Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 
-
 

Kijk nu de RTL Z uitzending van dinsdag 17:30 uur: we zijn een aantrekkelijk vestigingslandRTL Boulevard

De Europese aandelenbeurzen boekten woensdag winst dankzij een meevallende groeicijfer uit China en kwartaalcijfers die over het algemeen konden bekoren. In Amsterdam viel chipmachinefabrikant ASML uit de toon met een koersverlies van 5,3 procent na wat voorzichtiger commentaar over de verkoop in de komende maanden.
Woensdag 16 April 2014 - 17:55:00 - RTL Boulevard
 

Kwartaalcijfers en China stuwen beurzen: AEX +0,9%RTL Boulevard

De Belgische wielrenner Philippe Gilbert heeft de Brabantse Pijl gewonnen.
Woensdag 16 April 2014 - 17:54:01 - RTL Boulevard
 

RTL Z Nieuws - 17:30 uur /75RTL Boulevard

De AEX stijgt vandaag flink, maar technologietoppper ASML krijgt een afstraffing na publicatie van de kwartaalcijfers.
Woensdag 16 April 2014 - 17:51:00 - RTL Boulevard
 

WINNEN: Premièrekaarten The Amazing Spider-Man 2SBS Shownieus

Op dinsdag 22 april gaat The Amazing Spider-Man 2 in première in Nederland en jij kunt daarbij zijn. Shownieuws geeft namelijk kaarten weg. De belangrijkste strijd van Spider-Man was een intern conflict: de worsteling tussen de dagelijkse verplichtingen van Peter Parker en de buitengewone verantwoordelijkheden van Spider-Man. Maar in The Amazing Spider-Man 2 ontdekt Peter [...]
Woensdag 16 April 2014 - 17:45:30 - SBS Shownieus
 

Everon Jackson Hooi valt op mannenSBS Shownieus

Tijdens de perspresentatie van L’Homo werd duidelijk dat Everon Jackson Hooi op mannen valt. Dat meldt hij in de nieuwe editie van het tijdschrift van Linda de Mol. Everon, ook bekend als Bing in Goeden Tijden Slechte Tijden, heeft de geruchten een hele lange tijd ontkend. Hij werd er vorig jaar zelfs boos om. Nu [...]
Woensdag 16 April 2014 - 17:43:08 - SBS Shownieus
 

Everon Jackson Hooi uit de kastRTL Boulevard

De onderhandelingen over hervormingen en bezuinigingen in de zorg dreigen in een patstelling te belanden. ChristenUnie-leider Arie Slob wil op dit moment niet verder praten met kabinet en coalitie over zorgplannen.
Woensdag 16 April 2014 - 17:35:57 - RTL Boulevard
 

Verlinde wil Sound of Music van nú makenRTL Boulevard

Christelijke militairen kunnen nu ook een bijbel aan hun uitrusting toevoegen. De handzame krijgsmachtbijbel, van 8 bij 12 centimeter, werd vandaag gepresenteerd.
Woensdag 16 April 2014 - 17:29:00 - RTL Boulevard
 

Wereldpremière The Amazing Spider-Man 2SBS Shownieus

The Amazing Spiderman 2 met Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx in de hoofdrollen ging vorige week in wereldpremière. René Mioch sprak voor Shownieuws met de sterrencast. Voor Peter Parker of te wel Spider-Man gaat er inderdaad niks boven het slingeren tussen wolkenkrabbers en het als held onthaald worden en tijd doorbrengen met zijn liefje [...]
Woensdag 16 April 2014 - 17:25:34 - SBS Shownieus
 

Miley moet langer in ziekenhuis blijven, zegt opnieuw show afSBS Shownieus

Miley Cyrus heeft opnieuw een concert van haar Bangerz-tournee afgezegd. Omdat ze in het ziekenhuis ligt met een ‘zware allergische reactie op antibiotica’ moet ze het publiek in St. Louis woensdagavond teleurstellen. Dinsdag ging een concert in Kansas City ook al niet door. “Het ziekenhuis zegt dat ik vandaag niet word ontslagen, dus ik kan [...]
Woensdag 16 April 2014 - 17:24:47 - SBS Shownieus
 

Patstelling dreigt in zorgoverleg: Slob moet door de knieënRTL Boulevard

Yolanthe Sneijder-Cabau is ondertussen alweer een tijd lang een bekend gezicht op televisie en op het witte doek. Kijk hier naar de foto’s van de evolutie die Yolanthe vanaf het begin van haar carrière tot aan nu heeft ondergaan.

Woensdag 16 April 2014 - 17:24:01 - RTL Boulevard
 

Minibijbel voor militairenRTL Boulevard

Het leger in Nigeria is nog steeds op zoek naar de minstens 100 schoolmeisjes die gisteren zijn ontvoerd. De meisjes zijn waarschijnlijk meegenomen door leden van de terreurorganisatie Boko Haram.
Woensdag 16 April 2014 - 17:21:01 - RTL Boulevard
 

RTL Nieuws - 17:00 uurRTL Boulevard

Rechercheur Ria, deze week voor het eerst uitgezonden, is de zoveelste politieserie in korte tijd. Waarom zijn we toch steeds weer geboeid door agenten op tv?
Woensdag 16 April 2014 - 17:17:00 - RTL Boulevard
 

De evolutie van Yolanthe Sneijder-CabauRTL Boulevard

Sportdirecteur Rudi Völler van Bayer Leverkusen is 8000 euro lichter. De Duitse oud-international had zich na de nederlaag Hamburger SV (1-2) op de televisie iets te cynisch uitgelaten over de scheidsrechter, die hij de 13e man van HSV noemde. De tuchtcommissie van de Duitse voetbalbond vond die opmerking ongepast.

Woensdag 16 April 2014 - 17:15:19 - RTL Boulevard
 

100 ontvoerde Nigeriaanse meisjes nog steeds niet terechtRTL Boulevard

De kans is groot dat interim-trainer Henk de Jong ook volgend seizoen als hoofdcoach van SC Cambuur fungeert. ,,We gaan heel snel met elkaar praten', liet algemeen directeur Gerald van den Belt woensdag weten. ,,Henk is ook de enige kandidaat met wie we in gesprek gaan. De intentie is duidelijk aanwezig om eruit te komen met elkaar.'

Woensdag 16 April 2014 - 17:10:00 - RTL Boulevard
 

Strijd tussen goed en kwaad in drie kwartier beslechtRTL Boulevard

PSV heeft woensdag nog een doelman met de naam Bertrams vastgelegd. Het gaat om de 19-jarige Jesse, die een contract tot medio 2016 ondertekende. Zijn oudere broer Nigel (21) behoort al tot de A-selectie van de Eindhovense club. Hij is door een operatie aan zijn schouder momenteel uitgeschakeld.

Jesse Bertrams is dit seizoen doelman van Jong PSV. Hij keept al sinds 2003 bij de Brabantse club. ,,Er is een gezonde concurrentie tussen de twee broers. Ik denk dat ze allebei ver kunnen komen', liet technisch manager Marcel Brands woensdag weten.

Woensdag 16 April 2014 - 17:09:30 - RTL Boulevard
 

Völler moet 8000 euro dokkenRTL Boulevard

Pensioenfondsen krijgen wat respijt bij het in de praktijk brengen van nieuwe, strengere regels die per 1 januari 2015 moeten ingaan. Voorzieningen die zij moeten treffen om te kunnen ingrijpen als ze in financiële problemen raken, mogen ze wat geleidelijker invoeren.
Woensdag 16 April 2014 - 17:01:00 - RTL Boulevard
 

Humberto: Jammer dat Pauw en Witteman stoptRTL Boulevard

Digitale educatie voor gevorderden: Malmberg haalt technologie naar Nederland waarmee docenten individuele leerlingen veel beter kunnen begeleiden. "We zijn de eerste in Europa", zegt Harold Rimmelzwaan, algemeen directeur van de onderwijsuitgever.
Woensdag 16 April 2014 - 16:55:21 - RTL Boulevard
 

SC Cambuur wil door met De JongRTL Boulevard

Anouk Maas is blij met de rest van de cast van de musical The Sound Of Music. 'De cast is echt te gek', zei Anouk woensdag op de presentatie van de theaterproductie op landgoed Amerongen.

'We zijn eigenlijk al stiekem een beetje familie', zegt de actrice, die de hoofdrol van de zingende non Maria te pakken heeft. Want Anouk speelde in het verleden nog Liesl, een rol die nu is weggelegd voor Vajèn van den Bosch die vroeger zelf als Martha von Trapp op het toneel stond.

Woensdag 16 April 2014 - 16:49:44 - RTL Boulevard
 

Ophef schokkende uitspraken Yvonne KroonenbergSBS Shownieus

Yvonne Kroonenberg, bekend van haar scherpe columns voor Playboy en Margriet en boeken als Alles went behalve een vent en Het zit op de bank en het zapt, had een duidelijke mening over mensen uit Assen en Amsterdam Noord. “Simpele mensen met van die klassieke Drentse koppen, maar met uitdrukkingsloze ogen”, aldus Yvonne. Naar aanleiding [...]
Woensdag 16 April 2014 - 16:46:30 - SBS Shownieus
 

PSV legt ook Jesse Bertrams vastRTL Boulevard

RTL Z beurscommentator Mathijs Bouman ziet dat het steeds beter gaat met de oudere werknemers in ons land, maar hij stelt wel voor de kosten voor oudere werknemers moeten dalen.
Woensdag 16 April 2014 - 16:44:05 - RTL Boulevard
 

Pensioenfondsen krijgen uitstel voor hogere buffereisenRTL Boulevard

Een 35-jarige man heeft volgens justitie minderjarige meisjes aangezet tot seksuele handelingen voor de webcam. Hij heeft waarschijnlijk tientallen slachtoffers via internet gemaakt.
Woensdag 16 April 2014 - 16:41:00 - RTL Boulevard
 

Reüniegevoel bij The Sound Of MusicRTL Boulevard

VIDEO: Een vakantiefilmpje van Nicolette van Dam dat de presentatrice op haar Facebook-pagina heeft geplaatst is een wereldwijde internethit.
Woensdag 16 April 2014 - 16:28:00 - RTL Boulevard
 

Oudere werknemers zijn zeer produktief, maar misschien wel te duurRTL Boulevard

Rob Kardashian is opgenomen in rehab. Het jongere broertje van Kim, Khloé en Kourtney gaat in de kliniek The Meadows in Arizona zijn depressie en verslavingen te lijf. Aan dat besluit ging een lange periode vol wiet, alcohol en extreem hoge doses hoestsiroop vooraf.

Woensdag 16 April 2014 - 16:26:00 - RTL Boulevard
 

35-jarige man maakte tientallen slachtoffers webcamseksRTL Boulevard

De genomineerden: - Agio Cigars (familie Wintermans) sigaren. - Breman (familie Breman) installatiegroep. - Nijhof Wassink (familie Nijhof) transport. - Westland (familie Westland) kaas.
Woensdag 16 April 2014 - 16:25:01 - RTL Boulevard
 

RTL Z Nieuws - 16:06 uur /75RTL Boulevard

Landskampioen Den Bosch neemt na dit hockeyseizoen afscheid van keepster Lizzy Koeton en aanvalster Sabine Mol. Koeton was 9 jaar lang eerste keus bij de Brabantse succesformatie. Ze had nog een contract tot medio 2015. In goed overleg wordt die verbintenis ontbonden. Ze zal komend seizoen worden vervangen door de 18-jarige Josine Koning, één van de keepsters van Jong Oranje en dit seizoen tweede doelvrouw van SCHC. Koning ondertekent een contract voor 2 jaar bij haar nieuwe club.

Woensdag 16 April 2014 - 16:25:00 - RTL Boulevard
 

Hoogerland zeker van deelname aan GiroRTL Boulevard

De Pool Michal Kwiatkowski is de kopman van Omega Pharma-QuickStep in de Amstel Gold Race. Dat maakte de Belgische wielerploeg woensdag bekend. Ook van Wout Poels wordt een hoofdrol verwacht in de klassieker, die zondag in Limburg wordt verreden.

Woensdag 16 April 2014 - 16:23:00 - RTL Boulevard
 

Broertje van Kardashians naar rehabRTL Boulevard

10 miloen klanten hebben de nieuwe bonuskaart van Albert Heijn. Slechts een kwart daarvan wil zijn persoonlijke klantgegevenskwijt aan AH in ruil voor kortingen. Dat blijkt uit opmerkingen van Ahold-baas Dick Boer.
Woensdag 16 April 2014 - 16:20:01 - RTL Boulevard
 

RTL Nieuws - 16:00 uurRTL Boulevard

Het ministerie van Volksgezondheid heeft meer dan 1 miljard euro over op de begroting. Dat komt vooral doordat patiënten goedkopere medicijnen krijgen.
Woensdag 16 April 2014 - 16:20:00 - RTL Boulevard
 

Welk familiebedrijf wordt bedrijf van het jaar? Bart Reijnen neemt de 4 genomineerden doorRTL Boulevard

De twee zusjes die gistermiddag in een recreatiepark in het Brabantse Schijndel werden aangevallen door honden van hun vader, zaten opgesloten in een vakantiehuisje.
Woensdag 16 April 2014 - 16:17:22 - RTL Boulevard
 

Den Bosch verder zonder Mol en KoetonRTL Boulevard

Verborgen vintage schatten, ambachtelijke artikelen, hapje, drankje, kindervermaak en soms ook nog live muziek. Voor vrolijk vermaak moet je op Tweede Paasdag bij een van de grote paasmarkten in Nederland zijn.
Woensdag 16 April 2014 - 16:17:00 - RTL Boulevard
 

Vermiste peuter zit te spelen in grijpautomaatRTL Boulevard

Op de begroting van het ministerie van Volksgezondheid zijn meevallers die in totaal oplopen tot meer dan 1 miljard euro.
Woensdag 16 April 2014 - 16:15:29 - RTL Boulevard
 

Kwiatkowski leidt Omega Pharma in Gold RaceRTL Boulevard

De Australische uitdager Alex Leapai van bokswereldkampioen Vladimir Klitsjko komt begin volgende week met veel zelfvertrouwen in Duitsland aan voor het titelgevecht op 26 april in Oberhausen. ,,In Duitsland is het niet gemakkelijk om te winnen, zeker niet tegen deze man. Maar ik ga erheen om hem knock-out te slaan', liet de 34-jarige zwaargewicht woensdag vanuit zijn vaderland weten.

Woensdag 16 April 2014 - 16:15:00 - RTL Boulevard
 

Koen Hauser is Fotograaf des VaderlandsRTL Boulevard

De Europese aandelenbeurzen gingen woensdag weer vooruit na de verliesbeurt van een dag eerder. Een meevallend groeicijfer uit China stelde beleggers gerust. In Amsterdam werd ASML afgestraft na de publicatie van zijn kwartaalcijfers.
Woensdag 16 April 2014 - 16:14:00 - RTL Boulevard
 

AH-klant wil wel bonus, maar niet in ruil voor privacyRTL Boulevard

Tennisser Rafael Nadal heeft zich woensdag geplaatst voor de achtste finales van het ATP-toernooi in Monte Carlo. De Spanjaard versloeg zijn Russische tegenstander Teymoeraz Gabasjvili in twee sets. Hoewel de huidige nummer 1 van de wereld direct in de eerste set werd gebroken, kon de Russische qualifier in Monaco niet voor een stunt zorgen: 6-4 6-1.

In de volgende ronde speelt Nadal tegen Andreas Seppi. De Italiaan plaatste zich voor de achtste finales ten koste van de Spanjaard Pablo Andujar.

Woensdag 16 April 2014 - 16:08:00 - RTL Boulevard
 

Meevaller van 1 miljard dankzij goedkopere medicijnenRTL Boulevard

De Amerikaanse aandelenbeurzen zijn woensdag met winst geopend. Beleggers verwerkten een meevallend groeicijfer uit China en de kwartaalresultaten van Bank of America, Intel en Yahoo. Ook wordt gewacht op Fed-voorzitter Janet Yellen, die later op de dag een toespraak zal houden in New York.

De Dow-Jonesindex noteerde kort na aanvang van de handel 0,8 procent hoger op 16.386 punten. De brede S&P 500 klom 0,7 procent tot 1855 punten en de technologiebeurs Nasdaq kreeg er 0,9 procent bij op 4070 punten.

Woensdag 16 April 2014 - 16:02:09 - RTL Boulevard
 

7 x struinen over paasmarktenRTL Boulevard

De industriële productie in de Verenigde Staten is in maart met 0,7 procent toegenomen ten opzichte van februari. Dat maakte de Federal Reserve woensdag bekend.

Economen rekenden in doorsnee op een stijging van 0,5 procent. Het cijfer over februari werd herzien van een plus van 0,6 procent naar een stijging van 1,2 procent.

Woensdag 16 April 2014 - 15:59:43 - RTL Boulevard
 

Rob Kardashian naar rehabSBS Shownieus

Rob Kardashian is opgenomen in rehab. Het jongere broertje van Kim, Khloé en Kourtney gaat in de kliniek The Meadows in Arizona zijn depressie en verslavingen te lijf. Aan dat besluit ging een lange periode vol wiet, alcohol en extreem hoge doses hoestsiroop vooraf. “Rob zit al ongeveer een maand in The Meadows voor verslavingsproblemen”, [...]
Woensdag 16 April 2014 - 15:50:09 - SBS Shownieus
 

Uitdager Leapai tergt KlitsjkoRTL Boulevard

Woensdag 16 April 2014 - 15:47:00 - RTL Boulevard
 

China helpt AEX flink vooruitRTL Boulevard

Woensdag 16 April 2014 - 15:42:30 - RTL Boulevard
 

Franse zaak tegen Bob Dylan verworpenSBS Shownieus

Een Franse rechter heeft de zaak tegen de Amerikaanse zanger Bob Dylan wegens belediging en het zaaien van haat verworpen. Dylans advocaat liet dat woensdag weten. De wereldberoemde zanger was aangeklaagd voor uitlatingen over Kroaten in een interview met de Franse editie van Rolling Stone. Daarin legde hij een verband tussen Kroaten, leden van de [...]
Woensdag 16 April 2014 - 15:41:57 - SBS Shownieus
 

Nadal naar achtste finales Monte CarloRTL Boulevard

Woensdag 16 April 2014 - 15:40:01 - RTL Boulevard
 

RTL Z Nieuws - 15:00 uur /75RTL Boulevard

Woensdag 16 April 2014 - 15:39:00 - RTL Boulevard
 

Wall Street begint in de plusRTL Boulevard

Woensdag 16 April 2014 - 15:33:00 - RTL Boulevard
 

De elektrische driewieler Qugo is weer opgestaanRTL Boulevard

Woensdag 16 April 2014 - 15:31:11 - RTL Boulevard
 

Industriële productie VS stijgtRTL Boulevard

Woensdag 16 April 2014 - 15:29:06 - RTL Boulevard
 

Mila Kunis in verwachting van meisjeAD - Show - Celebs

Generaal buiten dienst Peter van Uhm en zijn vrouw Inge hebben er sinds vandaag een nieuwe huisgenoot bij. Hij heet Parbo en blijft een jaar ...
Woensdag 16 April 2014 - 15:19:00 - AD - Show - Celebs
 

Oud-legerchef en zijn vrouw gaan hulphond opleidenAD - Show - Celebs

Een Franse rechter heeft de zaak tegen de Amerikaanse zanger Bob Dylan wegens belediging en het zaaien van haat verworpen. Dylans advocaat liet ...
Woensdag 16 April 2014 - 15:19:00 - AD - Show - Celebs
 

Franse rechter bestraft Bob Dylan niet voor haatzaaienAD - Show - Celebs

Het nieuws dat het programma Pauw & Witteman stopt komt voor concurrerend presentator Humberto Tan als een complete verrassing. Tan heeft de ...
Woensdag 16 April 2014 - 15:06:00 - AD - Show - Celebs
 

Serie Vincent van Gogh naar het buitenlandSBS Shownieus

De EO-serie Van Gogh: Een Huis voor Vincent is verkocht aan het buitenland. Het drama over het leven van schilder Vincent van Gogh is binnenkort op televisie te zien in onder meer Zuid-Korea, Duitsland, Italië, Slovenië, Litouwen en Taiwan. In de vierdelige serie, die begin 2013 in Nederland te zien was en goed werd ontvangen, [...]
Woensdag 16 April 2014 - 14:55:59 - SBS Shownieus
 

Humberto Tan compleet verrast door stoppen P&WAD - Show - Celebs

Drake heeft zijn nieuwe liefde Rihanna flink in de watten gelegd. De rapper kocht een diamanten ring van maar liefst 30.000 euro voor de ...
Woensdag 16 April 2014 - 14:30:00 - AD - Show - Celebs
 

Drake koopt peperdure diamanten ring voor RihannaAD - Show - Celebs

De Britse acteur Kit Harington is momenteel te zien in de film Pompeii. De meeste mensen zullen hem echter kennen van de hitserie Game Of ...
Woensdag 16 April 2014 - 13:43:00 - AD - Show - Celebs
 

Kit Harington wil snel een keer op stap met CariceAD - Show - Celebs

De reden van de breuk tussen Gordon en Chiel Ebbelaar is volgens Weekend bekend. De zanger zou zijn vriend niet genoeg ruimte hebben gegeven. ...
Woensdag 16 April 2014 - 13:23:00 - AD - Show - Celebs
 

Bart Chabot ervoer ziekte als falenNu.nl - Achterklap

Bart Chabot had door de tumor in zijn hersenen het idee dat hij een mislukkeling was. "Je hebt het gevoel dat je hebt gefaald en ik had de angst dat ik mijn gezin in de steek liet."
Woensdag 16 April 2014 - 11:21:41 - Nu.nl - Achterklap
 

Jack Osbourne vraagt drie miljoen dollar voor villaAD - Show - Celebs

Het einde van de legendarische Australische rockband AC/DC is nabij. Verwacht wordt dat er vandaag een officiële mededeling komt, maar ...
Woensdag 16 April 2014 - 11:06:00 - AD - Show - Celebs
 

Puff Daddy krijgt universitaire graadNu.nl - Achterklap

Sean Combs, beter bekend als Puff Daddy of Diddy, krijgt een eretitel van Howard University in Washington.
Woensdag 16 April 2014 - 10:52:53 - Nu.nl - Achterklap
 

Eva van de Wijdeven kijkt uit naar ouder wordenNu.nl - Achterklap

Eva van de Wijdeven heeft er zin in om volgend jaar dertig te worden. "Ik doe niet mee aan dat hysterische gedoe rondom het ouder worden."
Woensdag 16 April 2014 - 10:29:30 - Nu.nl - Achterklap
 

Moeder Simon Keizer ernstig ziekNu.nl - Achterklap

De moeder van Simon Keizer heeft lymfeklierkanker. De manager van de zanger bevestigt dat er momenteel onderzoeken lopen.
Woensdag 16 April 2014 - 10:28:22 - Nu.nl - Achterklap
 

Yolanthe: Wesley en ik huilen en lachen samenAD - Show - Celebs

Artiestenmanager John van Katwijk heeft nog niks gehoord van zijn grootste ontdekking René Froger sinds hij te horen kreeg dat hij ...
Woensdag 16 April 2014 - 09:35:00 - AD - Show - Celebs
 

Zieke artiestenmanager hoort maar niets van René FrogerAD - Show - Celebs

Nadat ze als verrassingsgasten op elkaars optredens verschenen, plannen Beyoncé en Jay Z samen een stadiontournee. Die zou deze zomer ...
Woensdag 16 April 2014 - 09:24:00 - AD - Show - Celebs
 

Dennis van de Ven ziet zichzelf niet vader wordenNu.nl - Achterklap

Dennis van de Ven is sinds enige tijd gelukkig met zijn vriendin Enzinga, maar denkt niet dat hij met haar een gezin zal stichten. "Ik zie mezelf niet als vader."
Woensdag 16 April 2014 - 08:26:20 - Nu.nl - Achterklap
 

Beyoncé en Jay Z deze zomer samen op tourneeAD - Show - Celebs

De moeder van Simon Keizer is ernstig ziek. Volgens Story heeft Gerda lymfeklierkanker. Veertien jaar geleden verloren Simon en zijn zus Carina ...
Woensdag 16 April 2014 - 07:44:00 - AD - Show - Celebs
 

Gers Pardoel wil trouwenNu.nl - Achterklap

Gers Pardoel is ontzettend gelukkig met zijn vriendin Selina en zoon Goud en zegt klaar te zijn voor de volgende stap.
Woensdag 16 April 2014 - 07:05:37 - Nu.nl - Achterklap
 

Miley Cyrus in ziekenhuis opgenomenAD - Show - Celebs

Britt Dekker moest afgelopen weekend het SBS-programma Sterren Springen verlaten omdat haar duik niet goed genoeg was. Via een wildcard mag ze ...
Dinsdag 15 April 2014 - 23:42:00 - AD - Show - Celebs
 

Britt Dekker wil springen met Koen VerweijAD - Show - Celebs

Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina Holwerda hebben hun huis aan de Rooseveltlaan in Amsterdam verkocht. Dat meldt de website Bekendeburen.nl. ...
Dinsdag 15 April 2014 - 19:22:00 - AD - Show - Celebs
 

Huis Jim Bakkum en Bettina Holwerda verkochtAD - Show - Celebs

In de nieuwe RTL4-spelshow Alles mag op vrijdag draait het om de pret. Presentator Jandino Asporaat en teamcaptains Gerard Joling en Gordon ...
Dinsdag 15 April 2014 - 17:52:00 - AD - Show - Celebs
 

Isa Hoes speelt hoofdrol in verfilming boek Heleen van RoyenAD - Show - Films

De wereldwijde fascinatie voor spookvlucht MH370 is kapitalen waard. De eerste boeken over het mysterie zijn al te koop. En Hollywood staat in de ...
Dinsdag 15 April 2014 - 11:30:00 - AD - Show - Films
 

Brad Pitt in film over generaal McChrystalAD - Show - Films

De kijkers van MTV hebben acteur Jonah Hill zondagnacht uitgeroepen tot beste komiek van het jaar. De acteur won de MTV Movie Award voor zijn rol ...
Maandag 14 April 2014 - 04:32:00 - AD - Show - Films
 

Pierce Brosnan baalt van BondfilmsAD - Show - Films

Ondanks het feit dat hij eigenlijk tijdloos is viert Batman dit jaar zijn 75ste verjaardag. 2014 wordt een echt feestjaar voor de caped crusader, ...
Vrijdag 11 April 2014 - 15:01:00 - AD - Show - Films
 

Batman wordt 75 jaarAD - Show - Films

Ruim een jaar na de première van zijn romantische oorlogsfilm Het Bombardement komt regisseur Ate de Jong tot de slotsom dat zijn film met ...
Vrijdag 11 April 2014 - 14:50:00 - AD - Show - Films
 

Jan de Hoop wordt de stem van Pieter PostAD - Show - Films

Daniel Craig zal niet te zien zijn in de film The Whole Truth. De acteur heeft zich namelijk teruggetrokken uit het project, weet The Hollywood ...
Woensdag 9 April 2014 - 23:38:00 - AD - Show - Films
 

Daniel Craig trekt zich terug uit filmAD - Show - Films

Tunesië heeft gisteren een internationale campagne gelanceerd om geld in te zamelen voor de redding van het dorp Ong Jmel, beter bekend als ...
Woensdag 9 April 2014 - 13:16:00 - AD - Show - Films
 

Woody Harrelson redde stikkende Jennifer LawrenceAD - Show - Films

Mickey Rooney is niet meer. De acteur overleed op 93-jarige leeftijd en heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. Hij schitterde ...
Maandag 7 April 2014 - 09:35:00 - AD - Show - Films
 

De negen meest memorabele filmrollen van Mickey RooneyAD - Show - Films

Op 93-jarige leeftijd is de Amerikaanse acteur Mickey Rooney overleden. Rooney, die bekendheid kreeg als kindsterretje en later vanwege zijn rol ...
Maandag 7 April 2014 - 05:51:00 - AD - Show - Films
 

Ex-directeur Filmmuseum Blotkamp overledenAD - Show - Films

Bryan Cranston is een boek aan het schrijven, weet New York Times. De Breaking Bad-acteur wil fans van de hitserie hiermee een kijkje achter de ...
Vrijdag 4 April 2014 - 09:44:00 - AD - Show - Films
 

Bryan Cranston schrijft Breaking Bad-boekAD - Show - Films

Toen bekend werd dat Ariane Schluter de rol van Lucia de B. zou spelen in de gelijknamige speelfilm, merkte ze dat mensen in haar omgeving soms ...
Donderdag 3 April 2014 - 11:25:00 - AD - Show - Films
 

Ariane Schluter had twijfels over filmrol Lucia de BerkAD - Show - Films

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Show - Films
 

‘Mila Kunis en Ashton Kutcher verwachten een meisje’SBS Shownieus

Mila Kunis en Ashton Kutcher zouden een meisje verwachten. Dat vertellen meerdere bronnen aan Us Weekly. Voor beide is het hun eerste kindje. Ashton heeft wel genoeg kunnen oefenen met de kinderen van zijn ex-vrouw Demi Moore. Zes jaar lang was hij stiefvader van Rumer (25), Scout (22) en Tallulah (20). Bijna een maand geleden [...]
Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - SBS Shownieus
 

 
Het laatste shownieuws:

Het shownieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets in Hilversum of Hollywood. Als Lady Gaga struikelt op haar zwarte pumps, leest u het hier als eerste! Zodra Justin Timberlake zijn collectie beanie mutsen veilt voor het goede doel of als Maxima gespot wordt op nieuwe Havaianas slippers, u leest het hier! AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste shownieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.