Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 

Advertentie

 

A27 bij Utrecht ruim twee uur dicht na ongelukNu.nl - Algemeen

De A27 tussen Utrecht en Almere is weer open voor verkeer. Dat heeft Rijkswaterstaat gemeld.
Woensdag 22 Oktober 2014 - 16:27:04 - Nu.nl - Algemeen
 

A27 weer open voor verkeerHart van Nederland

De snelweg A27 tussen Utrecht en Almere is weer open voor verkeer, zo meldt Rijkswaterstaat. De snelweg was woensdag tussen Utrecht Noord en afslag Bilthoven lange tijd afgesloten door een ongeluk met twee vrachtwagens. Een van de vrachtwagens boorde door de vangrail, en deze moest vervangen worden. Beide vrachtwagens kantelden niet, maar de berging was […]
Woensdag 22 Oktober 2014 - 16:18:38 - Hart van Nederland
 

Tour de France 2015 ideaal voor klimmersHart van Nederland

De Tour de France wordt in 2015 een echte wedstrijd voor klimmers. Bij de presentatie van ‘s wereld grootste wielerwedstrijd werd duidelijk dat er bijna geen tijdritkilometers zijn, maar wel veel aankomsten bergop. De Tour gaat op 4 juli van start in Utrecht. De organisator van de Tour, de Amaury Sport Organisation (ASO), presenteerde de […]
Woensdag 22 Oktober 2014 - 15:43:07 - Hart van Nederland
 

A27 dicht na ongeluk met 2 vrachtwagensHart van Nederland

De A27 vanuit Utrecht richting Almere is woensdagmiddag afgesloten vanwege een ongeluk met twee vrachtwagens. Dat meldt de VID (Verkeersinformatiedienst). De trucks blokkeren de hele rijbaan en daar ondervindt het verkeer veel hinder van. Naar verwachting blijft de weg tussen Utrecht-Noord en Bilthoven tot 16.30 uur afgesloten. Weggebruikers wordt aangeraden om de A27 voorlopig te […]
Woensdag 22 Oktober 2014 - 14:46:10 - Hart van Nederland
 

Europees Parlement keurt nieuwe Europese Commissie goedNRC Handelsblad - Algemeen

Het parcours van de Tour de France 2015 belooft een grote uitdaging te worden voor de renners. De route, die in Utrecht start, is vanmorgen bekendgemaakt door de Amaury Sport Organisation (ASO). De race die voor het eerst sinds 2008 weer bonustijden invoert, biedt veel kansen voor sprinters met korte ritten.
Woensdag 22 Oktober 2014 - 12:06:48 - NRC Handelsblad - Algemeen
 

A27 uren dicht na truckongelukNOS Nieuws - Algemeen

De A27 bij Utrecht is in noordelijke richting ruim twee uur dicht geweest na een ongeluk met twee vrachtwagens. De weg werd afgesloten omdat één van de trucks dwars over de rijbaan stond.

Het ongeluk gebeurde iets voor 14.00 uur ten noorden van Utrecht. Het is niet bekend of er mensen gewond zijn geraakt.

Automobilisten in de richting van Almere werd aangeraden om de A27 te mijden. Er kwam een kilometerslange file te staan.

Iets na 16.00 uur was de rijbaan weer vrij en ging de weg weer open.

Woensdag 22 Oktober 2014 - 11:37:45 - NOS Nieuws - Algemeen
 

 
Over AltijdActueel:

Het nieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets op de wereld. AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste nieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.