Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 
-
 

Duncan Laurence en vriend Gerco zetten punt achter relatieNu.nl - Achterklap

Duncan Laurence en zijn vriend Gerco Derksen hebben een punt achter hun relatie gezet. De 25-jarige zanger maakt het nieuws bekend via Twitter.
Donderdag 22 Augustus 2019 - 03:00:14 - Nu.nl - Achterklap
 

Martin brengt ode aan zijn liefde, Arie doet het zonder armpjesAD - Show - Celebs

Ziekenhuis in, ziekenhuis uit, Miljuschka Witzenhausen weet er alles van. ‘Epilepsie is en blijft altijd een zoektocht naar antwoorden’, schrijft de bak-koningin vandaag op Instagram, doelend op haar dochtertje Feline. Witzenhausen is nu ‘vier dagen intern’ met het meisje voor allerlei onderzoeken. ‘Ik ben zo dankbaar dat ik lotgenoten hier kan spreken’, schrijft ze op Instagram.
Woensdag 21 Augustus 2019 - 21:06:19 - AD - Show - Celebs
 

Miljuschka dankbaar om epilepsie-lotgenoten te ontmoeten: ‘Geeft een klankbord’AD - Show - Celebs

Duncan Laurence gaat weer als single door het leven. De songfestivalwinnaar heeft op social media bekendgemaakt dat zijn relatie met Gerco Derksen voorbij is.
Woensdag 21 Augustus 2019 - 21:04:00 - AD - Show - Celebs
 

Relatie Duncan Laurence gestrandAD - Show - Celebs

Het lijkt toch echt definitief over en uit tussen Liam Hemsworth en Miley Cyrus. De acteur zou vanwege ‘onoverkomelijke verschillen’ de scheiding hebben aangevraagd. Dat meldt TMZ.
Woensdag 21 Augustus 2019 - 19:14:33 - AD - Show - Celebs
 

Johnny Heitinga voor derde keer vader gewordenNu.nl - Achterklap

Johnny Heitinga (35) is voor de derde keer vader geworden. Op Twitter meldt de oud-voetballer dat zijn gezin er een dochter bij heeft.
Woensdag 21 Augustus 2019 - 18:55:53 - Nu.nl - Achterklap
 

Liam Hemsworth vraagt officieel scheiding aan van Miley CyrusAD - Show - Celebs

En wéér ligt realityster Kim Kardashian onder vuur vanwege een al te opzichtige photoshop-misser. Nu betichten fans haar ervan haar voet zodanig te hebben aangepast dat ze plots een zesde teen heeft.
Woensdag 21 Augustus 2019 - 15:10:07 - AD - Show - Celebs
 

In de bladen: 1000e outfit Máxima | Gordon leidt rond in nieuw huisNu.nl - Achterklap

Op NU.nl bespreken we elke week smeuïge verhalen uit de entertainmentbladen. Deze week hebben we het over de vele outfits die koningin Máxima de afgelopen jaren heeft gedragen en over het nieuwe huis van Gordon.
Woensdag 21 Augustus 2019 - 14:24:24 - Nu.nl - Achterklap
 

Extra teen voor Kim Kardashian in nieuwe photoshop-misserAD - Show - Celebs

Frans Duijts herstelt thuis verder van de maagverkleining die hij maandag onderging. Het gaat goed met de volkszanger, al heeft hij nog wat last van kleine ongemakken, schrijft hij op Instagram.
Woensdag 21 Augustus 2019 - 13:34:22 - AD - Show - Celebs
 

Frans Duijts weer thuis na maagverkleiningAD - Show - Celebs

Het is al ruim 20 jaar geleden dat ze C.J. speelde in ‘Baywatch’, maar Pamela Anderson past haar iconische rode badpak uit de serie nog steeds. Dat vertelt de 52-jarige in een interview met The New York Times.
Woensdag 21 Augustus 2019 - 10:37:25 - AD - Show - Celebs
 

Connie Witteman heeft na verbroken verloving geen behoefte aan datenNu.nl - Achterklap

Connie Witteman is niet actief op zoek naar een nieuwe relatie en heeft geen behoefte aan daten, vertelt de 68-jarige oud-zangeres in een interview met Beau Monde.
Woensdag 21 Augustus 2019 - 09:42:56 - Nu.nl - Achterklap
 

Pamela Anderson verrast haar dates: Ik bespring hen met mijn Baywatch-badpak aanAD - Show - Celebs

Blij nieuws voor voormalig profvoetballer Johnny Heitinga en zijn vrouw Charlotte-Sophie: ze zijn gisteren ouders geworden van dochter Rixo, hun derde kindje. Dat heeft de oud-verdediger vanochtend op Instagram laten weten.
Woensdag 21 Augustus 2019 - 09:41:12 - AD - Show - Celebs
 

Verdachte van stelen Oscar actrice Frances McDormand wordt niet vervolgdNu.nl - Achterklap

Terry Bryant, de man die ervan werd verdacht in 2018 de Oscar van actrice Frances McDormand te hebben gestolen, wordt niet vervolgd. De aanklager in Los Angeles liet dinsdag weten geen heil meer te zien in de zaak.
Woensdag 21 Augustus 2019 - 09:33:49 - Nu.nl - Achterklap
 

Fajah Lourens wil enkel relatie als man gelijk aan haar isNu.nl - Achterklap

Fajah Lourens ziet zichzelf in de toekomst enkel en alleen nog een relatie krijgen als die volledig gelijkwaardig is. De schrijfster van de Killerbody-boeken blijft anders liever vrijgezel.
Woensdag 21 Augustus 2019 - 08:54:22 - Nu.nl - Achterklap
 

Rocketman-ster leest audioboek Elton John voorAD - Show - Films

Het is gedaan met Spider-Man binnen het zogeheten Marvel Cinematic Universe (MCU). Disneys Marvel Studios en Sony Pictures kunnen het namelijk niet eens worden over de financiering van toekomstige films, meldt The Wrap.
Woensdag 21 Augustus 2019 - 08:05:00 - AD - Show - Films
 

‘Spider-Man verdwijnt uit Marvel-filmuniversum door onenigheid’AD - Show - Films

Goed nieuws voor alle fans van de hitfilm The Matrix. De kaskraker keert terug op het witte doek voor een vierde deel met Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss wederom in hun respectievelijke rollen als Neo en Trinity. Lana Wachowski zal de rolprent opnieuw produceren.
Dinsdag 20 Augustus 2019 - 22:46:00 - AD - Show - Films
 

The Matrix keert terug voor een vierde deelAD - Show - Films

Regisseur Craig Zobel heeft voor het eerst gesproken over het besluit van filmmaatschappij Universal om de release van zijn thrillerfilm The Hunt te schrappen na de meest recente schietpartijen in de Verenigde Staten. De film, waarin een groep rijke mensen op armoedzaaiers jaagt, bleek namelijk te controversieel in het licht van de recente gebeurtenissen. Zelfs president Trump moeide zich met de zaak. Zobel hoopt dat de film toch ooit het daglicht ziet.
Dinsdag 20 Augustus 2019 - 21:00:00 - AD - Show - Films
 

Regisseur The Hunt reageert voor het eerst op schrappen film na schietpartijen VSAD - Show - Films

De opnames van de nieuwe James Bond-film zijn al een tijdje aan de gang, maar de titel is nu ook eindelijk bekendgemaakt. No Time To Die heet de 25e film over de Britse geheimagent.
Dinsdag 20 Augustus 2019 - 18:30:01 - AD - Show - Films
 

Johnny Heitinga vader geworden van dochter RixoAD - Show - Celebs

Bibian Mentel mocht gisteren, tegen alle verwachtingen in, het ziekenhuis verlaten. De voormalig snowboardster moest onder het mes voor een risicovolle operatie aan haar ruggengraat. Deze is goed verlopen. ‘Nu al naar huis, dat hadden we nooit durven dromen. Heerlijk!’, schrijft haar man Edwin Spee op Facebook.
Dinsdag 20 Augustus 2019 - 10:11:58 - AD - Show - Celebs
 

Bibian Mentel mag het ziekenhuis verlaten: ‘Hadden we nooit durven dromen’AD - Show - Celebs

Na Elton John heeft ook Ellen DeGeneres het opgenomen voor de Britse prins Harry en zijn vrouw, hertogin Meghan. De twee kwamen onder vuur te liggen omdat ze met een privévliegtuig naar het landgoed van Elton in Nice waren gevlogen.
Dinsdag 20 Augustus 2019 - 07:47:00 - AD - Show - Celebs
 

Ook Ellen DeGeneres neemt het op voor Harry en MeghanAD - Show - Celebs

Levensliedzanger Frans Duijts (40) heeft de maagverkleining die hij vandaag onderging in een Barendrechtse kliniek grotendeels laten filmen. Diana Gabriels, eigenaresse van het privéziekenhuis waar veel BN’ers zich laten helpen aan cosmetische of andere fysieke ongemakken, heeft de nietsverhullende beelden van de ingreep vandaag op Instagram gezet.
Maandag 19 Augustus 2019 - 17:51:00 - AD - Show - Celebs
 

Dit is de titel van de 25e James Bond-filmAD - Show - Films

We worden overstelpt met nieuw aanbod van series en films, maar kunnen lang niet alles bekijken. Deze week duiken we naar de bodem van de on-demandplatforms, op zoek naar vergeten pareltjes. Vandaag: O Sabor das Margaridas.
Maandag 19 Augustus 2019 - 17:00:17 - AD - Show - Films
 

Onontdekte serie-parel: Pittig Spaans drama met een beetje blootAD - Show - Films

Nederland krijgt als een van de eerste landen toegang tot Disney+,de streamingdienst van Disney. Vanaf 12 november is de dienst in Nederland te ontvangen, net zoals in de Verenigde Staten en Canada. Het is een antwoord op on-demandplatforms als Netflix. Disney gaat lager zitten met de abonnementsprijs.
Maandag 19 Augustus 2019 - 15:01:00 - AD - Show - Films
 

Once Upon a Time in Hollywood zet record voor TarantinoAD - Show - Films

De cast van de nieuwe Nederlandse Halloweenfilm House of no Limits is compleet. Ook Donny Roelvink, Gaby Blaaser en voormalig staatssecretaris Fred Teeven spelen mee in de productie, zo meldt EndemolShine vandaag.
Maandag 19 Augustus 2019 - 11:07:25 - AD - Show - Films
 

Fred Teeven scoort rol in Halloweenfilm House of no LimitsAD - Show - Films

Instinct, de debuutfilm van Halina Reijn, is bekroond met de Variety Piazza Grande Award. De prijs wordt door een jury van Amerikaanse filmcritici toegekend aan de beste film binnen het Piazza Grande-programma, een onderdeel van het internationale filmfestival van Locarno, waar Instinct in première ging. De film heeft ook een zogeheten Special Mention in de debuutcompetitie in de wacht gesleept.
Zondag 18 Augustus 2019 - 17:21:39 - AD - Show - Films
 

Ex-vriendin prins Harry gaat trouwenAD - Show - Celebs

Topmodel Doutzen Kroes krijgt steun van fotograaf William Rutten nadat ze door diverse volgers gisteren ‘te mager’ werd genoemd op een kiekje op Instagram. Hij is op zijn eigen pagina in de pen gekropen om zijn verbazing te uiten. ‘Het enige wat ik zag was een prachtig afgetraind lijf van een topmodel dat daar keihard voor aan het werken is.’
Zondag 18 Augustus 2019 - 15:32:00 - AD - Show - Celebs
 

Fotograaf William Rutten springt in de bres voor ‘te magere’ Doutzen KroesAD - Show - Celebs

Het lijkt erop dat Samantha de Jong een miskraam heeft gehad. De 30-jarige realityster, beter bekend als Barbie, plaatste gisteravond op Instagram een bericht waarin ze afscheid nam van haar baby.
Zondag 18 Augustus 2019 - 06:50:11 - AD - Show - Celebs
 

Internationale filmprijs voor Instinct van Halina ReijnAD - Show - Films

Regisseur Quentin Tarantino (56) staat niet bepaald gekend om zijn lieflijke romantische komedies, maar eerder om snoeiharde gangsterfilms - zij het boordevol humor - waarin het bloed over het scherm spat. Ter ere van Tarantino’s nieuwste rolprent, Once Upon A Time In Hollywood, zetten we we nog eens zijn bloederigste scènes op een rijtje. We selecteren slechts één scène per reeds uitgebrachte film en sorteren we de lijst op de hoeveelheid doden per film.
Zaterdag 17 Augustus 2019 - 13:25:00 - AD - Show - Films
 

Gordon weer thuis na verblijf in afkickkliniekAD - Show - Celebs

Slechts enkele dagen nadat Katy Perry door model Josh Kloss beschuldigd werd van seksueel wangedrag, komt ook een Russische presentatrice naar buiten met klachten over de zangeres. Volgens Tina Kandelaki probeerde Katy haar zonder haar toestemming te kussen, aldus Russische media.
Zaterdag 17 Augustus 2019 - 11:08:02 - AD - Show - Celebs
 

De meest memorabele sterfscènes uit Tarantino-films op een rijtjeAD - Show - Films

De Amerikaanse acteur Peter Fonda is op 79-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn familie bekendgemaakt. ,,Het is met groot verdriet dat we het nieuws delen dat Peter Fonda is overleden. Hij is vrijdag in zijn huis in Los Angeles, omringd door familie, vredig overleden’’, aldus de nabestaanden in een korte verklaring.
Zaterdag 17 Augustus 2019 - 01:12:00 - AD - Show - Films
 

Katy Perry weer beschuldigd van seksueel wangedrag: ‘Ze probeerde mij te kussen’AD - Show - Celebs

William J. O’Malley, de man die in 1973 in The Exorcist een priester speelde maar dat ook in het echte leven is, wordt beschuldigd van herhaaldelijk seksueel misbruik. De pater zou in 1985 en 1986 een toen 17-jarige scholier meerdere keren hebben betast. Dat blijkt uit documenten die in handen zijn van TMZ.
Vrijdag 16 Augustus 2019 - 21:48:56 - AD - Show - Celebs
 

Easy Rider-acteur Peter Fonda (79) overledenAD - Show - Films

Disney is ongewild onderdeel geworden van de aanhoudende protesten in Hongkong. Demonstranten roepen op tot een boycot van de aankomende live action-remake van de animatieklassieker Mulan nadat de Chinees-Amerikaanse hoofdrolspeelster Liu Yifei zich op sociale media achter de politie in Hongkong schaarde.
Vrijdag 16 Augustus 2019 - 18:00:00 - AD - Show - Films
 

Mulan-actrice wekt woede van Hongkong-demonstrantenAD - Show - Films

Ewan McGregor (48) zal mogelijk opnieuw in de huid kruipen van het personage Obi-Wan Kenobi uit Star Wars. Volgens Deadline is de Schotse acteur volop aan het onderhandelen over zijn rol in een nieuwe Disney+-serie rond de Jedi.
Vrijdag 16 Augustus 2019 - 14:35:05 - AD - Show - Films
 

Friends-acteur Matthew Perry zet penthouse te koop voor megabedragAD - Show - Celebs

Britney Spears heeft zich bij een aantal van haar volgers op Instagram niet zo populair gemaakt. De zangeres deelde een foto van een Christian Louboutin-pump en vertelde dat ze er een exorbitant bedrag voor had neergeteld maar ze nooit heeft gedragen. Bij meerdere fans schoot Britneys ‘opschepperij’ in het verkeerde keelgat.
Vrijdag 16 Augustus 2019 - 13:11:00 - AD - Show - Celebs
 

Britney Spears onder vuur om peperdure nooit gedragen pumpsAD - Show - Celebs

Een man die de bijnaam ‘Hollywood ripper’ kreeg, is donderdag in Los Angeles schuldig bevonden aan twee moorden. Een van de slachtoffers was een vriendin van acteur Ashton Kutcher, die dit voorjaar getuigde in de zaak.
Vrijdag 16 Augustus 2019 - 08:23:00 - AD - Show - Celebs
 

Moordenaar van date Ashton Kutcher schuldig bevondenAD - Show - Celebs

Wat een leuke trip naar Thailand moest worden, eindigde voor Gerard Joling met een flinke domper. De zanger zat er onlangs uren vast op een politiebureau, omdat zijn geluidsman met een - daar verboden - e-sigaret liep. Het liep uiteindelijk goed af, maar hij is er behoorlijk van geschrokken.
Vrijdag 16 Augustus 2019 - 07:52:00 - AD - Show - Celebs
 

Gerard Joling zat uren vast op Thais politiebureau om e-sigaretAD - Show - Celebs

Voor de tweede keer in zijn succesrijke carrière staat illusionist Hans Klok in Las Vegas, dit keer vastbesloten om het langer vol te houden in het Amerikaanse gokwalhalla dan in 2007. ,,Het voelt alsof dit mijn laatste kans is.’’
Vrijdag 16 Augustus 2019 - 07:29:00 - AD - Show - Celebs
 

Hans Klok in Vegas: ‘Ik moet weer helemaal onderaan beginnen’AD - Show - Celebs

Na een maand in een verslavingskliniek te hebben gezeten, mag Gordon naar huis toe. Dat schrijft hij in een uitgebreide post op zijn facebookpagina. Het was een zware tijd voor de entertainer, bekent hij. ‘Ik hoop dat elke traan die ik hier heb gelaten staat voor een glimlach in de toekomst.’
Donderdag 15 Augustus 2019 - 20:25:00 - AD - Show - Celebs
 

Gordon mag verslavingskliniek verlaten: ‘Moeilijkste reis komt nu’AD - Show - Celebs

Korte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.
Donderdag 15 Augustus 2019 - 14:46:00 - AD - Show - Celebs
 

‘Ewan McGregor herneemt rol van Obi-Wan Kenobi’AD - Show - Films

Deze site brengt elke donderdag recensies van films die in première gaan. Deze keer: Once upon a time... in Hollywood, Woodstock, Only You en Ask Dr. Ruth.
Donderdag 15 Augustus 2019 - 11:00:00 - AD - Show - Films
 

Ongedouchte Chantal kent geen schaamte en Erica Meiland viert feestAD - Show - Celebs

Zanger John Mayer heeft voorlopig weer even rust. De 39-jarige man die hem met de dood bedreigde heeft een straatverbod gekregen.
Donderdag 15 Augustus 2019 - 10:54:00 - AD - Show - Celebs
 

Once upon a time... in Hollywood is een van de beste van TarantinoAD - Show - Films

Wie was actrice Sharon Tate (1943-1969) die zo gruwelijk aan haar einde kwam toen zij, hoogzwanger, door leden van de Charles Manson-bende werd vermoord? Quentin Tarantino richt voor haar een bescheiden monument op in zijn nieuwe film.
Donderdag 15 Augustus 2019 - 10:00:00 - AD - Show - Films
 

Straatverbod voor ‘obsessieve fan’ van John MayerAD - Show - Celebs

Bizzey, de voormalig manager van Famke Louise, begrijpt dat de jonge ster in 2018 met hem brak en haar eigen management ging doen. Hij en JayJay Boske waren streng, maar ‘een goede manager zegt niet altijd ja en amen’, legt de rapper uit in een interview met JFK.
Donderdag 15 Augustus 2019 - 09:50:00 - AD - Show - Celebs
 

Oud-manager: Famke Louise was geen supergoede zangeresAD - Show - Celebs

Roxeanne Hazes is woest dat haar naam en gezicht wordt gebruikt bij het aanprijzen van afslankpillen. Ze waarschuwt niet in de nepadvertenties te trappen. ,,Walgelijk dat er zo misbruik wordt gemaakt van iemands gezondheid.”
Donderdag 15 Augustus 2019 - 08:42:00 - AD - Show - Celebs
 

Tarantino-monument voor Sharon Tate: seksbom of talentvol actrice?AD - Show - Films

Na tal van ander Star Wars-speelgoed, komen er in het najaar ook barbiepoppen op de markt die door de populaire sciencefictionreeks zijn geïnspireerd. Dat hebben speelgoedgigant Mattel en Disney bekendgemaakt. De poppen zijn nu alvast te bestellen, maar pas vanaf november te koop.
Woensdag 14 Augustus 2019 - 13:07:44 - AD - Show - Films
 

Star Wars krijgt nu ook eigen barbiepoppenAD - Show - Films

Fans van George Michael hebben nóg een reden om later dit jaar naar de film Last Christmas te gaan. In de film, die losjes is gebaseerd op de muziek van de overleden popster, is namelijk een nieuw nummer van hem te horen, vertelt regisseur Paul Feig aan de BBC.
Woensdag 14 Augustus 2019 - 11:03:00 - AD - Show - Films
 

Nieuw nummer George Michael in film Last ChristmasAD - Show - Films

Hoewel Harry Styles volgens eerdere berichten in de huid zou kruipen van prins Eric in de remake van De Kleine Zeemeermin, blijkt dat de voormalig One Direction-zanger toch vriendelijk heeft bedankt voor de rol. Dit meldt The Wrap.
Woensdag 14 Augustus 2019 - 03:47:00 - AD - Show - Films
 

Harry Styles toch níet prins Eric in De Kleine ZeemeerminAD - Show - Films

In november volgt Oscarwinnares Olivia Colman Claire Foy op als Queen Elizabeth II in het derde seizoen van de royaltyreeks The Crown, die uitgezonden wordt op Netflix. Filmredacteur Ab Zagt kiest uit het imposante aanbod zijn tien favoriete actrices die een koningin spelen.
Dinsdag 13 Augustus 2019 - 20:00:50 - AD - Show - Films
 

Deze actrices zijn de allerbeste ongekroonde koninginnenAD - Show - Films

De remake van Disney’s The Lion King heeft opnieuw een record gebroken. Binnen slechts vier weken kochten al meer dan 2 miljoen mensen in Nederland een kaartje voor de film. Dat meldt distributeur Disney.
Dinsdag 13 Augustus 2019 - 17:08:56 - AD - Show - Films
 

Een record voor de Lion King: binnen vier weken 2 miljoen bezoekers in NederlandAD - Show - Films

Disney-fans kunnen zich alvast gaan verheugen! De hitfilm Aladdin krijgt waarschijnlijk een tweede deel, zo verklapt Dan Lin, een van de makers aan de Amerikaanse nieuwswebsite Insider.
Dinsdag 13 Augustus 2019 - 14:17:18 - AD - Show - Films
 

Disney-liefhebbers opgelet! Maker Aladdin hint op een tweede deelAD - Show - Films

Net als haar filmhit van 17 jaar geleden, Bend it like Beckham, stelt regisseur Gurinder Chadha in haar nieuwe film Blinded by The Light een Indiase tiener voor die zijn passie volgt, ondanks tegenwerking van de ouders. ,,Zonder de steun van Bruce Springsteen had ik deze film niet gemaakt.’’
Dinsdag 13 Augustus 2019 - 07:15:00 - AD - Show - Films
 

Exact 5 jaar na zijn overlijden: Robin Williams in 5 onvergetelijke scènesAD - Show - Films

Dat filmsterren wat eisen kunnen stellen tijdens de opnames, is niet écht onlogisch. Per slot van rekening maken of breken zij de film. Maar soms lopen die eisen behoorlijk de spuigaten uit. Denk maar aan Vin Diesel, die tijdens de vechtscènes in de The Fast and the Furious-films letterlijk geen klap minder wil uitdelen dan zijn tegenspelers. Ook deze tien acteurs drijven hun wil misschien net iets té ver door.
Zaterdag 10 Augustus 2019 - 15:24:00 - AD - Show - Films
 

Van halfnaakte crewleden tot 50 comfortabele strings: de meest gekke eisen van de filmsterrenAD - Show - Films

Het is vandaag precies 100 jaar geleden dat Zorro leven werd ingeblazen. De gemaskerde held, die bekend staat om het bestrijden van onrecht, is een wereldwijd fenomeen. Wat weet jij allemaal over het immens populaire personage? Wij zetten vijf weetjes op een rij.
Vrijdag 9 Augustus 2019 - 14:58:00 - AD - Show - Films
 

Zorro viert 100ste verjaardag: vijf weetjes op een rijAD - Show - Films

Fajah Lourens heeft een rol weten te scoren in de film Suriname. Ze neemt het stokje over van Imanuelle Grives, die eigenlijk die rol op zich zou nemen maar is opgepakt wegens drugsbezit op het Belgische festival Tomorrowland. Dat maakte de Killerbody-fanate vanochtend bekend in De 538 Ochtendshow met Wietze de Jager. ,,Het kwam nu een beetje toevallig op m’n pad, omdat er een actrice uitviel", zei Fajah in eerste instantie lichtelijk geheimzinnig.
Vrijdag 9 Augustus 2019 - 11:11:00 - AD - Show - Films
 

Fajah Lourens neemt filmrol van Imanuelle Grives overAD - Show - Films

De Franse acteur Alain Delon (83) herstelt in Zwitserland van een beroerte die hij enkele weken geleden heeft gehad. Hij is aan de beterende hand. Dat heeft zijn oudste zoon Anthony donderdag laten weten.
Vrijdag 9 Augustus 2019 - 05:41:35 - AD - Show - Films
 

Werkt de reboot in een reboot van Beverly Hills 90210?AD - Show - Films

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Show - Films
 

Larry King (85) voor achtste keer gescheidenNu.nl - Achterklap

Larry King is voor de achtste keer gescheiden. Verschillende Amerikaanse media, waaronder TMZ, melden dat de 85-jarige televisiepresentator begin juni de papieren zou hebben getekend.
Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - Nu.nl - Achterklap
 

 
Het laatste shownieuws:

Het shownieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets in Hilversum of Hollywood. Als Lady Gaga struikelt op haar zwarte pumps, leest u het hier als eerste! Zodra Justin Timberlake zijn collectie beanie mutsen veilt voor het goede doel of als Maxima gespot wordt op nieuwe Havaianas slippers, u leest het hier! AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste shownieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.