Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 

Advertentie

 

Politie: storing 0900-8844NOS Nieuws - Algemeen

In een groot deel van het land is het politietelefoonnummer 0900-8844 vanwege een storing moeilijk bereikbaar. Het nummer is bedoeld voor zaken die geen spoed hebben.

De problemen ontstonden halverwege de ochtend. Wanneer ze zijn opgelost is niet bekend, net als de oorzaak.

Het alarmnummer 112 is wel gewoon bereikbaar.

Telefooncentrale

Het 0900-nummer van de politie kampt vaker met problemen. In juni was er een storing in een telefooncentrale en was het nummer in Utrecht, Flevoland en Noord-Holland slecht bereikbaar.

Een maand eerder had de regio Haaglanden problemen met het telefoonnummer.

Donderdag 2 Oktober 2014 - 06:30:15 - NOS Nieuws - Algemeen
 

Serie-aanrander Utrecht nog vrijNOS Nieuws - Algemeen

De man die afgelopen weekend in Utrecht werd opgepakt, is niet de serie-aanrander waar de politie naar zoekt. Dat heeft het Openbaar Ministerie bekendgemaakt.

De 26-jarige man uit Zeist werd zondagochtend aangehouden in het centrum van Utrecht. Kort daarvoor zou hij een vrouw van 19 hebben aangerand op het Janskerkhof. Morgen wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris.

DNA-test

Na de aanhouding van de man werd er snel een DNA-onderzoek gedaan om te kijken of hij te maken heeft met eerdere aanrandingen in Utrecht. Uit de test blijkt dat hun DNA-profielen niet overeenkomen.

De serie-aanrander heeft volgens de politie zeker drie keer toegeslagen. Volgens zijn slachtoffers is het een zwarte man tussen de 30 en 40 jaar oud en spreekt hij goed Nederlands.

Donderdag 2 Oktober 2014 - 06:30:15 - NOS Nieuws - Algemeen
 

 
Over AltijdActueel:

Het nieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets op de wereld. AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste nieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.