Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 
-
 

Actrice Zoë Saldana moeder geworden van derde kindNu.nl - Achterklap

Zoë Saldana en haar man Marco Perego zijn 13 februari de ouders geworden van hun derde kind, meldt de actrice zaterdag. Het jongetje kreeg de naam Zen.
Maandag 20 Februari 2017 - 10:17:25 - Nu.nl - Achterklap
 

Roy Donders kreeg meer vrienden na coming-outNu.nl - Achterklap

Roy Donders kwam op zijn 18e uit de kast en kreeg sindsdien veel meer vrienden. De woonplaats van de realityster speelde mee met het telkens uitstellen van de coming-out.
Maandag 20 Februari 2017 - 10:16:20 - Nu.nl - Achterklap
 

Emile Ratelband vraagt persoonlijk faillissement Peter Jan Rens aanNu.nl - Achterklap

Emile Ratelband heeft met zijn advocaat een verzoek ingediend bij de rechtbank om Peter Jan Rens persoonlijk failliet te laten verklaren. De twee hebben ruzie over een bedrag van zesduizend euro dat Rens nog volgens Ratelband aan hem moet betalen.
Maandag 20 Februari 2017 - 08:32:40 - Nu.nl - Achterklap
 

Koning Willem-Alexander nodigt 150 jarigen uit op eigen verjaardagNu.nl - Achterklap

Koning Willem-Alexander nodigt op 27 april honderdvijftig jarigen uit die samen met hem hun eigen en zijn verjaardag willen vieren. De koning wordt die dag vijftig jaar.
Zondag 19 Februari 2017 - 18:13:11 - Nu.nl - Achterklap
 

Lindsay Lohan gaat voor rol kleine zeemeermin in live action-filmNu.nl - Achterklap

Lindsay Lohan heeft haar zinnen gezet op een belangrijke rol in de kleine zeemeermin. Ze wil graag de hoofdrol spelen in de live-action versie die bij Disney in de maak is.
Zondag 19 Februari 2017 - 13:49:08 - Nu.nl - Achterklap
 

'Tom Cruise kan Scientology in z'n eentje stoppen'AD - Show - Celebs

George Michaels partner Fadi Fawaz ontkent dat hij van de familie van de overleden zanger niet naar zijn begrafenis zou mogen komen. Op Twitter maakt hij het voor eens en altijd duidelijk: ,,ik word niet geweerd van de begrafenis. Niets van dit is waar", schrijft Fadi in kapitalen. ,,Het is niet waar, het is niet waar, niet waar, niet waar."
Zondag 19 Februari 2017 - 12:43:00 - AD - Show - Celebs
 

Turkse komedie scoort plots in Nederlandse bioscopenAD - Show - Films

De film On Body and Soul (Teströl és lélekröl) van de Hongaarse regisseur Ildikó Enyedi heeft op de 67ste editie van het internationale filmfestival van Berlijn de Gouden Beer gewonnen. Dat heeft de jury onder voorzitterschap van de Nederlandse regisseur Paul Verhoeven gisteren in Berlijn bekendgemaakt.
Zondag 19 Februari 2017 - 07:27:00 - AD - Show - Films
 

Partner George Michael ontkent wering van begrafenisAD - Show - Celebs

Nadat een New Yorks museum de stekker trok uit He Will Not Divide Us, een kunstproject van Shia LaBeouf, Luke Turner en Nastja Säde Rönkkö, heeft een theater in New Mexico het een tweede leven gegeven. He Will Not Divide Us is een videoinstallatie die volgens de kunstenaars zal blijven livestreamen tot Donald Trump geen president meer is.
Zondag 19 Februari 2017 - 03:46:00 - AD - Show - Celebs
 

Kunstinstallatie Shia LaBeouf krijgt tweede kansAD - Show - Celebs

Zoë Saldana en haar man Marco Perego hebben afgelopen maandag hun derde kind verwelkomd. Dat meldt de actrice vandaag op Instagram. Het jongetje kreeg de naam Zen.
Zaterdag 18 Februari 2017 - 21:19:48 - AD - Show - Celebs
 

Zoë Saldana moeder van derde kindAD - Show - Celebs

Actrice Angelina Jolie heeft zich voor het eerst sinds haar scheiding van Brad Pitt weer in het openbaar laten zien. Dat deed ze vandaag in Cambodja waar haar film First They Killed My Father in première ging.
Zaterdag 18 Februari 2017 - 14:54:54 - AD - Show - Celebs
 

Hongaarse liefdesfilm krijgt Gouden Beer uitgereiktAD - Show - Films

Actrice Angelina Jolie heeft zich voor het eerst sinds haar scheiding van Brad Pitt weer in het openbaar laten zien. Dat deed ze vandaag in Cambodja waar haar film First They Killed My Father in première ging.
Zaterdag 18 Februari 2017 - 14:54:54 - AD - Show - Films
 

Angelina Jolie voor het eerst sinds scheiding weer in openbaarAD - Show - Celebs

Brooklyn Beckham, de zoon van voetballer David en ex-Spice Girl Victoria Beckham, heeft tijdens een wintersportvakantie in het Canadese Whistler een flinke smak gemaakt. De jongen ging onderuit bij het snowboarden en brak daarbij zijn sleutelbeen.
Zaterdag 18 Februari 2017 - 14:28:19 - AD - Show - Celebs
 

Angelina Jolie voor het eerst sinds scheiding weer in openbaarAD - Show - Films

Ben Affleck en Warner Bros moeten mogelijk weer op zoek naar een nieuwe regisseur voor The Batman. De gesprekken met Matt Reeves, de beoogde vervanger van Affleck, zijn stukgelopen. Dat meldt Variety.
Zaterdag 18 Februari 2017 - 12:38:42 - AD - Show - Films
 

Zoon David Beckham breekt sleutelbeenAD - Show - Celebs

Jort Kelder vindt het moeilijk om zijn liefdesleven weer op te pakken. De presentator heeft er na de breuken met Georgina Verbaan en Lauren Verster ook eigenlijk geen zin meer in.
Zaterdag 18 Februari 2017 - 11:14:27 - AD - Show - Celebs
 

Kylie Minogue gelooft dat geluk in de liefde niet voor haar is weggelegdNu.nl - Achterklap

Kylie Minogue vindt het heerlijk om verliefd te zijn, maar heeft het niet het idee dat een gelukkige liefde voor haar is weggelegd. 
Vrijdag 17 Februari 2017 - 23:39:47 - Nu.nl - Achterklap
 

Jort Kelder verdrietig om stuk gelopen relatiesAD - Show - Celebs

Dave Roelvink gaat zijn taakstraf uitvoeren in een bejaardentehuis. Dat zei hij bij RTL Boulevard. Dave heeft een paar dagen geleden afspraken gemaakt over zijn werkzaamheden.
Vrijdag 17 Februari 2017 - 19:48:35 - AD - Show - Celebs
 

Taakstraf Dave Roelvink in bejaardentehuisAD - Show - Celebs

Martin Garrix krijgt het druk komende zomer. De 20-jarige dj heeft maar liefst twee clubs op Ibiza waar hij wekelijks zal gaan draaien. Martin heeft er nu al zin in. ,,Ibiza is een van mijn lievelingsplekken op de wereld", zegt hij.
Vrijdag 17 Februari 2017 - 18:28:02 - AD - Show - Celebs
 

Martin Garrix gaat drukke zomer tegemoet op IbizaAD - Show - Celebs

Oud-staatssecretaris Henk Bleker is voor de vierde keer vader geworden. Zijn vrouw Barbara Bleker is bevallen van een dochtertje, Janna. Het meisje, dat enkele weken te vroeg is geboren, ligt nog in het ziekenhuis maar maakt het goed.
Vrijdag 17 Februari 2017 - 10:11:00 - AD - Show - Celebs
 

Weer tegenslag voor Ben Afflecks The BatmanAD - Show - Films

Als in een sprookje: zo ziet de de Italiaanse Nellee Rossi (3) eruit in een adembenemende fotoshoot die haar vader Josh op touw zette. De man is een begenadigd fotograaf en liet zijn dochter stralen als een kleine Belle in haar eigen versie van de Disneyklassieker Beauty and the Beast.
Vrijdag 17 Februari 2017 - 09:48:55 - AD - Show - Films
 

Driejarige Nellee schittert in haar eigen Belle en het BeestAD - Show - Films

De 83-jarige Frans-Poolse cineast Roman Polanski wil naar de Verenigde Staten terugkeren om een punt te zetten achter de verkrachtingszaak die hem al veertig jaar achtervolgt. Zijn enige voorwaarde: hij wil niet achter de tralies gezet worden. Dat heeft Polanski's advocaat donderdag gemeld.
Vrijdag 17 Februari 2017 - 01:13:00 - AD - Show - Films
 

Babygeluk voor oud CDA-er Henk Bleker (63) en Barbara (32)AD - Show - Celebs

Hollywood-acteur Harrison Ford is weer als piloot in de cockpit van een vliegtuig gestapt, ondanks onderzoek van de federale luchtvaartdienst FAA naar zijn rol bij een luchtvaartincident op maandag.
Donderdag 16 Februari 2017 - 23:15:00 - AD - Show - Celebs
 

Harrison Ford kruipt weer in de cockpitAD - Show - Celebs

Is het dat spelprogramma op RTL of SBS? Of toch die verslavende serie van de NPO? Wekelijks vertelt een bekende Nederlander over zijn/haar ultieme televisieweekend. Deze week: Frans Bauer.
Donderdag 16 Februari 2017 - 12:55:03 - AD - Show - Celebs
 

Het ultieme televisieweekend van Frans BauerAD - Show - Celebs

De Amerikaanse First Lady Melania Trump (46) zou zich 'ellendig' voelen sinds haar man Donald Trump het Witte Huis betrad. Dat stellen bekenden van het presidentiële stel tegenover diverse Amerikaanse media. 
Donderdag 16 Februari 2017 - 12:09:42 - AD - Show - Celebs
 

'Melania Trump voelt zich ellendig als First Lady'AD - Show - Celebs

Bij allebei prijkt hij op de rechteronderarm. Het Tibetaanse woord voor papa. Wendy van Dijk en haar broer Mike genieten nog elke dag van hun identieke tatoeage.  Ook het zetten was bijzonder. ,,Elke naald, elke beweging, het was héérlijk. Echt zó fijn", vertelt Wendy in haar eigen maandblad. 
Donderdag 16 Februari 2017 - 11:18:54 - AD - Show - Celebs
 

Regisseur Polanski (83) probeert verkrachtingszaak te beëindigenAD - Show - Films

Het AD brengt iedere week op donderdag recensies van films die in première gaan. Deze keer: het drama T2 Trainspotting, de thriller A Cure for Welness, het drama Fences en het drama Jackie.
Donderdag 16 Februari 2017 - 11:00:00 - AD - Show - Films
 

De filmrecensies van deze weekAD - Show - Films

Na twintig jaar aarzelen, puzzelen en onderhandelen heeft regisseur Danny Boyle eindelijk een vervolg gemaakt op zijn culthit Trainspotting. ,,Ik hou niet van cynisme, wel van ironie, satire en harde grappen.'' Lees de filmrecensie van T2 Trainspotting onder dit artikel.
Donderdag 16 Februari 2017 - 10:00:00 - AD - Show - Films
 

Wendy van Dijk vertelt over haar identieke tattoo met broer MikeAD - Show - Celebs

Misdaadjournalist Alberto Stegeman (45), zondag te zien in Undercover in Nederland, is zelden in paniek tijdens zijn werk. Maar thuis, sinds hij vader is? ,,Ik schrik wel eens: oh jee, heb ik het traphekje wel dichtgedaan?"
Donderdag 16 Februari 2017 - 08:03:00 - AD - Show - Celebs
 

'Er zijn heel wat criminelen in bad ontmaskerd'AD - Show - Celebs

Rodney Cannon uit Las Vegas beweert dat Justin Bieber hem op 8 juni 2016 heeft aangevallen in Cleveland, na een basketbalwedstrijd. Cannon heeft aangifte gedaan tegen de zanger, die hem zou hebben geslagen, zo meldt Billboard.
Donderdag 16 Februari 2017 - 06:39:37 - AD - Show - Celebs
 

'Mannen zijn slecht in vriendschap'AD - Show - Films

De uit Aleppo gevluchte Syrische Hala Kamil mag toch naar de Oscaruitreiking in Los Angeles, eind februari. Kamil en haar vier kinderen zijn de hoofdpersonen in de korte documentaire Watani: My Homeland, die is genomineerd voor een Oscar.
Donderdag 16 Februari 2017 - 02:53:00 - AD - Show - Films
 

Syrische vluchtelinge mag alsnog naar uitreiking OscarsAD - Show - Films

Goed filmnieuws voor de fans van de romcom Love Actually: er komt een vervolg. De cast van de kaskraker uit 2003 werkt momenteel aan een korte film. De opnames beginnen morgen.
Woensdag 15 Februari 2017 - 20:18:00 - AD - Show - Films
 

Man doet aangifte tegen Justin Bieber om agressieAD - Show - Celebs

Het is de Amerikaanse swimsuitbabe Kate Upton (24) voor de derde keer gelukt de cover van het jaarlijkse zwemkledingnummer van Sports Illustrated te sieren. Op maar liefst drie covers neemt Kate sexy poses aan, met weinig verhullende outfits. Dat La Upton nauwelijks badkleding draagt, zorgt voor hilariteit op sociale media.
Woensdag 15 Februari 2017 - 19:58:00 - AD - Show - Celebs
 

Kate Upton laat bikini thuis voor Sports IllustratedAD - Show - Celebs

Het huis waar voetballegende Johan Cruijff sinds 1991 met zijn familie heeft gewoond in Barcelona, staat te koop. Wie de villa van Danny Cruijff (de vrouw van Johan) wil kopen, moet in de buidel tasten: de vraagprijs is 5,3 miljoen euro.
Woensdag 15 Februari 2017 - 15:37:00 - AD - Show - Celebs
 

Spaanse villa Johan Cruijff te koop voor 5,3 miljoenAD - Show - Celebs

Peter Jan Rens en zijn kersverse vrouw Virginia van Eck (23) verwachten samen een tweede kindje. Dat heeft 'Meneer Kaktus' bekendgemaakt op Facebook door middel van een rijmpje.
Woensdag 15 Februari 2017 - 13:39:00 - AD - Show - Celebs
 

Tweede kindje voor Peter Jan Rens (66) en Virginia (23)AD - Show - Celebs

Nicky van Dam, de 34 jaar jongere ex van Patricia Paay, heeft zich gemengd in de afpersingszaak rond de diva. Op zijn Facebook-pagina deelt hij een foto van de buurman en zakenpartner van Paay. ,,Dit is de 'verdachte' buurman die Patricia Paays leven overhoop gooit", schrijft hij erbij.
Woensdag 15 Februari 2017 - 10:48:00 - AD - Show - Celebs
 

Ex Patricia Paay mengt zich in afpersingszaakAD - Show - Celebs

Korte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.
Dinsdag 14 Februari 2017 - 20:28:00 - AD - Show - Celebs
 

Patty krijgt gigantische bos rozen en Douwe baddert in stijlAD - Show - Celebs

Vincent Croiset, bekend als chirurg Jacobs in de ziekenhuisserie CMC, en zijn vriendin Tina de Bruin zijn ouders geworden van een zoon. De actrice zette het ventje, dat de naam Teddy heeft gekregen, afgelopen donderdag op de wereld. ,,Moeder en zoon maken het goed", bevestigt Tina's management.
Dinsdag 14 Februari 2017 - 13:59:04 - AD - Show - Celebs
 

Zoon voor Vincent Croiset en Tina de BruinAD - Show - Celebs

Art Rooijakkers (40) heeft tijdens de opnames van Wie Is De Mol? een flinke hoofdwond opgelopen door een 'stom ongelukje'. De presentator deelde vanmiddag een foto op Instagram van de grote snee. ,,Art liep tegen de laadklep van een ploegauto aan, maar hij is er goed vanaf gekomen", vertelt een woordvoerster van de AVROTROS.
Dinsdag 14 Februari 2017 - 12:45:15 - AD - Show - Celebs
 

Art Rooijakkers gewond door 'stom ongelukje' tijdens WIDMAD - Show - Celebs

Een grapje van Katy Perry (32) over de mentale gezondheid van Britney Spears is bij veel fans in het verkeerde keelgat geschoten. In een interview tijdens de Grammy's met Entertainment Tonight vertelt Perry dat ze een pauze nodig had om aan haar 'mental health issues' te werken. Als de journalist haar vraagt hoe het nu met haar gaat, reageert de zangeres: ,,Ach, ik heb mijn hoofd nog niet kaal geschoren."
Dinsdag 14 Februari 2017 - 11:38:00 - AD - Show - Celebs
 

Katy Perry onder vuur na 'grapje' over kaalgeschoren Britney SpearsAD - Show - Celebs

Hans Kazàn is 34 jaar geleden bijna verdronken op Tenerife. ,,Langzaam begon het besef door te dringen dat ik ging verdrinken. Vreemd genoeg begon ik daarin na zo'n drie kwartier een soort berusting te voelen", schrijft de 63-jarige illusionist vandaag openhartig in zijn blog.
Dinsdag 14 Februari 2017 - 09:54:48 - AD - Show - Celebs
 

Hans Kazán: Ik besefte dat ik ging verdrinkenAD - Show - Celebs

Rapper Dio (28) heeft een nummer opgenomen met de 22-jarige realityster en dj Dave Roelvink. In een interview vertelt Dio dat het idee om samen de studio in te duiken is ontstaan tijdens de opnames van Expeditie Robinson.
Dinsdag 14 Februari 2017 - 08:46:05 - AD - Show - Celebs
 

Dave Roelvink en Dio nemen single opAD - Show - Celebs

Ed Sheeran is zondagavond geweigerd op zijn afterparty bij zijn eigen platenlabel Warner. De 25-jarige zanger wilde na afloop van zijn optreden bij de Grammy's nog een feestje vieren, maar dat voornemen liep anders dan gepland. Dat meldt de New York Post.
Dinsdag 14 Februari 2017 - 08:30:05 - AD - Show - Celebs
 

Ed Sheeran niet welkom op eigen feestjeAD - Show - Celebs

De baas van de organisatie achter de Grammy's staat vierkant achter Adeles besluit haar eerbetoon aan George Michael te staken en opnieuw te beginnen. Volgens de directeur van The Recording Academy nam de Britse zangeres de juiste beslissing.
Dinsdag 14 Februari 2017 - 03:45:00 - AD - Show - Celebs
 

Kaskraker Love Actually krijgt een vervolgAD - Show - Films

Bridget Jones's Baby trok vorig jaar de meeste bezoekers naar de bioscoop. Voor fans die geen genoeg kunnen krijgen van de stuntelige Britse blondine zijn er nu de blu-ray en dvd.
Maandag 13 Februari 2017 - 15:53:00 - AD - Show - Films
 

Achter de schermen bij Bridget Jones's BabyAD - Show - Films

La La Land is bij de jaarlijkse uitreiking van de filmprijzen van de Britse Film- en Televisieacademie (BAFTA) uitgeroepen tot beste film. In totaal werd La La Land vijf keer bekroond door de Britse filmindustrie.
Maandag 13 Februari 2017 - 00:21:17 - AD - Show - Films
 

Grammybaas staat achter beslissing nerveuze AdeleAD - Show - Celebs

Boerin Bertie Steur (42) is weer verliefd! En haar nieuwe vriendin is geen onbekende, zo staat vandaag op de Boer zoekt Vrouw-site van KRO-NCRV. Sinds kort heeft Bertie namelijk een liefdesrelatie met Rosita die drie jaar geleden een brief schreef naar Bertie toen ze meedeed aan BZV.
Zondag 12 Februari 2017 - 18:29:00 - AD - Show - Celebs
 

Nieuwe vriendin BZV-boerin Bertie schreef liefdesbriefAD - Show - Celebs

Presentatrice en lingeriemodel Sylvie Meis (38) woont en werkt al jaren in Duitsland, maar blijft desondanks worstelen met de taal. Ze moet vanavond weer aan de bak om de dansshow Let's Dance te presenteren en voor de draaiende camera's en een miljoenenpubliek moet haar uitspraak en zinsopbouw natuurlijk perfect zijn. Hoe La Meis dat doet? Met de Duitse versie van het leerboek 'Duits voor dummies'.
Zondag 12 Februari 2017 - 15:17:00 - AD - Show - Celebs
 

La La Land weer bedolven onder filmprijzenAD - Show - Films

Herman Koch is zwaar teleurgesteld over de derde verfilming van zijn bestseller Het Diner. De 63-jarige schrijver woonde op het Internationale Filmfestival van Berlijn de wereldpremière bij van The Dinner, een Amerikaanse versie met Richard Gere in de hoofdrol.
Zondag 12 Februari 2017 - 14:11:00 - AD - Show - Films
 

Koch zwaar teleurgesteld in verfilming van Het DinerAD - Show - Films

Tijdens de persconferentie op het Filmfestival van Berlijn voor de film The Dinner, gebaseerd op de bestseller Het Diner van Herman Koch, heeft hoofdrolspeler Richard Gere vanmiddag fel uitgehaald naar president Donald Trump. Op de vraag of hij een etentje zou organiseren met Trump als een van de gasten antwoordde de Amerikaanse ster: ,,Ik zou dat diner niet eens willen bijwonen.''
Vrijdag 10 Februari 2017 - 16:38:00 - AD - Show - Films
 

Richard Gere: Trump niet welkom bij mijn dinerAD - Show - Films

Het AD brengt iedere week op donderdag recensies van films die in première gaan. Deze keer: het drama Silence, de tragikomedie Paterson, het drama Fifty Shades Darker en de animatiefilm The LEGO Batman Movie.
Donderdag 9 Februari 2017 - 11:00:00 - AD - Show - Films
 

De filmrecensies van deze weekAD - Show - Films

Meer dan 25 jaar deed Martin Scorsese over de verfilming van de religieuze roman Silence. De regisseur - gespecialiseerd in gangsterdrama's - ziet zijn film over het lot van twee jezuïeten in 17de-eeuws Japan als misschien wel zijn belangrijkste werk. Lees onder dit artikel de filmrecensie van Silence.
Donderdag 9 Februari 2017 - 10:23:00 - AD - Show - Films
 

Scorsese stelt het geloof op de proefAD - Show - Films

De film Brimstone, gemaakt door de Nederlandse regisseur Martin Koolhoven is inmiddels al aan 24 landen verkocht. Dat maakte producent N279 vandaag bekend. De western trok in Nederland meer dan 150.000 bezoekers en wordt nu onder meer uitgebracht in de VS, China en Indonesië.
Donderdag 9 Februari 2017 - 09:49:33 - AD - Show - Films
 

Brimstone verkocht aan tientallen landenAD - Show - Films

De makers van Scary Movie, Epic Movie en Vampires Suck maken een parodie op de Star Wars-films van Disney. Het duo Jason Friedberg en Aaron Seltzer schrijft en regisseert de film met de titel 'Star Worlds Episode XXXIVE=MC2: The Force Awakens The Last Jedi Who Went Rogue'. Dit meldt Variety.
Woensdag 8 Februari 2017 - 22:04:00 - AD - Show - Films
 

Makers Scary Movie komen met parodie op Star WarsAD - Show - Films

Barry Atsma wordt één van de regisseurs van de speelfilm Rotterdam, I Love You, die later dit jaar wordt opgenomen. Voor de acteur, bekend van Michiel de Ruyter, Knielen op een bed violen en de hitserie Klem, betekent dit zijn regiedebuut.
Woensdag 8 Februari 2017 - 20:47:00 - AD - Show - Films
 

Atsma maakt regiedebuut met film Rotterdam, I Love YouAD - Show - Films

Actrice Lisa Smit (23) en de zeven jaar oudere acteur Tomer Pawlicki gaan de hoofdrollen spelen in de nieuwe romantische komedie All The Single Ladies! Dat heeft regisseur Yfke van Berckelaer vanochtend bekendgemaakt.
Dinsdag 7 Februari 2017 - 08:54:03 - AD - Show - Films
 

Lisa Smit scoort rol in romantische komedieAD - Show - Films

De trailer van deel vijf uit de filmserie Pirates of the Caribbean belooft veel goeds. De film bevat weer spanning en humor, maar ook oude bekenden keren terug. En is dat nou de zoon van Elizabeth Swann en Will Turner die we in de trailer voorbij zien komen?
Maandag 6 Februari 2017 - 12:29:00 - AD - Show - Films
 

Mysterieuze trailer Pirates 5 belooft weer veel spanningAD - Show - Films

Wie aan film denkt, denkt niet direct aan kostuumontwerp. Maar ook dat vak kent zijn sterren. Een van hen is de Franse kostuum­ontwerpster Madeline Fontaine. Voor de film Jackie ontwierp zij de mantelpakjes en avondjurken die Natalie Portman als Jaqueline Kennedy draagt.
Maandag 6 Februari 2017 - 11:00:00 - AD - Show - Films
 

Kostuumontwerpster is de ster van JackieAD - Show - Films

De Zweedse acteur Björn Granath is overleden. Hij is in ons land vooral bekend van zijn rol als rechercheur Gustaf Morell in de Millennium-trilogie. Vooral in het tweede deel, Mannen die Vrouwen Haten, was Granath te zien.
Zondag 5 Februari 2017 - 18:04:08 - AD - Show - Films
 

Zweedse acteur Björn Granath overledenAD - Show - Films

Om de vele seksscènes in de verfilming van Fifty Shades Darker door te komen, dronk hoofdrolspeelster Dakota Johnson steeds een glaasje whiskey voor ze weer uit de kleren moest. Dat vertelt de Amerikaanse actrice in gesprek met E! News.
Zaterdag 4 Februari 2017 - 04:56:00 - AD - Show - Films
 

Dakota Johnson dronk whiskey voor iedere seksscèneAD - Show - Films

Gisteravond ging in Los Angeles de tweede verfilming van de erotische Fifty Shades-trilogie in wereldpremière. Zorgt de film Fifty Shades Darker, die volgende week in Nederland is te zien, voor meer opwinding dan zijn tamme voorganger Fifty Shades of Grey (2015)?
Vrijdag 3 Februari 2017 - 13:27:00 - AD - Show - Films
 

'Fifty Shades Darker is geen boek over seks, maar over liefde'AD - Show - Films

Blijft de samenwerking tussen China en Hollywood beperkt tot een miljoenenverslindende coproductie als The Great Wall? Veel insiders vrezen dat het hier niet bij zal blijven.
Donderdag 2 Februari 2017 - 11:03:00 - AD - Show - Films
 

Neemt China Hollywood over?AD - Show - Films

Het AD brengt iedere week op donderdag recensies van films die in première gaan. Deze keer: de documentaire To Stay Alive, het drama A Monster Calls, de actiefilm The Great Wall en het drama The Handmaiden.
Donderdag 2 Februari 2017 - 11:00:00 - AD - Show - Films
 

De filmrecensies van deze weekAD - Show - Films

Sigourney Weaver wordt niet vaak gevraagd als moeder- of grootmoederfiguur, terwijl ze dat juist belangrijke rollen vindt. Ze speelt in A Monster Calls de kil ogende grootmoeder van een jongen die op het punt staat zijn doodzieke moeder te verliezen. 'Zo'n film is een kleine schat.' De filmrecensie van A Monster Calls lees je onder dit artikel.
Donderdag 2 Februari 2017 - 10:00:00 - AD - Show - Films
 

Kille oma wordt een echt mensAD - Show - Films

De acteurs en actrices die vorig jaar een Oscar in de wacht sleepten, mogen ook dit jaar weer het podium op bij de uitreiking van de filmprijzen. Leonardo DiCaprio, Brie Larson (beste acteur en actrice) en Mark Rylance en Alicia Vikander (beste bijrollen) behoren tot de eerste namen die een Oscar komen uitreiken. Dat heeft The Academy bekendgemaakt.
Woensdag 1 Februari 2017 - 17:03:00 - AD - Show - Films
 

Eerste Oscar-uitreikers bekendAD - Show - Films

Het was voor topacteur Matt Damon (46) altijd een droom in een film van de Chinese regisseur Zhang Yimou te spelen. Damon vertelt in deze video meer over de opnames van The Great Wall en hoe er 100 vertalers op de set op de been waren.
Woensdag 1 Februari 2017 - 10:03:00 - AD - Show - Films
 

Sylvie Meis blijft worstelen met de Duitse taalAD - Show - Celebs

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Show - Celebs
 

Matt Damon is indrukwekkende boogschutter in The Great WallAD - Show - Films

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Show - Films
 

Shia LaBeouf zet protest voort in AlbuquerqueNu.nl - Achterklap

Shia LaBeouf gaat door met zijn protest tegen de Amerikaanse president Donald Trump. Zijn straatkunstwerk dat tot begin deze maand bij het Museum of the Moving Image in New York stond komt nu voor het El Rey Theater in de staat New Mexico.
Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - Nu.nl - Achterklap
 

 
Het laatste shownieuws:

Het shownieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets in Hilversum of Hollywood. Als Lady Gaga struikelt op haar zwarte pumps, leest u het hier als eerste! Zodra Justin Timberlake zijn collectie beanie mutsen veilt voor het goede doel of als Maxima gespot wordt op nieuwe Havaianas slippers, u leest het hier! AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste shownieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.