerikaanse band Limp Bizkit, heeft met zijn nieuwe look voor verbijstering gezorgd bij fans. Die kunnen hem uittekenen met een petje, een kaal hoofd en een baardje, maar de artiest ziet er tegenwoordig heel anders uit.
Vrijdag 30 Juli 2021 - 19:33:17 - AD - Show - Celebs
 

Fans verbijsterd over nieuwe look van Limp Bizkit-frontman Fred DurstAD - Show - Celebs

Billie Eilish staat bekend om haar zachte manier van zingen, maar gooit op haar nieuwe album de remmen los. Het is een middelvinger naar iedereen die de artiest ooit een ‘fluisteraar’ noemde, schrijft de gezaghebbende muzieksite NME in een vijfsterrenrecensie. Aan het einde van titeltrack Happier than ever, waarvan de clip vanavond verscheen, begint ze zelfs te schreeuwen. ‘Dit lied is waarschijnlijk haar beste vocale prestatie ooit.’
Vrijdag 30 Juli 2021 - 18:14:08 - AD - Show - Celebs
 

Billie trekt scheur open op nieuw lied: ‘Middelvinger voor wie zegt dat ze fluistert’AD - Show - Celebs

Zangeres Davina Michelle (25) is gisteren tijdens een optreden in het Amsterdamse Olympisch Stadion lelijk onderuit gegaan. Haar enkel zit nu in het verband, laat ze zien in haar Instagram Stories.
Vrijdag 30 Juli 2021 - 17:59:28 - AD - Show - Celebs
 

Davina Michelle gaat lelijk onderuit bij optreden, enkel in verbandAD - Show - Celebs

Douwe Bob verwacht een kindje met kunstenares Loes van Delft, maar de twee hebben geen relatie. Dat heeft de zanger laten weten in een inmiddels verwijderde reactie op het Instagram-account van radiozender 100% NL.
Vrijdag 30 Juli 2021 - 13:33:13 - AD - Show - Celebs
 

Douwe Bob heeft geen relatie met kunstenares die zwanger van hem isAD - Show - Celebs

Shima Kaes, de ex-verloofde van Johnny de Mol, heeft het kort geding tegen de Staat verloren. Kaes had verzocht om de aangifte tegen haar ex over te dragen naar een ander parket omdat werd gevreesd voor partijdigheid. Dit omdat drie aangiftes in het dossier door hetzelfde arrondissement worden behandeld. De rechter heeft het verzoek afgewezen.
Vrijdag 30 Juli 2021 - 11:32:56 - AD - Show - Celebs
 

Nikkie de Jager betaalt operaties van Hongaarse transgender persoonNu.nl - Achterklap

Nikkie de Jager betaalt 10.000 dollar (ongeveer 8.500 euro) voor de operaties van de Hongaarse transgender persoon Trisha. In het kader van de pridemaand organiseerde de bekende YouTuber en beautyvlogger een speciale actie.
Vrijdag 30 Juli 2021 - 09:42:33 - Nu.nl - Achterklap
 

Shima Kaes verliest rechtszaak tegen de Staat om aangifte tegen ex-verloofde Johnny de MolAD - Show - Celebs

Kim Kardashian heeft een brief ontvangen van beautymerk SKKN+ waarin haar dringend wordt verzocht de naam van haar nieuwe beautylijn aan te passen. Kardashian wil de merknaam SKKN laten vastleggen, maar volgens het bedrijf is die naam reeds vastgelegd door eigenaresse Cyndie Lunsford. Dit meldt TMZ.
Vrijdag 30 Juli 2021 - 09:24:43 - AD - Show - Celebs
 

Beautymerk eist dat Kim Kardashian merknaam verandertAD - Show - Celebs

Cabaretier Herman van Veen heeft donderdagavond zijn 561e solovoorstelling in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam gespeeld. De 76-jarige artiest is sinds vijf shows de nieuwe recordhouder en dat werd donderdag gevierd. Het oude record stond op naam van Toon Hermans, die in totaal 556 keer solo op het Amsterdamse podium stond.
Donderdag 29 Juli 2021 - 23:54:48 - AD - Show - Celebs
 

Bedrijf dreigt met stappen tegen Kim Kardashian om nieuwe merknaamNu.nl - Achterklap

Kim Kardashian wordt door het bedrijf SKKN+ dringend verzocht de merknaam van haar nieuwste beautylijn aan te passen. De realityster wil zich de merknaam SKKN toe-eigenen, maar eigenaar Cyndie Lunsford van SKKN+ wil daar een stokje voor steken, meldt TMZ.
Donderdag 29 Juli 2021 - 22:37:49 - Nu.nl - Achterklap
 

Herman van Veen breekt Carré-record Toon HermansAD - Show - Celebs

Scarlett Johansson is een rechtszaak gestart tegen Disney. De actrice, die de hoofdrol speelt in de nieuwe Disney-film Black Widow, is boos omdat de film tegelijkertijd op de streamingdienst van het bedrijf én in de bioscopen uit is gekomen. Dat was volgens haar niet de afspraak.
Donderdag 29 Juli 2021 - 20:56:31 - AD - Show - Celebs
 

Manager Scarlett Johansson haalt uit naar Disney: ‘Schandalig hoe jullie loon bekend hebben gemaakt’AD - Show - Films

Scarlett Johansson is een rechtszaak gestart tegen Disney. De actrice, die de hoofdrol speelt in de nieuwe Disney-film Black Widow, is boos omdat de film tegelijkertijd op de streamingdienst van het bedrijf én in de bioscopen uit is gekomen. Dat was volgens haar niet de afspraak.
Donderdag 29 Juli 2021 - 20:56:31 - AD - Show - Films
 

Disney reageert met scherpe verklaring op rechtszaak van Scarlet JohanssonAD - Show - Films

Onze filmredactie maakt je wegwijs in het actuele aanbod. Wat moet je gezien hebben en waarom? Vandaag het drama Words on Bathroom Walls.
Donderdag 29 Juli 2021 - 20:00:53 - AD - Show - Films
 

Disney reageert met scherpe verklaring op rechtszaak van Scarlet JohanssonAD - Show - Celebs

Douwe Bob (28) wordt voor de eerste keer vader. Kort nadat bekend werd dat zijn relatie met Anouk na zo’n drie jaar voorbij is, blijkt hij nu een kind te verwachten met kunstenares Loes van Delft (30). Dat vertelde de zanger gisteravond tijdens een concert in Bloemendaal.
Donderdag 29 Juli 2021 - 17:48:33 - AD - Show - Celebs
 

Drie sterren voor Words on Bathroom Walls: Oprecht portret van een schizofrene tienerAD - Show - Films

Het negende deel in de succesreeks Fast & Furious heeft in Nederland meer dan 400.000 bezoekers getrokken. Dat heeft distributeur Universal Pictures vandaag bekendgemaakt. Fast 9 is daarmee de eerste film die dit aantal behaald heeft sinds de laatste coronalockdown van de bioscopen.
Donderdag 29 Juli 2021 - 16:07:02 - AD - Show - Films
 

Douwe Bob wordt vader: ‘Hele lieve meid heeft baby’tje in haar buik’AD - Show - Celebs

Acteur Hero Muller is op 83-jarige leeftijd overleden. De familie heeft vandaag een bericht daarover van RTV Noord bevestigd. Meer details over zijn overlijden worden niet gegeven.
Donderdag 29 Juli 2021 - 14:00:40 - AD - Show - Celebs
 

Presentator Gijs Staverman wil van zijn verzamelwoede afNu.nl - Achterklap

Gijs Staverman wil stoppen met het verzamelen van nutteloze spullen, vertelt de radio-dj in gesprek met Playboy. Hij heeft zelfs een opslag waarin hij de spullen bewaart.
Donderdag 29 Juli 2021 - 13:27:10 - Nu.nl - Achterklap
 

Koekiemonster-stemacteur Hero Muller op 83-jarige leeftijd overledenAD - Show - Celebs

Sam Lufti (46), de man die van 2007 tot 2008 optrad als manager van Britney Spears, heeft op Instagram een aantal voicemails van de popster gepubliceerd die dateren uit de periode dat Britney net onder het curatorschap van vader Jamie kwam te staan en ze daar toen al onder uit wilde. Ook claimt Lufti dat hij deze berichten eerder online postte, maar dat ze dankzij de Free Britney beweging opnieuw onder de aandacht gebracht worden.
Donderdag 29 Juli 2021 - 11:47:43 - AD - Show - Celebs
 

Douwe Bob kondigt tijdens concert aan voor het eerst vader te wordenNu.nl - Achterklap

Douwe Bob heeft woensdag tijdens een concert in Bloemendaal aan het publiek bekendgemaakt dat hij voor het eerst vader wordt. De zanger vertelde het publiek dat hij binnenkort een dochter verwacht, zo is te zien op beelden in handen van Shownieuws.
Donderdag 29 Juli 2021 - 11:18:29 - Nu.nl - Achterklap
 

Fast & Furious 9: eerste film na corona met 400.000 bezoekersAD - Show - Films

Kijkcijferknaller De Luizenmoeder hield Nederland in 2018 en 2019 een spiegel voor. Krijgen we die spiegel opnieuw voorgeschoteld in de bioscoop? En is de transitie van serie naar film überhaupt geslaagd? Gudo en John van de wekelijkse filmpodcast MovieInsiders nemen plaats in de schoolbanken, steken hun vinger op en geven de antwoorden.
Donderdag 29 Juli 2021 - 08:00:24 - AD - Show - Films
 

De bruiloft van Charles en Diana was een sprookje, maar gedoemd te mislukkenNu.nl - Achterklap

Het is donderdag precies veertig jaar geleden dat de Britse prins Charles en Diana in het huwelijk traden, ongeveer een jaar nadat ze een relatie hadden gekregen. De ceremonie, gezien door miljoenen mensen, werd omschreven als een sprookjeshuwelijk. Maar het huwelijk eindigde, zoals we inmiddels weten, minder fortuinlijk.
Donderdag 29 Juli 2021 - 07:31:50 - Nu.nl - Achterklap
 

Marilyn Manson beticht vermeende slachtoffers van leugens en complotNu.nl - Achterklap

Marilyn Manson heeft in een document voor de rechtbank van de Amerikaanse staat Californië geschreven dat de verhalen van de vrouwen die hem beschuldigen van seksueel misbruik en mishandeling leugens zijn. Volgens de zanger hebben de vrouwen dit maandenlang bekokstoofd om hem kapot te maken, schrijft Billboard.
Donderdag 29 Juli 2021 - 07:10:03 - Nu.nl - Achterklap
 

De Luizenmoeder-film: Raar, heel bijzonder of stomvervelend huiswerk?AD - Show - Films

Acteurs in Amerikaanse producties van streamingdienst Netflix moeten volledig gevaccineerd zijn tegen het coronavirus. Alleen dan worden ze volgens entertainmentwebsite Deadline toegelaten op de set.
Woensdag 28 Juli 2021 - 23:21:49 - AD - Show - Films
 

Ex-manager Britney Spears lekt oude voicemails: ‘Ik word gechanteerd’AD - Show - Celebs

Shakira moet hoogstwaarschijnlijk toch in de rechtbank verschijnen vanwege de aanklacht voor belastingontduiking die in Spanje tegen haar loopt. De rechter oordeelde vandaag volgens El Pais dat er ‘voldoende bewijs’ is dat de Colombiaanse zangeres, die in Barcelona woont, via belastingparadijzen belasting heeft ontdoken. Het Openbaar Ministerie mag de rechtszaak dus doorzetten.
Woensdag 28 Juli 2021 - 21:25:00 - AD - Show - Celebs
 

Netflix laat alleen nog gevaccineerde acteurs toe op de setAD - Show - Films

De Franse acteur en filmmaker Jean-François Stévenin is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij speelde sinds 1968 in meer dan 150 films. Stévenin werd min of meer toevallig een veel gevraagd acteur nadat hij jarenlang assistent was geweest van de regisseurs Alain Cavalier en Jacques Rivette en hij plotseling een rol kreeg omdat zijn uiterlijk bij de rol zou passen in de film.
Woensdag 28 Juli 2021 - 09:05:34 - AD - Show - Films
 

Franse acteur en filmmaker Stévenin overledenAD - Show - Films

Het heeft iets ontroerends om Juf Ank in haar eentje aan de ontbijttafel te zien zitten en vervolgens de fiets naar basisschool De Klimop te zien pakken. Het maakt haar weer net iets meer een echt mens van vlees en bloed. Maar is vertedering waarvoor we naar De Luizenmoeder gaan? De langverwachte bioscoopfilm naar de hitserie die Nederland op ongekende wijze een spiegel voorhield, is nogal ernstig uitgevallen.
Maandag 26 Juli 2021 - 20:00:52 - AD - Show - Films
 

Drie sterren voor de Luizenmoeder-film: Dapper en ontroerend, maar een beetje tandeloosAD - Show - Films

Hij werd meerdere keren tot grote teleurstelling van fans uitgesteld, maar de nieuwe James Bond-film No Time To Die verschijnt nu toch echt in oktober op het witte doek. Dat is vandaag bekendgemaakt op het Twitter-account van de film. ‘Bond is back’, schrijven ze bij een trailer.
Maandag 26 Juli 2021 - 18:27:51 - AD - Show - Films
 

Nieuwe James Bond-film in oktober op het witte doekAD - Show - Films

Er verdwijnen weer een aantal titels van Netflix aan het einde van deze maand (juli). We moeten onder andere afscheid nemen van Jim Carrey’s The Truman Show. Kijk snel welke films en series nog meer verdwijnen.
Maandag 26 Juli 2021 - 15:56:52 - AD - Show - Films
 

Netflix verwijdert The Truman Show en 29 andere titelsAD - Show - Films

Stijn Mac Gillavry (28) uit Molenaarsgraaf is sinds kort in de bioscoop te bewonderen. Niet als zichzelf, maar als Teun (van Fien). Toch is de geboren Brabander meer dan alleen dat personage uit de koker van Van Hoorne Entertainment. Hij acteert, danst, traint en is ook nog choreograaf.
Zondag 25 Juli 2021 - 12:00:19 - AD - Show - Films
 

Overdag is hij Stijn. In dit pak is hij Teun (van Fien): ‘Fantastisch om die blije kindergezichten te zien’AD - Show - Films

Acteur Dwayne ‘The Rock’ Johnson (49) wenst de makers van de Fast & Furious-reeks veel succes met het maken van alle vervolgfilms. Zelf zal hij daar niet bij betrokken zijn, zegt hij in een interview met The Hollywood Reporter.
Zaterdag 24 Juli 2021 - 18:44:52 - AD - Show - Films
 

Deze week nieuw op Netflix: Sky Rojo, Suits en Trollhunters: Rise of the TitansAD - Show - Films

Onze filmredactie maakt je wegwijs in het actuele aanbod. Wat moet je gezien hebben en waarom? Vandaag de animatie The Boss Baby: Family Business.
Vrijdag 23 Juli 2021 - 14:00:56 - AD - Show - Films
 

Drie sterren voor vervolg op The Boss Baby: weinig grensverleggende animatieAD - Show - Films

Terwijl het alzheimerdrama The Father begin dit jaar alle aandacht kreeg bij de Oscars - hoofdrolspeler Anthony Hopkins won er ook daadwerkelijk een - , bleef het thematisch verwante Supernova eenzaam achter in de schaduw. Dat is even jammer als verklaarbaar. Waar The Father de kijker meeneemt ín het gedesoriënteerde brein van iemand met dementie, en daarmee een zeer onconventionele vorm kiest, is Supernova een meer klassiek verteld drama. In dit drama gaat het ziek zijn van het hoofdpersonage Tusker, gespeeld door Stanley Tucci, bovendien zelden gepaard met vette uitroeptekens.
Vrijdag 23 Juli 2021 - 11:00:52 - AD - Show - Films
 

Fijngevoelig alzheimerdrama Supernova is vooral een film over ware liefdeAD - Show - Films

Een zwoel romantisch drama, een spannende thriller of toch liever een hilarische komedie? In deze rubriek stellen we wekelijks een prominent uit de wereld van de cinema centraal met zijn of haar ultieme zomerfilm. Deze week: Martin Koolhoven.
Vrijdag 23 Juli 2021 - 07:00:41 - AD - Show - Films
 

Martin Koolhoven: Meesterwerk van Spike Lee blies me omverAD - Show - Films

Het is onwaarschijnlijk dat er met de première van de langverwachte bioscoopfilm, volgende week donderdag, een einde komt aan het fenomeen De Luizenmoeder. Dat zegt actrice Jennifer Hoffman, die het personage Hannah speelt, in een interview met deze site.
Donderdag 22 Juli 2021 - 21:30:29 - AD - Show - Films
 

Jennifer Hoffman hint op nieuw seizoen De LuizenmoederAD - Show - Films

Onze filmredactie maakt je wegwijs in het actuele aanbod. Wat moet je gezien hebben en waarom? Vandaag de Nederlandse ‘romkom’ Meskina.
Donderdag 22 Juli 2021 - 20:30:28 - AD - Show - Films
 

Drie sterren voor Meskina: Te veel hysterische typetjes in sympathieke romkomAD - Show - Films

Zangeres Billie Eilish gaat het middelpunt worden van een nieuwe muziekspecial voor Disney+. Billie brengt in de special haar komende album Happier Than Ever ten gehore, zo maakte de productiemaatschappij vandaag bekend.
Donderdag 22 Juli 2021 - 18:46:33 - AD - Show - Films
 

Disney+ maakt muziekspecial met Billie EilishAD - Show - Films

Je hebt actiekomedies die gaan voor hersenloos vermaak en je hebt zoiets als The Hitman’s Wife’s Bodyguard, het vervolg op het deels in Amsterdam geschoten The Hitman’s Bodyguard uit 2017. Het nihilisme druipt van praktisch elke scène.
Donderdag 22 Juli 2021 - 17:00:22 - AD - Show - Films
 

Sixth Sense-regisseur Shyamalan lelijk onderuit met onbedoeld hilarische horrorflopAD - Show - Films

Iedereen heeft het momenteel over Fear Street: drie horrorfilms met één narratief (naar de boeken van Kippenvel-auteur R.L. Stine) die kort na elkaar op Netflix werden gelanceerd. Heel gek is dat niet. Gooi Stranger Things en Scream in een mixer en het resultaat zorgt geheid voor ontelbare clicks. Maar hoe terecht is de hype? Gudo en John gaan er uitgebreid over in discussie in deze aflevering van de wekelijkse filmpodcast MovieInsiders.
Donderdag 22 Juli 2021 - 08:00:23 - AD - Show - Films
 

Is de Netflix-hit Fear Street inderdaad dé must-see van dit moment?AD - Show - Films

De iconische blauwe jurk die Judy Garland droeg als haar personage Dorothy Gale in de film The Wizard Of Oz (1939) is decennia nadat het kledingstuk werd gedoneerd teruggevonden bij de Catholic University of America in Washington DC. De jurk werd in 1972 aan de onderwijsinstelling geschonken, maar verdween daar op mysterieuze wijze. Matt Ripa, docent drama en muziek aan de universiteit, ‘kan het nog steeds niet geloven’, meldt The New York Post.
Woensdag 21 Juli 2021 - 07:30:17 - AD - Show - Films
 

Wizard Of Oz-jurk van Judy Garland na mysterieuze verdwijning teruggevondenAD - Show - Films

In onze Playlist maken we je wegwijs in het actuele aanbod van on demand-films, series, albums en podcasts. Wat moet je gezien of geluisterd hebben en waarom? Vandaag Fear Street Part One: 1994, een nieuwe horrortrilogie.
Dinsdag 20 Juli 2021 - 20:00:34 - AD - Show - Films
 

Normale burgers veranderen opeens in bloeddorstige wezens in Fear StreetAD - Show - Films

Netflix verwijdert weer een aantal titels deze week. Er verdwijnen tien titels van de streamingdienst, waaronder comedyfilm Zombieland: Double Tap.
Maandag 19 Juli 2021 - 14:48:27 - AD - Show - Films
 

Netflix verwijdert Zombieland: Double Tap en negen andere titelsAD - Show - Films

De Kroatisch-Braziliaanse coproductie Murina van Antoneta Alamat Kusijanović is op het festival van Cannes bekroond met de Camera d’Or, de prijs voor het beste debuut in alle selecties van het festival. In de film speelt de Nederlandse acteur Jonas Smulders een bijrol.
Zondag 18 Juli 2021 - 20:13:32 - AD - Show - Films
 

Rechter ziet ‘voldoende bewijs’ voor grootschalige belastingontduiking ShakiraAD - Show - Celebs

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Show - Celebs
 

Film met Nederlandse Jonas Smulders wint prijs in CannesAD - Show - Films

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Show - Films
 

Voldoende bewijs voor rechtszaak tegen Shakira om belastingontduikingNu.nl - Achterklap

Zangeres Shakira moet hoogstwaarschijnlijk toch voor de rechter verschijnen vanwege een zaak rond belastingontduiking die in Spanje tegen haar loopt. De rechter oordeelde woensdag dat er voldoende bewijs is dat de in Barcelona wonende Colombiaanse via belastingparadijzen belasting heeft ontdoken. Het openbaar ministerie mag de 44-jarige zangeres dus vervolgen, meldt de Spaanse krant El País woensdag.
Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - Nu.nl - Achterklap
 

 
Het laatste shownieuws:

Het shownieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets in Hilversum of Hollywood. Als Lady Gaga struikelt op haar zwarte pumps, leest u het hier als eerste! Zodra Justin Timberlake zijn collectie beanie mutsen veilt voor het goede doel of als Maxima gespot wordt op nieuwe Havaianas slippers, u leest het hier! AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste shownieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.