Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 

Advertentie

 

Geen vervolging dug-out-dramaNOS Nieuws - Algemeen

De gemeente Achtkarspelen en voetbalvereniging SC Twijzel worden niet strafrechtelijk vervolgd voor het instorten van een dug-out in Twijzel. Bij het ongeluk in mei kwam een 10-jarig meisje om en raakten vijf kinderen gewond.

Volgens het Openbaar Ministerie is er onvoldoende bewijs om schuld in strafrechtelijke zin te kunnen bewijzen. De officier van justitie vindt ook dat vervolging vanuit maatschappelijk oogpunt niets zou toevoegen. Vorige maand erkende de gemeente Achtkarspelen al aansprakelijkheid voor de gevolgen van het instorten van de dug-out.

De slachtoffers deden op 21 mei mee aan een korfbaltoernooi van meerdere basisscholen in Friesland. Tijdens het ongeluk zaten ze op het dak van de dug-out.

Woensdag 22 Oktober 2014 - 18:36:26 - NOS Nieuws - Algemeen
 

 
Over AltijdActueel:

Het nieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets op de wereld. AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste nieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.