Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 
 

Jongen (14) overleden na aanvaring met waterscooter in de MaasNu.nl - Binnenland

Een 14-jarige jongen uit Helmond is zaterdag om het leven gekomen in de Maas bij Well nadat hij volgens getuigen was overvaren door een waterscooter.
Zondag 28 Mei 2017 - 00:20:22 - Nu.nl - Binnenland
 

Brand in Westelijk Havengebied AmsterdamNOS Nieuws - Binnenland

In het Westelijk Havengebied in Amsterdam is een deel van het afvalverwerkingsbedrijf Icova aan de Kajuitweg in de as gelegd. De brand ontstond rond 19.30 uur in een opslagruimte.

Er werden explosies gehoord en in de wijde omtrek waren dikke rookwolken te zien, ook op het Markermeer. De brandweer verstuurde vanwege de hevige rookontwikkeling rond 21.30 uur een NL Alert. Omwonenden kregen het advies om ramen en deuren dicht te houden en de ventilatie uit te zetten.

Vanuit Tuindorp kwamen meldingen over neerdwarrelende brandresten. De wegen in de omgeving van het Icova-complex werden afgesloten en de pont tussen het Hempontplein en Zaandam werd uit de vaart gehaald.

"Het pand moet als verloren worden beschouwd", zegt een woordvoerder van de brandweer over de ruimte waarin huishoudelijk afval lag opgeslagen. Voor zover bekend zijn er geen schadelijke stoffen vrijgekomen, maar de brandweer blijft in het gebied metingen doen.

Over de oorzaak van de brand is nog niets te zeggen.

Zaterdag 27 Mei 2017 - 20:06:23 - NOS Nieuws - Binnenland
 

14-jarige jongen overlijdt na botsing met jetski NOS Nieuws - Binnenland

Een 14-jarige jongen is overleden doordat hij in de Maas is overvaren door een jetski. Het incident gebeurde aan het eind van de middag bij Well. De jongen sprong volgens ooggetuigen uit een boot, waarna hij werd geraakt door de jetski.

De hulpdiensten hebben een tijdje naar hem gezocht. Toen ze hem vonden, hebben ze vergeefs geprobeerd hem te reanimeren.

Het is niet bekend of de bestuurder van de jetski als verdachte wordt aangemerkt.

Zaterdag 27 Mei 2017 - 19:50:11 - NOS Nieuws - Binnenland
 

Deel nieuwe parkeergarage Eindhoven Airport ingestortNOS Nieuws - Binnenland

Een deel van een nieuwe parkeergarage bij Eindhoven Airport is ingestort. De garage was nog in aanbouw.

Volgens een woordvoerder van de marechaussee is er niemand gewond geraakt.

Door de instorting viel de stroom op de luchthaven uit. Doordat de noodstroom werd ingeschakeld, had dat nauwelijks gevolgen voor de aankomende en vertrekkende vluchten. Na twee uur werd de stroomvoorziening weer hersteld.

De bouw van de parkeergarage is in handen van bouwbedrijf BAM. Een woordvoerder kan niets zeggen over de oorzaak van de instorting. Het gebouw zou halverwege dit jaar worden opgeleverd.

Zaterdag 27 Mei 2017 - 19:07:14 - NOS Nieuws - Binnenland
 

Zeer grote brand in Westelijk Havengebied AmsterdamNu.nl - Binnenland

In het Westelijk Havengebied van Amsterdam is zaterdag rond 19.30 uur een zeer grote brand uitgebroken. In de hele stad zijn zwarte rookwolken te zien. De brandweer heeft twee NL Alerts verzonden vanwege de brand.
Zaterdag 27 Mei 2017 - 18:57:42 - Nu.nl - Binnenland
 

Zaterdag is eerste landelijke tropische dag van 2017Nu.nl - Binnenland

De eerste landelijke tropische dag van het jaar is een feit. Om 15.30 uur steeg het kwik in De Bilt boven de 30 graden, aldus Weerplaza en Weeronline. Later op de dag werd het er zelfs nog warmer, de temperatuur bereikte rond 17.50 uur een temperatuur 31,9 graden Het was daarmee de warmste 27 mei ooit.
Zaterdag 27 Mei 2017 - 18:44:33 - Nu.nl - Binnenland
 

Zwaarste aardbeving sinds 2015 in Groningse SlochterenNu.nl - Binnenland

Inwoners van de provincie Groningen hebben zaterdagmiddag rond 15.30 uur een aardbeving gevoeld. Het epicentrum lag volgens het KNMI in Slochteren, de beving had daar een magnitude van 2,6, op een diepte van drie kilometer.
Zaterdag 27 Mei 2017 - 18:31:37 - Nu.nl - Binnenland
 

Week in beeld: Manchester geraakt, formatie vast en Trump on tourNOS Nieuws - Binnenland

Het is de week van Manchester. Schrik, verbijstering en verdriet na de aanslag van maandagavond bij een concert van tieneridool Ariana Grande. De 22 mensen die om het leven kwamen in de Manchester Arena waren veelal jonge concertgangers en ouders die hun kinderen kwamen ophalen.

"Je kunt ons niet verslaan. Liefde is sterker dan haat", was de boodschap de volgende dag op een wake voor de slachtoffers. De chef van de Britse anti-terreurpolitie liet gisteren weten ervan overtuigd te zijn een groot deel van het netwerk rond de dader te hebben opgepakt.

Verder konden we deze week niet om Donald Trump heen. Hij maakte zijn eerste buitenlandse reis als president van de VS naar Saudi-Arabië, Israël en het Vaticaan. Daarna maakte hij nog zijn opwachting in Brussel voor de NAVO-top en op Sicilië voor een bijeenkomst van de G7.

En dan is er nog de formatie. Na het stranden van de formatiepoging tussen VVD, CDA, GroenLinks en D66, leek er weinig beweging in te zitten. Veel ogen waren gericht op D66-leider Pechtold die om tafel ging met de ChristenUnie. Dat liep uiteindelijk op niks uit. Toch blijft informateur Schippers positief.

Bekijk hier ook Dit was de Week, waarin we de afgelopen week nog even kort samenvatten.

Zaterdag 27 Mei 2017 - 16:13:47 - NOS Nieuws - Binnenland
 

Loco-burgemeester Emmen na bedreiging ondergedoken in EngelandDe Volkskrant - Binnenland

Het aantal incidenten met wielrenners op straat is sinds 2010 ruim verdubbeld. Met welk letsel komen mensen het vaakst op de spoedeisende hulp terecht?
Zaterdag 27 Mei 2017 - 14:25:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Waarmee komen mensen het vaakst op de spoedeisende hulp terecht?De Volkskrant - Binnenland

Wie kan met wie? Stel hier je eigen coalitie samen en bekijk welke partijen eigenlijk inhoudelijk door één deur kunnen - of juist niet.
Zaterdag 27 Mei 2017 - 13:00:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Shawn Mendes gespot in AmsterdamNOS Nieuws - Binnenland

Hij liep gewoon rond in het wild in Amsterdam. Zanger Shawn Mendes bezocht gisteravond in een opvallend rood overhemd een festival in de stad.

Parijs-Amsterdam-Brussel

Op Instagram zette hij een foto van de avond met zijn vrienden. De zanger trad woensdag op in Parijs en geeft vandaag een show in Brussel.

Zaterdag 27 Mei 2017 - 12:41:58 - NOS Nieuws - Binnenland
 

Drukte op stranden door tropisch weerNOS Nieuws - Binnenland

Tropische warme dagen zijn het en bijna iedereen is vrij. Dat betekent drukte bij plassen en meren en op het strand. Het lijkt wel alsof iedereen een beetje water opzoekt voor wat verkoeling.

Wij vroegen kinderen hoe zij het liefst doen op het strand.

Zaterdag 27 Mei 2017 - 12:36:12 - NOS Nieuws - Binnenland
 

Inspectie onderzoekt seksueel misbruik zorginstelling RodenNOS Nieuws - Binnenland

De Inspectie voor de Gezondheidszorg onderzoekt samen met de politie of een aantal zwaar gehandicapte bewoners van het Thomashuis in Roden seksueel is misbruikt. Volgens het Dagblad van het Noorden is een 22-jarige Groninger aangehouden op verdenking van het misbruik. Een woordvoerster van de Inspectie bevestigt slechts dat het onderzoek loopt.

Er zijn 118 Thomashuizen in Nederland, kleinschalige zorginstellingen waar mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking kunnen wonen. In de vestiging in het Drentse Roden is plek voor negen mensen.

De verdachte werkte sinds 2012 in Roden. Hij kwam binnen als stagiair en is daarna aangenomen als medewerker. Volgens de krant heeft hij het misbruik erkend en is hij ontslagen.

Tiel

Gisteren meldde EenVandaag dat in de vestiging van het Thomashuis in Tiel sprake zou zijn van slechte zorg en oneigenlijk gebruik van pgb-gelden. Ook daar is de Inspectie voor de Gezondheidszorg een onderzoek begonnen.

Zaterdag 27 Mei 2017 - 11:27:15 - NOS Nieuws - Binnenland
 

Dolfijntje geboren in DolfinariumNOS Nieuws - Binnenland

In het Dolfinarium in Harderwijk is gisteravond een dolfijn geboren. Moeder Roxy en haar jong maken het goed, zegt het zeezoogdierenpark.

Het is nog niet bekend of het een mannetje of vrouwtje is; de baby blijft in de eerste tijd altijd dicht bij de moeder en daardoor valt het geslacht nog niet te zien.

Hoofdverzorger Jurriën Wouters is blij met de geboorte. "Hoewel er op het Dolfinarium al vaak een dolfijn is bevallen, blijft het een spannende en indrukwekkende gebeurtenis. Een pasgeboren kalf is heel erg kwetsbaar."

Bekijken

Bezoekers kunnen de babydolfijn al bekijken in het park. Wel wordt het publiek wat meer op afstand gehouden, om het kalfje rust te gunnen.

De dolfijn heeft nog geen naam. Het park heeft een wedstrijd uitgeschreven en binnenkort wordt de winnende naam bekendgemaakt.

Zaterdag 27 Mei 2017 - 11:00:02 - NOS Nieuws - Binnenland
 

Boete voor wildkampeerders ZeelandAD - Binnenland

De Nederlandse politie werkt nauw samen met de Russische geheime dienst FSB. Dat schrijft de Volkskrant op basis van vertrouwelijke gesprekken met negen betrokkenen. Volgens de krant leiden de ontmoetingen tot zorgen bij de AIVD en het ministerie van Buitenlandse Zaken.
Zaterdag 27 Mei 2017 - 10:08:43 - AD - Binnenland
 

Het vervelendste klusje van de zomer: de bbq schoonmakenAD - Binnenland

Artsen en patiëntenverenigingen hebben moeite om moslims met suikerziekte af te laten zien van de ramadan of in elk geval hun medicatie te laten aanpassen. Ondanks dat ze al jarenlang waarschuwen voor de gevolgen van het vasten, leidt de ramadan nog steeds tot extra ziekenhuisopnamen. De islamitische vastenperiode begint dit weekend.
Zaterdag 27 Mei 2017 - 07:24:44 - AD - Binnenland
 

Files door strandgangers die weer naar huis gaanNu.nl - Binnenland

Doordat strandgangers massaal de stranden verlaten, staan zaterdagmiddag op verschillende plaatsen files. Zo is er vertraging op de N57 naar zowel Ouddorp als Middelburg en op de N256 naar Goes.
Zaterdag 27 Mei 2017 - 03:51:21 - Nu.nl - Binnenland
 

Formatie stagneert: partijen zien minderheidskabinet als laatste redmiddelDe Volkskrant - Binnenland

De Syrische journalist Linda Bilal (37) wil graag integreren in Nederland. Toch voelt ze zich soms ontmoedigd. Gebrekkige informatie over haar land is een van de hobbels op de weg. Ik moet jullie iets bekennen: ik kan nog steeds niet goed fietsen. Zelfs kleine kinderen kunnen dat in dit land, maar ik vind het doodeng. Een fiets met zijwieltjes zou voor mij waarschijnlijk geschikter zijn. Maar waar
Zaterdag 27 Mei 2017 - 02:00:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Hoe de vermoorde jonge Democraat Seth Rich de speelbal van complotdenkers werdDe Volkskrant - Binnenland

Vandaag wordt het 30 tot 32 graden in het midden en zuiden van het land. In het noorden en noordwesten wordt het 28 of 29 graden. De zon schijnt volop. De wind is zwak tot matig, kracht 2 tot 4, uit het zuidoosten tot zuiden. Hij kan soms wel wat vlagerig zijn. In de avond wordt de lucht in het zuidwesten onstabiel en kan een enkele regen- of onweersbui vanuit België over Zeeland richting Zuid- en
Zaterdag 27 Mei 2017 - 02:00:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Stankoverlast door brand bij afvalverwerkingsbedrijf VarsseveldNu.nl - Binnenland

Bij een afvalverwerkingsbedrijf in de Gelderse plaats Varsseveld heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een grote brand gewoed. Het vuur, dat zaterdagochtend inmiddels onder controle is, veroorzaakt veel rook en stank.
Vrijdag 26 Mei 2017 - 23:06:38 - Nu.nl - Binnenland
 

Zo word je financieel vrij(er)De Volkskrant - Binnenland

Voor het nieuwe studiejaar wordt bij populaire studies niet meer geloot, maar inhoudelijk geselecteerd. Alleen gebeurt dat niet bij alle onderwijsinstellingen correct, vinden studentenorganisaties. De selectieprocedure voor numerus fixusstudies als geneeskunde of tandheelkunde is op de schop gegaan. Vanaf studiejaar 2017-2018 wordt er niet meer geloot, maar selecteren hogescholen en universiteiten
Vrijdag 26 Mei 2017 - 22:23:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Locoburgemeester Emmen: ik moest onderduiken na sluiting clubhuis No SurrenderAD - Binnenland

Het schandaal rond Jan Karbaat neemt grote vormen aan. De spermadokter heeft ook in de jaren 70 als directeur van het Zuiderziekenhuis in Rotterdam bij vrouwen kinderen verwekt met zijn eigen zaad. Dat blijkt uit onderzoek van deze krant.
Vrijdag 26 Mei 2017 - 21:15:05 - AD - Binnenland
 

Locoburgemeester Emmen dook onder na sluiten clubhuis No SurrenderNu.nl - Binnenland

Locoburgemeester van Emmen Bouke Arends heeft enkele maanden geleden moeten onderduiken in het buitenland nadat hij besloten had het clubhuis van motorclub No Surrender te sluiten.
Vrijdag 26 Mei 2017 - 20:48:29 - Nu.nl - Binnenland
 

Schandaal met sjoemelzaad breidt zich uitAD - Binnenland

Twee Italiaanse maffiabroers die jarenlang opereerden vanaf de bloemenveiling van Aalsmeer zijn voor 30 miljoen euro geplukt. Justitie in Italië heeft onder meer beslag gelegd op huizen, hotels en 26 bankrekeningen.
Vrijdag 26 Mei 2017 - 19:44:28 - AD - Binnenland
 

Aalsmeerse maffiabroers voor 30 miljoen euro gepluktAD - Binnenland

Een Nederlandse militair die in 2015 per ongeluk een Peshmerga-strijder in Irak neerschoot, moet zich in Nederland voor de rechter verantwoorden. 
Vrijdag 26 Mei 2017 - 18:49:26 - AD - Binnenland
 

Het nieuws van vandaag en de krant van morgenDe Volkskrant - Binnenland

Uw politieke nieuwsbrief Goedemiddag. De formatie valt in herhaling. Iedereen heeft voorkeuren en blokkades en anderen moeten maar bewegen. Wordt het tijd terug te keren naar de formatie oude stijl? Hier zijn uw Dagkoersen. Wilt u deze nieuwsbrief per mail ontvangen? Meld u aan via volkskrant.nl/dagkoersen. DE FORMATIE - DAG 72De ander moet bewegenHet was de dag van de originele ideeën. Laat elke
Vrijdag 26 Mei 2017 - 17:30:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Tropische eerste dag van de ramadanNOS Nieuws - Binnenland

Moslims beginnen vandaag aan de ramadan. Dat betekent dat ze een maand lang overdag niets eten en drinken. Dat is extra moeilijk nu het zo warm is buiten.

Allah

Tijdens de ramadan denken moslims extra veel aan hun god Allah en gaan ze vaker naar de moskee. Bij zonsondergang mag er weer worden gegeten en gedronken.

Kinderen

Jonge kinderen hoeven niet mee te doen met de ramadan. Maar sommige oudere kinderen vasten wel al een paar dagen mee.

Vrijdag 26 Mei 2017 - 17:05:15 - NOS Nieuws - Binnenland
 

Miljoenen extra voor opvang in de regio, nu minder vluchtelingen naar Nederland komenDe Volkskrant - Binnenland

De Nederlandse schilder, tekenaar en graficus Herman Gordijn is op 85-jarige leeftijd overleden. Zijn dood komt slechts enkele weken voordat museum MORE in Gorssel een uitgebreid retrospectief van diens eigenzinnige oeuvre zou openen. De tentoonstelling van het werk van Gordijn gaat volgens het museum gewoon door. Gordijn werd opgeleid aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten en de Vrije
Vrijdag 26 Mei 2017 - 16:34:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Kunstenaar Herman Gordijn (85) overledenDe Volkskrant - Binnenland

De zweetmeter schiet in het rood, de komende dagen. En dan is het ook nog (lang) weekend. Pook de barbecue maar op. En maak de buren gek met deze heersende Volkskrant-bbq-playlist. Een beetje nieuw, een beetje oud. Van hiphop tot indie en zomerse punk, een enkele hippiehit en een verdrietig slotakkoord bij de laatste stralen zon. Maar we beginnen natuurlijk met The Notorious B.I.G. en zijn langzaa
Vrijdag 26 Mei 2017 - 16:17:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Nederlandse militair vervolgd na schietincident met PeshmergaAD - Binnenland

Het budget voor de opvang van vluchtelingen in de regio en noodhulp gaat met in totaal 80 miljoen euro omhoog. Dat heeft minister Lilianne Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) vandaag bekendgemaakt.
Vrijdag 26 Mei 2017 - 14:45:38 - AD - Binnenland
 

Miljoenen voor opvang vluchtelingen in regioAD - Binnenland

Een gevaarlijke, mogelijk gewapende, gevangene is gisteravond ontsnapt uit de LVR-kliniek in het Duitse Bedburg-Hau, bij Kleef. Bij zijn vlucht verwondde de 35-jarige man twee personeelsleden. De man is waarschijnlijk naar Bonn gevlucht, waar hij vandaan komt.
Vrijdag 26 Mei 2017 - 11:23:06 - AD - Binnenland
 

Osama (15) uit Helmond al week spoorloosAD - Binnenland

Vrijdag 26 Mei 2017 - 07:08:54 - AD - Binnenland
 

Ontruimingen na grote brand in DeventerAD - Binnenland

Het aantal geregistreerde tuchtstraffen voor militairen is de afgelopen jaren sterk teruggelopen. Vorig jaar waren er nog maar 392 tuchtprocessen, waarbij 334 militairen een straf kregen opgelegd. Die straffen varieerden van een geldboete tot strafdienst. Dat blijkt uit gegevens van het ministerie van Defensie.
Vrijdag 26 Mei 2017 - 06:30:35 - AD - Binnenland
 

Aantal militaire tuchtstraffen in vier jaar gehalveerdAD - Binnenland

De hoogste baas van de politie, korpschef Erik Akerboom, heeft besloten dat de hoofddoek voorlopig geen deel gaat uitmaken van het politie-uniform. Hij is geschrokken van de heftige reacties op het voorstel.
Vrijdag 26 Mei 2017 - 03:00:11 - AD - Binnenland
 

Volkskrant Ochtend: Heeft Robert 25, 32, 37 of nog meer kinderen? | Roemer en Asscher zijn strohalmen van formatieDe Volkskrant - Binnenland

De zomer moet volgens de kalender nog beginnen, maar als je deze dagen naar buiten kijkt, denk je toch werkelijk dat het al zover is. Dankzij een hogedrukgebied boven Denemarken en Duitsland profiteren wij van een aanvoer uit het zuiden en dat betekent voor vrijdag en zaterdag zeer warme lucht. Zaterdag stijgt het kwik in het zuiden tot boven de 30 graden - wat dan voor velen misschien wel net iet
Vrijdag 26 Mei 2017 - 02:00:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Het weer: hier en daar tropisch. In mei!De Volkskrant - Binnenland

Maakt de 72ste dag van de formatie een eind aan de vertwijfeling op het Binnenhof? Met de harde breuk tussen D66 en ChristenUnie is de weg vrij voor ongebruikelijke vrijages, waarin zelfs 50Plus nog een rol kan spelen. Een parade van politieke leiders trekt vandaag opnieuw voorbij aan informateur Edith Schippers in haar uiterste poging om de formatie van een nieuw kabinet vlot te trekken. Op de 72
Vrijdag 26 Mei 2017 - 02:00:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Spermabank in Arnhem verwekte veel meer kinderen dan is toegestaanDe Volkskrant - Binnenland

Door restafval door een scheidingsinstallatie te halen, hoopt Amsterdam het trieste hergebruikspercentage op te vijzelen. Zoveel mogelijk afval thuis scheiden blijft ook nodig. Als een glimmend rood beest in een kooi, zo oogt de nascheidingsinstallatie in het nog open casco van een enorme hal in het Amsterdamse Havengebied. Ongeduldig wachtend om grommend toe te slaan. Vorige week bereikte de bouw
Vrijdag 26 Mei 2017 - 02:00:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Korpschef: Geen hoofddoek bij uniformAD - Binnenland

BREDA - NEC heeft donderdagavond een gigantische dreun gekregen van NAC. De Nijmegenaren verloren door een doelpunt van Cyriel Dessers in de absolute slotfase het heenduel van de nacompetitiefinale om een eredivisieticket gelijk: 1-0.
Donderdag 25 Mei 2017 - 17:07:00 - AD - Binnenland
 

NEC op rand van afgrond na dreun DessersAD - Binnenland

Als partijleiders in Den Haag zich niet bereid tonen tot compromissen te komen, is een minderheidskabinet de enige optie die overblijft. Die boodschap heeft informateur Edith Schippers vandaag aan de fractievoorzitters meegegeven.
Donderdag 25 Mei 2017 - 17:03:29 - AD - Binnenland
 

Schippers: Zonder beweging dreigt minderheidskabinetAD - Binnenland

Gemeenten maken weinig haast met het gasloos maken van nieuwe woonwijken. Twee derde van de nieuwe woningen die tot 2021 verrijzen krijgen nog gewoon een conventionele gasaansluiting. Dat blijkt uit onderzoek van Natuur & Milieu.
Donderdag 25 Mei 2017 - 16:53:17 - AD - Binnenland
 

Nieuwe wijken voorlopig nog lang niet gasloos, in strijd met beloftenAD - Binnenland

Burgemeester Eberhard van der Laan van Amsterdam is tevreden over het gedrag van de meer dan 100.000 Ajax-supporters die woensdagavond in de hoofdstad waren. Ze bekeken daar via grote schermen de finalewedstrijd van de Europa League van Ajax tegen Manchester United.
Donderdag 25 Mei 2017 - 16:38:41 - AD - Binnenland
 

Van der Laan: Ajaxfans hebben vertrouwen teruggewonnenAD - Binnenland

Heiwerkers die eind vorig jaar aan de slag waren op een bouwterrein in Kampen (Overijssel), werden wel degelijk ziek door de verontreinigde grond waarin ze werkten. Dat stelt inspectie SZW na onderzoek. De werkzaamheden aan het bouwproject, parkeergarage Buitenhaven, liggen sinds januari stil. 
Donderdag 25 Mei 2017 - 13:29:44 - AD - Binnenland
 

Terugreizende Ajax-fans overspoelen NS met klachten over chaos op stationsDe Volkskrant - Binnenland

Berichten verspreiden zich vaak razendsnel, of ze nu kloppen of niet. Wij proberen de zin van de onzin te scheiden. Deze week: Nederland scoort een derde plaats op hoog riskant alcoholgebruik Nieuwsuur kwam dinsdagavond met een zorgwekkend item over drankgebruik. Nederland scoort een derde plaats op hoog riskant alcoholgebruik, zo bericht het programma. Allereerst de vraag: wat is riskant alcoholg
Donderdag 25 Mei 2017 - 11:00:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Veel files en overlast op drukste Hemelvaartsdag ooitAD - Binnenland

Geen premier die zo goed compromissen kan sluiten als ‘Houdini’ Mark Rutte, die zich overal uit weet te redden. Nu de formatie muurvast zit, moet hij z’n talent aanspreken om bondjes te smeden.
Donderdag 25 Mei 2017 - 08:49:18 - AD - Binnenland
 

‘Houdini’ Mark Rutte neemt regie in vastgelopen formatieAD - Binnenland

De politie kwam gisteren in actie voor een losgeslagen caravan op de N269. Daarbij gingen de agenten een stapje verder bij het gebruikelijke ondersteunen van de slachtoffers. Een politieagent gaf een baby een flesje na het ongeluk.
Donderdag 25 Mei 2017 - 07:46:09 - AD - Binnenland
 

Agent geeft baby de fles na ongeluk op N269AD - Binnenland

In het Gelderse Malden is vanochtend een zweefvliegtuigje gecrasht. Het toestel met twee inzittenden kwam neer in een bosperceel aan de Groesbeekseweg, aldus de politie. De inzittenden, een instructeur en een leerling, zijn volgens de politie niet gewond geraakt.
Donderdag 25 Mei 2017 - 07:20:31 - AD - Binnenland
 

Zweefvliegtuigje crasht in bosperceelAD - Binnenland

In Noord-Holland, Zuid-Holland en Gelderland heeft het verkeer last van mistbanken, aldus de VerkeersInformatieDienst (VID). Omdat het Hemelvaartsdag is, staan er geen files. Wel is de rechtertunnelbuis van de Coentunnel door een technische storing afgesloten.
Donderdag 25 Mei 2017 - 06:35:57 - AD - Binnenland
 

Hemelvaartsdag start met mist, daarna steeds zonnigerAD - Binnenland

Treinreizigers die in de nacht van woensdag op donderdag met de trein uit Amsterdam probeerden weg te komen, klagen op Twitter steen en been over de slechte dienstverlening van de Nederlandse Spoorwegen.
Donderdag 25 Mei 2017 - 04:31:00 - AD - Binnenland
 

Reizigers woedend over slechte dienstverlening NS na finaleAD - Binnenland

Woensdag 24 Mei 2017 - 17:14:17 - AD - Binnenland
 

Gebruikers genadeloos over reis betalen per mobielAD - Binnenland

De transseksuele, zelfbenoemde non Helena K. uit het Overijsselse Delden moet de cel in voor onder meer het stalken van haar buren, het stelen van stroom en het onnodig bellen van alarmnummer 112. Daarnaast wordt een contactverbod met één van de buren  opgelegd.
Woensdag 24 Mei 2017 - 17:00:44 - AD - Binnenland
 

Het Binnenhof: 24 meiDe Volkskrant - Binnenland

Het onderonsje tussen VVD-leider Rutte en D66-voorman Pechtold, woensdagochtend op het Scheveningse strand, levert vooralsnog geen merkbare vooruitgang op in het vastgelopen formatieproces. Er is nog geen coalitie in zicht waarover beiden het eens zijn. Pechtold houdt nog steeds vast aan een coalitie met minstens één van de linkse partijen GroenLinks, SP of de PvdA. Aangezien de SP niet met de VVD
Woensdag 24 Mei 2017 - 15:08:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Hond die Evelina (6) beet moet doodAD - Binnenland

Het OM heeft 13 jaar cel geëist tegen verdachten Souris R. (44) en Frank S. (56) voor het doodschieten van de 44-jarige Alex Wiegmink op de Posbank in Rheden. De aanklager oordeelt dat beide verdachten door hun nauwe samenwerking even verantwoordelijk zijn voor de dood van Wiegmink. Het blijft onduidelijk wie het fatale schot loste, maar volgens de aanklager doet dat er niet toe. 
Woensdag 24 Mei 2017 - 14:54:42 - AD - Binnenland
 

Informatie van tweeduizend patiënten VUmc gestolenNu.nl - Binnenland

Een USB-stick en een pc met gegevens van bijna tweeduizend patiënten van het VUmc, zijn deze week gestolen. Op de gegevensdragers stonden familienamen en geboortedata, maar ook informatie uit laboratoriumonderzoek. 
Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - Nu.nl - Binnenland
 

Ontsnappen aan de Ajax-gekte doe je zo: tips voor een voetballoze avondDe Volkskrant - Binnenland

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Justitie eist 13 jaar cel tegen verdachten PosbankzaakAD - Binnenland

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Binnenland
 

 
Binnenlands Nieuws:

Het nieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets in Nederland. Zodra sneeuwstormen zorgen voor een run op bontmutsen en files op de wegen, leest u het hier. AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste binnenlands nieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.