Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 

Advertentie

 

Los Angeles namens VS officieel kandidaat voor Spelen van 2024NRC Handelsblad - Algemeen

Stedelijke regio’s, zoals Rotterdam-Den Haag, Amsterdam en de regio Eindhoven zouden veel meer taken en de daarbij behorende budgetten van het Rijk moeten krijgen om te kunnen blijven concurreren op de wereldmarkt.
Dinsdag 1 September 2015 - 20:06:59 - NRC Handelsblad - Algemeen
 

Luchthaven Rotterdam dicht na crash vliegtuigjeHart van Nederland

Op The Hague – Rotterdam Airport is dinsdagavond geen vliegverkeer mogelijk vanwege een vliegtuig met problemen op de landingsbaan. Een privévliegtuigje is op de landingsbaan door het landingsgestel gezakt en heeft een buikschuiver gemaakt. Geen van de twee inzittenden is gewond. Tot middernacht is geen vliegverkeer meer mogelijk, vertrekkende passagiers worden per bus naar Schiphol gebracht, […]
Dinsdag 1 September 2015 - 17:59:00 - Hart van Nederland
 

Weer vluchten op Rotterdam The Hague AirportNOS Nieuws - Algemeen

Er kunnen weer vliegtuigen landen en opstijgen van Rotterdam The Hague Airport. Het vliegverkeer lag het grootste deel van de avond stil nadat een klein vliegtuig een harde landing had gemaakt; het toestel moest eerst worden weggehaald.

Vluchten moesten uitwijken naar Schiphol, waarna passagiers met bussen vervoerd zijn naar Rotterdam The Hague Airport. Op de website van de luchthaven staat dat alle vluchten de komende dag weer volgens schema kunnen worden uitgevoerd.

Bij het incident moest een tweemotorig Beech-toestel een buiklanding maken omdat het landingsgestel niet was uitgeklapt. De twee inzittenden kwamen met de schrik vrij.

Dinsdag 1 September 2015 - 16:34:51 - NOS Nieuws - Algemeen
 

Geen vliegverkeer Rotterdam na harde landingNOS Nieuws - Algemeen

Het vliegverkeer van en naar Rotterdam The Hague Airport is stilgelegd. Op de start- en landingsbaan ligt een klein vliegtuig dat na een harde landing moet worden verwijderd.

Even voor 18.00 uur maakte het tweemotorige Beech-toestel een buiklanding, nadat het landingsgestel niet was uitgeklapt. Vermoedelijke oorzaak is een technisch probleem, zegt een woordvoerder van de luchthaven. De twee inzittenden bleven ongedeerd.

Het vliegverkeer ligt tot zeker middernacht stil. De vertrekkende en binnenkomende vluchten wijken uit naar andere luchthavens. Voor deze reizigers wordt busvervoer geregeld.

Dinsdag 1 September 2015 - 16:34:51 - NOS Nieuws - Algemeen
 

 
Over AltijdActueel:

Het nieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets op de wereld. AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste nieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.