Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 

Advertentie

 

Trump-blog - Giuliani trekt zich terug voor Buitenlandse ZakenDe Volkskrant - Algemeen

De PvdA heeft hij altijd gezien als een vehikel om zijn idealen te verwezenlijken, zoals Greenpeace dat ook was. Diederik Samsom streefde die idealen na met een tomeloze energie, maar het lukte hem niet als politiek leider profiel op te bouwen. De man die de wonderbaarlijke herrijzenis van de PvdA in 2012 vormgaf, hoopte zijn kunststuk in 2017 te mogen herhalen. In plaats daarvan bloemen, een onge
Vrijdag 9 December 2016 - 23:11:00 - De Volkskrant - Algemeen
 

Asscher gekozen als lijsttrekker PvdA, Samsom treedt terug als KamerlidNu.nl - Algemeen

Lodewijk Asscher is de nieuwe lijsttrekker van de PvdA. 54,5 procent van de leden die hun stem uitbrachten stemden op Asscher en daarmee versloeg hij zijn enige uitdager Diederik Samsom.
Vrijdag 9 December 2016 - 20:00:41 - Nu.nl - Algemeen
 

Roermonds raadslid stapt op vanwege benoeming AsscherNOS Nieuws - Algemeen

Het Roermondse gemeenteraadslid Selami Coskun stapt uit de PvdA. Dat doet hij omdat hij het niet eens is met de benoeming van Lodewijk Asscher tot de nieuwe partijleider. 

Asscher zei in 2014 verontrust te zijn over Turks-Nederlandse jongeren. Zij zouden Syriëgangers als helden beschouwen. Sindsdien is het raadslid niet meer gecharmeerd van de voorman. In een verklaring schrijft hij: "Met Asscher als partijleider kan ik mijn belofte aan de kiezer niet waarmaken."

Coskun zegt dat hij aan zijn kiezers heeft beloofd dat hij zou gaan werken aan eerlijke kansen voor iedereen. Met Asscher zou de kloof tussen "Henk en Hassan" groter worden, in de woorden van het Roermondse raadslid.

Volgens regionale omroep L1 gaat Selami Coskun verder als eenmansfractie, hij geeft zijn zetel in de Roermondse raad niet terug aan de PvdA.

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - NOS Nieuws - Algemeen
 

 
Over AltijdActueel:

Het nieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets op de wereld. AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste nieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.