Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 

Advertentie

 

Utrechter meldt zich bij politie met dode in autoNu.nl - Algemeen

Een 61-jarige Utrechter heeft zich dinsdagavond bij het politiebureau in Maarssen gemeld, met de mededeling dat er een lichaam in zijn auto lag. Dat laat de politie woensdag weten.
Woensdag 25 November 2015 - 13:37:49 - Nu.nl - Algemeen
 

Woningbrand in Utrechtse wijk HoogravenHart van Nederland

In een woning in de Utrechtse wijk Hoograven is woensdagmiddag brand uitgebroken. De eerste melding van de brand aan de  Wickenburglaan kwam rond 13.30 uur binnen. De omvang van de brand is nog onbekend, maar in de omgeving zijn behoorlijk rookwolken te zien. Meer info volgt.
Woensdag 25 November 2015 - 13:27:57 - Hart van Nederland
 

Man rijdt met dode naar politiebureauNOS Nieuws - Algemeen

Een 61-jarige man uit Utrecht is gisteren met een lijk in zijn auto naar het politiebureau gereden. Bij de balie zei hij dat er een dode man in zijn auto lag, die agenten daar ook vonden. Het slachtoffer is een man van 53 uit Maarssen die sinds anderhalve week werd vermist.

Politiewoordvoerder Bernard Jens noemt het heel bijzonder dat iemand zelf een lichaam komt afleveren bij het politiebureau: "Dat heb ik in de twintig jaar dat ik dit werk doe nog nooit meegemaakt.

Verklaring

De Utrechter is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vermissing en dood van het slachtoffer. Zolang het onderzoek loopt wil de politie niet zeggen welke verklaring hij heeft gegeven voor het lichaam in zijn auto.

Bij de flat van de verdachte in Utrecht wordt onderzoek gedaan.

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - NOS Nieuws - Algemeen
 

 
Over AltijdActueel:

Het nieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets op de wereld. AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste nieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.