Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 

Advertentie

 

Wietplantage in sauna opgeroldHart van Nederland

De politie heeft in een sauna in Rotterdam een grote wietplantage opgerold. Na een anonieme tip deden agenten een inval in een bedrijfspand. Het stond bekend als een Turks badhuis maar in werkelijkheid stond het vol met 2000 wietplanten en 2000 stekjes. Het is volgens het elektriciteitsbedrijf een wonder dat er geen brand is uitgebroken, […]
Woensdag 27 Augustus 2014 - 22:17:15 - Hart van Nederland
 

"Beste café" dicht om steekpartijNOS Nieuws - Algemeen

Café De Witte Aap in Rotterdam moet minimaal twee weken dichtblijven na een steekpartij afgelopen woensdag. Daarbij raakte een 33-jarige man uit Capelle aan den IJssel gewond.

In het café kreeg het slachtoffer ruzie met een 43-jarige Rotterdammer. Dat liep uit de hand en op het terras trok de dader een mes en stak het slachtoffer in zijn bovenlijf. De Rotterdammer rende weg, maar werd even later opgepakt.

Lonely Planet

De gemeente beslist de komende weken over het lot van de kroeg, die in 2009 door reisgids Lonely Planet gekozen werd tot beste café van de wereld. Mogelijk moet De Witte Aap langer de deuren dichthouden.

D66 en GroenLinks zijn tegen de sluiting van het café. GroenLinks-raadslid Arno Bonte noemt de sanctie onterecht, omdat de eigenaar volgens hem geen blaam treft.

Jos Verveen van D66 zegt tegen RTV Rijnmond dat de sluiting niet langer dan twee weken moet duren. "De Witte Aap is zelf ook slachtoffer. Hier kies je als ondernemer niet voor."

Woensdag 27 Augustus 2014 - 19:13:24 - NOS Nieuws - Algemeen
 

 
Over AltijdActueel:

Het nieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets op de wereld. AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste nieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.