Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 

Advertentie

 

Dit paasweekend wordt het prima lenteweer (en druk op de weg)NRC Handelsblad - Algemeen

De A27 tussen Breda en Utrecht wordt over een traject van 47 kilometer verbreed. Dat heeft minister Melanie Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu) vandaag besloten, zo staat in een brief aan de Tweede Kamer. Hiermee wil Schultz het fileprobleem oplossen, op dit moment kent het traject Houten-knooppunt Hooipolder nog vier noteringen in de file top 50.
Vrijdag 18 April 2014 - 12:50:01 - NRC Handelsblad - Algemeen
 

Schultz wil files Utrecht-Breda aanpakken met verbreding A27NRC Handelsblad - Algemeen

Het openbaar ministerie in Zuid-Korea heeft de rechter gevraagd om een arrestatiebevel uit te vaardigen tegen de kapitein van de gezonken veerboot Sewol. Dat schrijft persbureau AP. Het schip zonk woensdag voor de kust van Seoul.
Vrijdag 18 April 2014 - 12:14:27 - NRC Handelsblad - Algemeen
 

Schultz: A27 moet uit file top-50NOS Nieuws - Algemeen

Minister Schultz van Haegen wil de A27 tussen Breda en Utrecht verbreden met extra rij- en spitsstroken. Dat schrijft ze in een brief aan de Tweede Kamer. Over de Merwede bij Gorinchem moet een tweede brug met vier rijstroken komen.

Het stuk snelweg dat aangepakt wordt, is 47 kilometer lang en loopt door drie provincies. Het staat hoog in de de file top-50. Schultz heeft 808 miljoen euro beschikbaar om dat te veranderen.

"Goed voor de economie"

De operatie is volgens haar "goed voor de bereikbaarheid van de regio, goed voor de doorstroming van het verkeer en goed voor de economie".

Ze wil dat de werkzaamheden in 2019 beginnen.

Vrijdag 18 April 2014 - 09:44:50 - NOS Nieuws - Algemeen
 

 
Over AltijdActueel:

Het nieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets op de wereld. AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste nieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.