Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 

Advertentie

 

Eigenaar Casa Rosso denkt na ruim 40 jaar nog niet aan stoppen: ‘Ga door tot de laatste snik’Hart van Nederland

Het beroemdste erotische theater, misschien wel ter wereld, bestaat 50 jaar. De roemruchte Casa Rosso op de Amsterdamse Oudezijds Achterburgwal. Eigenaar Jan Otten is inmiddels de zeventig gepasseerd maar staat nog bijna iedere dag voor de deur van de Casa Rosso. ”Ik ga door tot de laatste snik.” Eigenaar Jan Otten, ook wel bekend als […]
Zaterdag 20 Oktober 2018 - 21:54:56 - Hart van Nederland
 

Week in beeld: afscheid op ADE, cannabis in Canada, Khashoggi en de KrimNOS Nieuws - Algemeen

Deze week waren de ogen vooral gericht op Saudi-Arabië. Dat land heeft inmiddels toegegeven dat journalist Jamal Khashoggi om het leven is gekomen in het Saudische consulaat in Istanbul in Turkije. Er zijn 18 Saudiërs gearresteerd in verband met de dood van de journalist, die in de Verenigde Staten woonde en zeer kritisch was over de Saudische kroonprins Mohammed bin Salman.

Bij een aanslag op een middelbare school op de Krim vielen twintig doden. Een man van 18 liet een explosief afgaan in de kantine, schoot om zich heen en pleegde daarna zelfmoord. De Russische politie is nog op zoek naar mensen die hem hielpen bij de voorbereidingen.

Vrijwel de complete dj-wereld is tot en met morgen in Amsterdam voor het Amsterdam Dance Event. ADE is wereldwijd het grootste clubfestival op het gebied van elektronische muziek. Donderdagavond nam dj Hardwell al afscheid van zijn publiek met een uitverkochte show in de Ziggo Dome.

In Canada is cannabis kopen sinds deze week wettelijk toegestaan. Nog geen dag nadat wiet legaal was geworden, was de softdrug vanwege de grote belangstelling op veel plaatsen niet meer te krijgen.

Dat en meer in de week in beeld.

We hebben de week ook samengevat in een video:

Donderdag 1 Januari 1970 - 01:00:00 - NOS Nieuws - Algemeen
 

 
Over AltijdActueel:

Het nieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets op de wereld. AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste nieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.