Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 

Advertentie

 

ASML bevestigt kraakDe Volkskrant - Algemeen

Nederland is te verslaafd aan het gas uit Groningen en de olie uit Rusland en Saudi-Arabiƫ. Als we daar wat aan willen doen, moeten we echt serieus aan de slag met alternatieve energie, stelde PvdA-lijsttrekker voor de Eerste Kamer Marleen Barth vandaag.
Zondag 1 Maart 2015 - 15:13:00 - De Volkskrant - Algemeen
 

PVV-lijsttrekker Faber peinst niet over aftredenNOS Nieuws - Algemeen

Het Gelderse PVV-Statenlid Marjolein Faber is niet van plan haar functie bij de provincie neer te leggen. "En het is niet aan de orde dat zij mij weg kunnen sturen."

Ze zei dit bij het NPO Radio1 lijsttrekkersdebat van de NOS. Faber herhaalde dat ze de rekening van het IT-bedrijf van haar zoon uit eigen zak gaat betalen, en daarmee is voor haar de kous af. Faber is fractievoorzitter van de PVV in Provinciale Staten en nu ook PVV-lijsttrekker bij de Eerste Kamerverkiezingen.

Gisteren werd bekend dat Faber haar zoon inhuurde voor partijwerk. Ze zou een bedrijf waarvan haar zoon mede-eigenaar is, hebben ingehuurd voor werk aan de website van de Gelderse PVV. De rekening van 8000 euro werd betaald uit een subsidiepot voor de fracties in de provincie.

Een Gelderse VVD-gedeputeerde en de fractievoorzitter van de Gelderse PvdA hebben gezegd dat ze moet opstappen, maar dat is ze dus niet van plan. Kritiek uit de gelederen van de PVV is er niet. Volgens PVV-leider Wilders was het niet handig maar is de zaak afgedaan.

Zondag 1 Maart 2015 - 11:52:05 - NOS Nieuws - Algemeen
 

 
Over AltijdActueel:

Het nieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets op de wereld. AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste nieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.