Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 

Advertentie

 

Frans bedrijf wil Corio overnemenNOS Nieuws - Algemeen

Het Franse vastgoedbedrijf Klépierre wil het Nederlandse Corio overnemen. Corio is één van de grootste beursgenoteerde beleggers in winkelvastgoed en is eigenaar van onder meer Hoog Catharijne in Utrecht en Alexandrium in Rotterdam.

Volgens Corio ontstaat door de overname een leidende speler in winkelvastgoed met een portefeuille van 182 winkelcentra in 16 Europese landen. De bezittingen hebben een waarde van 21 miljard euro. Daarnaast hebben de twee bedrijven nog voor ruim 3 miljard euro aan projecten in ontwikkeling.

Aandeelhouders van Corio krijgen per aandeel dat ze bezitten 1,14 aandelen in het Franse bedrijf. Daarmee wordt Corio gewaardeerd op 7,2 miljard euro. De raden van bestuur en commissarissen van beide vastgoedondernemingen steunen de beoogde samenvoeging.

Dinsdag 29 Juli 2014 - 08:18:15 - NOS Nieuws - Algemeen
 

Appartementen Utrecht ontruimd na brandHart van Nederland

Twaalf appartementen aan de Eelderdiephof in Utrecht zijn maandagavond ontruimd nadat er brand was ontstaan in de ondergelegen parkeergarage. Daar was kortsluiting ontstaan in de verdeelkast die de woningen van stroom voorziet. Dat meldde de Veiligheidsregio Utrecht (VRU). Niemand raakte gewond. Rond 0.30 uur mochten de bewoners weer terugkeren naar hun woning. Veel van hen […]
Dinsdag 29 Juli 2014 - 08:02:52 - Hart van Nederland
 

 
Over AltijdActueel:

Het nieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets op de wereld. AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste nieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.