Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 

Advertentie

 

Italiaans maffialid aangehouden in TilburgNu.nl - Algemeen

In Tilburg is een internationaal gezochte drugshandelaar aangehouden. De 38-jarige man maakt volgens de Italiaanse justitie deel uit van de maffia. 
Maandag 23 Januari 2017 - 12:56:28 - Nu.nl - Algemeen
 

Fonds Slachtofferhulp wil dat roekeloos rijden zwaarder bestraft wordtNu.nl - Algemeen

Het Fonds Slachtofferhulp vindt dat mensen die een ernstig ongeluk veroorzaken door roekeloos rijden veel zwaarder moeten worden gestraft. Uit een onderzoek van de universiteit Tilburg in opdracht van het fonds blijkt dat rechters deze verdachten steeds minder vaak veroordelen voor dit rijgedrag. 
Maandag 23 Januari 2017 - 12:04:25 - Nu.nl - Algemeen
 

‘Verkeershufters krijgen te lage straffen’Hart van Nederland

De straffen voor verkeersdelicten door de zogeheten ‘verkeershufters’ zijn te laag. Dat blijkt maandag uit onderzoek van de universiteit van Tilburg in opdracht van Fonds Slachtofferhulp. “Dit onderzoek bevestigt de signalen die wij kregen van veel slachtoffers. Bij ernstige verkeersmisdrijven zijn de straffen vaak te mild”, concludeert Ineke Sybesma van het fonds. “Het is zorgelijk dat […]
Maandag 23 Januari 2017 - 08:01:01 - Hart van Nederland
 

Boodschappen doen in Tilburg doet maffialid de das om NOS Nieuws - Algemeen

In Tilburg is afgelopen weekend een internationaal gezochte drugsdealer aangehouden. Dat gebeurde op verzoek van de Italiaanse autoriteiten. De 38-jarige man is volgens de Italiaanse justitie lid van de maffia.

De man wordt al bijna een jaar gezocht voor misdrijven waar een maximale gevangenisstraf van 24 jaar op staat. Hij zou leiding geven aan een criminele organisatie die op Sardinië in cocaïne en xtc handelt. De man zou ook een koper met een achterstallige betaling hebben bedreigd om de sleutel van zijn huis af te staan.

Boodschappen

De 38-jarige heeft zowel de Nederlandse als de Italiaanse nationaliteit en is opgespoord door het speciale politieteam FASTNL. Dat houdt zich bezig met de opsporing en aanhouding van gezochte personen in binnen- en buitenland. De verdachte werd zaterdag aangehouden nadat hij zijn schuiladres had verlaten om boodschappen te doen. Hij wordt naar verwachting binnenkort uitgeleverd aan Italië.

Een maand geleden werd er in Utrecht ook een lid van de maffia opgepakt. In Italië staat voor hem een gevangenisstraf open van 5,5 jaar voor drugshandel en deelname aan een criminele organisatie.

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - NOS Nieuws - Algemeen
 

 
Over AltijdActueel:

Het nieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets op de wereld. AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste nieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.