Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 

Advertentie

 

Broer terreurverdachte: hij is geen terroristNOS Nieuws - Algemeen

De terreurverdachte die woensdag werd opgepakt in Rotterdam is de 30-jarige Jaouad A. Dat meldt het AD. Journalisten van de krant zeggen dat ze de broer van de verdachte hebben gesproken.

Volgens Bilal A. heeft zijn broer niets met terreur te maken en wilde hij geen aanslag plegen. "Hij is wel gelovig. Hij bidt vijf keer per dag, maar hij is geen terrorist."

In het huis van de verdachte werd een kalasjnikov AK-47 met twee volle magazijnen gevonden, meldde het OM gisteren. De broer vindt het niet vreemd dat A. een automatisch vuurwapen thuis had. "Iedereen heeft toch een wapen?", zegt hij in de krant.

In het huis van de verdachte lagen ook vier dozen met zeer explosief illegaal vuurwerk, een groot schilderij met een IS-vlag en 1600 euro. De 30-jarige man wordt verdacht van het voorbereiden van een terroristisch misdrijf. 

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - NOS Nieuws - Algemeen
 

 
Over AltijdActueel:

Het nieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets op de wereld. AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste nieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.