Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 
 

Verblijf in terroristengebied wordt strafbaarAD - Binnenland

AD-columnist Hugo Borst is blij met de ruim achtduizend handtekeningen die hij tot nu toe heeft ontvangen op zijn zorgmanifest. In de verklaring legt Borst uit hoe we volgens hem beter kunnen omgaan met de ouderenzorg.
Dinsdag 25 Oktober 2016 - 13:26:00 - AD - Binnenland
 

10 miljoen voor opleiding ambulancepersoneelAD - Binnenland

Vier minderjarigen zijn vandaag veroordeeld voor openlijk geweld tijdens de rellen die op 16 september vorig jaar in Geldermalsen uitbraken. De rechtbank in Arnhem legde ze werkstraffen op die variëren van dertig tot negentig uur. Twee andere jongens werden vrijgesproken.
Dinsdag 25 Oktober 2016 - 12:53:00 - AD - Binnenland
 

Tieners veroordeeld voor aandeel bij azc-rellen GeldermalsenAD - Binnenland

Vanmiddag gaat het burgerinitiatief Basisinkomen 2018 naar de Tweede Kamer. De initiatiefnemers willen dat iedereen in Nederland vanaf 2018 1000 euro per maand krijgt. Kunstenares Anne van Dalen, die sinds mei een basisinkomen ontvangt, is enthousiast. ,,Zelfs tegenstanders vinden het een goed idee, dus laten we het gewoon proberen."
Dinsdag 25 Oktober 2016 - 12:47:00 - AD - Binnenland
 

Een basisinkomen voor iedereen in 2018?AD - Binnenland

Het zorgmanifest dat Hugo Borst gisteren met Carin Gaemers lanceerde heeft tot veel steunbetuigingen geleid. In het manifest legt Borst puntsgewijs uit hoe we volgens hem beter voor onze hulpbehoevende ouderen kunnen zorgen.
Dinsdag 25 Oktober 2016 - 12:24:00 - AD - Binnenland
 

Bruinvissen in Oosterschelde te beluisteren in ZierikzeeNu.nl - Binnenland

Door een speciale technische installatie op het havenhoofd van Zierikzee kunnen mensen de bruinvissen in de Oosterschelde beluisteren.
Dinsdag 25 Oktober 2016 - 12:18:12 - Nu.nl - Binnenland
 

Straks ook videobellen op WhatsApp?NOS Nieuws - Binnenland

Binnenkort kun je waarschijnlijk videobellen met je vrienden via WhatsApp. In testversies van de app op Android en Windows is de nieuwe functie al ontdekt. De app concurreert daarmee met onder andere Skype en Facetime.  Populair WhatsApp wordt veel gebruikt in Nederland. Miljoenen mensen hebben de app en er komen nog steeds meer mensen bij. Bij kinderen is het een van de populairste apps. Benieuwd hoe videobellen er uitziet in WhatsApp? Mensen van deze site hebben al screenshots gemaakt van het videobellen.
Dinsdag 25 Oktober 2016 - 12:04:54 - NOS Nieuws - Binnenland
 

De uitzending van 25 oktober NOS Nieuws - Binnenland

Pensioenleeftijd omhoog Volgens de huidige regels gaat de AOW in stappen omhoog naar 67 jaar in 2021. Een hogere pensioenleeftijd is nodig om de AOW betaalbaar te houden.  Vanaf 2021 wordt de AOW-leeftijd gekoppeld aan de levensverwachting. Hoe langer we leven, des te hoger de AOW-leeftijd. Dat zou in 2022 al betekenen dat de pensioenleeftijd met drie maanden wordt verhoogd. De jaren daarna zet die trend door. 
Dinsdag 25 Oktober 2016 - 11:58:27 - NOS Nieuws - Binnenland
 

Voormalige RMS-president Tutuhatunewa (93) overledenNu.nl - Binnenland

Voormalig president in ballingschap van de Republiek der Zuid-Molukken (RMS) Frans Tutuhatunewa is zaterdag in Breda overleden. Hij was 93 jaar. Dat meldde de RMS-regering in ballingschap dinsdag.
Dinsdag 25 Oktober 2016 - 11:53:16 - Nu.nl - Binnenland
 

Multinationals: Deltaplan nodig voor het milieuAD - Binnenland

Het is een spannende dag voor melkveehouder Theo Sonnemans uit Someren. De rechter bepaalt vandaag om 13.00 uur of de daken van zijn stallen op 23 juni zijn vernield door een hagelbui, of door een hagelstorm. Voor die laatste was Sonnemans namelijk wél verzekerd. Verslaggever Ruud Spoor is aanwezig in de rechtszaal en doet live verslag via Twitter.
Dinsdag 25 Oktober 2016 - 11:33:00 - AD - Binnenland
 

OM eist twee jaar cel voor verduisteren 8,5 ton van Leger des Heils Nu.nl - Binnenland

Het Openbaar Ministerie heeft dindsdag twee jaar cel, waarvan zes maanden voorwaardelijk, geëist tegen een 37-jarige man die ruim 858.000 euro van het Leger des Heils heeft verduisterd. 
Dinsdag 25 Oktober 2016 - 11:16:35 - Nu.nl - Binnenland
 

Webwinkels beboet voor laksheid bij niet-goed-geld-terugNOS Nieuws - Binnenland

Vijf webwinkels, waaronder Coolcat en buitenwinkel Bever, krijgen een boete omdat ze zich niet aan de regels hielden voor het annuleren van aankopen. Volgens de Autoriteit Consument & Markt (ACM) gaven ze de bezorgkosten niet terug of informeerden ze klanten onvoldoende over hun rechten. Behalve Coolcat en Bever krijgen ook Shoebaloe, Hipvoordeheb en Kiesdejuistesportbh.nl een boete. De bedragen lopen uiteen van 50.000 tot 220.000 euro. Ook verzendkosten Klanten die van hun aankoop af willen moeten alle kosten terugkrijgen, dus ook verzend- of bezorgkosten. Coolcat en Bever deden dat niet of niet altijd. In de wettelijke regels staat ook dat webwinkels op hun site duidelijke informatie moeten geven over de rechten van klanten. Dat moet op een goed vindbare plek gebeuren en niet verstopt bij de algemene voorwaarden of veelgestelde vragen. Volgens de ACM schoten alle vijf de beboete winkels hierin tekort. De vijf webwinkels kwamen onder meer in beeld door meldingen op de site ConsuWijzer van de ACM en onderzoek van de Consumentenbond.
Dinsdag 25 Oktober 2016 - 11:01:51 - NOS Nieuws - Binnenland
 

Boer daagt verzekeraar om hagelschadeNOS Nieuws - Binnenland

Het was stormschade, zegt de boer. Het was hagelschade, zegt de verzekeraar. Wie gelijk heeft, moet de rechter uitmaken. In Rotterdam dient vandaag een kort geding dat een melkveehouder uit het Brabantse Someren heeft aangespannen tegen verzekeraar Achmea Interpolis. Het verschil is van belang omdat veel boeren wel een verzekering hebben voor stormschade, maar niet apart voor hagelschade.  Eind juni liepen Brabantse boeren voor tonnen schade op, als gevolg van het noodweer dat in de nacht van 23 op 24 juni over het zuiden van het land raasde. Belangenorganisaties spraken van meer dan een half miljard euro in totaal.  Tientallen boze boeren Aangezien de boer uit Someren geen aparte hagelschade-verzekering had is de schade niet te verhalen, stelt de verzekeraar. Maar de melkveehouder vindt dat er sprake is geweest van hagelschade als gevolg van storm. De herstelwerkzaamheden zouden volgens hem rond de twee ton kosten.  Belangenorganisatie ZLTO steunt de boer en ziet het kort geding als een soort proefproces. Tientallen andere boeren zitten in hetzelfde schuitje, stelt een woordvoerder. "Interpolis is de grootste onder de boeren. Veruit de meeste boeren zijn verzekerd via deze verzekeraar."  Andere, kleinere verzekeraars hebben de schade volgens hem wel erkend als stormschade en als zodanig uitgekeerd. Aegon is nog met zijn verzekerden in gesprek. Eerder kondigden ook andere Brabantse boeren aan om naar de rechter te stappen, maar de zaak van vandaag is de eerste die daadwerkelijk voorkomt. Het kort geding dient om 13.00 uur. 
Dinsdag 25 Oktober 2016 - 10:50:52 - NOS Nieuws - Binnenland
 

Plannen voor circussen in de toekomstNOS Nieuws - Binnenland

Het gaat de laatste jaren niet zo goed met circussen in Nederland. Door de economische crisis en het verbod op wilde dieren, hebben circussen het moeilijk. Om dat te veranderen is er een nieuw plan: #circusnl2025.  Talent  In het plan staat dat er meer aandacht moet komen voor Nederlands circustalent. Nu werken er bijvoorbeeld veel buitenlandse acrobaten en zijn er geen grote Nederlandse voorbeelden. De bedenkers van het plan willen circustalenten daarom beter opleiden. Bijvoorbeeld door samen te werken met turnclubs.  1,5 miljoen  In het plan staat ook dat circussen meer moeten vernieuwen. Ze zouden bijvoorbeeld meer met theater, dans en muziek moeten doen.  Op dit moment bezoeken 1,5 miljoen mensen per jaar het circus en volgens de bedenkers van het plan kunnen dat er veel meer worden.
Dinsdag 25 Oktober 2016 - 10:50:27 - NOS Nieuws - Binnenland
 

Crisis in circus bestrijd je met meer Nederlands talentNOS Nieuws - Binnenland

Door de economische crisis en het verbod op wilde dieren hebben circussen het de afgelopen jaren steeds lastiger in Nederland. Ondernemers uit de circuswereld vinden dat dat moet veranderen. Daarvoor lanceerden zij hun nieuwe plan: #circusnl2025.  Bij het project zal er veel aandacht zijn voor Nederlands talent. "Nu zijn het vaak buitenlanders die in het circus werken en hebben we eigenlijk geen duidelijke voorbeelden van Nederlands talent", zegt Patrick Cramer, directeur van Stichting Circus Cultuur vanochtend in het NOS Radio 1 Journaal. "We gaan kijken of we het opleidingsprogramma kunnen optuigen." De stichting wil daarvoor gaan samenwerken met Nederlandse sportsectoren, waaronder turnen. De afgelopen jaren vond er al veel vernieuwing plaats in de circuswereld. Het nieuwe plan moet dat ook gaan voortzetten. Naast traditionele acts als mime, jongleren en acrobatie is er nu ook plaats voor theater, dans, muziek en geregisseerde voorstellingen. Als het plan goed uitpakt, moet het circus in 2025 een volwaardig onderdeel van de Nederlandse culturele sector zijn. "Er wordt gezegd dat er crisis is, maar we zien ook nieuwe dingen gebeuren", vertelt Cramer. "We hebben 1,5 miljoen bezoekers per jaar en er zijn nieuwe opleidingen bijgekomen, dus eigenlijk vinden wij dat het circus springlevend is en meer kansen verdient."  Dat circussen tien jaar geleden beter bezocht werden, ontkent Cramer niet. "Ja, dat klopt zeker. Maar in alle sectoren is te zien dat het bezoek terugloopt." Volgens hem is het imago ook een probleem. Dat is ook een van de punten waar #circusnl2025 verandering in moet brengen. "Het is goed dat we een ander beeld van het circus gaan neerzetten. Als we naar het buitenland kijken, zien we dat er zoveel meer uit circus te halen valt", zegt Cramer.  Naast meer populariteit bij het Nederlandse publiek richt het plan zich ook op betere arbeidsomstandigheden voor de artiesten. Ondernemers uit de circuswereld willen ervoor zorgen dat de clowns en acrobaten zich veilig voelen als ze aan het werk zijn.
Dinsdag 25 Oktober 2016 - 08:40:56 - NOS Nieuws - Binnenland
 

Noodweer 2015 zorgde voor regionale piek brandclaimsAD - Binnenland

Voor het eerst in de geschiedenis betalen studenten vanaf januari geen rente over hun studieschuld. Wie dit jaar stopt met studeren, mag zich de komende vijf jaar verheugen op 0 procent rente. Dat is nog nooit eerder gebeurd.
Dinsdag 25 Oktober 2016 - 08:16:00 - AD - Binnenland
 

Oud-CDA-Kamerlid Van der Heijden en vrouw beëindigen levenDe Volkskrant - Binnenland

De 111 bedrijven in Nederland die veel energie verbruiken, moeten verplicht worden zes keer zoveel energie te besparen als ze nu doen. Voor andere bedrijven geldt al de verplichting energie te besparen, maar van de energie-intensieve industrie is een vrijwillige bijdrage gevraagd. Daar komt nu vrijwel niets van. Reden waarom D66 vandaag minister Kamp van Economische Zaken oproept een einde te make
Dinsdag 25 Oktober 2016 - 06:00:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Gratis lenen dankzij 0 procent renteAD - Binnenland

Storm, onweer, maar ook wolkbreuken hebben afgelopen jaar voor 2000 tot 4000 extra branden gezorgd. De brandweer waarschuwt: pas juist bij regen op voor brand.
Dinsdag 25 Oktober 2016 - 03:00:00 - AD - Binnenland
 

Hoera, de olie is terug in het dorpDe Volkskrant - Binnenland

De PvdA breekt in haar nieuwe verkiezingsprogramma op essentiële punten rigoureus met het kabinetsbeleid en met coalitiepartner VVD. Zo keert de partij zich tegen marktwerking in de publieke sector. Een risico als de PvdA wil doorregeren. Vier jaar geleden was de wereld een stuk overzichtelijker voor de PvdA. Toen had de partij ongehinderd oppositie gevoerd tegen Rutte I en was het alleen nog zaak
Dinsdag 25 Oktober 2016 - 02:00:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Brandweer: Pas bij plensbui op voor brandAD - Binnenland

Dat hun nieuwe hond er hetzelfde uit zou zien als zijn voorganger is geen verrassing voor Hans (56) en Pup (51) Willemse uit Rotterdam, maar dat hij ook hetzelfde gedrag vertoont als de Amerikaanse Bulldog waaruit hij werd gekloond daar kan het stel niet bij.
Maandag 24 Oktober 2016 - 23:55:00 - AD - Binnenland
 

Over vijf jaar meer asfalt, maar ook meer filesNu.nl - Binnenland

Ondanks de aanleg van nieuwe wegen en extra rijstroken op bestaande snelwegen neemt de tijd dat vrachtverkeer en automobilisten onderweg zijn flink toe. 
Maandag 24 Oktober 2016 - 22:11:05 - Nu.nl - Binnenland
 

Hoge Raad stelt uitspraak over hulp bij zelfdoding 99-jarige uitNu.nl - Binnenland

De Hoge Raad heeft een uitspraak in een zaak over hulp bij zelfdoding uitgesteld. De zaak draait om de 74-jarige Albert Heringa die in 2008 zijn 99-jarige moeder hielp aan haar vrijwillige levenseinde.
Maandag 24 Oktober 2016 - 20:34:17 - Nu.nl - Binnenland
 

Arnhem rekent per ongeluk al parkeerkosten volgens wintertijdNu.nl - Binnenland

De gemeente Arnhem heeft per ongeluk een week te vroeg de wintertijd doorgevoerd voor de parkeermeters. Hierdoor betalen automobilisten sinds afgelopen zondag een uur extra parkeerkosten.
Maandag 24 Oktober 2016 - 20:01:07 - Nu.nl - Binnenland
 

Uitgerekend RTL neemt afscheid van Zwarte PietDe Volkskrant - Binnenland

Voor het eerst loopt er in Nederland een gekloneerde hond rond. Dat zat eraan te komen, zeggen kenners - en nee, menselijke klonen zijn volstrekt niet aan de orde. De buldog, Pipo de kloon, is een genetisch exacte kopie van de vorig jaar overleden, destijds 12-jarige hond Joep uit Rotterdam. Omroep BNN liet de viervoeter voor 50 duizend euro op bestelling maken in Zuid-Korea, in de kloonkliniek va
Maandag 24 Oktober 2016 - 19:31:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Verdeelde reacties in politiek over Piet-besluit RTLAD - Binnenland

Het kabinet werkt aan verschillende opties voor vervolging en berechting van de daders van het neerhalen van vlucht MH17. Dat schrijft minister Ard van der Steur (Veiligheid en Justitie) in een brief aan de Tweede Kamer. Er zou nog geen beslissing zijn genomen.
Maandag 24 Oktober 2016 - 18:29:00 - AD - Binnenland
 

Kabinet: vervolging MH17-daders in Nederland is mogelijkAD - Binnenland

Je hoeft nu niet meer na te denken wat je vanavond gaat eten. Het is namelijk Nationale Boerenkooldag. En met temperaturen van ongeveer negen graden, is een goede stamppot geen slecht idee. Op sociale media delen veel mensen vandaag dan ook hun eigen boerenkoolrecept.
Maandag 24 Oktober 2016 - 18:03:00 - AD - Binnenland
 

Vluchtende crimineel schiet op agentenAD - Binnenland

AD-columnist Hugo Borst beschrijft hoe hij en Carin Caemers tot een manifest voor betere zorg voor hulpbehoevende ouderen kwamen. Van de veelbesproken open brief aan staatssecretaris Martin van Rijn in juli, tot talloze gesprekken met politici en ouderenverzorgers. Ondanks de meningsverschillen en politiek, één kern: goede zorg voor afhankelijke ouderen, dat moet uit ons hart komen.
Maandag 24 Oktober 2016 - 17:25:00 - AD - Binnenland
 

Lees hier wat Hugo heeft gedaan sinds zijn brief aan Van RijnAD - Binnenland

AD-columnist Hugo Borst schreef deze zomer een brief aan staatsecretaris Martin van Rijn over de volgens hem abominabele ouderenzorg in Nederland. Een ware stortvloed aan reacties was het gevolg. Onder meer van de staatsecretaris zelf, patiënten, ouderenverzorgers en politici. Borst komt vandaag met een manifest waarin hij puntsgewijs uitlegt hoe we volgens hem veel beter voor onze hulpbehoevende ouderen kunnen zorgen. ,,Aandacht is net zo belangrijk als verzorging en veiligheid.'
Maandag 24 Oktober 2016 - 17:25:00 - AD - Binnenland
 

Manifest Hugo BorstAD - Binnenland

Teveel kwetsbare ouderen in verpleeghuizen krijgen structureel niet de zorg die zij zo hard nodig hebben. Door gebrek aan aandacht zijn teveel verpleeghuisbewoners veroordeeld tot een monotoon bestaan. Dit is een aantasting van hun grondrechten.Als u het manifest wil delen, of wilt ondertekenen dan kan dat hier.
Maandag 24 Oktober 2016 - 17:25:00 - AD - Binnenland
 

Het manifest kunt u hier lezen en ondertekenenAD - Binnenland

De Britse televisiester CJ De Mooi wordt niet uitgeleverd aan Nederland. Het voormalige panellid van de BBC-Show Eggheads werd vorige maand opgepakt voor een 30 jaar oude moordzaak in Amsterdam. De Britse rechter heeft vandaag aangegeven dat De Mooi nooit gearresteerd had mogen worden.
Maandag 24 Oktober 2016 - 17:10:00 - AD - Binnenland
 

Britse tv-ster niet uitgeleverd aan Nederland voor oude moordzaakAD - Binnenland

FC Utrecht-fan Patrick heeft gisteravond met dank aan zijn favoriete speler, rechtsback Mark van der Maarel, een geldbedrag van 155.000 euro gewonnen in het tv-programma Miljoenenjacht.
Maandag 24 Oktober 2016 - 17:02:00 - AD - Binnenland
 

Ondanks uitbreiding wegennet staat automobilist langer vastDe Volkskrant - Binnenland

Er moet honderdduizend hectare nieuw bos in Nederland worden aangeplant, een gebied groter dan de Veluwe. De nieuwe bomen helpen tegen de opwarming van het klimaat, het hout kan dienen als duurzame energiebron en helpt de bouwsector aan hout. Het plan wordt woensdag voorgesteld tijdens de Nationale Klimaattop in Rotterdam. Het is uitgewerkt door onder andere de houtsector, Staatsbosbeheer en de Un
Maandag 24 Oktober 2016 - 11:16:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Maarten Baas is een tornado met twee linkerhandenDe Volkskrant - Binnenland

Een lagedrukgebied ten westen van Portugal stuwt zachtere lucht naar West-Europa. Het warmtefront aan de voorzijde van de zachte lucht bereikt vandaag het zuiden en oosten van het land en trekt in de nacht naar dinsdag Duitsland in. Morgen is de lucht boven ons land weer van polaire origine, waardoor we de zon wat vaker gaan zien. Vanaf woensdag bouwt er een nieuw hogedrukgebied op en met een aanh
Maandag 24 Oktober 2016 - 02:00:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Het weer: handschoenen uit, regenjas aanDe Volkskrant - Binnenland

Een overzicht van groot en klein nieuws uit de wereld van de kunst, cultuur en media, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant (lees hier alle berichten van het vorige cultuurblog terug).
Zondag 23 Oktober 2016 - 22:20:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Cultuurblog - De Avonden 69 jaar na publicatie in Engels vertaaldDe Volkskrant - Binnenland

Goedenavond. De EU geeft Wallonië een laatste kans akkoord te gaan met vrijhandelsakkoord CETA. Als Wallonië maandag niet inbindt, wordt de EU-Canada-top van aanstaande donderdag afgeblazen en gaat de deal niet door. Verder in de Volkskrant Avond: duizenden telefoontjes in de lucht bij dj Martin Garrix voor beneden de achttien. En heeft u ze al gezien? Lege slagroompatronen op straat. Scholieren,
Zondag 23 Oktober 2016 - 20:35:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Crisis in Nederlandse offshore-industrie door lage olieprijzenDe Volkskrant - Binnenland

De eerste officiële vorstdag van dit najaar is een feit. In De Bilt stond de thermometer zondag om 06.00 uur op -0,2 graden. In Noord-Brabant was het het koudst met -1,9 graden in Woensdrecht. Dat meldt Weeronline. Vorig jaar moesten we langer op de eerste vorstdag wachten, toen daalde de temperatuur in De Bilt pas op 23 november voor het eerst onder de vorstgrens. Daarmee was de eerste vorst laat
Zondag 23 Oktober 2016 - 09:48:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Eerste vorst van het najaar gemeten in De BiltDe Volkskrant - Binnenland

De topman van de Zweedse Nordea-bank denkt dat een fusie tussen zijn bank en ABN Amro er nog steeds in zit. Een eerdere toenaderingspoging van de Zweden afgelopen zomer werd door ABN Amro en de Nederlandse staat afgewezen, meldt de NOS. Björn Wahlroos zei in een interview met de Finse publieke omroep dat hij contact heeft gehad met de Nederlanders, maar dat op zijn vroegst na de verkiezingen in Ne
Zondag 23 Oktober 2016 - 08:46:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Topman Nordea-bank ziet fusie met ABN Amro nog steeds zittenDe Volkskrant - Binnenland

Een jurist geef je toegang tot de bibliotheek en vier jaar later komt hij daaruit tevoorschijn met een dokterstitel, schrijft Antoinette Vlieger. Een bejaarde dame wordt tijdens een georganiseerde fietsvakantie op een e-bike gezet. Ze protesteert, maar de begeleider dreigt dat ze anders de hele week in haar eentje moet wandelen. Twee uur later komt ze ten val: pols gebroken en een fikse hoofdwond.
Zondag 23 Oktober 2016 - 07:00:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Gastcolumn: Geleerd zijn juristen wel, maar niet zo wetenschappelijkDe Volkskrant - Binnenland

Bij Chemtura in het Amsterdams havengebied heeft in de nacht van zaterdag op zondag een grote brand gewoed. De brand ontstond rond half 3 nadat een tank met afvalwater explodeerde en in brand vloog. Er zijn geen gewonden gevallen. De oorzaak van de explosie is onbekend. Rond half zes had de brandweer de brand onder controle. Het scheepvaartverkeer is weer vrijgegeven. Eerder ging de brandweer er n
Zondag 23 Oktober 2016 - 06:00:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Achtduizend betogers tegen CETA zijn even een beetje WaalDe Volkskrant - Binnenland

De kosten van de aardbevingen in Groningen zijn opgelopen tot ruim 1 miljard euro. Dat is veel meer dan oorspronkelijk gedacht. Het gaat om uitgaven aan schadeherstel, het preventief versterken van huizen, compensatie en onderzoek naar de impact van de gaswinning door de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM). De nieuwe cijfers staan in de vrijdag verschenen kwartaalrapportage van Nationaal Coörd
Zaterdag 22 Oktober 2016 - 14:36:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Treinverkeer rond Amersfoort en Zwolle urenlang ontregeldNu.nl - Binnenland

De NS kampte maandagmiddag met meerdere storingen. Hierdoor was het treinverkeer rond Zwolle en Amersfoort een paar uur ernstig ontregeld. De problemen waren rond 18.30 uur grotendeels voorbij
Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - Nu.nl - Binnenland
 

Kosten aardbevingen Groningen opgelopen tot ruim 1 miljard euroDe Volkskrant - Binnenland

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Rugnummer Van der Maarel levert fan 155.000 euro opAD - Binnenland

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Binnenland
 

 
Binnenlands Nieuws:

Het nieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets in Nederland. Zodra sneeuwstormen zorgen voor een run op bontmutsen en files op de wegen, leest u het hier. AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste binnenlands nieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.