Het laatste nieuws
Tekstgrootte: A A
 

Advertentie

 

Man (18) aangehouden voor steekincident Alphen waarbij 16-jarige omkwamNu.nl - Algemeen

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 18-jarige man uit Alphen aan den Rijn aangehouden voor het steekincident op het Topaasplantsoen. Bij het incident overleed een 16-jarige jongen uit Amsterdam en raakten drie personen gewond.
Zondag 23 Februari 2020 - 14:03:25 - Nu.nl - Algemeen
 

Stormzy geeft indrukwekkende onemanshow in Amsterdam NRC Handelsblad - Algemeen

De koning van de grime liet zijn stem bulderen in een professionele show zaterdag in Afas Live waarin hij stoere rapnummers afwisselde met ingetogen popsongs. De ingeblikte muziek leverde enkele kitschmomenten op.
Zondag 23 Februari 2020 - 10:32:56 - NRC Handelsblad - Algemeen
 

16-jarige jongen gedood bij steekpartij Alphen aan den RijnNOS Nieuws - Algemeen

Bij een steekpartij in Alphen aan den Rijn is vannacht een 16-jarige jongen uit Amsterdam om het leven gekomen. De politie heeft een 18-jarige jongen uit Alphen aan den Rijn aangehouden.

Rond 01.00 uur kreeg de politie een melding van een steekpartij in een woning. Het slachtoffer was uit de woning gevlucht en werd in de buurt gevonden. Hij is nog gereanimeerd, maar overleed aan zijn verwondingen.

Ook raakten een 53-jarige vrouw uit Alphen aan den Rijn en een 19-jarige jongen uit Amsterdam gewond. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht en zijn buiten levensgevaar. Een 17-jarige voorbijganger raakte lichtgewond.

Een eerste onderzoek van de politie wijst erop dat het gaat om een incident in de relationele sfeer. Buurtbewoners zeggen tegen Omroep West dat de verdachte ook zijn eigen moeder, de vrouw van 53, heeft neergestoken.

Zondag 23 Februari 2020 - 09:11:01 - NOS Nieuws - Algemeen
 

 
Over AltijdActueel:

Het nieuws staat niet stil, elke dag, elke minuut gebeurt er wel iets op de wereld. AltijdActueel.nl brengt voor u het laatste nieuws samen op een overzichtelijke manier.

Volg ons:

Natuurlijk kunt u AltijdActueel.nl ook volgende op de diverse sociale media.

Adverteren?

Op AltijdActueel.nl komt een breed en gevarieerd publiek, uw doelgroep zit hier ook tussen. Vraag naar de speciale tarieven!

Neem contact op »
Contact

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u mailen naar: redactie@altijdactueel.nl.