Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 

Advertentie

 

Week in beeld: Manchester geraakt, formatie vast en Trump on tourNOS Nieuws - Algemeen

Het is de week van Manchester. Schrik, verbijstering en verdriet na de aanslag van maandagavond bij een concert van tieneridool Ariana Grande. De 22 mensen die om het leven kwamen in de Manchester Arena waren veelal jonge concertgangers en ouders die hun kinderen kwamen ophalen.

"Je kunt ons niet verslaan. Liefde is sterker dan haat", was de boodschap de volgende dag op een wake voor de slachtoffers. De chef van de Britse anti-terreurpolitie liet gisteren weten ervan overtuigd te zijn een groot deel van het netwerk rond de dader te hebben opgepakt.

Verder konden we deze week niet om Donald Trump heen. Hij maakte zijn eerste buitenlandse reis als president van de VS naar Saudi-Arabië, Israël en het Vaticaan. Daarna maakte hij nog zijn opwachting in Brussel voor de NAVO-top en op Sicilië voor een bijeenkomst van de G7.

En dan is er nog de formatie. Na het stranden van de formatiepoging tussen VVD, CDA, GroenLinks en D66, leek er weinig beweging in te zitten. Veel ogen waren gericht op D66-leider Pechtold die om tafel ging met de ChristenUnie. Dat liep uiteindelijk op niks uit. Toch blijft informateur Schippers positief.

Bekijk hier ook Dit was de Week, waarin we de afgelopen week nog even kort samenvatten.

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - NOS Nieuws - Algemeen
 

 
Over AltijdActueel:

Het nieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets op de wereld. AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste nieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.