Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 

Advertentie

 

Verdachte van doden 16-jarige scholiere Rotterdam is bekende van politieNu.nl - Algemeen

De man die wordt verdacht van het doodschieten van een scholiere in Rotterdam is een bekende van de politie en justitie, heeft een woordvoerder van het Openbaar Ministerie (OM) aan RTV Rijnmond laten weten.
Dinsdag 18 December 2018 - 23:20:38 - Nu.nl - Algemeen
 

Arts schaatsbond bood doping aan, erkennen twee voormalige profschaatsers voor het eerstDe Volkskrant - Algemeen

Een 16-jarig meisje is dinsdagmiddag doodgeschoten in de fietsenstalling van haar school in Rotterdam. Ze zou een liefdesrelatie hebben gehad met de 31-jarige verdachte.
Dinsdag 18 December 2018 - 21:04:00 - De Volkskrant - Algemeen
 

Verdachte die scholiere doodschoot in Rotterdam is bekende van justitieHart van Nederland

Hij werd deze zomer veroordeeld en stond daardoor onder toezicht van de reclassering.
Dinsdag 18 December 2018 - 20:57:13 - Hart van Nederland
 

Rotterdamse school ‘erg aangedaan’ na dood 16-jarige leerlingeHart van Nederland

"Wij zijn allemaal erg aangeslagen," laat het team weten in een verklaring op de website van de vmbo-school.
Dinsdag 18 December 2018 - 19:08:14 - Hart van Nederland
 

Verdachte schietincident Rotterdamse school is eerder veroordeeldNOS Nieuws - Algemeen

De verdachte van het schietincident vanmiddag op een vmbo-school in Rotterdam, waarbij een meisje van 16 om het leven kwam, is meerdere keren veroordeeld, melden bronnen aan de NOS. In zeker één geval ging het om een geweldsmisdrijf.

Het zou gaan om Bekir E., een 31-jarige Rotterdammer met een Turkse achtergrond. Hij staat sinds deze zomer onder toezicht van de reclassering, bevestigt het Openbaar Ministerie.

Ook het slachtoffer en leerlinge van de school Humeyra, heeft een Turkse achtergrond. Volgens medeleerlingen hadden de twee enige tijd een relatie waarin veel problemen speelden. Toen het meisje een punt achter de verhouding zette, bleef E. haar lastigvallen. Vriendinnen van Humeyra zouden daarvan melding hebben gemaakt bij de school, maar die ontkent dat.

Ruzie families

Er circuleren berichten op sociale media dat er een ruzie is ontstaan tussen familieleden van de verdachte en die van het slachtoffer. De politie zegt die geluiden ook te hebben gehoord.

Het incident vond vanmiddag rond 13.00 uur plaats op het Designcollege aan de Essenburgstraat in Rotterdam-West. Het slachtoffer zou buiten zijn opgewacht door E., die haar al schietend achtervolgde tot de fietsenstalling.

Ooggetuigen zeggen acht schoten te hebben gehoord. Volgens bronnen werd er zeker vier keer van dichtbij op het slachtoffer geschoten. Het meisje stierf ter plekke na een vergeefse reanimatie.

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - NOS Nieuws - Algemeen
 

 
Over AltijdActueel:

Het nieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets op de wereld. AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste nieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.