Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 

Advertentie

 

Utrechters schrikken van NSB-museumHart van Nederland

Een verontrustende brief viel deze week op de deurmat bij Utrechters die aan of in de buurt van de Maliebaan wonen. In de brief wordt gemeld dat er een NSB-museum in hun wijk komt. Het hoofdkantoor van de Nationaal-Socialistische Beweging was gevestigd aan de Maliebaan. Daar zou volgens de briefschrijver het NSB-museum openen. Op dat […]
Vrijdag 24 Oktober 2014 - 18:29:38 - Hart van Nederland
 

Utrechtse serieverkrachter moet voor de rechter komenHart van Nederland

De 51-jarige Gerard T., de vermoedelijke Utrechtse serieverkrachter, moet maandag voor de rechter verschijnen. Dat heeft de rechtbank in Utrecht bepaald, na een eis van het Openbaar Ministerie (OM) hiertoe. De rechtbank in Utrecht houdt maandagmiddag een eerste inleidende, openbare zitting in de zaak tegen de vermoedelijke serieverkrachter. T. heeft sinds zijn arrestatie in juli […]
Vrijdag 24 Oktober 2014 - 16:38:20 - Hart van Nederland
 

Vermeende Utrechtse serieverkrachter moet voor rechterNu.nl - Algemeen

De 51-jarige Gerard T., de vermoedelijke Utrechtse serieverkrachter, moet maandag zijn opwachting maken in de rechtszaal. 
Vrijdag 24 Oktober 2014 - 15:23:24 - Nu.nl - Algemeen
 

Twee doden in woning NieuwegeinNOS Nieuws - Algemeen

In een woning in Nieuwegein heeft de politie twee doden gevonden. Agenten kregen rond 13.00 uur een melding dat er twee lichamen waren aangetroffen in een flat in de Abstederschans.

De politie heeft de portiekwoning en de omgeving afgezet voor sporenonderzoek. De brandweer heeft vastgesteld dat er geen koolmonoxide is gelekt.

De flat maakt deel uit van een woonblok voor begeleid wonen. Wie de slachtoffers zijn en hoe ze aan hun einde zijn gekomen, is onbekend. De politie sluit een misdrijf niet uit.

Begeleid wonen

RTV Utrecht meldt dat het huis waar de twee zijn gevonden onderdeel is van een project voor beschermd wonen van zorginstelling Lister.

De instelling stuurde twee medewerkers langs nadat er al een tijd geen contact was geweest met de bewoners. Medewerkers en cliƫnten van Lister worden opgevangen.

Vrijdag 24 Oktober 2014 - 11:59:10 - NOS Nieuws - Algemeen
 

 
Over AltijdActueel:

Het nieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets op de wereld. AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste nieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.