Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 

Advertentie

 

A12 richting Utrecht lange tijd afgesloten door ongeluk bij ZoetermeerNu.nl - Algemeen

Door een ongeluk met meerdere auto’s is de A12 van Den Haag naar Utrecht woensdag een tijd afgesloten geweest bij Zoetermeer. 
Woensdag 28 September 2016 - 18:40:23 - Nu.nl - Algemeen
 

OM eist boete voor oproep om moslims te verachtenNOS Nieuws - Algemeen

Een vrouw die had opgeroepen om moslims te verachten en te haten moet als het aan het Openbaar Ministerie ligt een boete betalen van 1000 euro, waarvan 500 euro voorwaardelijk. De Rotterdamse Raffie Chohan ziet de islam als "een krankzinnige ideologie". Chohan deed haar oproep bij de eerste demonstratie van de anti-islambeweging Pegida. Ze gaf bij de rechtszaak haar uitspraken toe en zei dat ze daarmee mensen "wil waarschuwen". Dat ze met haar oproep om moslims te haten zou aanzetten tot haat is onzin, zei ze.  In de rechtszaal in Utrecht waren tientallen sympathisanten. Onder hen was Constant Kusters, leider van de extreem-rechtse Nederlandse Volksunie (NVU). 
Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - NOS Nieuws - Algemeen
 

 
Over AltijdActueel:

Het nieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets op de wereld. AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste nieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.