Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 
 

Rabobank compenseert klanten die te veel rente betaaldenAD - Binnenland

Verloskundigen, gynaecologen en diëtisten kunnen veganistische vrouwen geen goed voedingsadvies geven tijdens de zwangerschap. Het ontbreekt ze aan kennis, terwijl goede voeding belangrijk is voor de ongeboren baby.
Dinsdag 3 Augustus 2021 - 08:00:56 - AD - Binnenland
 

Oproep aan verloskundigen en gynaecologen: ‘Stuur veganistische zwangere naar goede diëtist’AD - Binnenland

Het Outbreak Management Team (OMT) had liever een strenger coronatestbeleid voor evenementen gezien en stelde voor om meezingen tijdens evenementen te ontraden. Het kabinet vond die ingrepen niet haalbaar. En de gemeente Sucre, in het noordwesten van Colombia, verplicht haar niet-gevaccineerde inwoners tot een zelf-isolatie van acht dagen. Wie de regels met voeten treedt, riskeert een boete van zo’n 219 euro. Het laatste nieuws rond het coronavirus lees je in ons liveblog. Lees hier het liveblog van de afgelopen dagen terug.
Dinsdag 3 Augustus 2021 - 07:00:00 - AD - Binnenland
 

Is de zomervakantie een goed moment om te leren?NOS Nieuws - Binnenland

Net als vorig jaar zijn de zomerscholen hartstikke populair. Er komen nieuwe scholen bij en op sommige plekken is er zelfs een wachtlijst.

Die populariteit komt vooral doordat sommige kinderen achterstanden hebben opgelopen. Voor hen was thuisonderwijs vaak geen goede manier om te leren.

Jouw mening

Vind jij de zomervakantie een goed moment om nog wat extra te leren of juist niet? Reageer op de stelling:

Tijdens de zomervakantie gaan we door het land om kinderen hun mening te vragen over de stelling van de dag. Vandaag zijn we bij een zomerschool in Almere. Daar krijgen kinderen twee weken lang extra les.

Dinsdag 3 Augustus 2021 - 06:56:12 - NOS Nieuws - Binnenland
 

LIVE | Wuhan test alle inwoners na eerste besmettingen in jaar tijd, gemeente Colombia isoleert niet-gevaccineerdenAD - Binnenland

De kinderrechter oordeelde begin juli snoeihard over de manier waarop instanties met een Tilburgs gezin zijn omgegaan. ‘Evidente onjuistheden’ over de ouders in rapportages en ernstige fouten van jeugdbeschermingsinstanties leidden ertoe dat een vijfjarig jongetje ten onrechte uit huis werd geplaatst.
Dinsdag 3 Augustus 2021 - 06:40:00 - AD - Binnenland
 

Jongen (5) ten onrechte uit huis geplaatst, rechter snoeihard: ‘Evidente onjuistheden’ en ernstige foutenAD - Binnenland

Ernstige corruptie, plichtsverzuim, te hardhandig optreden bij een arrestatie; de manier waarop de politie deze integriteitsproblemen onder haar eigen mensen onderzoekt moet menselijker. Politie Oost Nederland heeft daarin ‘forse stappen gemaakt’, deels met een heel eigen aanpak. Zoals een buddy voor in opspraak geraakte agenten.
Dinsdag 3 Augustus 2021 - 06:34:49 - AD - Binnenland
 

Melding politie onjuist, oud-profvoetballer Jergé Hoefdraad nog in levenNu.nl - Binnenland

De 35-jarige oud-profvoetballer Jergé Hoefdraad, die zondag werd neergeschoten in een bedrijfspand in Amsterdam, blijkt niet te zijn overleden. De politie bracht eerder op maandag een bericht naar buiten waarin hij dood werd verklaard, maar meldt maandagavond dat Hoefdraad in zeer kritieke toestand in het ziekenhuis verblijft.
Dinsdag 3 Augustus 2021 - 04:31:46 - Nu.nl - Binnenland
 

Wekdienst 3/8: Boeing stuurt ruimteschip naar ISS • Baanrenners gaan voor goudNOS Nieuws - Binnenland

Goedemorgen! Vanavond probeert Boeing haar ruimteschip naar het ISS te sturen. En de Nederlandse baanrenners gaan voor goud op de Olympische Spelen.

We beginnen met het weer. Overdag schijnt de zon af en toe, maar vooral in het zuiden komen ook weer stapelwolken en enkele buien tot ontwikkeling. Het wordt maximaal 21 graden en de wind houdt zich rustig.

Ga je de weg op? Hier vind je het overzicht van de werkzaamheden. Check hier de dienstregeling voor het spoor.

Wat kun je vandaag verwachten?

En natuurlijk staat er op de Olympische Spelen weer genoeg op het programma. Hieronder zie je waar en wanneer de Nederlandse sporters in actie komen. Lees hier hoe de Nederlandse olympiërs vannacht hebben gepresteerd.

Wat heb je gemist?

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Blinken noemt het terugroepen van atlete Kristina Timanovskaja door de Wit-Russische autoriteiten op Twitter "een nieuwe daad van transnationale repressie" van president Loekasjenko.

Blinken schrijft dat Timanovskaja de Spelen moest verlaten, "simpelweg omdat ze haar vrijheid van meningsuiting gebruikte". De actie is volgens hem daarom een "schending van de olympische gedachte en een belediging van grondrechten, die niet kan worden getolereerd".

Timanovskaja werd zondag tegen haar wil naar het vliegveld van Tokio gebracht om terug naar huis te vliegen. De sprintster zei dat ze uit het team was gezet, nadat ze op Instagram kritiek had geuit op haar coaches.

Gisteren liep ze de ambassade van Polen in Tokio binnen, waar ze een humanitair visum kreeg. Volgens de Japanse minister van Buitenlandse Zaken Motegi zit Timanovskaja momenteel in "veilige omstandigheden".

Anders nieuws uit de nacht

En dan nog even dit:

Engeland versoepelde gisteren de reisbeperkingen, waardoor er onder meer op vliegveld Heathrow voor veel mensen na lange tijd weer een hereniging mogelijk was met vrienden en familie.

"Ik kan het bijna niet bevatten. Het is een bijzondere dag":

Fijne dinsdag!

Dinsdag 3 Augustus 2021 - 03:44:53 - NOS Nieuws - Binnenland
 

In opspraak geraakte agenten voelen zich aan de kant gezet, onderzoek bleek onnodig hard en kilAD - Binnenland

Terwijl Limburg zijn wonden likt na de heftige overstromingen, staan grote delen van Europa in brand. Extreem weer: door klimaatverandering komt het steeds vaker voor. Gevaarlijk voor de mensheid, waarschuwen deskundigen, maar ook peperduur. ,,De kosten van maatregelen zijn veel lager dan de schade als we niets doen.”
Dinsdag 3 Augustus 2021 - 03:00:44 - AD - Binnenland
 

Extreme weerfenomenen door klimaatverandering: ‘We zijn laat, maar niet té laat’AD - Binnenland

We durven weer meer te vliegen. Bijna 4 miljoen passagiers (3,9) reisden afgelopen april, mei en juni van en naar de vijf nationale luchthavens in ons land. Dat is ruim vier keer zoveel als in hetzelfde kwartaal een jaar eerder, maar nog altijd bijna 18 miljoen passagiers minder dan in het voorjaar van 2019.
Dinsdag 3 Augustus 2021 - 00:01:00 - AD - Binnenland
 

We durven weer te vliegen: luchtvaart krabbelt opAD - Binnenland

In Leeuwarden is de politie vanavond enige tijd in achtervolging geweest op een vuurwapengevaarlijke man die enkele schoten had gelost. Ook agenten schoten tijdens de achtervolging. De politie riep omstanders op de man niet te benaderen en wist de man uiteindelijk aan te houden.
Maandag 2 Augustus 2021 - 21:58:11 - AD - Binnenland
 

Agenten achtervolgen vuurwapengevaarlijke verdachte in Leeuwarden, over en weer schotenAD - Binnenland

Voetbalanalist Johan Derksen heeft gisteravond tijdens een uitzending van sporttalkshow De Oranjezomer gemeld dat presentator Wilfred Genee met trieste familieomstandigheden kampt. Zijn moeder was van de trap gevallen en bewusteloos geraakt. Zijn vader dacht dat ze dood was en kreeg een hartinfarct. Hij is inmiddels overleden.
Maandag 2 Augustus 2021 - 21:55:40 - AD - Binnenland
 

Vader Wilfred Genee dacht dat zijn vrouw dood was en overlijdt door hartinfarctAD - Binnenland

De zwarte zaterdagen in de vakantielanden zijn dit jaar erger dan ooit. Ook voor komend weekend staan alle seinen op rood en is het wederom ontzettend druk op de vakantieroutes. Zowel voor reizigers die vertrekken als voor terugkerende vakantiegangers worden monsterfiles verwacht. ,,Het is echt drukker.”
Maandag 2 Augustus 2021 - 21:54:32 - AD - Binnenland
 

Zwarte zaterdagen erger dan ooit, komend weekend opnieuw monsterfilesAD - Binnenland

Oplichters lijken te frauderen met het nummer van de Fraudehelpdesk, zo meldt het loket vanavond. De vermoedelijke criminelen doen alsof ze bellen met het 06-nummer van de desk, via een techniek die ‘spoofing’ wordt genoemd. Daarmee zien ontvangers van het telefoontje het nummer van de desk op hun mobiel, waardoor het lijkt alsof ze door een betrouwbare partij worden gebeld.
Maandag 2 Augustus 2021 - 21:03:27 - AD - Binnenland
 

Fraudehelpdesk meldt vermoedelijke fraude met eigen nummerAD - Binnenland

Özcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.
Maandag 2 Augustus 2021 - 21:00:38 - AD - Binnenland
 

Coronaregels voor evenementen milder dan wat OMT adviseertNu.nl - Binnenland

Het Outbreak Management Team (OMT) had liever een strenger coronatestbeleid voor evenementen gezien en stelde voor om meezingen tijdens evenementen te ontraden. Dat blijkt uit het advies dat aan de Tweede Kamer is gestuurd. Het kabinet heeft het advies voor een aantal strenge maatregelen niet overgenomen omdat die niet uitvoerbaar zouden zijn.
Maandag 2 Augustus 2021 - 20:10:24 - Nu.nl - Binnenland
 

Maas voerde tijdens hoogwatergolf honderd keer zoveel water af als in 2020Nu.nl - Binnenland

De Maas heeft in Noord-Brabant tijdens de hoogwatergolf in juli honderd keer zoveel water afgevoerd als in de droge periodes vorig jaar. Er zit op dit moment dan ook voldoende water in de grond en de grondwaterstand is normaal tot hoog voor de tijd van het jaar, zegt Waterschap Aa en Maas.
Maandag 2 Augustus 2021 - 19:09:08 - Nu.nl - Binnenland
 

Transportsector vreest megafiles Haringvlietbrug: ‘Wij betalen rekening materiaaltekort OM en politie’AD - Binnenland

Een opmerkelijke operatie voor vrijwilligers van de dierenambulance in Emmeloord. Drie uur lang waren zij gisteravond bezig om een kat te bevrijden uit de motorruimte van een auto in de Statehof. Toen bleek dat zowel de wegenwacht als de brandweer het beestje niet konden losmaken, moesten er uiteindelijk een garage en automonteur aan te pas komen om de reddingsactie tot een goed einde te brengen.
Maandag 2 Augustus 2021 - 18:26:02 - AD - Binnenland
 

Wegenwacht en brandweer kunnen kat Delfi niet uit motorblok auto bevrijden, garage moet het doenAD - Binnenland

Naar festivals die nog wél kunnen doorgaan met de regels die het kabinet vandaag bekendmaakte, moet je met een vergrootglas op zoek - letterlijk haast. ,,Ken jij festivals met minder dan 750 bezoekers? Ik niet!”
Maandag 2 Augustus 2021 - 18:00:32 - AD - Binnenland
 

Politie verhoort meerdere getuigen over dodelijke mishandeling MallorcaNu.nl - Binnenland

De politie heeft in Nederland meerdere getuigen gehoord over de fatale mishandeling op 14 juli aan het strand van Palma de Mallorca, waardoor een 27-jarige man uit Waddinxveen om het leven kwam. Onderzoek van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) bevestigt dat het slachtoffer om het leven is gekomen door geweld.
Maandag 2 Augustus 2021 - 17:52:38 - Nu.nl - Binnenland
 

Meerdere getuigen gehoord over dodelijke mishandeling MallorcaAD - Binnenland

Buitenlandse vakanties blijven lastig door corona, maar voor 35 miljoen Europeanen is er een nog veel groter obstakel: geldgebrek. Zo’n 28 procent van de mensen, aldus de Europese vakbondskoepel Etuc, kan zich zelfs een uitje van een week niet permitteren. In Nederland gaat het om 775.000 mensen met een laag inkomen.
Maandag 2 Augustus 2021 - 16:56:55 - AD - Binnenland
 

Vakbond: bijna 800.000 Nederlanders niet op vakantie door geldgebrekAD - Binnenland

Prachtig die zomer, maar wat te doen met onze vrije tijd als het buitenland door corona verder weg lijkt dan ooit? Laten we de blik richten op al die pareltjes in eigen land. In een serie verhalen steeds een nieuwe tip van mensen die het weten kunnen. Vandaag: de Oude Buisse Heide in Zundert.
Maandag 2 Augustus 2021 - 16:02:29 - AD - Binnenland
 

Politie excuseert zich na fout: oud-profvoetballer Jergé Hoefdraad niet overledenAD - Binnenland

Commerciële eendaagse festivals zijn met het kabinetsbesluit om maximaal 750 bezoekers toe te staan feitelijk van de baan deze zomer. Dat stelt de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF). Festivalorganisator ID&T beslist binnen twee dagen of er alsnog een kort geding tegen de overheid komt. ,,Waarom mogen we wel massaal op vakantie en niet naar een wat groter festival?
Maandag 2 Augustus 2021 - 14:49:24 - AD - Binnenland
 

ID&T: ‘Waarom mag massale vakantie wel, en groter festival niet?’AD - Binnenland

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl. Hieronder de inzendingen die verschenen in de krant van maandag 2 augustus over onder meer crisis in het CDA, drukte op Schiphol en afscheid van Joost Prinsen.
Maandag 2 Augustus 2021 - 14:30:28 - AD - Binnenland
 

Reacties op crisisberaad CDA’ers: ‘Geen enkele partij moet op één politicus leunen’AD - Binnenland

Maikel B. uit het Gelderse Heerde moet 9 jaar de cel in, omdat hij zijn moeder Betsie (66) met geweld om het leven bracht. Ook krijgt hij tbs met dwangverpleging opgelegd. Die uitspraak deed de rechtbank vanmiddag.
Maandag 2 Augustus 2021 - 14:27:00 - AD - Binnenland
 

Gestage daling besmettingscijfers houdt aan: 2136 nieuwe coronagevallenNOS Nieuws - Binnenland

Bij het RIVM zijn tot 10.00 uur vanmorgen 2136 nieuwe coronabesmettingen gemeld. Dat zijn er 192 minder dan gisteren en bijna de helft minder dan vorige week maandag.

Gemiddeld daalt het aantal positieve coronatests: in de afgelopen zeven dagen werden gemiddeld 3252 positieve tests per dag geregistreerd. Dat is 43 procent minder dan de zeven dagen daarvoor.

Waar Nederland eerder deze maand een van de Europese landen was met de meeste besmettingen op het aantal inwoners, is het nu snel aan het zakken op die ranglijst. Op dit moment is Spanje een van de meest getroffen landen, al beginnen ook daar de cijfers inmiddels voorzichtig terug te lopen.

In de ziekenhuizen nam de bezetting opnieuw licht toe. Er liggen nu 719 mensen met corona in het ziekenhuis (gisteren: 683), van wie 197 op de IC (gisteren: 187), meldt het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS).

Toch vlakt het aantal nieuwe opnames op verpleegafdelingen af. De afgelopen dagen waren, na een piek op dinsdag met 100 opnames, de cijfers iedere dag iets lager. Het RIVM had al een "stabilisatie" voorspeld, die zou moeten worden gevolgd door een daling van de opnames. Op de intensive care is het nog niet zover: daar waren het afgelopen etmaal 21 nieuwe opnames.

Bij het RIVM werden geen overleden covid-patiënten gemeld. De afgelopen zeven dagen registreerde het RIVM gemiddeld 4 doden per dag, tegen 3 doden per dag een week eerder.

In het weekend worden minder sterfgevallen doorgegeven aan het RIVM. Daardoor kunnen de cijfers op zondag en maandag vertekenen ten opzichte van de rest van de week.

Ouderen lopen relatief veel risico als ze het coronavirus krijgen. Daarom registreert het RIVM in hoeveel verpleeghuizen recent coronagevallen waren. Er zijn nu 148 verpleeghuizen waar de afgelopen twee weken minimaal één coronabesmetting is vastgesteld. Een week geleden waren dat er 102.

Maandag 2 Augustus 2021 - 14:18:22 - NOS Nieuws - Binnenland
 

Maikel B. (46) doodt moeder Betsie (66) en moet 9 jaar de cel in met tbsAD - Binnenland

De Albert Heijn aan het Cassandraplein in Eindhoven is sinds afgelopen zaterdag dicht vanwege een muizenplaag in de supermarkt. De winkel is op last van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) gesloten en mag pas weer open na een grondige schoonmaak en maatregelen om herhaling te voorkomen.
Maandag 2 Augustus 2021 - 13:16:58 - AD - Binnenland
 

Video | Dit zijn de voorwaarden om naar een eendaags festival te mogenNu.nl - Binnenland

Evenementen zonder overnachting mogen vanaf 14 augustus plaatsvinden, maar alleen onder strikte voorwaarden. Hier moet je als festivalbezoeker aan voldoen.
Maandag 2 Augustus 2021 - 13:14:35 - Nu.nl - Binnenland
 

Belarussische atlete die openlijk kritiek uitte krijgt Pools visum, echtgenoot vlucht naar OekraïneDe Volkskrant - Binnenland

Eendaagse evenementen waarbij bezoekers geen zitplaats hebben, kunnen vanaf 14 augustus doorgaan mits ze maximaal 750 mensen toelaten. Dat heeft demissionair premier Rutte maandagmiddag bekendgemaakt. Een andere voorwaarde is dat de evenementen plaatsvinden in de open lucht óf in een tent die aan alle kanten open is. Deze beperkte toestemming geldt tot 1 september.
Maandag 2 Augustus 2021 - 13:13:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Grote muizenplaag teistert Albert Heijn: winkel dicht en aangevreten producten weggegooidAD - Binnenland

Eendaagse festivals kunnen deze zomer alleen doorgaan onder strikte voorwaarden. Er mogen maximaal 750 bezoekers komen en het festival moet in de open lucht of in een open tent plaatsvinden. Dat heeft demissionair premier Rutte vanmiddag bekendgemaakt na overleg met de meest betrokken ministers. Volgens het Outbreak Management Team (OMT) is het risico op een nieuwe golf coronabesmettingen te groot bij grotere evenementen.
Maandag 2 Augustus 2021 - 13:11:24 - AD - Binnenland
 

Na Israël beginnen ook Groot-Brittannië en Duitsland aan de derde prikDe Volkskrant - Binnenland

Rusland stuurt extra troepen naar de grens met Afghanistan om daar deel te nemen aan de al eerder aangekondigde militaire oefeningen met het Tadzjiekse en Oezbeekse leger. Moskou is bezorgd over de opmars van de Taliban na het vertrek van westerse – voor het merendeel Amerikaanse – troepen uit Afghanistan.
Maandag 2 Augustus 2021 - 12:33:24 - De Volkskrant - Binnenland
 

Gevonden welp is nu volwassen leeuw (en heeft altijd honger)NOS Nieuws - Binnenland

Het gaat goed met de leeuw die als jonkie werd gedumpt in een weiland. Het dier kreeg de naam Remy toen hij werd gevonden. Afgelopen drie jaar woonde hij bij Stichting Leeuw, in Anna Paulowna.

Remy werd gevonden in een kooitje in een weiland bij Tienhoven, in Utrecht. Een hardloper ontdekte hem daar. Het is nog steeds niet duidelijk wie Remy heeft achtergelaten. De politie denkt dat de leeuw misschien bij een circus woonde.

Zuid-Afrika

Remy blijft niet voor altijd bij Stichting Leeuw wonen. Er is een plekje voor hem gereserveerd in een park in Zuid-Afrika. Daar heeft hij heel veel ruimte en meer soortgenoten om zich heen.

Maandag 2 Augustus 2021 - 12:24:48 - NOS Nieuws - Binnenland
 

Eendaagse festivals mogen alleen onder strikte voorwaarden doorgaan: maximaal 750 bezoekersAD - Binnenland

De afgelopen maand zijn in Nederland veel minder nieuwe auto’s verkocht dan in juli vorig jaar. Dat is het gevolg van ‘broos economisch herstel’, vertraagde leveringen door coronamaatregelen en het wereldwijde chiptekort. Dat melden brancheorganisaties BOVAG, RAI Vereniging en databureau RDC.
Maandag 2 Augustus 2021 - 12:17:45 - AD - Binnenland
 

Autoverkoop in een dip door ‘broos economisch herstel’AD - Binnenland

Een Transavia-vlucht van Schiphol naar Napels is gisteren geannuleerd na problemen met een vrouwelijke passagier. Leden van de Koninklijke Marechaussee (KMAR) hielden de vrouw aan wegens ordeverstoring en haalden haar van boord. ,,De overige 182 passagiers zijn maandagmorgen alsnog naar hun bestemming gevlogen’’, zegt een woordvoerster van de luchtvaartmaatschappij tegen deze site.
Maandag 2 Augustus 2021 - 12:14:34 - AD - Binnenland
 

Inspectie: arbeidsregels schoonmaak in vakantieparken overtredenNOS Nieuws - Binnenland

Uit een controle van schoonmaakwerkzaamheden in vijf Nederlandse vakantieparken blijkt dat daar vermoedelijk nergens eerlijk gewerkt wordt. Volgens de Inspectie SZW worden er te lange werkdagen gemaakt, krijgt personeel te weinig betaald en worden identiteiten van anderen gebruikt.

"Het is druk op de Nederlandse vakantieparken", constateert de inspectiedienst. "En als er de wissel van huisjes is, moeten de huisjes vaak in korte tijd door schoonmakers gereinigd worden."

De inspectie deed in juni en juli onderzoek bij vijf parken in Noordwijk, Monnickendam, Arnhem, Chaam en Hellevoetsluis. "Deze vijf zijn niet zomaar uitgekozen, dat is op basis van een risicoanalyse", zegt Paul van der Burg van SZW op NPO Radio 1. Hij zegt dat als de inspectie op andere parken had gecontroleerd, er daar ook overtredingen waren aangetroffen.

Bij twee van de onderzochte vakantieparken, met dezelfde eigenaar, werkten buitenlanders die niet in Nederland mogen werken. De werkgever, in dit geval het schoonmaakbedrijf of het uitzendbureau, had voor deze werknemers een tewerkstellingsvergunning moeten aanvragen.

In het ene park werden vier van zulke overtredingen geconstateerd. Naar nog eens vier andere gevallen wordt nog onderzoek gedaan. Bij het andere park werden zestien mensen aangetroffen, van wie er waarschijnlijk negen niet mochten werken. Dat moet onderzoek nog uitwijzen.

"Een boete voor die overtreding is 8000 euro", zegt Van der Burg. "Dat is voor zowel het schoonmaakbedrijf als voor het park."

Werken met andere identiteit

Bij vier van de vijf parken vermoedt de inspectie dat de arbeidstijdenwet niet goed wordt nageleefd. Ook wordt onderzocht of die vier parken een eerlijke vergoeding voor de werkzaamheden betalen. Een van de parken kon geen registratie van de gewerkte uren tonen en krijgt daarvoor een boete.

Bij een park troffen de inspecteurs twee mensen aan met een legitimatiebewijs dat niet van hen was. De inspectie onderzoekt nu waar de documenten vandaan komen. Ook werden op verschillende parken werknemers aangetroffen die een uitkering kregen in Nederland of België.

Maandag 2 Augustus 2021 - 12:10:06 - NOS Nieuws - Binnenland
 

Transavia annuleert vlucht na rel met lastige passagier, vrouw (43) uit Amsterdam aangehoudenAD - Binnenland

Irene van den Berg is journalist en columnist, gespecialiseerd in financiële psychologie. Zij probeert ons economische gedrag te verklaren.
Maandag 2 Augustus 2021 - 11:30:25 - AD - Binnenland
 

Weerbericht: Buien en bewolking in het zuiden, elders zonnigNu.nl - Binnenland

Dinsdagochtend komt in het midden en noorden nevel en mist voor. In de rest van het land klaart het in de ochtend op.
Maandag 2 Augustus 2021 - 10:36:34 - Nu.nl - Binnenland
 

Deze pr-stunt van tabaksreus Philip Morris was een meesterzetAD - Binnenland

In de uitverkoop: De Bijenkorf. Na tien jaar zou de Canadese eigenaar van de Nederlandse warenhuisketen uitgekeken zijn op zijn winkelbezit. Treft De Bijenkorf straks hetzelfde lot als V&D en Hudson’s Bay, zeker nu de rijkere klant wegblijft?
Maandag 2 Augustus 2021 - 09:00:22 - AD - Binnenland
 

Festivals van een dag mogen weer na 13 augustus, maar onder strikte voorwaardenDe Volkskrant - Binnenland

Tegen de zin in van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) gaat Groot-Brittannië vanaf volgende maand zijn kwetsbare burgers een derde keer tegen het coronavirus inenten. Dat meldt de Britse krant The Telegraph. Tot nu toe begon alleen Israël aan een derde prikronde. Ook Duitsland gaat in september een derde prik geven.
Maandag 2 Augustus 2021 - 08:52:41 - De Volkskrant - Binnenland
 

Maak jij deze zomer vakantievrienden?NOS Nieuws - Binnenland

Het is zomervakantie en voor veel kinderen is dat ook een moment om nieuwe vrienden te maken. Op de camping, in een vakantiepark of gewoon in je eigen buurt.

Maak jij ook nieuwe vrienden tijdens de vakantie of ben je met heel andere dingen bezig? Reageer op de stelling van de dag:

Tijdens de zomervakantie gaan we door het land om kinderen hun mening te vragen over de stelling van de dag. Soms gaat die stelling over het nieuws en soms over typische zomervakantie-dingen.

Vandaag gaan we langs bij kinderen in een vakantiepark in Biddinghuizen. Je ziet het vanavond in de uitzending en in onze app.

Maandag 2 Augustus 2021 - 07:44:35 - NOS Nieuws - Binnenland
 

Verkoop Bijenkorf biedt mogelijkheden: ‘Maakt weg vrij voor echt warenhuis voor Nederlanders’AD - Binnenland

In deze rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk. Galith en Femke waren van plan vegetarisch te gaan koken, maar hun peuterdochter eet liever entrecote. ‘En ze krijgt ook nog borstvoeding.’
Maandag 2 Augustus 2021 - 07:30:19 - AD - Binnenland
 

Plan om vegetarisch te koken voor dochter (2) mislukte: ‘Sarai eet zo een entrecote weg’AD - Binnenland

Opgejaagd wild, creperende reeën met bijtwonden in de hals en honden die tijdens het apporteren terugkomen met een reekalf in de bek. Het aantal bijtincidenten door toedoen van honden in de natuurgebieden rondom Nijmegen neemt fors toe, waarschuwen jachtopzichters.
Maandag 2 Augustus 2021 - 07:00:00 - AD - Binnenland
 

Video | Auto ramt woning in Leuvenheim en legt gevel in puinNu.nl - Binnenland

In het Gelderse dorp Leuvenheim is in de nacht van zondag op maandag een auto tegen een woning gebotst. Het voertuig vloog uit de bocht bij een chicane, bedoeld om het verkeer te vertragen. De bestuurder en bijrijder raakten gewond en zijn naar een ziekenhuis gebracht. Het huis heeft bij het ongeval flinke schade opgelopen.
Maandag 2 Augustus 2021 - 06:15:17 - Nu.nl - Binnenland
 

Rusland bezorgd over opmars Taliban, extra troepen naar grens met AfghanistanDe Volkskrant - Binnenland

Door het herhaald zondigen tegen het Europese recht, zoals onlangs opnieuw duidelijk is geworden bij de vergunningverlening voor de aanleg van windmolenparken, slaat Nederland ‘in rechtsstatelijke zin een modderfiguur’. Dit zegt oud-minister Ed Nijpels, voorzitter van het voortgangsoverleg van het Klimaatakkoord.
Maandag 2 Augustus 2021 - 05:00:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Ed Nijpels: fossiele wetgeving zit Klimaatakkoord in de weg. Den Haag slaaptDe Volkskrant - Binnenland

Boeren die willen verduurzamen, stoten hun hoofd vaak bij de bank die het moet financieren. Met name de oude Boerenleenbank (Rabobank) lijkt weinig soepel in het verstrekken van leningen. ‘Kredietbeoordelaars zitten vast aan oude normen. Bij wie daarvan afwijkt, gaat een rood lampje branden.’ Houdt de bank de verduurzaming van de landbouw tegen?
Maandag 2 Augustus 2021 - 05:00:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

De overheid luistert nauwelijks naar omwonenden bij de aanleg van windturbinesDe Volkskrant - Binnenland

Half juli werd Valkenburg verrast door een hevige overstroming. Nu het water is gezakt, stuit de middenstand op een tweede verrassing: de Britse verzekeraar die vooralsnog niet lijkt uit te keren.
Zondag 1 Augustus 2021 - 21:35:07 - De Volkskrant - Binnenland
 

Deltavariant slaat toe in China: meest wijdverspreide uitbraak sinds eerste golf in WuhanDe Volkskrant - Binnenland

De overheid luistert nauwelijks naar omwonenden bij de aanleg van windturbines. ‘De rechtsbescherming van de burger wordt aangetast’, volgens emeritus hoogleraar Albert Koers. Een onverwacht tegengeluid komt er vanuit het Europees Hof van Justitie.
Zondag 1 Augustus 2021 - 20:36:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Na het water voert Valkenburg nu strijd met de verzekeraarDe Volkskrant - Binnenland

De ontknoping nadert in de uitleveringszaak tegen Meng Wanzhou, financieel topvrouw van de Chinese telecomgigant Huawei. Woensdag begint de laatste reeks hoorzittingen, die eindigt met het langverwachte besluit van de Canadese rechter of de 49-jarige Meng inderdaad mag worden uitgeleverd aan de Verenigde Staten.
Zondag 1 Augustus 2021 - 18:44:15 - De Volkskrant - Binnenland
 

De boer wil wel duurzamer, maar de bank wil er niet voor betalenDe Volkskrant - Binnenland

China kampt met een uitbraak van de besmettelijke deltavariant, die zich via schoonmakers op het vliegveld van de stad Nanjing binnen tien dagen heeft verspreid over veertien provincies en stadsregio’s. Zaterdag werd bekend dat het virus nu ook rondgaat in de dichtbevolkte miljoenenstad Chongqing in West-China en een twintigtal andere steden.
Zondag 1 Augustus 2021 - 18:31:29 - De Volkskrant - Binnenland
 

Weekweerbericht: Het blijft wisselvallig en koelNu.nl - Binnenland

Het blijft de komende week wisselvallig zomerweer met mooie zonnige momenten, maar ook met elke dag kans op buien, aldus Weerplaza. De verwachte temperaturen blijven aan de lage kant voor de tijd van het jaar.
Zondag 1 Augustus 2021 - 18:10:58 - Nu.nl - Binnenland
 

Weerbericht: Afwisselend zon en wolkenveldenNu.nl - Binnenland

Zon en wolkenvelden wisselen elkaar af op maandag. In het zuiden kan een enkele bui voorkomen, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. Het wordt 18 tot 20 graden en er staat een zwakke tot matige noordwestelijke wind.
Zondag 1 Augustus 2021 - 18:01:48 - Nu.nl - Binnenland
 

Turkije en andere mediterrane landen geplaagd door extreme hitte: ‘Dit was de hel’De Volkskrant - Binnenland

Iran gaat Cubaanse coronavaccins produceren, nadat Cuba deze vaccins onlangs heeft goedgekeurd voor noodgebruik. Dat melden Cubaanse staatsmedia. Hoewel de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) te weinig gegevens heeft om de vaccins goed te keuren, zijn er naast Iran ook andere geïnteresseerden. Zo wil ook Vietnam ze produceren en willen Mexico en Jamaica ze kopen. Venezuela heeft al Cubaanse vaccins ingekocht.
Zondag 1 Augustus 2021 - 17:19:49 - De Volkskrant - Binnenland
 

Wie is Meng Wanzhou, de Huawei-topvrouw die al sinds 2018 vast zit in Canada?De Volkskrant - Binnenland

Tegenstanders vinden het een begroeide drol. De Nederlandse makers hebben mooiere woorden voor de Marble Arch Mound, de kunstmatig aangelegde heuvel in West-End in Londen. Het kunstwerk moet hoe dan ook voorlopig op slot, vanwege kinderziektes en onwillig gras.
Zondag 1 Augustus 2021 - 17:13:45 - De Volkskrant - Binnenland
 

Hevige regenbuien leiden tot wateroverlast in Nederlandse plaatsenNu.nl - Binnenland

De hevige regenbuien die zondagmiddag over Nederland trekken, hebben in sommige plaatsen voor flinke wateroverlast gezorgd. In korte tijd viel er tot wel 110 millimeter neerslag.
Zondag 1 Augustus 2021 - 17:02:33 - Nu.nl - Binnenland
 

Dopebwoy over zijn tanden, discriminatie en bekend zijn in het buitenlandNOS Nieuws - Binnenland

Rapper Dopebwoy scoort al jaren grote hits. Vaak ook met andere artiesten, zoals Boef en Jonna Fraser. Je kunt hem kennen van nummers als Vakantie, Guap en Cartier.

Verslaggever Bart ging met jullie vragen bij hem langs in de gloednieuwe studio van de rapper. Ze spraken over van alles, waaronder zijn bekendheid in het buitenland.

Zondag 1 Augustus 2021 - 15:46:42 - NOS Nieuws - Binnenland
 

Trump nog verder in diskrediet gebracht, maar haalt ondertussen bakken met geld binnenDe Volkskrant - Binnenland

Farmaceuten Pfizer en Moderna hebben de prijzen voor hun coronavaccins verhoogd in een nieuwe overeenkomst met de Europese Unie. Dat meldt de Britse zakenkrant Financial Times zondag.
Zondag 1 Augustus 2021 - 15:46:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Daling zet door, 2350 nieuwe besmettingen gemeldNOS Nieuws - Binnenland

Bij het RIVM zijn tot 10.00 uur vanmorgen 2350 nieuwe coronabesmettingen gemeld. Dat zijn er 605 minder dan gisteren.

Gemiddeld daalt het aantal positieve coronatests ook: in de afgelopen zeven dagen werden gemiddeld 3501 positieve tests per dag geregistreerd. Dat is 46 procent minder dan de zeven dagen daarvoor.

De cijfers betekenen ook weer een halvering ten opzichte van dezelfde dag een week eerder. Op zondag 25 juli werden ongeveer 4600 positieve tests gemeld, een week eerder waren dat er zelfs nog ruim 10.000.

683 coronapatiënten in het ziekenhuis

In de ziekenhuizen nam de bezetting toe. Er liggen nu 683 mensen met corona in het ziekenhuis (gisteren: 667), van wie 187 op de IC (gisteren: 181), meldt het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS).

Het aantal nieuwe opnames lijkt inmiddels wel voorzichtig over de piek heen. Op verpleegafdelingen werden dinsdag nog 100 nieuwe patiënten opgenomen, vandaag waren het er 62.

2 overleden covid-patiënten

Bij het RIVM werden 2 overleden covid-patiënten gemeld. De afgelopen zeven dagen registreerde het RIVM gemiddeld 4 doden per dag, tegen 3 doden per dag een week eerder.

In het weekend worden minder sterfgevallen doorgegeven aan het RIVM. Daardoor zijn op zondag en maandag deze cijfers vrijwel altijd lager dan in de rest van de week.

Ouderen lopen relatief veel risico als ze het coronavirus krijgen. Daarom registreert het RIVM in hoeveel verpleeghuizen recent coronagevallen waren. Er zijn nu 148 verpleeghuizen waar de afgelopen twee weken minimaal één coronabesmetting is vastgesteld. Een week geleden waren dat er 102.

Zondag 1 Augustus 2021 - 15:44:11 - NOS Nieuws - Binnenland
 

Politie vindt 11-jarig Syrisch meisje op stationNOS Nieuws - Binnenland

De politie heeft gisteren op het station in Utrecht een 11-jarig meisje opgepikt. Het meisje was helemaal alleen en bleek Syrisch te zijn.

Medewerkers van de NS zagen het meisje, gaven haar wat eten en drinken en belden de politie. Omdat het meisje geen Nederlands sprak, konden ze eerst niet met haar praten. Dankzij iemand die toevallig op het station was, lukte dat uiteindelijk wel.

Op Instagram schreef een agent over de gebeurtenis.

Het meisje is door de politie meegenomen. Hulporganisaties hebben opvang voor haar geregeld. Er wordt nu uitgezocht waar haar ouders of verzorgers zijn en hoe ze verder kan worden geholpen.

Zondag 1 Augustus 2021 - 15:27:36 - NOS Nieuws - Binnenland
 

Nederlandse heuvel valt niet zo goed bij de Londenaren, en is alweer geslotenDe Volkskrant - Binnenland

De druk op Donald Trump neemt toe nu de onderzoeken en onthullingen over de oud-president zich opstapelen. Tegelijk haalt hij zoveel geld binnen dat de Republikeinen niet om hem heen kunnen: zijn politieke oorlogskas telt 102 miljoen dollar.
Zondag 1 Augustus 2021 - 14:27:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Weerbericht: Code geel vanwege zware onweersbuienNu.nl - Binnenland

Het KNMI waarschuwt dat zondagochtend buien vanuit het westen het land binnentrekken en dat die in de loop van de middag steeds actiever worden. De buien gaan gepaard met onweer, hagel en lokaal veel neerslag in korte tijd.
Zondag 1 Augustus 2021 - 13:44:47 - Nu.nl - Binnenland
 

‘Farmaceuten Pfizer en Moderna verhoogden de prijzen van hun vaccins’De Volkskrant - Binnenland

Mediterrane landen kampen met natuurbranden en hoge temperaturen. In Turkije eiste het vuur zeker acht levens en werden duizenden toeristen uit drukke badplaatsen geëvacueerd. Inmiddels zijn de branden daar grotendeels onder controle, maar in Griekenland en Italië laaiden ze nog op. De hitte en het brandgevaar houden nog een tijd aan.
Zondag 1 Augustus 2021 - 11:21:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Politieachtervolging leidt tot crash op A12 tussen Utrecht en Den HaagNu.nl - Binnenland

Een politieachtervolging op de A12 van Utrecht naar Den Haag heeft zaterdagmiddag geleid tot een crash van een auto ter hoogte van Zoetermeer. Drie inzittenden zijn aangehouden. De weg ging urenlang dicht. Inmiddels is de weg weer open.
Zondag 1 Augustus 2021 - 11:16:08 - Nu.nl - Binnenland
 

Schietpartijen en waarschuwingsschoten gelost in RotterdamNu.nl - Binnenland

In de nacht van zaterdag op zondag hebben zich twee schietincidenten voorgedaan in Rotterdam. Niemand raakte daarbij gewond. Ook werden waarschuwingsschoten gelost in het Roel Langerakpark.
Zondag 1 Augustus 2021 - 10:10:05 - Nu.nl - Binnenland
 

Video | Motorcrosser rijdt tegen brug bij politieachtervolging in UtrechtNu.nl - Binnenland

De Utrechtse politie deelde zaterdag een video van een achtervolging in de wijk Zuilen. Agenten zagen de motorcrosser tegen het verkeer in rijden op een fietspad en zetten de achtervolging in.
Zondag 1 Augustus 2021 - 08:16:56 - Nu.nl - Binnenland
 

Weerbericht: Buiige dag met zware windstoten in Friesland en op de WaddenNu.nl - Binnenland

Het waait zaterdag stevig en op de Wadden en langs de noordkust zijn zware windstoten tot 75 kilometer per uur mogelijk.
Zaterdag 31 Juli 2021 - 08:12:31 - Nu.nl - Binnenland
 

Reizigersorganisatie verwacht tot oktober krapte op spoor door personeelstekortNu.nl - Binnenland

ProRail verwacht dat de problemen met de dienstregeling als gevolg van het gebrek aan verkeersleiders zich minstens tot oktober kunnen blijven voordoen. Reizigersorganisatie Rover meldt vrijdag daarover te zijn ingelicht door de spoorbeheerder.
Zaterdag 31 Juli 2021 - 07:54:10 - Nu.nl - Binnenland
 

Video | Zo ziet het grootste crystalmethlab van Nederland er vanbinnen uitNu.nl - Binnenland

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag het grootste en professioneelste crystalmethlab in Nederland ooit gevonden in Nederweert. Onder begeleiding van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) mocht de pers vrijdag opnamen maken van de productielocatie.
Vrijdag 30 Juli 2021 - 19:43:46 - Nu.nl - Binnenland
 

CBR deed intern onderzoek naar verdachte die motoragent doodreedNu.nl - Binnenland

Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) heeft intern onderzoek gedaan naar de 46-jarige vrachtwagenchauffeur die op 7 juli een motoragent doodreed. Het CBR ontving meerdere alarmsignalen over de man, maar heeft er niets mee gedaan, schrijft het AD vrijdag.
Vrijdag 30 Juli 2021 - 19:07:25 - Nu.nl - Binnenland
 

Kabinet besluit dat tieners Moderna-vaccin kunnen krijgen, Pfizer blijft de normNu.nl - Binnenland

Tieners tussen de twaalf en zeventien jaar oud kunnen vanaf dit weekeinde ook gevaccineerd worden met het coronavaccin van Moderna. Dat heeft het demissionaire kabinet vrijdag besloten naar aanleiding van het advies van de Gezondheidsraad van donderdag. Tot nu toe kregen tieners alleen het Pfizer-vaccin toegediend. Dat zal gezien de grote voorraad voorlopig ook zo blijven.
Vrijdag 30 Juli 2021 - 18:08:04 - Nu.nl - Binnenland
 

Deze trein rijdt niet: vijf vragen over het personeelstekort bij ProRailNu.nl - Binnenland

Meerdere treinen konden deze week niet rijden vanwege een personeelstekort bij de verkeersleiding van ProRail. De spoorbeheerder kampt al langer met een gebrek aan voldoende verkeersleiders. Eerder dit jaar vielen ook al treinen uit door onderbezetting. Vijf vragen over het personeelsprobleem bij de verkeersleiding van ProRail.
Vrijdag 30 Juli 2021 - 17:21:53 - Nu.nl - Binnenland
 

Burgemeester Daan Prevoo van Valkenburg: ‘Zo’n ramp maakt ongekende krachten in je los’De Volkskrant - Binnenland

Het beschermen van werelderfgoed begon uit een universele grondgedachte: deze plekken moeten voor iedereen op aarde bewaard blijven. Maar nationalistische belangen spelen op.
Vrijdag 30 Juli 2021 - 16:54:45 - De Volkskrant - Binnenland
 

Deel oogpatiënten kan niet geholpen worden door tekort cruciaal oogmiddelNu.nl - Binnenland

Er is een wereldwijd ernstig tekort aan Visudyne (verteporfine), een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van bepaalde oogziekten. Door het tekort zullen patiënten voor wie ernstige slechtziendheid of blindheid dreigt, voorrang krijgen bij de behandeling. Voor dit middel zijn geen alternatieven beschikbaar.
Vrijdag 30 Juli 2021 - 16:41:41 - Nu.nl - Binnenland
 

Nederlanders verwend door warme zomers: natte juli was juist oer-HollandsNu.nl - Binnenland

Ondanks de vele bewolking en soms extreme regenval was het weer tijdens de maand juli over het geheel genomen opvallend normaal, meldt Weerplaza vrijdag.
Vrijdag 30 Juli 2021 - 16:24:37 - Nu.nl - Binnenland
 

Cubaanse coronavaccins zijn gewild, ook zonder WHO-goedkeuringDe Volkskrant - Binnenland

De bioscopen hebben veel geleden onder corona. Hoe gaat het met de rest van de Nederlandse filmindustrie?
Vrijdag 30 Juli 2021 - 16:07:03 - De Volkskrant - Binnenland
 

Een rampjaar voor bioscopen, maar een opsteker voor de Nederlandse filmDe Volkskrant - Binnenland

Meer dan vijfhonderd dagen lagen de drijvende dorpen gedwongen voor anker. Dit was niet alleen een enorme klap voor de rederijen van de cruiseschepen maar ook voor de bestemmingen die ze aandeden, zoals het Caribische eiland Sint Maarten, dat voor 85 procent afhankelijk is van het toerisme. Het eiland werpt zich dan ook graag op als thuishaven, nu de cruisevaart langzaam weer op stoom komt.
Vrijdag 30 Juli 2021 - 15:57:41 - De Volkskrant - Binnenland
 

Moeten zonneparken altijd groot en lelijk zijn? In Overijssel drijven de panelen tussen de koeienDe Volkskrant - Binnenland

Daan Prevoo, burgemeester van Valkenburg ‘in oorlogstijd’, over de pijnlijke ontruiming van een hospice, zestig verdronken duiven, de enorme saamhorigheid onder inwoners en ondernemers, maar ook over de profiteurs van de ramp. ‘Als de riolen overstromen, komen de ratten naar boven.’
Vrijdag 30 Juli 2021 - 15:53:44 - De Volkskrant - Binnenland
 

Verdachte (14) mishandeling meisje in Amstelveen blijft langer vastzittenNu.nl - Binnenland

De veertienjarige jongen die verdacht wordt van betrokkenheid bij de mishandeling van een eveneens veertienjarige meisje in Amstelveen moet nog zeker twee weken in voorlopige hechtenis blijven. Dat heeft de kinderrechter vrijdag bepaald, meldt de rechtbank in Amsterdam.
Vrijdag 30 Juli 2021 - 14:42:51 - Nu.nl - Binnenland
 

Politie vindt in Nederweert grootste crystalmethlab ooit in NederlandNu.nl - Binnenland

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag het grootste en professioneelste crystalmethlab in Nederland ooit gevonden, bij de Hoogbosweg in Nederweert. Er is een 62-jarige Poolse man aangehouden.
Vrijdag 30 Juli 2021 - 14:11:35 - Nu.nl - Binnenland
 

Thuishaven Sint Maarten ziet licht aan het eind van de tunnel: cruisevaart komt weer op stoomDe Volkskrant - Binnenland

Eindeloze rijen zonnepanelen, in strakke slagorde opgesteld: het kan ook anders. Dat is nodig ook, nu de energietransitie serieuze vormen aanneemt en de weerstand tegen zonne- en windmolenparken groeit.
Vrijdag 30 Juli 2021 - 11:00:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Stroomstoring Maastricht UMC veroorzaakte inderdaad overlijden twee patiëntenNu.nl - Binnenland

Door de stroomstoring in het Maastricht UMC eind april zijn twee coronapatiënten versneld overleden. Dat werd vrijdag bekendgemaakt tijdens een persconferentie van het ziekenhuis. Het UMC vermoedde begin mei al dat er een verband was. Een onafhankelijk onderzoek heeft dat nu bevestigd.
Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - Nu.nl - Binnenland
 

Drie keer goud voor Nederland? Verleiding is groot VN-werelderfgoed als landencompetitie te zienDe Volkskrant - Binnenland

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - De Volkskrant - Binnenland
 

Wild steeds vaker slachtoffer van loslopende honden: ‘Die beesten doen alles wat God verboden heeft’AD - Binnenland

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - AD - Binnenland
 

 
Binnenlands Nieuws:

Het nieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets in Nederland. Zodra sneeuwstormen zorgen voor een run op bontmutsen en files op de wegen, leest u het hier. AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste binnenlands nieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.