Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 

Advertentie

 

Juten zak met gestolen cadeautjes net op tijd terug bij Utrechtse familieNOS Nieuws - Algemeen

Een juten zak met cadeautjes die werd gestolen in de Utrechtse wijk Overvecht is vanavond alsnog bij het juiste gezin afgeleverd. Dat meldt de politie op Twitter.

Een buurtbewoonster vond vanochtend tijdens het uitlaten van haar honden de zak met pakjes. Meerdere cadeautjes lagen in het gras en waren opengescheurd. Aan de opdruk en inhoud was te zien dat de zak voor een gezin was dat nog pakjesavond moest vieren.

Op sociale media werd gezocht naar het gezin, en aan het begin van de avond liet de politie weten dat de cadeautjes op tijd zijn bezorgd. "We hebben de Sint mogen helpen de pakjes terug te brengen. We troffen heel veel blije kinderen aan. Dat deed ons goed."

Volgens politie zijn de pakjes meegenomen nadat de moeder van het gezin die bij de auto had gezet. "Toen bleek dat het allemaal kindercadeautjes waren is alles verderop in de bosjes gedumpt", zegt een woordvoerder tegen RTV Utrecht. Het is niet duidelijk of er cadeautjes missen.

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - NOS Nieuws - Algemeen
 

 
Over AltijdActueel:

Het nieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets op de wereld. AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste nieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.